- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #38678 üzenetére
Na ! ez már rád vall
-
válasz
fatal1ty1984 #38698 üzenetére
Graula
Nemrég nekem is sikerült beleolvasztani a konnektorba a sz.gép hosszabbítóját(nálam valszeg kontakthiba volt az ok) hát elég volt kitépni a falból -
fatal1ty1984
őstag
válasz
Psycho18 #38697 üzenetére
COOLERMASTER Silent Pro M2 1500W van most benne.de ahogy hazakerült megy piacra.megölnének ittrhon az áram fogyasztásért xD kint mikor öszeraktam,akkora rakat sz.r házban laktam hogy metro alatt megáll minden amiben áram volt a szobában és a villanyszerelö másnap huzhatta át a régi vezetéteket mert szétégtek 1 ora terheléstöl a csatlakozások a falban
-
válasz
fatal1ty1984 #38693 üzenetére
Te szegény, hogy bírod ezekkel a retro cuccokkal!?
Az EVGA SR-2-es konfigod szívesen szemügyre venném közelebbről is
Mekkora táp kell egy ilyen konfig etetéséhez? -
fatal1ty1984
őstag
válasz
Zodicus #38694 üzenetére
a tt-ház csak festve lett,de ma vagy holnap bontom darabokra és megy eloxálásra az egész ahogy van kivéve a fekete alaplapi tálcát,fehér lesz csak kis ezüst beütéssel mint a limited edition amit most dobtak piacra.az alaplap tálca pedig kap egy karbon bevonatot
a TT-böl csak iediglenesen költöztem ki.abba fog menni egy még ennél is durvább lga2011 konfig ami a raven mögött van az pedig egy trooper ház abban pedig vagy evga x58 fog lenni vagy valami más 1366 konfig -
F34R
nagyúr
válasz
fatal1ty1984 #38693 üzenetére
aztaq
-
Zodicus
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #38685 üzenetére
Szép darab. Meg az Thermaltake fehér házikó is gyönyörű.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Látom nálatok is mélyszegénység van.
-
Destructo
senior tag
válasz
Egyszerűen gyönyörű!!!!
-
F34R
nagyúr
válasz
Hat ez nagyon betyar konfig lett
-
Ramses07
Modder
válasz
Moddingboy #38677 üzenetére
Nagyon szép lett!!
Kíváncsian várom milyen lesz
-
zsoleszkai
tag
válasz
fatal1ty1984 #38682 üzenetére
Húha, felvársárlod az összes jól kinéző gamer cucokat? Év végére lehet hogy a 10-15 géped is meg lesz, amiben tudsz gyönyörködni
(netán egy gépet kiselejteznél feltétlen jelezd
szerintem lenne rá pár vevő
)
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
zsoleszkai #38681 üzenetére
de megvettem gombostol
subaruwrc-töl pedig a rampage 4 -et xD
-
zsoleszkai
tag
válasz
fatal1ty1984 #38680 üzenetére
Szép szép, ahoz képest, hogy retro nagy bonyodalmat nem fognak neki okozni az új játékok.
( Nem azt mondtad hogy R3BE nem kell neked?
-
albert8
veterán
válasz
fatal1ty1984 #38678 üzenetére
lol retro
egyébként nagyon pofás lesz, de hogy retro azért nah
-
fatal1ty1984
őstag
végre megvan minen,hogy összerakhassam a nekem retro gépet,már csak azért is mert egy 1366 konfigrol van szo.
hozzávalókAsus Rampage III Black Edition
Intel I7 980X 3.2Ghz
Corsair Vengeance 6x4Gb 1600Mhz
Asus Xonar Thunderbolt Card
2db Gainward GTX 295 SLI
Corsair force 120gb SSD
WD 1TB HDD
Corsair GS800
Silverstone RAVEN 01
Alphacool CPU blokk
Laing DDC 18W
EK 240 Dual radi
10/13 HF csatlakozoka kép minöségért elnézést kérek de a teloval löttem gyorsba egyet.
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm!
DiceBlade - Igen, az nekem se tetszik amikor nincsenek egy vonalban és erre próbáltam is odafigyelni
Sajnos a zsugorcsőnek is megvan az a tulajdonsága, hogy akármennyire is egyforma darabokra vannak vágva ill. ugyanúgy helyezed őket, mégis képesek kicsit másképp zsugorodni . Ilyenkor próbáltam kicsit igazítani őket amíg még nem tartottak elég szorosan.
becsitibi - Igazából ez volt az első tápegység harisnyázás amit csináltam. Korábban már terveztem egy projektnél és meg is vettem a harisnyát, de végül mégse szántam rá magamat ami betudható annak, hogy tapasztalat híján nem mertem belevágni.
Atke - A kivezető nyílás gyárilag is viszonylag nagynak mondható ezen a tápon és pluszba volt ott egy kis élvédő műanyag ami annyira nem is fontos, mert nem éles a perem. Ezt eltávolítottam és így ha szűkösen is, de elférnek a harisnyázott vezetékek. Szerencsére nem dagad a táp oldala
-
Atke
senior tag
válasz
Moddingboy #38673 üzenetére
Valóban igényes munka,grat hozzá!
becsitibi: Dagad is az oldala biztos
Nekem is faragni kellett rajta hogy beférjen, én is csodálkozom hogy így elfér
-
becsitibi
senior tag
válasz
Nem kis idő egy ilyen meló,gondolom már a sokadik,azon csodálkozok hogy alapból elfért a kábelharisnya vastagságától a 24 pines kábel a tápkivezetőn,álltalában nem szokott,ezért faragni kell,ezt viszont nem kellett.Nagyon szép lett
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
nem igazán szeretem a zsugorcsöves harisnyázást, de ez nagyon szép lett
(az esetek 90%ában összevissza hosszúak a zsugorcsövek, ezért nem szeretem)
-
Moddingboy
Modder
válasz
Ramses07 #38672 üzenetére
Nekem is tetszik az elképzelés
Az 5,25-ös helyek oldalára pedig lehetne vágni egy takarólemezt plexiből vagy valamilyen fémből (erre a lemezre még esetleg mehetne egy nagyon szolid minta, hogy ne legyen nagyon csupasz).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
jericho69
tag
Szeretném a CM Storm Trooper-em oldal lapját kivágni és plexit tenni a hiányzó rész helyére, de még nem vagyok teljesen biztos, hogy milyen formát is szeretnék. Én ezt képzeltem el. Szerintetek milyen? Esetleg más ötlet/elképzelés milyen lehetne még?
-
glspeter1
őstag
válasz
fatal1ty1984 #38663 üzenetére
Egyenlőre fekete Vengeance-ben gondolkodom, olcsó is és nem is olyan rossz. Időzítésben jóval jobb, mint a mostani.
-
glspeter1
őstag
válasz
fatal1ty1984 #38661 üzenetére
Az elosztás tényleg jó, de hol találok 2GB-os Dominatort, főleg mindkét színből (vagy 2x2GB-os szettet) ?
-
glspeter1
őstag
Sziasztok!
De rég írtam már ide.
Történt "némi" változás a vasban, igaz már egy hete, de a képekig csak most jutottam el.
Így most megosztom veletek és egyben a véleményetekre is kíváncsi volnék. Nyugodtan jöhet hideg is! -
oroszbence
tag
válasz
Psycho18 #38651 üzenetére
Itt a kapcs rajz de a logoutomban is olvashatsz róla
-
do3om
addikt
válasz
ZetorGumi #38648 üzenetére
Hidd el a vakú csal!!!
Egyáltalán nem annyira kék, teljesen sötét színű a zöld fényben.Régen kék ventiket használtam, igaz 8cm-ek mentek a gépbe (TT VM300a Skull), már meguntam, és ahogy átalakítottam a férőhelyeket váltottam másra.
Kivágni meg fonalfűrésszel szépen ki lehet csak nagyon sok türelem kel mert a plexi gyakorlatilag megolvad vágás közben és beleköt a fűrészlap mihelyt megállsz, hűteni kel közben
-
válasz
oroszbence #38646 üzenetére
kifutottam a szerk. időből
Mivel oldottad meg a fényerő szabályozását? -
oroszbence
tag
Végre elkészültem a led vezérléssel.
-
jones965
Modder
Ma 5 hsz-t töröltem az apróhirdetés linkelése miatt.
Többet nem fogok, hanem szankcionálok.A külföldi oldalak (pl: aquatuning) linkjeinek beszúrása, valamint egyéb vízhűtéses alkatrészeket forgalmazó webshopok még az engedélyezett kategória felső határát súrolva beférnek, de a PH! apróhirdetések linkelése tiltott.
-
Trebron09
őstag
Kék LED szalagot hol tudnék venni amit molexről meg tudok táplálni?
-
GeriCool
aktív tag
válasz
oroszbence #38637 üzenetére
A gép szerintem gyönyörű de a hűtő... (még nekem is ez van fent, de mihamarabb le szeretném cserélni).
-
tomic
addikt
válasz
oroszbence #38633 üzenetére
Szerintem is rendben van a géped. Tetszetős. Ha a proci hűtőt le szeretnéd cserélni keress meg privátban. Van egy True black 120-om pici pénzért.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Nem rossz... a hűtőt én lecserélném valami másra, meg a tápot átcímkézném
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
A géped ordít egy normális CPU hűtő iránt. Tervben van a gyári cseréje?
Amúgy nagyon jó a színvilága. -
oroszbence
tag
Pár kép a gépemről.
ötletet kritikát tanácsot szívesen fogadok -
krx21
nagyúr
Gyönyörű szép, nagy teljesítményű hardverekben gazdag Újévet kívánok Nektek!
A fórumnak meg sok-sok képet és hasznos információt!Nincs szükség a vastagon szedett betűre. Így is értjük és köszönjük!
[ Módosította: jones965 ]
-
Drizzt01
őstag
Boldog Új Esztendőt Kívánok , minden topiklakónak .
-
Angelo69
senior tag
Boldogabb újévet!
-
becsitibi
senior tag
Ezt használom:[link],egy jó darabig,most arra pont jó amire szükségem van.Vettünk egy lakást és kellett a pénz,minden pénz....a gépet egybe adtam el,3 óra alatt elkelt,mikor elvitték elsírtam magam.
Criss99:Nekem anno a Subcooling segített ilyenekben,kérdeztem én is hogy mit ajánl,a legtisztább az amikor szines cső plusz színtelen de spéci folyadékot használsz,ha meg átlátszó csövet akkor színes löttyöt,a phobya,és amit Te is használsz az is lerakódik.A legegyszerűbb ha lecseréled a csöveket,és veszel egy kék EK folyadékot,3-4 ezerből megúszod.
-
becsitibi
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #38594 üzenetére
Írtam már én is neki hogy az EK jobb,de nem hitte el....
do3om:Itt van néhány kép a régi gépemből,pont ilyen venti volt hátul,de csak egy darabig
-
Erdei88
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38568 üzenetére
Bár ne láttam volna
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #38610 üzenetére
" itthoninak marad az evga x58,asus rampage 4 extreme oc,és 2db msi z77 "
Hát... [link]
-
Luzso
tag
Sziasztok. Nem nyálaztam végig az összes hozzászólást ezért elnézést ha szerepelne, de meg tudnátok mondani hogy milyen márkájú ez a ház?:
Brutál mód tetszik de előtte szivesen olvasnék róla
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #38606 üzenetére
Ez az utsó konfig nem rád vall...
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #38606 üzenetére
irigyellek mennyi mindened van otthon..
én is tervezgetek mindenféle gépeket, de amíg tanulok biztos nem lesz 15 gépem amin megvalósíthatom -
L1ZRRR
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #38601 üzenetére
-
sanyek2
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #38601 üzenetére
Mennyiért dobálják ezt a tápot?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest