- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz Destructo #64809 üzenetére
Szép lett.
Jól látszik, hogy egy ilyen régi konfig is lehet kulturált.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
VTom
veterán
válasz Destructo #64811 üzenetére
Én egy Witcher 3 vagy Division gameplay tesztnek jobban hiszek.
Hűtési teljesítményben egyébként abszolút elég, csak építeni azok szoktak vizet, akik a zajra is nagyon érzékenyek, igazából erre lennék kíváncsi. Hozzáteszem, hogy az enyém semmivel sem hangosabb, mint egy léghűtés, pedig elég komoly fogyasztással kell megbírkóznia.
Amúgy szép a konfig!
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Destructo #40390 üzenetére
Köszönöm szépen Még ugyan lesz munka vele, de már most nagyon tetszik az irány
tomic: Az az Arcic Cooling Accelero Xtreme Plus egy nagyon szerencsés véletlen (és egy nagyon korrekt ph-s kollégának... ) köszönhető, de a VRM-hűtést úgy néz ki, hogy tökéletesíteni kell, mert pokolian melegszik terhelés alatt, viszont a GPU-hőfok egy cirka negyvenessel lett kevesebb úgy, hogy a ventilátoroknak is sokkal kellemesebb hangjuk lett Most már csak a tápba kell egy minőségi, nagyon alacsony feszen elindulni képes venti, és teljes lesz a kép
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Delta-Laca
-
Ramses07
Modder
-
blasko92
őstag
-
blasko92
őstag
-
jegenye77
addikt
válasz Destructo #32274 üzenetére
Neked is igazad van,hogy az praktikusabb.Főleg a tisztítás szempontjából.
Viperabácsi küldött nekem egy linket és remélem nem haragszik meg,hogy bedobom ide.Na itt volt fantázia és munka rendesen.
Bocs ha már volt de én még nem láttam ezt.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Destructo #32271 üzenetére
Megmondom őszintén számomra ezek a házak egyáltalán nem nyálcsorgatóak.
Nincs bennük semmi egyedi.Az,hogy egy ilyen házba az ember belepakolja a megvásárolt cuccokat nem nagy kaland.
Még a kábelekkel se kell trükközni mert adott minden ki ill be vezetés.Minden adott ahhoz,hogy egy letisztult formát kapj.Főleg ha ez is a cél.
Nekem az egyedi kuckók jönnek be.Az amiben van egy kis elképzelés és valami átalakítás.
Van benne egy kis kihívás,hogy amit kitalált az egyén,az megvalósítható-e?
Tudom a két gépépítés más kategória.Csak hát adott egy szép drága ház és megvettem hozzá mindent,belepakoltam a helyére és ennyi.Nem sok fantázia kell hozzá.
Ettől függetlenül szépek,csak nekem a másik kategória jön be.Szal nem csorgott a nyálam.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Destructo #32262 üzenetére
Nekem könnyű a dolgom ilyen téren, mert nincs olyan gyári ház, amire úgy igazán vágynék. Van egy nagyon szűk réteg, amivel meg lennék elégedve, és egy kicsivel bővebb, ami még tetszik, a maradék meg vagy "xar" vagy "modalap" kategória. De olyan nincs, hogy én egy házat ne vágja... Mondjuk Fater Lian Li-jét még nem vágtam, de az nem ház, hanem ostya...
Én 4870-est adtam el 22k-ért működőképesen és kaptam vissza memóriahibával...
Így adjon az ember próbagar-t... Vesztettem 4k postát, meg a kártya ára... Azért van még stock cooler a procin... Evvan... Ha neki ez így jó... Sose volt tuningolva a kártya, házban se volt még, szóval melege se lehetett...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
szab.tam
nagyúr
válasz Destructo #30659 üzenetére
ja, így értem. a 360-as radi hátsó 12 centije, a táp fölé belógó részen, nincsen ventizve. az első 24 centi pedig szendvicsbe fogva van fúvatva.így ok....
csak ez nem állt össze nálam a képekről.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Destructo #30645 üzenetére
van egy kis rendezetlenség, de látom benne a melót.
nem láttam még felsőtápos házat, ahol még radi is felülre került. érdekes.
a konfigleírásodból látom, hogy 360-as radid van, de nem értem.
felül mekkora ventik vannak? 3*12? (2*3*12?) akkor mi van a táp fölött? az 1. képen úgy tűnik, mintha ott is lenne radi.ez hogy van?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok