- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
Grafirka #84997 üzenetére
én is szerettem az én drágaszágomat'
Kiki18 abból már modern c64 lesz
ezzel kapcsolatban kérdés
ha dp-re, vagy dokkon dvi-re kötöm egyből kellene képet adnia vagy sem már bootkor win előtt, kijelző nincs rajta, csak lóg a szalagkábel - nem tudom most rákötni, bénán próbálhattam visszarakni, 1-2 szál megsérült a végén - ?
win bebootol az biztos, hallom a login hangot
emlékeim szerint intel vga-ra van állítva, az meg nem ad képet dp-n biztos - intel+ati verziós lap -
dsub monitorom/tv-m meg nincs, hogy meg tudjam nézni analógon ad-e külső eszközön képet -
válasz
Chaser #84994 üzenetére
Nem kerülte el ez sem a figyelmemet, láttam, csak több gondom is lenne vele. Egyrészt a terv az hogy megveszem és használom ,sajnos nincs túl sok időm javitgatni egy ilyen darabot(ráadásul ha te nem bírsz vele én max vért izzadnék a semmiért.
) Másodszor pedig a hw gyengébb mint alfánál és nincs gari sem. Mire elérném a kivánt felszereltséget árban ugyanott lennék(dokkoló nélkül ugyan...)
-
Grafirka
őstag
válasz
Chaser #84994 üzenetére
Szerintem valami osszeakadt, mert kb 3 hete nem volt ujrainditva szegeny.Mozizos, netezos gepnek hasznalom es este alltalban belealszom a filmbe amit nezek, aztan csak masnap esten ulok ismet eleje, ezert hosszabb ideig csak hibernal majd felebred es ezt mind igy.
Azt mar eszrevettem hogy nehany dolog hajlamos megzavrodni ha hosszu ideig nincs ujrainditva, pl. a hang es fenyero OSD eltunik. Mukodik de nem jelez ki semmit amig ujra nem inditom. -
Sziasztok!
T500-at szeretnék venni, mert már nagyon jó áron hozzá lehet jutni,csak azt nem tudom hogy hol érdemes keresni\venni.
Alfánál most jött,de leírás alapján repedt, mikrobotot nézegettem,de nem tudom hogy mennyire up-to-date a honlapjuk(lehet érdemes lenne elmenni személyesen?)
Boltban szeretnék venni garisat(a típus korából kifolyólag nem akarok semmilyen x aktás hibásat kifogni) vagy max egy nagyon megbíható ph-s tól aki láthatóan ügyelt a gépére (jelenleg ilyen sincs).
Van más forrás ahol érdemes lenne körülnéznem, érdeklődnöm? -
Grafirka
őstag
válasz
Chaser #84991 üzenetére
Szia Chaser, a legkezenfekvobb dolog amit mondasz, hogy gepbol ki es vissza, az kiment a fejembol
, pedig lehet ez a teljesen egyszeru lepes megoldotta volna
Most visszatettem default beallitasra , toltse csak 100% ra, es most ugy nezem tolti rendesen ( tovabblepet a rejtelyes 81% rol ). Valami valahol osszebolondult. Lemeritem nehanyszor 10% ig majd beallitok valami ujabb profilt hatha ismet megjegyzi. -
Grafirka
őstag
TP T420 be van allitva hogy 50 - 95% kozott toltson , de nehany napja magallt 81 % nal es hiaba van tolton nem tolti tovabb. Lemeritettem tobbszor gondoltam csak idoszkokosan osszeakadt valami , de semmi valtozas 81% meagall es nem tolti tovabb.
Panasonic eredeti 6 cellas aku.
A power manager szerint az 54Wh tervezett aku egeszsegi allapota "Good" / 51.07 Wh kapacitasra toltheto.Mi lehet enenk az oka? erdemes egy "perform reset" lefuttatni , vagy ez valami oprendszer hiba lehet ?
-
Tamoo
nagyúr
-
Tim82
félisten
Valószínűleg Hotkey Features Integration, ATK Hotkey Driver és ez a patch kell hozzá, de fene se tudja, Windows 10 alatt jók-e.
Gondolom, érdemes őket Windows 7 kompatibilitási módban megpróbálni telepíteni.
-
Tamoo
nagyúr
SL300 amatőr kérdés:
Mit kell feltelepítenem, hogy a bal oldalon lévő kék gomb alatti hangerőszabályzó gombok működjenek? (OS: win10 ... ) -
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #84979 üzenetére
nem nullára, 10% körülre amikor a windows már nyivákol hogy töltő kellene
0-ra levinni elég sok % töltéskapacitásba kerülhet -
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #84977 üzenetére
havi egyszer azért nyugodtan merítsd le az akkut, ártani biztos nem árt neki, sőt...
-
Pszihonaranc
senior tag
(#84970) stp1dh
(#84971) ChaserKöszi srácok!
Majdnem benéztem ezzel a 9,5 mm-rel.
Az akksit meg akkor beállítom olyan 80-89 tartományba, biztos ami biztos.Nagy kópék akadnak az ebayen, de az addig nem zavar engem, amíg nem abban merül ki a kópésága, hogy engem lehúz
-
dugo_
veterán
Egy hónapja megkérdezted itt, hogy milyet vegyél. Elmondtuk többen, részletesen, hogy 4GB-ból csak az ilyen chipkiosztásút ismeri fel a C2D-s TP. Te juszt sem olyat vettél hozzá.
Akkor most min kell meglepődni?
Vidd vissza a boltba, cseréltesd ki a fent linkelt elrendezésű ramra. Ennek elvileg jónak kell lennie.
-
HF77
őstag
sziasztok
segítsetek légyszi...
vettem T500-ba két ilyen ramot, de nem kezeli...berakom a laptopba és sípol,pittyeg mint állat...!
létezik hogy nem kompatibilis...? pedig elméletileg jónak kell lennie!!
köszi -
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #84969 üzenetére
elvileg az egyik sata3-mas, gyakorlatilag meg sztem ua., ha összeadod mindkettőnél termék árat+pk-t 1$ híján ua., ha több a posta kevesebb ebay jutaléka van..nagy kópé
nem láttál még 10$-os cuccot 1$+9 shipiingért?
amit néztél egyébként az nem jó, ahogy mondták, 9,5mm-es kellhdd-bők kb amelyik tetszik, sata3 parasztvakítás, sata1 szintet sem érik el, max a lemez szélein a leggyorsabbak is - 10k rpm-esek talán tartósan is tudnak pötyögni 130mbps-en, de ott a hdd topik melyik megbízhatóbb széria és melyik nem/
szerk:
szabályzásnál a lényeg ne menjen 90% fölé, alsó érték lényegtelen / bár felső se csinál csúnyákat nagyobb értéknél sem, ha sanyo/lg, akkor mehet max 90-re, panasonicnál 95-re is, de max töltöttségen sem attól fog meghalni, de biztos ami biztos/ -
dugo_
veterán
válasz
Pszihonaranc #84969 üzenetére
Habár csak egy gyors guglizás meg a józan paraszti ész áll a rendelkezésemre, szinte lehetetlennek tartom, hogy a T420slim-ben 12,7mm-es optikai meghajtó legyen. Ha tévedek, akkor javítsatok, de azért mérd le a meghajtót (vagy keress rá az Eszközkezelőben kiírt típusszámra), mielőtt rendelsz.
Szerintem 9,5mm-es van benne, ahhoz pedig egy ilyen TP-re szabott darab való: [link]
Akku:
Power Manager -> Battery -> Battery maintance -> Charge thresholds -> Custom.(Én 65%/75%-os beállítást használok, de nem is megy akkuról a gép...)
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Megint lenne egy ultrabayes HDD-s kérdésem.
Szerintetek ez jó kombináció T420s-hez?
HDD plusz Ultrabay.
Illetve mi a különbség a kettő között? 1. 2.Másik kérdés: Aki szokta kímélgetni az akkumulátort azzal, hogy beállítja, hogy csak x és y % között töltsön, attól kérdezem: Mennyi az x és mennyi az y érték? Illetve ezt hol és hogyan lehet beállítani?
A válaszokat köszönöm!
-
Chaser
legenda
régieknél korrekten pasztáztak
a 8540-em is 5 év körül van, semmi gondjapedig kapja az ívet, nem csak netezek vele
kb egyik régi gépemet se pasztáztam újra, csak ha cpu-t cseréltem
maiaknál viszont vannak vicces dolgok, konzumer lenovo vonalon g580 rémlik nagyon, elég sokat visszavittek nyomi pasztázás miatt -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #84964 üzenetére
"több új gépet is szoktak hozni újrapasztázásra"
Hát éppen ez az, nem az új gépen érdemes újrapasztázni, hanem a 3-4-5 éveseken, amiken már erősen nem olyan a paszta, mint amilyennek lennie kéne. Persze, ez is erősen függ attól, mit kentek rá gyárilag, de a legtöbbször nem a legdrágább, 4-5 évre is jó paszta szokott felhasználva lenni. -
levente88
csendes tag
Nekem kb 2 hete volt egy olyan gondom, h aidaba 70-80 fokok voltak a venti meg 4500 korul porgott. Compressed air + mx-4 segitett a bajomon, azota a max hom 55fok volt es 3800 volt a max porges. Ezen meg a tpfan-al lehetne javitani. Sajat tapasztalat alapjan ennyit meger a dolog h belenezel a gepbe.
-
Tikakukac
titán
-
westlake
félisten
A gázok.
Elillan, elveszti a hatását. Ki hogy fogalazza meg.#84961: Valóban ritka, de nem kell hozzá fizikai behatás. Magától megy tönkre. A 1x év alatt talán ötször cseréltem ilyen miatt heat pipe-ot.
Viszont soha kellett még újra pasztáznom gépet ahhoz, hogy megjavuljon. Mindig csak esztétikai okai voltak. -
Tamoo
nagyúr
válasz
westlake #84957 üzenetére
A hőleadása nem megfelelő (fagyás, leállás túlmelegedés miatt ... 80-90fokos CPU). Sűrített levegővel már volt fújva, az segített valamennyit, de szinte biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel belül. Ez teljesen vagy részben lehet a paszta, elégtelen kontakt miatt is.
Heat pipe betegséggel nem vagyok képben, erről mit kell tudni? -
westlake
félisten
"...érdemes lenne újrapasztázni mert nagyon melegszik.."
Kedvencem.Valamit akkor kell újra "pasztázni", amikor már a hővezetés hatékonysága nem megfelelő. Ha valami "nagyon melegszik", akkor hol a nem megfelelő hővezetés? Nagyon melegedni a nem megfeleő hőleadás miatt tud valami. Annak meg semmi köze a hővezetéshez. Nagyon melegszik? Poros a lamella, vagy "beteg" a heat pipe.
Persze helytálló a kifejezés, ha a CPU nagyon meleg, a ventilátor meg csak langyos levegőt fúj ki a gépből. Ugyanakkor ez még mindig lehet heat pipe betegség.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Chaser #84947 üzenetére
T9400 lett végül, elvileg ma már meg is érkezett minden, úgyhogy délután beleműthetem. Ahogy néztem szerencsére nem tűnik bonyolultnak, jól hozzáférhető.
Öcsémnek T400s van, gondoltam azt is érdemes lenne újrapasztázni mert nagyon melegszik szegény...
De szerelési videó láttán inkább lemondtam róla.
-
Chaser
legenda
létezik 10/20-as szériához olyan dokk, amin két dp port vagy 1dp és egy hdmi van?
ha igen intel vga-val működik is mindkettő? -
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
A 90W-os töltő elég az X220-nak, hogy akksi nélkül is maximális teljesítménnyel működjön? (Konkrétan erről lenne szó: [link]Nincs akksim és a 65W-os táppal szinte használhatatlanul lassú.
Köszi!
-
Grafirka
őstag
T420 modellhez melyik gyarto 6 cellas akuja a legajanlottabb ? ( ha van ilyen )
-
Tamoo
nagyúr
Köszi!
Kicsit fejleszteni akarok rajta. Kap egy SSD-t meg kicserélem a RAM-okat.
Ez az Elpida rendben lesz ugye? Most ilyen van benne.
A 2Rx8 2Rx16 mit jelent? -
Tamoo
nagyúr
Sziasztok
Van egy SL300-am, abba gond nélkül simán belerakhatok egy T9400 SLGE5 procit ugye? -
HSM
félisten
válasz
oliverthomas #84932 üzenetére
No, meg aminek érdemes utánanézni, a kisfelbontású monitorkábele jó-e hozzá, nekem úgy rémlik nem, másmilyen kell a nagyobb felbontáshoz.
-
SzalaiG
addikt
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Adott egy T520 win7 megy rá, de vajon a sata vezérlőt a BIOSban ACHI vagy compatible módra kell állítani?
4243-w3c -
metal01
őstag
válasz
oliverthomas #84932 üzenetére
E-bayről talán. De elég lutri... Én T420-hoz rendeltem onnan panelt, ilyet: Lenovo LP140WD2-TLB1. És ilyet kaptam: LG Philips LP140WD2-TLD2. Ez utóbbi T430-hoz való, de kompatibilis a T420-al is. Panel esetén jobb, ha az ember személyesen is meg tudja nézni, de itthon kiskerekben horror árakon nyomják a paneleket. :/
Ha már szóba került a panel. A többieket kérdezném, hogy mi a lényeges különbség a fent említett két panel között? Én csak pár dolgot vettem észre:
- Maximális látható kijelző méret
- DPMS mód támogatás (ez abban amit kaptam e-bayről nincs)
- Gyártási idő
- Kontraszt (az e-bayről rendeltnek nagyobb)
- Pixel órajel -
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
T430s-hez szeretnék nagyobb felbontású kijelzőt (1600x900) venni, mert a mostani már nem megfelelő számomra. Tudtok ajánlani bevált helyet, honnan érdemes rendelni/venni stb..... Sajnos bontottat/eladót nem találtam a hirdetésekben. Előre is köszönöm! O.
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A nagyjából 15 collos TP-k közül most a T520-at érdemes venni? Elég általános felhasználásra lesz, ámde nem ártana, ha az Autodesk termékekben a hardveres gyorsítást támogatná a videókártyája elfogadhatóan. Vagy megéri beruházni egy W5xx akármibe?
-
RoboGuru
tag
válasz
FoxiestFox #84921 üzenetére
Nekem van egy IBM PS/2 N51SX alapban win 3.1 van rajt 9,5" VGA 640x480. Bár a kijelző förtelmes. Vagy ez már túl retro?
-
válasz
FoxiestFox #84924 üzenetére
Na, ugy nezem, a 760-as sorozat mar jo lenne hardveresen, de csak 800x600 es fentebbi kijelzokkel latom. Vajon lehet bele hackelni VGA-t?
-
válasz
Gondwana #84922 üzenetére
Mert tul modern. Az Win98 retrogepnek lenne jo.
DOS-ra VGA kijelzo kell, se tobb, se kevesebb, a legtobb DOS cucc 320x200 (ami jol nez ki VGA-n, hiszen csak duplazni kell a pixelt mindket iranyba) vagy 640x480. 800x600, 1024x768 mar pocsekul jeleniti meg ezeket a tartalmakat.Tubi: a 750 tul regi, es a kijelzoje is borzalmas sajnos.
-
Tubi2
senior tag
válasz
Thinkpad 750? Múltkor láttam Win95 telepítőflopykkal jófogáson.
-
Gondwana
addikt
válasz
Akkor már miért nem egy X31-X32 dokkolóba tolt Ultrabay2000 floppyval? Szerintem nem drágább.
-
Gyerkőcök!
Létezik olyan régi IBM noti (akár TP, akár nem), ami jó lenne DOS retrógépnek?
Pentium I-II, 640x480 tft (ami nem dstn vagy hasonló kaka), floppydrive, integrált, sb kompatibilis hang? -
Chaser
legenda
válasz
magyarzoltan #84909 üzenetére
x300-at hanyagold
ritka bele minden, kis hazánkban legalábbis
ha jól rémlik vmelyik teszt a hűtését is lehúzta
1,8-as hdd, spéci optibay kell bele
felbontásban nagyobb de tré kijelző
típushibáról lehet azért nem tudunk mert itt nem sokaknál fordult meg
x200 olcsón, x201 picit drágábban ha találsz
x220 már hw-esen elég nagy előrelépés - olyan nagyon hosszú évekre azért már nem terveznék vele, de alkatrész legalább van/lesz hozzá - -
Gondwana
addikt
válasz
Esetleg X201s szintén 1449x900-as kijelzővel? (X200s EU piacra hivatalosan nem került ilyen panellel, de azért lehet talàlni) Nàlam az X201 kapott ilyen kijelzőt X200s-ből, ìgy a minimàlis CPU òrajel annyi mint az X300/X301 maximuma, 2.5" ssd, dokkolhatò (és dokkolva is működik akkuròl ellentétben a T/W szériàval)
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Van egy 8 éves Lenovo Thinkpad R61i-m, amin igazából már "T61"... Az eredeti alaplapon nVidia Quadro NVS140 videokártya volt, ami megadta magát, így alaplap cserés lett a dolog (mivel már nem volt garanciás, a legjobb megoldásnak egy T61 lap beszerelése tűnt - már 2 éve hibátlanul működik így, de ez Intel videokaris).
Amire kell, arra nekem tökéletesen megfelel - internet, fórum, Word-Excel...
Picit gyorsabb proci kerül most bele (a jelenlegi T5450 helyett kap egy T7500-at, valamint most ment bele 4GB RAM is). Szerintem így még pár évet simán kibír nálam
Gondolkodtam a Win10-en, mert az asztali gépen hibátlanul, stabilan műxik.
T61-en megoldható az Fn+F5 használata, valamint az, hogy alvó állapotból visszatérés után újra csatlakozzon wifi-n a hálózathoz? Már volt rajta Win10, ezt a két hibát leszámítva stabilan működött (legalábbis pár nap alatt nem találkoztam más hibával),,, Viszont akkor vissza kellett raknom a Win7-et, mert volt olyan progi, amit elég gyakran használtam és nem futott Win10 alatt (erre már nincs szükségem).Tud valaki erről a két hibáról mondani valamit, vagy esetleg Win10 ellen/mellett ezen a gépen???
THX
-
Tim82
félisten
válasz
az X300-ban csábítóbb a a nagyobb és nagyobb felbontású kijelző.
Az X300/X301 kijelzőjéről el is mondtad az egyetlen előnyt, a nagyobb felbontást. Amúgy az egyik legpocsékabb betekintésű szögű kijelző, amit notebookban láttam.
Egyébként ha már lehet válogatni, inkább X301-et vegyél, az már DDR3-at használ, olcsóbb a memóriabővítése.
Az1.8-as hdd hely annyira nem viccces
Veszel eBay-ről egy microSATA to mSATA átalakítót, illetve egy mSATA SSD-t olyan helyről vagy eladótól, ami/aki szimpatikus és meg van oldva a kérdés.
a felesleges optikát ki lehet szedni és lehet oda beépítő keretet rakni(elvileg
ez működik?)
Gyakorlatban is, viszont olyan keretet keress, amit kifejezetten X300-hoz, X301-hez árulnak.
Valamint bármelyik gépnek is volt valami széria hibája amire ügyelni kell a vásárláskor?
X220: reped a palmrest (touchpad alatt alul, illetve az Express Card foglalatnál a sarok), kopik a touchpad, illetve a kijelzőfedlap sarkainál is hajlamos a műanyag kijelzőkeret repedni. Majd Tikakukac mond többet, ha erre jár, nekem most ennyi ugrik be.
X300/X301: meglepő módon nem nagyon van típushibája, inkább csak hiányosságai (nem dokkolható, nem bír túl sokat akkuról, vacak TN a kijelző). Ha ezek nem lennének (és folytatta volna a Lenovo a termékvonalat mondjuk legalább Sandy Bridge-s belsőig), akkor kb. ez lenne az ideális gép nekem.
-
magyarzoltan
tag
Sziasztok
Eljött az idő hogy lecseréljem az atom megbízható de már öregecske X61-m. Az x220-at és az X300-at nézegettem. az X220 modernebb viszont az X300-ban csábítóbb a a nagyobb és nagyobb felbontású kijelző. Van itt valaki aki használ X300-at? Az1.8-as hdd hely annyira nem viccces de a felesleges optikát ki lehet szedni és lehet oda beépítő keretet rakni(elvileg
ez működik?) Valamint bármelyik gépnek is volt valami széria hibája amire ügyelni kell a vásárláskor?
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #84906 üzenetére
Grafitos vazelint kentem rá. Ha azon nem csúszik hidegen akkor semmin. Éppen csak megkentem vele...
De most elbizonytalanítottál. Zsírozás után megforgattam jó volt. Félig összerakva elindítottam a gépet, akkor is jó volt... Pedig akkor is hideg volt. Ez már kb a 4 ilyen zsírozás és csak most van ez a jelenség ezért gondolom, hogy már hulla a venti.
-
-
MrSealRD
veterán
Tegnap újrazsíroztam a T61 ventilátorát. Ez már sokadik alkalom volt és egy ideje már fan error-os indulásokkal tarkította a mindennapokat. Úgy tűnik már nagyon a végét járja, mert annak ellenére, hogy halkabb és hűvösebb lett a gép továbbra is fan error van az indítások felénél...
Inteles 14"-es wide géphez tud valaki fan és komplett hűtés FRU-t mondani? -
Francia91
veterán
válasz
FerNandor #84901 üzenetére
SSD (modBIOS-szal, ami engedélyezi a SATA-II sebességet), 8 GB RAM (bár ez DDR2-esből drága játék), valamint egy BroadCom dekóder, kb ez a max tuning, amit ki tudsz hozni a T61-esből... Bár ennyit én már nem költenék rá, egy T500-as, vagy akár egy T510-es is már elég jó áron van, és hardverügyileg sokkal modernebb a T61-esnél
-
FerNandor
őstag
válasz
FoxiestFox #84900 üzenetére
Lefényképeztem múltkor egy kéket.
de én nem igazodok ki rajta.
Köszi. Azt mondod, hogy a t420 jobb? Nem tudom, igaziból szeretem a T61-et, nem tudom, hogy mennyire lehetne frissíteni, gyorsítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest