- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
ha a panel hibátlan simán, ha nem...25k max, de nem sokkal többért van T500, szóval ne
hibátlan panel = nincsenek felhők, pixelhibák, nem besárgult, van még értelmes fényereje, már pár éve is fehér holló kategória volt ilyenaz 500-as - és elődei - dp-n nem állítólag, hanem 100% nem továbbít hangot, oda a beugró az 510-es
mikrobot sok mindent árult már olcsón, csak sok mindenkinek nem jutott belőle akár aznap se
Francia91 ez így van
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
34k-ért szerintem is sok, én kb. két-három éve vettem emlékeim szerint ennyiért egy szép kijelzős, T7200 CPU-s, 3 GB RAM-os, 2 órás akkus példányt.
Ahogy felettem is írták, 720p feletti YouTube, komolyabb flash/html5 már megfekteti, 1080p mkv konténeres offline film csak (fizetős) CoreAVC-vel megy.
Ami komoly korlát még, az a maximum 3 GB használható RAM (mert tehetsz bele 2*2 GB-os modult, de legfeljebb kb. 3,2 GB-ot fog látni a T60-ban használt Intel 945 chipset memóriacímzési hülyesége miatt), meg a SATA I csatlakozó. Ezzel együtt is nagyon meghálál egy SSD-t.
Linuxszal szerintem teljesen használható gép, Windowsból Win 7 az utolsó támogatott, amihez vannak driverek, Win 10-zel lehet próbálkozni, de mindenképpen érdemes 32 bites Windowsnál maradni, 64 bites Win 7-hez/Win 10-hez szerintem kevés már a maximum RAM is benne.
Egyébként azt hiszem, pár ezerrel többért (vagy kis szerencsével akár kb. ugyanennyiért) T500-at kapsz (amit ismersz is, ha jól emlékszem, volt olyan géped), az azért bőven jobb azért a pénzért.
-
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
Mire használnád, és mennyiért árulják?
Böngészésre, minimál Office-ra, facebookra használható. (Bár + 2 giga rammal jobb lenne)
A szüleimnek ilyesmit kerestem, de végül T400 lett, illetve egy Dell E6500.
Ha nem ragaszkodsz a 15 colos kijelzőhöz, a 14 colos használt üzleti szériából nagyobb a választék, árban nem nagy a különbség, de ott olcsóbb a ram, és kicsit nagyobb vinyóval adják még az alapkiépítést is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged