- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Victoryus #2115 üzenetére
Kérdés hogy az tényleg msata vagy csak sima minipcie wifi/bt kártyának?? A chipsetben van natív sata (igaz, csak sata2), feltételezem hogy olyan, bár a kínaitól kitelhet bármi. Egyébként nem feltétlenül kell mindenáron passzívnak lennie, van egy régi media playerem, abban egy szörnyű 4cm-es visító volt, azt lehúztam, levettem az oldallapját, rátettem egy 8 centis halk ventit, és rákötöttem az eredeti helyére. Szerencsére lehet setupból állítani a ventit, auto/manual-t is tud, manual módban annyira visszavettem, hogy TÉNYLEG nem hallatszik pár centiről sem, néma a motorja forgás közben, azt se hallani ahogy a levegő surrog a lapátoknál, olyan lassú. 0-300 között lehet állítani, 11-en áll most. Indítással nincs gond, mert bekapcsoláskor felpörgeti és utána engedi vissza a beállított értékre pár másodperc alatt. Épp hogy csak legyezi rá a levegőt a gyári bordára, és még csak nem is melegszik. Simán bekapcsolva lehet hagyni éjszakára is, pedig mikor lefekszünk aludni akkor a légyzümmögést sem tűröm a készülékeimtől. 6 éve gond nélkül megy.
A tronsmart-ba ha nem ssd megy, akkor a notebook hdd úgyis üvölt benne, úgy nem nehéz másik ventivel kiváltani. Ha ssd, akkor már trükkösebb, de nem lehetetlen, csak meg kéne egyet kaparintani...
Egyébként én már elég régóta minigép mániás vagyok, socket a időkben kezdtem, volt asus terminator, biostar ideq (ezek akkoriban nevetségesen picik voltak, megvannak még most is), itx-es cuccok, legutóbb asrock ion330HT volt, azt tavaly eladtam, azóta nincs használatban minigép, de piszkálja a csőröm. Az atomos minivackok is, de ez a bővíthető leginkább. Nézegettem mára hp pavilion/hp stream minipc-ket is, de drágák mire idekerülnek. Amúgy M.2 és 2.5" sata hely is van bennük, 2 sodimm slot, de ezek se passzívak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest