- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz
Tothgera30 #46574 üzenetére
2560x1440-es a monitorom felbontása.
(#46575) KAMELOT: Tökéletes a ref 780-ból is az SLI. Ezekből SLI befűtené a gépházat és megfőne a felső kártya, meg a proci.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Tothgera30 #46572 üzenetére
-
válasz
Tothgera30 #46567 üzenetére
-
válasz
Tothgera30 #46565 üzenetére
Eredetileg nem btx az már az én művem. Szerintem minőségileg nincs gond vele.
-
válasz
Tothgera30 #46563 üzenetére
Rég álmom volt egy csak szereztem még 1et és azt nem sajnáltam vagdosni. Ha kész a régi megy asszonynak mert csorog már rá a nyála. Hot swap miatt jön be igazán.
-
hszilard666
veterán
válasz
Tothgera30 #45426 üzenetére
Igazából anno imacet vettem volna, csak azt hittem hogy én sokat fogok mászkálni vele, de aztán mégse.
-
hszilard666
veterán
válasz
Tothgera30 #45422 üzenetére
Apple
Én mac et is használok ezért tartottam meg, de gamingre is tökéletes
Feketében logitechnél biztos van valami hasonló -
Because
őstag
válasz
Tothgera30 #45318 üzenetére
így is elég csendes felesleges lenne. már teszteltem is quake 3, unreal tournament, undying mind tökéletesen fut
-
bombibmw
veterán
válasz
Tothgera30 #44426 üzenetére
Már bocs,de milyen Swif2-ről van szó?
"a táp kékje zavar be kicsit",ezt írtam,nem azt,hogy ronda lenne,vagy valami,de ha az is piros lenne,még ütősebb,egységesebb lenne,de így is az persze.
(#44429) Motion_Blur:
Ja értem.
Nagyon jó ventik,halkak és hatékonyak. -
Tirexi
addikt
válasz
Tothgera30 #44380 üzenetére
Csinálhatnál róla egy közelibb képet.
Akár csinálhatnál neki külön profilt ja.
-
kristof123
őstag
válasz
Tothgera30 #44373 üzenetére
Aranyos a barid a modemen!^^
-
Because
őstag
válasz
az aslónacit kicserélted egy barira
na jó tudom elvileg póló volt, de gebedjek meg ha az annak látszik
amúgy itt ki mennyi idős, mert a szobákat háttereket elnézve a 30 évemmel kezdem idősnek érezni magam?
-
Tirexi
addikt
válasz
A legjobb az a birka vagy kutya plüss ott jobb oldalon.
-
WaterWawe
őstag
válasz
CoD4 azért befigyel!
-
Xirtam
veterán
válasz
Tothgera30 #44353 üzenetére
Nagyon igényes.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
nagyon patent! szép!!
-
kristof123
őstag
válasz
Nagyon csábító az a rudi a gépház tetején.
Gratulálok a géphez! : DD -
jim bcs
nagyúr
válasz
szép
-
ST05
őstag
válasz
szuperul néz ki
Mik azok a zőld kábelek? úgy értem valami külön hosszabbító? teccik
-
Baryka007
addikt
válasz
Tothgera30 #35530 üzenetére
x)))))
-
Baryka007
addikt
válasz
Tothgera30 #35521 üzenetére
Szerintem a gépházadban azt a sárga ventit ami a cpu-d mellett van azt fordítsd meg hogy kifele fújja a meleget és akkor nem marad bent a gépedben a sok meleg ... x)
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #35521 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tothgera30 #35523 üzenetére
Mondja az Apple-párti eunuk?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tothgera30 #35519 üzenetére
Dehogynem... Csak idő kérdése...
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #35519 üzenetére
Gondoltam.
De tényleg nagyon szép!
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #35490 üzenetére
Szép lett! Elfogadnám
-
krx21
nagyúr
válasz
Baró...
A VGA-nak nincs kevés levegője? -
alufelni
tag
válasz
Szép,ez igen
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30435 üzenetére
Akkor hajrá.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30433 üzenetére
Csak össze jön az.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30423 üzenetére
Szerintem inkább fog múlni a fotókon, mint a gép kinézetén.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Tothgera30 #30417 üzenetére
Az a baj, hogy úgysem hiszi el senki, hogy ha azt mondom, hogy nem is láttam a Te házikódat, mielőtt az enyémet megcsináltam.
Pedig tényleg nem.
-
TomiLi
addikt
válasz
Tothgera30 #30423 üzenetére
Szerintem jól döntöttél, hogy fekete-zöld lett a meghatározó szín, mert pl. piros-feketéből már elég sok féle megoldás van! (persze ez nem azt jelenti, hogy azok csúnyák lennének)
Így egyedibb lett a kis géped, és nagyon jól néz ki! -
Milka 78
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30420 üzenetére
Jó munkához idő kell.Én is szeretem az ilyen kontrasztos,mellbevágóan élénk színeket.Jó ránézni(úgy hat az emberre mint egy erős kávé)
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30420 üzenetére
Utána mehet a pc style-ra.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Szép az összhatás a zöld kábelekkel
Meg van véve!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Jó féle.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Tothgera30 #30358 üzenetére
Igen, ez az. X58 Classified.
Majdnem SR2-t irtam, de az nem az, az dupla 1366 socketes lap. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30355 üzenetére
Gyönyörű az az alaplap! Vajon miféle lehet?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tothgera30 #30345 üzenetére
Nem az mATX-ról beszélek.
A vízre felkészített ATX házak többsége is ilyen. A rögzítési pontok megvannak, de maga a ház nincs felkészítve egy belső radiátorra. Nincs meg az a +5cm. Egy szép házat vonakodik az ember külső radiátorokkal elcsúfítani...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30335 üzenetére
Apa kezdődik!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #30345 üzenetére
Nekem jobban tetszik, ha belül van a radiátor (tudom, hogy nem olyan jó a hatásfoka), vagy te arra gondolsz, hogy a ház tetején legyen?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tothgera30 #30343 üzenetére
Igen, ez az amit én nem tudok felfogni... Csinálnak egy házat, amit teljes mértékben felkészítenek vízhűtésre, aztán nem hagynak helyet a radiátornak.
Akkor minek a rögzítési lehetőség? Mi értelme, ha 5 centit rálóg az alaplapra?
A képen látható gépben hogy húzod le a P4 csatit anélkül, hogy a radit leszednéd?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30341 üzenetére
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30339 üzenetére
Bocs, még nincs saját tapasztalatom róla: csak gugliztam, meg olvastam, mielőtt választottam volna. Persze lehet, hogy csalódni fogok benne, bár nem hinném, hogy mindenütt marhaságokat írnak.
A Tiédben felülről szívja a táp a levegőt, nem? Nekem pl. az nem tetszett benne...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30337 üzenetére
Miért látszik minden kábel? Totális alaplap mögött vezetett kábelmenedzsmentje van az összesnek (az enyémnek is)
A táp különválasztása meg nekem nem jön be, mindjárt linkelek egy tesztet a táp hőmérsékletéről FD /P180 mini összehasonlításban, ha megtalálom...Tessék: [link]
Az Antecnél 15 fokkal melegebb a táp, mint a környezeti hőmérséklet, az én házamnál meg 4-gyel. Szóval nem biztos, hogy ez a megoldás a rosszabb.
Tanár úr kérem, én készültem! (Mielőtt megrendeltem a házamat.)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30335 üzenetére
Jajj, de fölvág valaki: az Antec P180 mini lehet hogy szebb kívülről, meg jobb a burkolat anyaga, de én sokkal átgondoltabbnak találtam a Define házainak belső elrendezését.
Egyébként a szintén nem túl drága (?) F.D. Define mini ugyanúgy ajtóval nyílik, szintén hangszigetelt, de belülről praktikusabbnak tűnik mint az Antec.kieg: Az ARC minit azért választottam, a Define mini ellenében, mert alapból több benne a ventilátor, meg talán nem olyan sérülékenynek tűnik az előlapja (nincs ajtaja), - na meg valamivel olcsóbb is volt. Sajna csak hétfőn vagy kedden fogom megkapni, akkor majd lövök egy-két képet róla már berendezve.
kieg2: mindenképpen mATX házat szerettem volna, hogy végre felkerülhessen az asztalra a mostani földön rugdosott 5 ezer forintos konzervdoboz helyett, ha már a belseje teljesen megújult. Sajnos picit csalódtam ezekben a drága, minőségi mATX-kuckókban, mert még mindig túl nagyok szerintem. Amit veszek, az pld. ugyanolyan magas, mint a mostani bóvli midi-ház, csak hátrafelé még 80 mm-rel mélyebb is. Hiába csak mATX-es. Az Antec sem kisebb...
Amit még néztem, az olcsóbb kocka alakú ház (típusát hirtelen nem tudom, de valami Silverstone), az méretre jobb lett volna, de annak a belseje teljesen katasztrofális. A meglévő 5850-em nem fért volna bele, meg több kics, zajos, 60-80mm-es ventivel volt megoldva a hűtése. Ezért kiesett. -
pincehely
addikt
válasz
Tothgera30 #30301 üzenetére
Azt hiszem tényleg időszerű lett a noctua ventik cseréje.
épp most kezdtem el játszani, mire egy kerregő hangra lettem figyelmes.
Gépház oldala le, majd nagy fülelés, és hajlongás után rájöttem, hogy a 14-es noctua venti az!
Kiszedtem, forgattam, és egy bizonyos dőlésszögben kerreg. Fasza mondhatom!
Úgyhogy most kiszedtem a két torony között lévő ventit. egy 4 fokot romlottam a hőmérséklet adataim! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30256 üzenetére
Nem olyan nagy az árkülönbség, mint gondolod: A P180 mini 30 ezer, az ARC meg 24-ért lesz. Nekem jobban bejön az ARC mini belső elrendezése, még ha nem is olyan profi az anyagminősége.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30258 üzenetére
Egyetértek, nem is komolyan írtam az előzőt.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30256 üzenetére
Nem, ez "Fractal minőség"
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30254 üzenetére
Szeretem ezeket a tömör mATX-házakat. Egy hét múlva már én is egy Fractal Design ARC Mini boldog tulaja leszek, ha minden jól megy. Esélyes volt nálam is a P180 mini, de végül így döntöttem...
-
Oxi
aktív tag
válasz
Tothgera30 #30249 üzenetére
Szép. A lakás is jól néz ki.
Milyen hűtő van a procidon?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #30249 üzenetére
Szép darab!
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #30192 üzenetére
Igaz csak a házamba nem illettek!
De am ha jól tudom a Silver Arrow jobb teljesítménybe és a színösszeválasztása is nyerőbb a Noctua-nal. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tothgera30 #30190 üzenetére
-
pincehely
addikt
válasz
Tothgera30 #30109 üzenetére
Ma délután pakoltam ki, csak egyszer indítottam azóta, akkor egy késsel.
Mondjuk ha vissza jön a barátnőm, akkor lehet, hogy kicsit érdekesen fog nézni rám, ha megmutatom, hogy hol és mit kell neki rövidre zárni, hogy induljon a masina.
Bár lehet, hogy jobb, ha csajok nem kotorásznak fém tárgyakkal áram alatt lévő gépben!
Várom a megoldást. -
Jim-Y
veterán
válasz
Én amikor eladtam az ELite430-at, akkor a vevőm gépházastól hozta a saját konfigját, én pedig megkaptam a régi GABA házát, amit eddig semmire nem tudtam használni, viszont kiszereltem belőle az indító gombot, és azt rá tudtam kötni az alaplapra amikor ház nélkül voltam
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Az sem rossz.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30021 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30012 üzenetére
a rozsda szín okáról:
update-elem az összképi képet. (az előzőről lemaradt valami...)
színkód alapján kértem, a lapocskán ami volt, az bordósabb. még a konzervben is úgy tűnt, de megszáradva rozsdából kicsit kinarancsosodott a színe.
régebben szórakoztam: a photoshop-pal különböző kreációkat gyártottam, majd digitális fotólaborban kinyomtattattam fotópapírra. a konyhába oda illő színűeket, és a szobába is a falfestékhez, kárpitokhoz igazodókat. üveg előlapú klipszbe kerültek. ezen a képen is látszik egy. így talán jobban érthető a színválasztás... -
Sandrew
őstag
válasz
Tothgera30 #29978 üzenetére
Na igen, de ha nem akar átalakítani akkor csak ki kéne egy kicsit bogozni azt a dzsungelt.
-
xnace
őstag
válasz
Tothgera30 #29974 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom majd. Ez a "harisnyázás" mit takar?
Sandrew
Egyáltalán nem a ventit akartam mutogatni, az ott van, és kész. Szedjem le a fényképezéshez?
Ha meg segíteni, vagy valami értelmeset válaszolni büdös, akkor minek kell megszólalni?
-
Bakitm
tag
válasz
Tothgera30 #29962 üzenetére
Nekem egy félév használat után ment meg egy CX600-as május környékén. Menet közben hirtelen leállt és utána semmi csak egy pillanatra adott rá áramot, gondolom zárlat lehetett. Vissza az iponnak, kb egy hónap múlva küldték az újat ami már a v2-es verziójú volt, azóta az megy. Szerintem semmi gond nincs vele, hiába nem seasonic belsős, ha eldurran tuti nem viszi a gépet és ez a lényeg.
Gaben01: Tuti zsír újat kapsz. Nekem nem jött belőle még füst sem, semmi és egy zsír újat kaptam ráadásul a jobb verziót. Amúgy szerintem a chifit add el bár te tudod. Az egy hónapos gariztatással meg nem tudsz mit csinálni. Ennyibe kerül elküldeni ki a gyárba ott átnézni és megkapni a csere tápot. Ne hidd, hogy csak a te tápod kerül vissza a gyárba ellenőrzésre.
-
Gaben01
őstag
válasz
Tothgera30 #29960 üzenetére
3 hete adtam le iponba,tegnap már írtam nekik,hogy mi van.A válasz:
"Kedves Gábor !
A terméket javítják és erre a hétre várjuk vissza mi is a cserét, ahogy megjött mindenképpen értesítjük Önt. Köszönjük Türelmét."
A táp olyan szinten durrant el,hogy valami barna lé is folyt belőle.Ezek után nagyon remélem,hogy ez valami sablonszöveg,mert javítottat nem fogok átvenni.Lett közben egy 500-as chieftec,úgyhogy a corsair gari után azonnal megy eladásra (bontatlanul,0 percesen). -
Atke
senior tag
válasz
Tothgera30 #29960 üzenetére
Én is corsair tápot akartam, aztán utána olvastam, és kiderült hogy jó pár tápnak nem seasonic bele van...Ezért Cooler master lett belőle M700 Pro
Hideg és halk. -
Gaben01
őstag
válasz
Tothgera30 #29958 üzenetére
Én is így voltam vele,mikor unokaöcsémnek vettem tavaly decemberben egy Corsair CX500-at iponban.Aztán volt pislogás mikor eldurrant játék közben egy hónapja(c2d e7300,2x2GB 800 ddr2, GTX 260 SOC, 1 hdd)
.
Kicsit utánaolvastam,hulladék cwt beles sz@r.Szóval nagy név vagy sem,utána kell olvasni a tápos topikban,mert érhetik meglepetések az embert. -
Sandrew
őstag
válasz
Tothgera30 #29954 üzenetére
Azert ez az 5 sem olyan rossz :-)
-
Jim-Y
veterán
válasz
Tothgera30 #29954 üzenetére
Az XFX-re 5év garancia van, asszem ha Corsair vesz arra is vagy 5 év, vagy 7 év gari lesz, de azért az 5 sem rossz már imho
-
albert8
veterán
válasz
Tothgera30 #29928 üzenetére
NAgyon jó lesz, bár a kép sem mutat sokat, de tudom hogy rossz nem lehet
Mért hagytad el a zöld ventiket?
nekem jó összhangot mutattak a harisnyával -
TaaT
nagyúr
válasz
Tothgera30 #29933 üzenetére
igen jól, azokon a fordulatszámokon üzemel 12v-nál.
fura, ha rádugom 7.5 voltra meg se nyikkan, olyankor még high állásban sem akar elindulni...
de már van egy jo kis tervem hogy fogom lehalkítani miközben a fordulatszámhoz nem nyúlok
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #29931 üzenetére
dobni kell a gyári hűtést arról is. nálam az 1. léppcső a gtx480-on a zalman vf3000f volt, majd arra 2 halk, 400-ra letekert venti került. (s-flex1200 + zalman fanmate2, meg egy 9 centis valami 1600-as noctua 5v-on.) nem éppen egy dizájnos valami, de jól működött. (azaz a beépített csodahűtős msi mellett ezt a vga-t is megtartottam tartaléknak, mert egy olyan jól sikerült szendvics, hogy nincs szívem eladni azon az áron, amit kapni érte mostanság.
tehát a csendes tákolmány:winyó: quiet drive. fekete, még jól is mutatna a gépedben...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Tothgera30 #29933 üzenetére
indul is 50%-ról?
-
TaaT
nagyúr
válasz
kisház, nagy hűtő
a 200rpm-et hogy oldod meg a Big Boy-nál?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
háttérben a függöny ezüstösen csillógó csíkja is megy gépedhez...
ez a procihűtő, ez kész... nem mindig jó, ami nagy, de ez nagyon tetszik.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Tothgera30 #29821 üzenetére
igy van, flexxel kettévágjuk a házat hosszába, máris lesz hely.
-
imibogyo
veterán
válasz
Tothgera30 #29819 üzenetére
Igen, ezért mondom, hogy vannak házak a nevesebb gyártóktól is, amibe esélytelen oda rejteni a kábeleket.
Ha így nézzük nem user error, mert a gyár nem tette lehetővé ezt a megoldást.
Mondjuk én eléggé modding hajlamú emberke vagyok, szóval azért én megoldottam máshogy. Flex a barátod...
-
imibogyo
veterán
válasz
Tothgera30 #29817 üzenetére
A kulcsszó az elvileg...
Nekem eddig három házam volt, amit nem én készítettem, és egyikben sem fértek el a kábelek az oldallemez és az alaplapi tálca között.
Persze ez simán user error is lehet, mert abban az időben még nem teszteket meg fórumokat olvasva vettem házat.
-
macko20
őstag
válasz
Tothgera30 #29784 üzenetére
Nagyot hallok ,kicsit látok .
A szemész azt mondta szemüveg még nem kell de utas szállítót nem vezethetek ahhoz még edzeni kellene a szemem .
Az öreg Asus-sal /2009/ nem voltam sosem megelégedve ,vissza rakom a Samu-t -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tothgera30 #29784 üzenetére
Bizony, az a venti nem sárga.
Hirtelen-zöld.
-
macko20
őstag
válasz
Tothgera30 #29781 üzenetére
Nekem a sárgához közelebb van ,de legyen sárgás-zöld
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29723 üzenetére
Ez borzasztó
Lehet gyógyítani? -
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29720 üzenetére
Jah, fehér hátuljú.. brrr
Én meg már az elejét kerestem fekete kerettel
Neked csak a hátulja meg kávája tetszik egy monitornak..?
panel típusa válaszidő meg egyéb már nem is számít mi..? -
kornel76
aktív tag
válasz
Tothgera30 #29720 üzenetére
Én sem láttam első körben...... am is azt hittem, h a parkettán áll a masina... azt is csak most látom h asztal az a padló
mennem kell szemorvoshoz
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29718 üzenetére
Hol van ott monitor, a képeken vagy hol?
Most már én is kíváncsi lettem mert nem találom -
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29693 üzenetére
Áh, így a táp is hűvösebb mint amúgy a házban.. a 60CFM megteszi a hatását.
Lehet hogy a következő gépházam ilyesmi nyitott konstrukciós lesz
Persze hogy sok az 1000RPM, de most emiatt nem fogom beüzemelni még pluszban a kaze mastert is ebben a nagy kuplerájban 1 szál ventiért, amikor mindjárt megy vissza az egész kóceráj a házba. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29686 üzenetére
Eszembe jutott egy régi:
„A fán nem lehet motorozni, de a motoron lehet fázni"
Na ez most már azt hiszem a gépre is igaz.... -
macko20
őstag
válasz
Tothgera30 #29628 üzenetére
Irtam neki...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #29609 üzenetére
Köszönöm
2db AC hűtő = Sok péééz -
SkyS1gn
félisten
válasz
Tothgera30 #29581 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tothgera30 #29535 üzenetére
"a TX850 üt egy Codegányban"
hát nem kicsit
respect a festésért
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29469 üzenetére
Elgondolkodtató annak a bordának is a kialakítása.. ha már passzívan hűt.
Miért a hátsó portok felé van belekreálva fémbe a bordázat, miért nem fölfelé..?
Mert a házventik ventik elölről hátrafelé fújnak...? de hát passzívra tervezték mert eleve nincs is rajta venti, és talán a házban se biztos hogy lesz... a hő meg fölfele száll...
Ezt a képet [link] biztos ennek kompenzációjára tehették fel 90 fokkal elforgatva, hogy úgy látszódjon mintha...
Najó biztos csak a feliratok kedvéért. (de attól még azon a bridge-n az a csodásan kidolgozott ASRock felirat felre..)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #29467 üzenetére
pf. nem láttam még egy ilyen átgondolt, feljett chiphűtőbordát. által
ában hőcsővel összekötnek mindent, majd hatalmas lapokat tesznek rájuk a márka feliratnak, nehogy szellőzni tudjon. kék giga hűtő pölö...
ezen látszik, hogy passzívan is emegy.én nem győzök a nb-ekbe belegyógyítani + bontott bordákat, hogy ne 80 fokon izzanak...
de ez nagyon szép, fejlett megoldás.
idáig 1-2 striker szintű volt elfogadható alaplapi bordával....
megnéztem a lapod: jól látom? a fetre meg semmi. ez kész. komolyan mondom, a lapgyártók lemehetnek mind a q***a***-ukba.....
ja, hogy igp-s ráadásul. több hő, ezért a nagyobb borda.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #29458 üzenetére
a linen, az alsó képen a lapon látok egy érdekes nb hűtőt. az gyárialg ilyen? ha igen, akkor milyen lap? ha nem, akkor meg azmiaz?
más: egyik mániám a jó léghűtéshez: fekvő ház. mint az asztalra kirakott gépek is. csak felül rács. fekvő alaplap. a meleg meg szépen fölfelé távozik. a pci sínekben lévő cuccokból párhuzamosan fölfelé elmegy a meleg, nem úgy mint az álló házakban, ahol a fölfelé szálló levegő beleütközik sorban az eszközökbe...
(OFF)és ha jól van rendezve, akkor a felfelé szálló levegő helyére betóduló friss levegő az alaplapon alul végigkúszik a ram-on, és a többi lent lévő cuccon....(/OFF)
valószívnű, ha építek következő gépet, az egy egyedileg gyártott fekvő ház lesz. kb. kocka alakú, hogy a méretes hűtés is elféjen. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29461 üzenetére
Intelli - Microsoft egér? azt direkt jól lehetne ütni vágni
Szvsz. nem passzol össze a swif2-esekkel a méregzöldre harisnyázott sata kábel... Nagyon disszonáns.
Jobb lenne azokat is olyan színűre csinálni mint a ventik lapátja.(#29463) x_o_n
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29458 üzenetére
Ez a legjobb!
Szép és jó az elrendezése, bár kicsit poros az a Himuro
Az a swif2 meg úgy rikít a képen, hogy az már sárga, egy darabig nem is gondoltam hogy az az egyáltalán..
Azóta már én is fekete sata kábelekkel tolom.
Az Razer Lachesis?
Amúgy a legjobb ha ilyen esetre van egy külön kiszerelt, vagy kiszerelhető alaplapi tálca és arra van rátéve.(#29459) TESCO-Zsömle
Ja-ja, ahogy mondod -
Wind-Storm
őstag
válasz
Tothgera30 #29456 üzenetére
-
lizRRR
őstag
válasz
Tothgera30 #29367 üzenetére
Jól van ám..
De tényleg.. 2 napja raktam vissza gépet egyedül a plexi picit piszkos.. de szabad szemmel nem igazán látni
-
lizRRR
őstag
válasz
Tothgera30 #29365 üzenetére
Ez full tiszta... full HD-s géppel lett csinálva azért látszik így a kis porszemek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest