- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FerNandor #84899 üzenetére
T500! Olcsó, jó. LG kijelzővel.
Következőt!Amúgy a T430 nem annyira rossz, de a 420 jobb is, olcsóbb is.
Ha javítanád a régi vasat, az is olcsó, Ha a műanyag elem kell, vagy zsanér, mind pár ezres csupán. Lehet, a műanyagot bontásból megúszod olcsóbban is.
A kékeknek azért utánanéznék a hibakód, event viewer, stb alapján. -
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Még a télen írtam, segítettetek is nekem. Van egy T61-esem T8100-as procis. Sokszor lefagy, kékhalálozik. Meg lassú, mint a dög, ha megy a torrent. Gyári 60GB körüli hdd van benne. Úgy volt, hogy majd veszek bele SSD-t a tanácsotokra és elvileg jobb lesz. De most szétment a baloldali zsanérnál a müanyag... Így elveszítette az állíthatóságát. Nem tudom, hogy ennek a javítása mennyibe kerülhet, de 120-as ssd is 15 körül van, az is lehet van annyi. Arra gondoltam, hogy eladom és veszek egy másikat.T430-asok jó gépek? Használtan nézegetem öket. Legjobban német gépnek örülnék, ez is német billentyüzetes, és amúgy is minden német rajta
Igaziból netezés, torrent, és néha egy-két régebbi játék lenne (vampire the masquerade: redemption, mafia). De menjen sok évig ilyen használat mellett biztosan.
-
-
westlake
félisten
-
Oscar
tag
Sziasztok,
Thinkpad X220 egyszer csak leállt, nem indul be - se kép, se hang.
Van vmi tippetek, mivel érdemes próbálkozni?
Ha szerviz hova érdemes vinnem?
Köszi -
peti_s
addikt
Üdv! Egy ismerősöm X200-ban elvileg lemerült az elem, ezért kér BIOS jelszót. De annyi teljesen biztos, hogy egyik napról a másikra BIOS jelszót kér. Mit lehetne vele csinálni hogy ne kérjen? Az teljesen biztos hogy nem lett jelszó beállítva. Köszönöm előre is, üdv. peti_s
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #84886 üzenetére
Hátrány leginkább: pont úgy foltosodik az a panel is, grátiszban ezen az érintő roncsolhatatlanul nem lebontható már, így bármi kijelző bajod van, a gép árának tetemes részét ráküldöd megint.
Meg akku megint más, zsanércsere az külön tudomány ha lazul, elhagyott gumibakok nincsenek külön csak elemmel. Nagyon megkímélve kis szerencsével tartós dolog is lehet. Akár.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #84886 üzenetére
a fizikai méretei is
a bevonat a kijelzőn
sztem ne erőltesd, jó pofa de vastag és nehéz és az a plexi se dob sokat rajta - bár ez passz, x200t-m volt csak, lehet változtattak rajta -
kijelzőről meg talán tikakukac tud mondani valamit, valszeg bőven van szórás ott is, elvileg lg van bennük, aztán hogy jól sikerült széria vagy sem azt nem tudom -
fi:zi'k
nagyúr
Van bármi hátránya az X230t-nek az X230-cal szemben a tömegén kívül?
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #84878 üzenetére
9,5mm-es tp specifikus sata
innen apróról, alfától - tőlem most nem -, ebayről, ha nem sürgős nyilván onnan a legolcsóbb /ideális esetben meglepi nélkül azt küldik ami a képeken volt, nem mindig/
hdd-re meg ott a topik, értelemszerűen max 9,5mm-es lehet, de nem sok vastagabb van -
lakkusjj
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #84878 üzenetére
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
ThinkPad E540 BIOS-ában hogy tudom beállítani a Sata módot RAID-re?
Előre is köszi. -
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #84875 üzenetére
?
egy beépítőkeret
hdd-k árát meg látod -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom a DVD olvasó helyére egy HDD beszerzésén. (500 v. 750 v.1000gb méretben). Tudtok segíteni a (z ár-érték arányban) legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában?
Köszi!
-
btudos
nagyúr
-
fi:zi'k
nagyúr
Típusszám alapján tudom vhol ellenőrizni a felszereltséget?
-
venember83
nagyúr
válasz
donjohnson #84870 üzenetére
Nem, nem, szó sincs procicseréről. Jelenleg egy i5 3320M van benne. Csak kicsit melegnek találom az aktuális helyzetet, s gondoltam, hátha lehet valami jobb hűtést implementálni.
-
Chaser
legenda
válasz
venember83 #84869 üzenetére
k_vadot sztem ne erőltesd benne
-
donjohnson
addikt
válasz
venember83 #84869 üzenetére
teszel bele egy jobb cpu-t? miről mire váltasz? csak kíváncsiságból kérdezem.
-
LattilaX
tag
Sziasztok lenovo thinkpad helix jó válsztás? Mi róla a véleményetek?
van valakinek ilyen? http://www.laptopsystem.hu/adatlap/14564096285738 -
btudos
nagyúr
válasz
venember83 #84866 üzenetére
Mivel nem volt benne 4 magos i7, tippre a procin nem mulik a hutes, de arra figyelni kell, hogy a dGPU-s modell hutese mas.
-
venember83
nagyúr
A T430 esetében a különböző processzorokhoz ugyanazt a hűtőt párosították, vagy voltak fokozatok a processzor hőtermelésének függvényében?
-
dugo_
veterán
válasz
parkasz #84863 üzenetére
Lehet összefüggés a takarításmentes használat és a VGA lefőzés között.
Már ha tényleg az.
Én használnám tovább csak Intellel, letiltott ATI-val. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy érdemes még lapot venni egy T500-ba. Illetve amit vehetsz, az mennyire lesz megkíméltebb és tartósabb ennél. HA-n semmi értelmeset nem látok, német ebayről egy utolsó darab ideérne 21k-ból...
-
parkasz
senior tag
Nos egy kis fejlemény. Átfújtam sűrített levegővel és az intel vga-ra raktam. így űgy tűnik megy. kopp-kopp.
Ezek szerint most arra tippelnék, hogy újra kellene pasztáznom és a hűfokokkal lehet valami gond. pl koszos venti, nuku paszta. de szóljatok, ha hülyeséget beszélek -
parkasz
senior tag
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A t500-am fura doilgot produkál. Bekapcsolom simán elked betölteni, jön a win 7 boot animáció majd a üdvölő zene, de a a kép feketére vált és úgy is marad. Gondolom nem vga hiba, hiszen a boot során a kép tökéletes, de akkor mi a manó baja lehet? Előre is köszi a segítséget!
-
Dhampir
félisten
válasz
Chaser #84852 üzenetére
Fú, én nem értek az alkukhoz, nem születtem kereskedői vénával.
Inkább az a visszafogott fajta magyar ember vagyok, akiről Szabó Dezső ír az Elsodort faluban.
Utoljára, magamat szégyellvén a képregényeimet árultam még az általános iskolában 1 Forintért, ha jól rémlik akkoriban 50 Fillérbe került egy sós-köménymagos kifli a suli melletti gombában.
-
Dhampir
félisten
válasz
Chaser #84852 üzenetére
A Laptopsystemben jobban megbízok, nálam az is számít.
Drágán, drágábban most nem veszek használtat, ha már többe fáj, akkor jóval erősebb teljesítményűt és frissebb generációs új masinát nézegetnék, még drágábban pedig IPS-kijelzővel néznék, de PWM-menteset, ilyet csak konzumer Lenovo Y700-ban láttam. na de itt abbahagyom az álmodozást.
T60-ra kíváncsi voltam, az értékével nem voltam tisztában, de jól felvilágosítottatok.
Sokszor a tapasztalatokon túlmenően szerencse dolga egy jó fogás.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84851 üzenetére
időgép feltaláló verseny! határidő: tegnap
ki lehet fogni jó dolgokat, de az nem szabja át a piaci árakat
magad nézegettél 35-ért egy t60-at, 3 generáció van köztük
ha jó paneles gépet akarsz 510-es felejtős, 8540p lg-p panellel, extraként még pwm mentes is, nem hoz t60 ips szintet de ha én nem hányom el magam valamitől akkor az nem rossz, 500-as lg-p szintet bőven hoz, van fényereje is bőven, ha qrta jó panel kell 8540w fhd ips-sel, nyilván ez drágább mert ritka és a panel is premium kategóriás benne, de az is volt már aprón 80-90-ért
w520 most konkrétan jó áron van náluk - ha nincs törve repedve stb -
420s 40-ért - hdd ram nélkül, kijelző "karcos" - konkrétan van kép, mint egy 5 ft-os belenyomtak volna és megforgatták volna százszor -
kiírt árak nettók, amit belül közöl...komolytalanok
510-es kéz alatt is ritka 45-ért, még ha komolyabb baj nincs vele akkor is, még most is, sokan kifejezetten azt keresik, van piaca, az hogy 1-2 ember nem ért hozzá és maga ellen dolgozik az ő baja
most is van fenn 90-ért számlásan 1 év garra kommersz hd panellel, pedig ez már azért lécverős
w510-re meg rá kellett volna csapni, +10k fater és elvittem, ez így működik
nem mintha olyan nagy veszteség lenne t510 ellenében -
Dhampir
félisten
válasz
Chaser #84847 üzenetére
Nem, náluk általában is annyi a mennyi. T500-at is ők árulták a legolcsóbban októberben, 30 körül + 6 hónap garival.
Csak páran el vannak szállva maguktól, főleg a Hardveraprós árak.(#84849) davenport
Amikor én jártam ott, éppen alig voltak vásárlók, T510 meg dögivel, jobbnál jobbak közül lehetett választani. Csak azt a szép W510-et ne láttam volna...
-
válasz
Dhampir #84846 üzenetére
Akkor jártam én is arra, mert engem is egy T510 fogott meg, de addigra már valszeg a maradék maradhatott aminek volt némi esztétikai hibája pl. letört nyitófülek, így végül egy T410 lett belőle, minimális hibával jó áron. Személyes vásárlással jó dolgokat lehet ott találni, bár abban az időszakban egymást tapostuk a boltban.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84846 üzenetére
mert karácsony előtt volt és sokan árulták épp annyiért adták, van időgéped?
ha nincs kár rajta filózni
8560w is volt egyik tagnál k_vaddal, fhd ips-sel 120-ért, 140-ért is, most épp 200 kicsit több rammal talán
billzet ügyben privátban keressen akinek menne a fentebbi történet, holnap/holnap után nem sok időm lesz fórumot nézni csak muszájból
-
Dhampir
félisten
válasz
Chaser #84845 üzenetére
Nyilván lehet találni, csak nem mindegy, hogy mennyiért. Ha már a Mikrobotról szó esett, ott karácsony előtt 6 hónap garanciával már negyvenötezerért lehetett venni újszerű T510-et, egyedül a külföldi billentyűzet volt a "szépséghibája", de az még orvosolható.
(#84843) Tim82
Igen, így egyértelmű.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84841 üzenetére
általában...kivéve amikor nem
én mindig találok újszerűt, pedig nem is keresem
_Lacos_ / Zsolt1 /bárki akinek kell gomb 510/520/410/420-hoz
arra nincs időm hogy felmérjem kinek mi kell, hova kell, mennyi kell, de ha régi megbízható itteni tag vállalja, hogy kiosztja azoknak akiknek kell és nem azt látom 500ft/postáért tolja a gombokat aprón v vakerán, akkor annak szívesen odaadom a billzeteket amik nálam csak helyet foglalnak már, lehet akad 500-ashoz is -
Tim82
félisten
válasz
Francia91 #84833 üzenetére
Miért lenne probléma?
Driverek is voltak hozzá? Emlékszem, hogy újabb Thinkpad-ekkel kapcsolatban (T400, T500 biztosan) jó pár fórumozó lepattant a 8.1-ről (ami azt illeti, T61-gyel anno én is).
720p YT azért még nem kellene, hogy gondot okozzon a T60-nak.
Dhampir: T60 biztosan nem viszi át DisplayPort-on a hangot, mert ahhoz DP kellene rá, ami nincs rajta.
Videókimenetből csak D-Sub-ja van.
-
Zsolt1
tag
válasz
Chaser #84839 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sajnos nem hiszem, hogy járok feléd, mert az ország másik felében lakom és nem járok az adatlapodon megadott városok közül egyik fele sem.
Igen a két műanyag közül a belsőnek a "beakasztója" van letörve (tehát nem maga a fém kampó, hanem a műanyag kis akasztója, ami a fém kampóba akad bele (legalábbis a képeken amiket láttam ott még kéne lennie valami kis oldalsó kinyúlásnak a műanyagon)).
Ezek szerint akkor nem tud senki ilyen egyesével rendelős lehetőségről? Lehet rendelek inkább mégis egy teljes billentyűzetet, csak kicsit túlzásnak tartom ezért az egy darab kis műanyagért (ráadásul ugye csak a belső (alsó) műanyag van eltörve), de így legalább lesz tartalék. -
Dhampir
félisten
válasz
Chaser #84836 üzenetére
Emiatt is ódzkodtam mindig a régi bazári cuccoktól, a munkagépek általában agyonhasználtak.
T510-em volt Alfától, de "első gépes" tesómnak adtam. Arra viszont nem számítottam, hogy hasonlóan megkímélt állapotú gépet ilyen sokáig nem találok, igaz, hogy akkoriban főleg a W-szériát keresgéltem, de azóta már nem érdekel.
Mikrobotnál akkor ment el nagyon a kedvem a vételtől, amikor a T510 halomból véletlenül kiemeltek egy telefonon érdeklődőnek, egy szinte hibátlan W510-et. Utána már semmi nem kellett. Szerencse is szükséges a jó vásárláshoz.
-
Zsolt1
tag
válasz
Chaser #84761 üzenetére
Leszedtem a billentyűt, ami sérült volt: kép1 kép2. A fehér négyzet alakú kis műanyag alja van letörve, az a rész, ami beakad az alsó kampókba, ezért tud hátrahajlani a billentyű, ha lenyomom.
Valahonnét be lehet ezt szerezni egyesével is billentyűt Mo.-n belülről? Rákerestem a googleben, de csak a külföldi oldalak között találtam olyat, ahol lehet egyesével is rendelni. (Nem gond a külföldi rendelés, végső esetben megveszem onnét, csak sokáig tart, ezért gondoltam, hogy megkérdezem előbb.) -
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
ha a panel hibátlan simán, ha nem...25k max, de nem sokkal többért van T500, szóval ne
hibátlan panel = nincsenek felhők, pixelhibák, nem besárgult, van még értelmes fényereje, már pár éve is fehér holló kategória volt ilyenaz 500-as - és elődei - dp-n nem állítólag, hanem 100% nem továbbít hangot, oda a beugró az 510-es
mikrobot sok mindent árult már olcsón, csak sok mindenkinek nem jutott belőle akár aznap se
Francia91 ez így van
-
Bakicsak1van
csendes újonc
válasz
FoxiestFox #84448 üzenetére
-
Dhampir
félisten
Köszönöm a leírást és a megszívlelendő tanácsokat.
A T500 jó gép, bár állítólag DisplayPortról nem viszi át a hangot. Persze úgy sejtem, a T60 pláne nem tudja. Főleg az IPS-kijelző keltette fel az érdeklődésemet, de a nagyon régi panellel már valószínűleg gondok lehetnek. A lényeg, hogy annyit nem ér.
Tavaly decemberben a Mikrobotnál volt 45-ért teljesen újszerű Nvidiás T510, be kellett volna spájzolni belőle.
(#84830) Francia91
Ez nem a véletlenen múlt, még régebben írtál róla itt a fórumon is.
Múlt héten volt W520, habár elfogyott már, de még nem lett törölve az adatlapja, feltehetően később kapható lesz.
-
Francia91
veterán
Annyit hozzátennék (hogy ha nem probléma), hogy nekem a T60p-men a Windows 8.1 hibátlanul és nagyon szépen futott, talán még pörgősebb is volt a rendszer, mint a Windows 7 alatt
A 720p YouTube már akkor is húzta a procit rendesen, mikor még megvolt a T60p-m (pedig abban T7600-as volt), talán Chrome alatt ment a legsimábban a 720p YouTube. Viszont azt még most is bírnia kéne, 3 hete volt nálam egy T2400-as, ATI X1400-as T60-as újratelepítésre, Chrome alatt szépen ment a 720p YouTube(#84817) metal01
Keresgéltem W520-ast, de vagy túl drágák, vagy gyanúsan olcsó (az ilyen 90 ezer Ft-os ár gyanút ébreszt bennem...). Már ha egyáltalán találok W520-ast, mert valljuk be, nem túl sok eladó példány van itthon. 8560W-ből viszonylag jó választék van, valamint a full fém ház sem utolsó szempont, a hardver pedig ugyanaz, és mellette szól, hogy a 8560W-ben MXM-es GPU van, tehát később cserélhető (akár meghibásodás esetén is)
Kurzorbillentyűk elhelyezése nem a legszerencsésebb, de a T500-ason is évente 1-2 alkalommal nyúlok hozzájuk, így gondot nem jelent -
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
34k-ért szerintem is sok, én kb. két-három éve vettem emlékeim szerint ennyiért egy szép kijelzős, T7200 CPU-s, 3 GB RAM-os, 2 órás akkus példányt.
Ahogy felettem is írták, 720p feletti YouTube, komolyabb flash/html5 már megfekteti, 1080p mkv konténeres offline film csak (fizetős) CoreAVC-vel megy.
Ami komoly korlát még, az a maximum 3 GB használható RAM (mert tehetsz bele 2*2 GB-os modult, de legfeljebb kb. 3,2 GB-ot fog látni a T60-ban használt Intel 945 chipset memóriacímzési hülyesége miatt), meg a SATA I csatlakozó. Ezzel együtt is nagyon meghálál egy SSD-t.
Linuxszal szerintem teljesen használható gép, Windowsból Win 7 az utolsó támogatott, amihez vannak driverek, Win 10-zel lehet próbálkozni, de mindenképpen érdemes 32 bites Windowsnál maradni, 64 bites Win 7-hez/Win 10-hez szerintem kevés már a maximum RAM is benne.
Egyébként azt hiszem, pár ezerrel többért (vagy kis szerencsével akár kb. ugyanennyiért) T500-at kapsz (amit ismersz is, ha jól emlékszem, volt olyan géped), az azért bőven jobb azért a pénzért.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #84823 üzenetére
Már valóságos "szaGlasznoszty" kezd kialakulni.
-
-
Dhampir
félisten
(#84819) metal01
Hát igen, régi szerkentyű, még a CoreCodec CoreAVC program futtathatósága ellenére is.
(#84820) Tikakukac
Igen, az elfáradt kijelzőtől tartok, pláne ha foltos. Ráadásul nem nagyon kapkodják, régebb óta raktáron áll.
(#84821) davenport
Sajnos a 15" kijelző méret fontos nekem.
(Az aláírásod tetszik.
)
Na mindegy, csak elgondolkodtam ezen a lehetőségen, de erősen "rezeg a léc".
Ha netán tudtok új és akciós áras HP ProBook 650 G1-et, szólhattok priviben.
-
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
Mire használnád, és mennyiért árulják?
Böngészésre, minimál Office-ra, facebookra használható. (Bár + 2 giga rammal jobb lenne)
A szüleimnek ilyesmit kerestem, de végül T400 lett, illetve egy Dell E6500.
Ha nem ragaszkodsz a 15 colos kijelzőhöz, a 14 colos használt üzleti szériából nagyobb a választék, árban nem nagy a különbség, de ott olcsóbb a ram, és kicsit nagyobb vinyóval adják még az alapkiépítést is. -
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy IBM T60 mire lehet elegendő manapság?
Ezt a gépet 6 hónap garanciával árulják. Habár már nagyon régi típus és kicsit soványkának is látom a konfigurációt, de átmenetileg szükségmegoldásnak szánnám, mert már november óta saját gép nélkül vagyok.
Néhány adat:
Kijelző: 15" SXGA+ IPS Matt /anti-glare/ TFT (1400x1050)
CPU: Intel Core Duo T5600 (1.83GHz, 2MB L2)
Chipset: Mobile Intel 945GM Express
Memória: 2048MB DDR2 667MHz (max. 4GB)
Merevlemez: 60GB 7200rpm SATA
VGA:Mobility Radeon X1400 128MB (DirectX 9, PS 3.0) -
RoboGuru
tag
válasz
animatrix11 #84814 üzenetére
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Nem tudom hol lehet ilyet találni de hátha valaki itt jártasabb ebben
Lenovo T430u-hoz kéne nekem kapcsolási rajz
hátha valaki tud egy oldalt köszi! -
Tim82
félisten
válasz
_Lacos_ #84811 üzenetére
Volt szétszedve előtte?
Nézzétek meg, hogy a jobb oldali USB-t és hangkimenetet/bemenetet tartalmazó I/O kártya szalagkábele a helyén van, illetve nincsen-e megkopva ennek a szalagkábelnek a borítása, nem érintkezik pőrén a házzal. (Ha meg van kopva, akkor pl. szigszalag segít.
)
-
_Lacos_
tag
Srácok!
X200-as, bekapcsolom, ledek felvillanak, venti felpörög, megy egy kicsit, aztán leáll. Képet nem ad, nem sípol. Egyetlen egyszer sikerült valahogy mégis bejutni a BIOS-ba, utána megint semmi. Döglött a lap?
-
Dhampir
félisten
-
Francia91
veterán
válasz
Chaser #84803 üzenetére
180k az a jó áron. Én pedig 110-ért veszem a 8560W-t, megbízható PH-stól
180k nekem sok lenne, a 140 a plafonTudom, hogy senki sem fizetné meg a T500-ast, de többek között éppen a csendessége miatt marad meg, torrentezős, filmnézős, néhai játékos gépnek hibátlan lesz
Valamint hozzám nőtt -
Francia91
veterán
válasz
Dhampir #84793 üzenetére
Én pedig májusban egy EliteBook 8560W tulajdonosa leszek...
Elcsábultam a TP vonaltól, mert kevés W520-ast találok, azt is elég magas áron... A W510-estől óvva int 1-2 szervizes kollega, azokkal elvileg vannak bajok, meg olyan túl nagy előrelépés nem is lenne, a W520-as lenne értelmes léptékű előrelépés... De abból meg nem sok szaladgál eladó
Természetesen a rommá extrázott T500-asom megmarad, minden földi jóval (már egy 2503-as Advanced Dock-om is van hozzá), nem szívesen válnék meg tőle. Nem tudom, mennyit érhet így full pakkosan (P9700, 8 GB RAM, LG kijelző, MicroSD olvasó MiniPCI, WWAN modem, 2504 és 2503 dokkoló, Asmedia USB 3.0 & eSATA EC Card, 120-as SSD), de nem fogom eladni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest