- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destructo
senior tag
válasz
fatal1ty1984 #39582 üzenetére
Eszméletlen a rendszer mint mindíg!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fatal1ty1984 #39598 üzenetére
Ez így van, egyes gyártók még adnak külön VRM hűtő bordát a VGA-hoz, amit LN2 tuningnál kell felrakni rá. Ahhoz meg ugye le kell venni a gyári léghűtést róla.
-
-
ZetorGumi
addikt
válasz
fatal1ty1984 #39593 üzenetére
Az már egy másik dolog, de sok benne az igazság.
De mondjuk vannak kártyák, amikoet ők előre szerelt fullcover blokkal árulnak. Lehet, hogy drágább, mintha külön vennéd meg a blokkot, emg a vga-t, de sokaknak az a jó, akik félnek egyedül megcsinálni a cserét. Meg vállalnak is rá garanciát.Nem mintha vitát szeretnék erről nyitni, nekem csak ez a véleményem.
gyuribácsi88: Ez így van. Semmi értelme az ilyen versengésnek.
Én ha tehetném, akkor sem raknék össze ilyen 4VGA-s szörnyet.
Elég 1 erős, vagy 1 duplaGPU-s és kész.De mondjuk aki ilyen gépet épít, annak célja van vele, ahova kell a sok vga, és azok ereje.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Marketing és design.
Sokat számít a kinézete a cuccoknak is.gyuribácsi88: ha lehet ilyen irányba ne menjünk el. Mindenki annyit rak a gépébe, amennyit akar és amennyire pénze van. A többi már nem ránk tartozik.
-
válasz
Pontosan
Külföldi fórumokon is csak Epenis növelés céljából versengenek az emberek az EVGA kártyáikkal, egy két idióta játékra berak a gépébe 4db GTX680-at, amikor játékra max 2 kell, de még az is bőven sok.
Főleg 1 monitoros rendszerhez.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
fatal1ty1984 #39586 üzenetére
Pedig az EVGA csak nvidia VGA-t gyárt, és régebben ő volt az egyik OEM gyártója az nv-nek.
-
glspeter1
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz
mar megint
-
ZetorGumi
addikt
válasz
EVGA lapba cf-et építeni...
Elég neki az a két vga. Előbb utóbb én is eljutok a 2VGA-s rendszerhez..
-
válasz
Gabrikovics #39576 üzenetére
Hááát
-
Malanrion
tag
válasz
a kábelekkel csinálnék valamit, matricát meg ha akarsz, inkább a ház oldalára, mint oda..
-
F34R
nagyúr
válasz
ezmiez ?
-
Easyl0ver
tag
válasz
-
Gabrikovics
aktív tag
A vízhűtő bloknak találtam némi díszítő elem funkcióját
-
zolee5016
őstag
Szép..Mindig mozgatja az agyamat egy kompakt víz,ha ilyen szépen megcsinálva látom mint a tied
......De valahogy a TT friom látványa sem engedi ,hogy levegyem....épp berendeltem 5 db-ot ebből a ventiből...
-
glspeter1
őstag
Sziasztok.
Befejeződött az upgrade (remélem
), így már "mutogatható" állapotba került a gép.
Remélem tetszik. -
pook20
aktív tag
amit be linkeltem az csak egy példa volt!amin gondolkoztam az valami hasonló fordulatszám merő !
azon keresztül mutatná hogy mennyivel pörögnek a rákötött ventilátorok!csak kíváncsi vagyok rá hogy egyáltalán kivitelezhető lenne ez a dolog! -
pook20
aktív tag
a következő ötletem támadt /persze elméleti síkon egyenlőre mert nem tudom hogy mennyire kivitelezhető
/:
nos a gép elejébe valami ilyesmit szerelnék mint ventilátor fordulat szám kijelzés!/a kép csak példa de talán így lehet érteni hogy mire gondolok!/
alá meg valami ilyesmit gondoltam amivel ki-be kapcsolni lehetne a ventilátorokat!szerintetek valahogyan vagy valamilyen módon kivitelezhető?
vagy van valamilyen ötletetek hozzá? -
KAMELOT
titán
válasz
Moddingboy #39546 üzenetére
Jóvan köszi! Akkor részt veszek én is, de mint csak érdeklődő!
-
Moddingboy
Modder
válasz
KAMELOT #39544 üzenetére
Ápr. vége felé lesz a Veletech, de a pontos dátumot/helyszínt tartalmazó cikkel hamarosan találkozhatsz a főoldalon.
Ne feledjétek, a modding versenyre még mindig tart a nevezés! -
Trebron09
őstag
válasz
Engineer086 #39537 üzenetére
CM GX tápokból nem csak a GX450 az ajánlott darab?
Egyébként tetszik!
-
KAMELOT
titán
válasz
Engineer086 #39543 üzenetére
Jaj az már más. Akkor nem szóltam semmit. Mikor lesz a Veletech?
-
KAMELOT
titán
válasz
Mikorra lesz kész? Kicsit sokáig csinálod már!
-
alufelni
tag
válasz
Engineer086 #39540 üzenetére
Biztosan,már várom a folytatást.
-
alufelni
tag
válasz
Ez szépen alakul nagyon,le a kalappal.Tetszetős darab lesz.
-
Atke
senior tag
válasz
Nekem tetszik! Merítem az ötleteket, az én G5 projectemhez
Ment Pü -
Engineer086
Modder
-
KAMELOT
titán
válasz
viperabácsi #39534 üzenetére
Mindegy. Mókának jó volt. Nekik a 2500euros gép semmi pénz a pár 10 000 eladott GPU mellett.
-
Atke
senior tag
válasz
KAMELOT #39533 üzenetére
reklámnak annyi elég volt, hogy
1. Lap ASUS M4a79XTD-EVO ---Semmi baj.
2.lap Gigabyte GA990FXA-UD3--- Fesz, és cpu BLK ingadozott állandóan, mindig valami nyűgje volt, ramokat nem lehetett húzni
3.lap nem saját gép GA68---valami instabil volt
4. lap Asus Sabertooth P67--- semmi baj, megy a tuning is rendesen, Bios frissítés sem problémázott soha (gigáknál igen)
Cooler master meg elérhető áron van, és majdnem hozza egy nála 2x 3x drágább Silverstone,Lian li szintjét.
Persze ez szubjektív, és egyedi vélemény...Más: ATX konnektor méreteit tudja valaki??? hossz, vastagság, lyuk távolság... Egy képnek,linknek örülnék igazán
Köszi előre is -
alufelni
tag
válasz
gyuribácsi88 #39527 üzenetére
Háááát,a gépigényt elnézve nekem is kemény fejlesztésbe kéne kezdenem ha játszani szeretnék vele.
De kaptam asszony pajtástól egy tablet-et,így nem veszekszünk a gépen,de nem is játszom már. -
radi8tor
MODERÁTOR
Mennyit tudtok csámcsogni ezen a reklám videón.
Egyértelműen reklám célokkal csinálta ASUS ezt.
-
-
jocek91
aktív tag
Egy kis szépség [link].
-
pook20
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
-
pook20
aktív tag
-
-
zuchy
őstag
válasz
Easyl0ver #39508 üzenetére
Az a baj, hogy ez konkrétan a Noctua hűtőkhöz jó. Szinte minden hűtőnek más a lefogatási módja sajnos.
Egy sima backplate kell neked 4 csavarral, alátétekkel és anyával esetleg megfelelő erősségű és átmérőjű rugóval, de ezt csak ha akarod. De így látatlanba nehéz...
Ebből meg lehetne csinálni. De többet nem akarok offolni. -
zuchy
őstag
válasz
Easyl0ver #39505 üzenetére
Veszel egy backplate-et valahonnan a megfelelő CPU foglalathoz. Hátulról 20-30mm hosszú csavarokat átfűzöl, alátéttel, ez átmegy az alaplapon és a hűtő 4 lefogatóján is. Már akár le is csavarozhatnád de én még rugókat is raknék az anyák alá. M4 vagy M3-as csavar jó lehet. Rugók nélkül rövidebb csavarok is jók. lehet hogy a hűtő 4 lefogatóját át is kell fúrni hogy beférjen a csavar. Szerintem így meg lehetne csinálni
-
Easyl0ver
tag
1155 -56 hoz csavaros lefogatót hol lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest