- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #37687 üzenetére
A vízhűtés csöveket hol vetted?
-
pook20
aktív tag
sziasztok!
ti milyen előlapi panelt használtok?vagy milyen fajtát ajánlotok normális ár-érték arányban?
/kb: 4-5 ventilátort szeretnék vele szabályozni és nem baj ha LCD-kijelzősa ház amibe szánom fekete színű úgy hogy ezek szerint várom a tippeket ötleteket!/
köszi a válaszokat!
-
sanyek2
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #37690 üzenetére
Ez a festék engem is érdekelne
-
Easyl0ver
tag
válasz
fatal1ty1984 #37690 üzenetére
Megköszönném.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Értem.
Szép lett ez is..
És összhangban van. : )
-
Easyl0ver
tag
válasz
Nagyon jó az össz hang.. mivel szinezted át a pirosat kékre?
-
ZetorGumi
addikt
válasz
fatal1ty1984 #37685 üzenetére
Értem.
3Dmarkkal nem nézted? -
ZetorGumi
addikt
válasz
fatal1ty1984 #37683 üzenetére
Faja. : ) Jól hangzik.
A 8150 elég a 2 db 5970-hez? -
ZetorGumi
addikt
válasz
fatal1ty1984 #37680 üzenetére
abba is azok mennek. : )
Milyen konfig került a Spedo-ba?
Mi kerül a Ravenbe? -
fagylalt
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #37678 üzenetére
Köszönöm!
-
ZetorGumi
addikt
válasz
fatal1ty1984 #37665 üzenetére
Szépek!
Na, ez már illik oda. -
fagylalt
senior tag
válasz
Milyen magasak ezek a Platinummok?
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Szépek a Platinum ramok!
Én is cserélném már a memókat mert ezek sehogy sem illenek a Sabertooth deszkába.
-
Vigilante
őstag
válasz
fatal1ty1984 #37670 üzenetére
SZép-szép
Az a 2 kari ott 2db 5970-es?
-
Vigilante
őstag
válasz
fatal1ty1984 #37667 üzenetére
Te állat!
Nagyon szépek ezek az újak viszont!
-
Beretvás
veterán
válasz
Ez most komoly?? Tényleg kijött a füst???
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
válasz
becsitibi #37658 üzenetére
Noctua nekem rohadtul bevált tehát marad, max ha tudnék szerezni helyette TY 140 et ami jelen állás szerint lehetetlen.." ő a másik kedvencem" nem tudom miért de vonzódom a csúúúúúúnya ventikhez..
A kábelek valami hihetetlen vastagok és igencsak kemények, de tutira nekifutok még ha lesz lelkierőm. Emellett köszönöm az észrevételeidet..
-
sanyek2
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #37654 üzenetére
Rendhagyó, mégis brutális...
Kicsit talán nagyon fekete, azaz kevés az átlátszó része, de megoldható...
Mit értesz az alatt hogy Neked? Protekciós? -
sanyek2
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #37635 üzenetére
Régóta lógok a gépházak keresgélésén, hogy végre találjak egy olyat ami tényleg bejön nem csak tetszik, most viszont hála neked ráakadtam egyre. Jobban mondva rákattantam... raven 01...Waow!
Meg sem merem nézni az árát... -
L1ZRRR
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #37643 üzenetére
" hét ezek csak arra vannak,ha lanon meghal valakinek a gépe vagy nemtud hozni akkor legyen.én maradok a nagy level 10-nél "
Hát hallod tudsz élni
-
Beretvás
veterán
válasz
fatal1ty1984 #37641 üzenetére
ááááá spedo nagy álmom volt.
Akaroooom
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #37639 üzenetére
nagyon szépek
hozzámvághatnának egy raven-t -
intercooler
őstag
válasz
fatal1ty1984 #37632 üzenetére
Én péntekre várom a raven 3-at
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #37635 üzenetére
abból hogy bedobsz 2 ház nevet, nem tudjuk hogy néznek ki a gépeid, pedig ez lenne a topic célja
nem hiszem hogy csak én vagyok rájuk kíváncsi -
Eddie141
senior tag
Igazán jól megjártam. Eladtam nagy nehezen a Cosmosom (nagyon a szívemhez nőtt), de csupán azért áldoztam be, mert az álmom lebegett a szemem előtt, a szent cél, hogy esetleg egy Storm Trooper-be átültethetem a gépem. (Cooler Master fanatikus vagyok, a Koszmosz volt a 11. a sorban, és csak CM
) Sajnos a 3 legolcsóbb helyről is visszajeleztek már, hogy nem tudják beszerezni rendelésre sem, mert nincs sehol jelenleg ez a házikó Mo.-n.
Valami alternatív megoldást nem tudtok esetleg? Vagy nem szeretne valaki túladni rajta itt a fórumozók között? (Nem hirdetésnek szánom, ténylegesen tanácsokat, segítséget várok
)
-
Beretvás
veterán
válasz
fatal1ty1984 #37632 üzenetére
hol mi hol merre??
-
fatal1ty1984
őstag
bövült a géppark
Thermaltake spedo advanced +silverstone raven 1
-
do3om
addikt
A házhoz tartozó vezérlőt nem használom, az usb-t már régebben kikötöttem belőle a gép oldalára (praktikusabb mint az elején). Most gondoltam a két venti vezérlésére szolgáló kütyüt is átrakom.
A ledes ventik is beszerelve egy ideje.A plexire lenne még praktikus és hatásos egy ventit beraknom de elrontaná a képet így szerintem marad ez.
-
-
sanyek2
senior tag
Az én méréseim hasonlóan pompásak... Persze 775-ös platform és régi vízhűtés, d gyakorlatilag ugyan az a végeredmény.
71 fok kritikus maghővel egy thermaltake sonic tower hűtőborda, közé egy 12 centis cooler master venti, mögötte szintén 12 centis venti, fölötte pedig a táp 12 centise.
Alapon 48- terhelve 57 fokot mértem, meghúzva 3,2-re 1:1 arányban 65, terhelve 71 fokot mértem.
Vízhűtés fel, alapjáraton alap fesszel 24 fok (nem írtam félre), terhelve 26, 1:1-re húzva 3,2-n 32, terhelve 37 fok.
Egy 12 centis ventivel mért eredmények, de kapott azóta mégegyet, és ez a kicsi, egy ventis hűtőborda, ahogy aképeken is láthattad...A H100-asodra még ennél is kevésbé lehet panasz...
Eddig azért nem váltottam platformot, mert ez is bőven kihajtja az összes játékot. De most már ideje haladni a korral.. -
kribe
őstag
Az I/O hátlap felé nézőt beszereltem, mégpedig befelé fúj. A lap egyáltalán nem melegszik a thermal radar szerint így sem. Egyébként tényleg sokkal halkabb mint gondoltam.
sanyek2: 4.2 Ghz-en Linx AVX alatt éppen eléri a 70-71 fokot. 4.5 Ghz-en 76-77 fok. Ehhez annyit kell még hozzátennem hogy a procim egy nagyon feszültség éhes példány, és nem is tudok vele sokkal feljebb menni tuningban, benchekre használtam párszor 4.8-on de 1.5V körüli fesszel. 24/7-re 4.2-n hajtom, játékokban a 60 fokot se éri el (BF3, SWTOR, COD, Project Cars), Prime95 AVX-es teszt alatt 65-66 °C
Obsidian 650D-ben a ventik a minimumon mentek, a H100-as szintén. 2 venti van a radiátoron, nem 4. -
sanyek2
senior tag
Nekem egy H50es hűt egy Q6600-at, de karácsonyra platformváltást is szeretnék. Ehhez képest milyen hőmérsékletet produkált a H100-as a 2600K-val?
A zöld akkor lesz jó, ha végre meglesz a fekete alaplap. Mondjuk a piros vga így is eléggé elüt az összképtől, szerencse hogy a pilács elnyomja..
Már nézem is a zöld ledeket.. -
Easyl0ver
tag
8-Pin EPS12V ez megy a procinak az alaplapra?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest