Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
A probléma elég összetett. Adott egy tp-link 3600-as router, ez seedeli a torrenteket, és erre van kötve egy 700GB-os merevlemez, ext4-es. Erről nézem a filmeket/sorozatokat. Az a gond, hogy némelyikkel nem bír a hardver, pl: Z-nation, 500mega/rész és akad. Néha bezuhan 3MB/s alá wifivel. Lanon tartja a 9MB/s-ot. Ez nem túl sok... Ha nagyobb fájlokat kell mozgatni akkor inkább közvetlen rádugom a pc-re... Az meg macerás, mert ext4-es. Ugyanakkor pl a Trónok harcából az 1.5gb-os részek nem akadnak. Lehet azért akad, mert a felirat fájlt is olvassa közben?
Amin a filmet nézek: Chuwi vi10, tv-re vagy monitorra csatlakoztatva. Az atom z3736 simán viszi ezeket a filmeket. Ha felmásolom rá, akkor semmivel nincs akadás.Arra gondoltam, hogy beszerzek valami hasonló felépítésű mini pc-t, és az fog seedelni, és merevlemezt megosztani. Végül is a fogyasztásuk elhanyagolható. Lehet befognám htpc-nek is, vagy menne a szekrény tetejére a router mellé. Tehát a kinézete nem fontos, legyen minél kisebb. Egy usb elvileg elég rá a hdd-nek, aztán majd teamviewer-rel használom. Gondolom csak van rá valami normális torrent kliens is, mint a transmission, amihez távolról hozzá lehet adni új torrenteket. Más kérdés, hogy a windows 8/10 mennyire tolerálja, ha nem nagyon lesz kikapcsolva.
Ki is néztem egyet: MEEGOPAD T02. A hardvere bőven elég lenne szerintem erre, akár a turbo nélkül is. Megér 20e forintot, vagy inkább nézzek valami mást? Windows-os gépet nem találtam mást ennyiért.
Igazából windows párti vagyok... A Chuwin is a Windowst használom média célokra... androidos vlc-n nem tudtam beállítani pufferelést se. A nélkül meg esélytelen nálam jelenleg filmet nézni.
Plusz előny lenne, hogy lehetne ntfs fájlrendszerű az osztott vinyó. Ha esetleg vinni kell valahova, nem kell szívni az ext4 miatt, mint a most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest