- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel76
aktív tag
Az a bej, h ez facebook nyereményjáték a Cooler Mastertől .
Itt egy link a CM forumhoz.
Ez pedig a coolerhez .
Maga a nyereményjáték nem izgat, de a magyar modderek megérdemlik a szavazatomat bárhol bármikor.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
Srácok láttátok már a facebookon a CM új szavazós játékát?
Jones kolléga gépe is szerepel ott, tessék menni szavazni ide .
Itt egy másik magyar , egy cooler mod.
Egyrészt mert jól néz ki, másrészt mert magyar .
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Trebron09
őstag
válasz KAMELOT #38191 üzenetére
Csak ara számíts, hogy ha pl. sima akril festékkel fújod (Maestro, Very Well..stb.) akkor le fog pattogzani a festék, még ha 3 rétegben fested akkor is pl. ahol a csavarokat betekered.. de ha vigyázol rá akkor nem nagyon fog meglátszódni (ütögetni stb. nem ajánlott), a legjobban porfestéssel járnál (csak az drága) vagy elmenni egy autófényezőhöz..
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Milgram1
aktív tag
hátraraktam a kábeleket valamivel normálisabban néz ki
-
Trebron09
őstag
válasz Milgram1 #38184 üzenetére
Ha a vga kártya melleti 2.5"-ös HDD-t lentebb teszed akkor szerintem elfér egy 7850 is.
A kábeleket meg próbáld meg a HDD tartó másik oldalára/ODD alá "gyűjteni", kábelkötegelőzni.
Ami pedig az oldallapon van venti azt majd az alatta lévő ventihelyre tedd, hogy jobban besegítsen a vga-nak (ha elfér mellette).(Milyen ház ez?)
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek lehetne jobban rendezni a kábeleket?
Az a baj hogy hátulra nem tudom rakni mert nagyon kevés ott a hely
Egy Sapphire Radeon HD7850 elférne benne? Ez:http://www.pcx.hu/termek/sapphire-7850-2gb-gddr5-11200-07-20g-videokartya-106814kép: [link]
Amúgy szerintetek hogy néz ki?
mod: legközelebb használd a direkt link gombot
[ Módosította: jones965 ]
-
vtomi2
őstag
válasz fatal1ty1984 #38181 üzenetére
Összejön a család
-
tag
válasz fatal1ty1984 #38179 üzenetére
Szép gyűjtemény
-
szben05
tag
válasz fatal1ty1984 #38177 üzenetére
Ja oké
Most nem kicsit irigyellek -
szben05
tag
válasz fatal1ty1984 #38172 üzenetére
A másik három konfiggal mit csinálsz?
-
L1ZRRR
senior tag
válasz fatal1ty1984 #38174 üzenetére
Nem gondoltál olyanra, h egyik gépednek az alaplapra 1 0.5 cm vastag plexit vágatsz és azt megvilágítod leddel?
Nagyon dizájnos tud lenni.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz fatal1ty1984 #38172 üzenetére
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz fatal1ty1984 #38171 üzenetére
márol ennyi,ahogy megjött a radi tolom is rá a többi cuccot.
Sabertooth 990FX,Fx8150,16gb patriot ddr3 1600Mhz,2xGtx 295[ Szerkesztve ]
-
szben05
tag
válasz fatal1ty1984 #38169 üzenetére
Fogalmam sincs Elég béna lehettem amikor felraktam, vagy nem tudom mi volt...
De úgy is veszek új alaplapot, szóval akkor felrakom rendesen. -
szben05
tag
Délután foglalkoztam egy kicsit a géppel: felkötöttem a videokártyát, az előlapi színes kábelek kaptak egy cipőfűzőt,a sata kábelek pedig szigetelőszalagot. A következő lépés a szivárvány összes színében "tündöklő" alaplap lecserélése lesz.
előtte utánaEdenyke
Gigabyte GA-M52L-S3P
AMD Phenom II X2 550 3,5 GHz-en járatva + Scythe Kabuto
4 Gb ram
MSI N260GTX Twin Frozr OC
WD 500 Gb Caviar Blue
Chieftec CFT600-14CS -
fatal1ty1984
őstag
végre rászántam magam,hogy belakjam a corsair graphite 600t házat is hamarosan teszek fel képeket
-
mrbig25
őstag
válasz vtomi2 #38161 üzenetére
ITX-nél tény és való, hogy akkor lehet a leginkább kompromisszummentes gépet összerakni, ha az ember saját igénye szerint csinál hozzá házikót.
Én megfelelő vágó,-és hajlítógép hiányában eddig még nem kezdtem bele egy teljesen egyedi ház építésébe, pedig tervek vannak.Ramses07
Így utólag hogy kész lettem, már én is belátom, hogy elég ez a három szín.KAMELOT
...
-
-
vtomi2
őstag
válasz mrbig25 #38160 üzenetére
Én is gondolkodok most abban, hogy átállnék ITX-re, és építenék hozzá egy könnyen hordozható kis kuckót (először venni akartam, de aztán megnéztem az árcédulájukat).
Már van pár jó tippem, hogy hogyan nézzen ki, csak most a moddolok egy ATX-et, de lehet, hogy félbehagyom, és inkább elkezdek spórolni az átállásra. Éppen kapóra jött az FM2, csak még kevés ITX-es lap van hozzá. -
mrbig25
őstag
válasz vtomi2 #38158 üzenetére
Ha nagyjából a végére érek annak, amit elterveztem, akkor lesz több kép itt is, ott is.
A tápot 2-3 perc kiszedni, utána már levegősebb.
Ettől függetlenül bízok benne, hogy nem fog a közeljövőben bedögleni a lap-cpu-vga hármasból egyik se, mert magát a vizet nem szívesen bontanám szétRamses07
A fekete-fehér örök szerintem, de azért feldobtam egy kis kékkel. Igazából még egy kis szürkét is akartam, de az nem volt raktáron...külön helyről meg már nem akartam rendelni.[ Szerkesztve ]
...
-
Zirowe
nagyúr
válasz szben05 #38135 üzenetére
Nem kicsit rendezettebb és kevesebb a kábel.
Hátsó ventit hogy hogy levetted?
Akkor most összesen csak 3 van benne?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Ramses07
Modder
válasz Moddingboy #38131 üzenetére
Igen Jones engedélyével én is csinálok megvilágított plexit az SSD alá
Life is short, ride hard!
-
kribe
őstag
-
szben05
tag
válasz fatal1ty1984 #38144 üzenetére
Rendben, akkor megtámasztom valamivel.
-
SkyS1gn
félisten
válasz fatal1ty1984 #38139 üzenetére
Ezért bírom a backplate-eket! Soha többet nem veszek szerintem hátlap nélküli vga-t, egyrész a fenti okok miatt (bár ezzel még nem volt gondom) másrészt b@szott jól néz ki
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
krx21
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #38139 üzenetére
Nekem is ki van támasztva...
-
Gerisz
addikt
válasz fatal1ty1984 #38132 üzenetére
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Moddingboy #38131 üzenetére
kitöl rendelted és mennyiért a kábelhasrisnyát?
-
Ramses07
Modder
válasz Moddingboy #38116 üzenetére
Nagyon bejönnek a mintáid Anno én is rajzoltam hasonlókat Látom Nils még mindig rajzolgat a orítékra Ha kevés a narancsod, még tudok adni
Kíváncsi vagyok a gépre, mert eddig tetszik a szín összeállítás!Anyukám gépéből egy kis darab
[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
AndrewTdi
addikt
Úgy látom akcióznak.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Moddingboy #38124 üzenetére
És nem is gyakran használt
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Zirowe
nagyúr
válasz SkyS1gn #38112 üzenetére
A passzív egy igenis logikus szerkezet, tehetek én róla, hogy itthon a sok sznob húzza rá a száját?
Köszönöm a véleményeket, most pár napig nem tudok javítani rajta.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Atke
senior tag
válasz Moddingboy #38120 üzenetére
Látom megfertőződtél a narancs-fekete kombóval
Kíváncsian várom a végét -
Moddingboy
Modder
válasz jones965 #38117 üzenetére
jones965 - Köszönöm!
tDr1v3r - Igen, lehet tőle rendelni 15mm hosszúságúra darabolt zsugorcsövet is (50db/csomag kiszerelésben).
TESCO-Zsömle - Az egész munkafolyamatot majd egyben fogom publikálni itt logouton, amint teljesen elkészültem vele (addig csak ízelítővel szolgálok), de megy a PÜ
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
TESCO-Zsömle
titán
A ventirács mintája nagyon ismerős valahonnan, de nem ugrik be, hogy melyik filmben/sorozatban láttam ilyet.
Esetleg PÜ-ben dobhatnál egy tematikát, ha nem szupertitkos.
Üdv.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tDr1v3r
veterán
Nils méretre vágottan küldi a zsugorcsövet?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
jones965
Modder
Aki a nagyvilágban járatos, az hellyel-közzel napra kész.
Frankó lesz nagyon! -
Moddingboy
Modder
válasz Zirowe #38108 üzenetére
Egy fokkal jobb, de lenne még ott tennivaló Vékonyabb vezetékeket (pl. a ventikhez tartozókat) nyugodtan elvezethetsz közvetlenül az alaplap mögött.
xtevo - Jók ezek a talpak és árilag is az elfogadható kategóriába tartoznak.
---
Hamarosan nálam is kábelrendezéssel/harisnyázással kapcsolatos munkafolyamat következik
Épülőben van egy új projekt és ma érkezett meg a harisnyázáshoz szükséges csomagom; Kép1, Kép2
Egy kis ízelítő; Kép3 (dupla ventirács a ház elejére), Kép4[ Szerkesztve ]
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
xtevo
őstag
Egy kis segítség azoknak, akik tervezik, hogy hasonló dolgot csinálnak:
Végülis berendeltem mindkettőt, ami jó lehetett, a Xilence és a Lamptron gumis, rezgéselnyelős háztalpát.
Nagyon egyszerűen kell felrakni, csak hozzáragasztod a ház talpához/aljához. (Nekem az előző ormótlan gumis talpakat le kellett operálnom, az már nem volt ilyen egyszerű)
A lamptron-é magasabb, sokkal robosztusabb gumiból van, és egyáltalán nem csúszkál! Zéró! Nekem egy viszonylag fényes felületen van a gépem, és ha bekapcsolom/pendrive-ot dugok be, akkor óvatosan kellett eddig, vagy fognom a gép másik végét, ne csússzon el. Amióta fentvan olyan masszívan áll, mint Katiban az a bizonyos
Nálam a Lamptron volt a nyerő, róla beszélek: katt
Szintén jó cucc, csak nem nekem: Xilence ZUB-XP-CF-AVJah, és a lényeg, azóta semmi rezgést nem érzek!
-
Zirowe
nagyúr
válasz albert8 #38109 üzenetére
Pedig vagy 2órányi munkám volt vele!
Egyszerűen nem látom hogyan lehetne még jobban elrendezni, főleg, mert a kábelek többet már nem engednek+a hátlap is alig akart felmenni.
-
Zirowe
nagyúr
No, a tanácsokat megfogadva ezt hoztam most össze:
1.
2.
3.
4.
5.Sata kábelek sajnos ilyen hosszúak.
Vga-t megpróbáltam megint kitámasztani a kábelkötegelőkkel, mert azt vettem észre, hogy hajlik.
Alul a fehér venti csatlakozó pedig azért árválkodik, mert az oldallapon is van egy venti, ami rá szokott lenni csatlakoztatva.
-
zolee5016
őstag
válasz Ramses07 #38095 üzenetére
Igen kivettem....A 460-ak után ,ez valami bálnaméretekkel megáldott kártya.Még van min agyalni,de az első dolog a procihütő cseréje lesz,.....TT Frio-ra....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Moddingboy
Modder
válasz Zirowe #38103 üzenetére
Igen, tudsz még rajta javítani
A HDD keret mögé próbáld meg elvezetni a kábelek egy részét (köztük azt a marha hosszú piros sata kábelt és a ventihez tartozó hosszabbítót is). A CPU hűtőn a ventit forgasd el úgy, hogy a vezeték ne az oldallap hanem az alaplap felé álljon és tedd ezt ugyanígy az ház alján levő rendszerhűtő ventilátorral is... stbstb. ilyen apróságokat ha megcsinálsz sokat javulhat az összkép.http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Engineer086
Modder
válasz Zirowe #38103 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás, hogy a nem használt kábeleket betuszkolod az optikai meghajtó alá, az üres meghajtóhelyekre (gondolok itt a feleslegesen hosszú SATA kábelre, a ventillátor hosszabbítóra és arra anégy pines csatira, ami gyorskötözővel lett összefogva)
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ő lenne a gépem belülről:
1.
2.
3.Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek itt még lehetne vhogy javítani a kábelrendezésen?
Zavaró, hogy a ház furatán nem ment át a nagy tápcsatlakozó, hanem csak a 4est sikerült átpasszírozni.
-
F34R
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #38099 üzenetére
nekem eleg lenne egy nekem tetszo is
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest