- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Köszönöm a leírást és a megszívlelendő tanácsokat.
A T500 jó gép, bár állítólag DisplayPortról nem viszi át a hangot. Persze úgy sejtem, a T60 pláne nem tudja. Főleg az IPS-kijelző keltette fel az érdeklődésemet, de a nagyon régi panellel már valószínűleg gondok lehetnek. A lényeg, hogy annyit nem ér.
Tavaly decemberben a Mikrobotnál volt 45-ért teljesen újszerű Nvidiás T510, be kellett volna spájzolni belőle.
(#84830) Francia91
Ez nem a véletlenen múlt, még régebben írtál róla itt a fórumon is.
Múlt héten volt W520, habár elfogyott már, de még nem lett törölve az adatlapja, feltehetően később kapható lesz.
-
Francia91
veterán
Annyit hozzátennék (hogy ha nem probléma), hogy nekem a T60p-men a Windows 8.1 hibátlanul és nagyon szépen futott, talán még pörgősebb is volt a rendszer, mint a Windows 7 alatt
A 720p YouTube már akkor is húzta a procit rendesen, mikor még megvolt a T60p-m (pedig abban T7600-as volt), talán Chrome alatt ment a legsimábban a 720p YouTube. Viszont azt még most is bírnia kéne, 3 hete volt nálam egy T2400-as, ATI X1400-as T60-as újratelepítésre, Chrome alatt szépen ment a 720p YouTube(#84817) metal01
Keresgéltem W520-ast, de vagy túl drágák, vagy gyanúsan olcsó (az ilyen 90 ezer Ft-os ár gyanút ébreszt bennem...). Már ha egyáltalán találok W520-ast, mert valljuk be, nem túl sok eladó példány van itthon. 8560W-ből viszonylag jó választék van, valamint a full fém ház sem utolsó szempont, a hardver pedig ugyanaz, és mellette szól, hogy a 8560W-ben MXM-es GPU van, tehát később cserélhető (akár meghibásodás esetén is)
Kurzorbillentyűk elhelyezése nem a legszerencsésebb, de a T500-ason is évente 1-2 alkalommal nyúlok hozzájuk, így gondot nem jelent
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged