Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
válasz Engineer086 #37295 üzenetére
Hali..
Beírom ide is hátha másnak is akad valami ötlete..
Na az úgy van , hogy: TT Armor MX+ az áldozat, és hát számomra ennek a háznak 2 negatívuma van.
1. felső tápos
2. nincs kábel support ennek ellenére szépen el lehet rejteni a kábeleket de zavar a tudat, hogy nem úgy ahogy illene..
3. pedig hogy nem szeretném lecserélni mert évekig sóvárogtam utána mire megszereztem.Tervem az első 2 pont megvalósítása. Erre elég merész ötleteim vannak de talán megvalósítható a dolog.
Ugye megfordítani és btx-es módban alsó tápossá tenni nem lehet. Tehát új hátlapot kellene készítenem ami nem egyszerű mert elég idiótán áll a bővítő kártyák kivezetése. Ezért arra gondoltam , hogy meghagynám a keretet és szépen kivágnám a hátlap közepét majd egy teljesen új lemezzel helyettesíteném azt oly módon hogy az új lemezt belehegeszteném a keretbe..és azon vágnám ki újból a helyek a bővítő kártyáknak. Már ez sem túl egyszerű mert attól tartok, hogy a hegesztés deformálná a keretet, de ezt még talán bevállalnám.. De ahhoz, hogy legyen kábel support az alaplap tálcát is újat kellene készítenem, ezzel még akkora baj nem is lenne de van ott rajta 8-9 kis téglalap alakú lyuk amik a bővítőkártyák füleinek kellenek..Na ezt ha egy kicsit is elbacom akkor már bukott az egész. Másrészt ha 10mm-t arrébb teszek az alaplap tálcát akkor már nem fog beférni a hátsó 120mm-es ventilátor. gondolkodtam hogy nem is kell az. De még így is csak 20mm hely lenne hátul amit nem tudom , hogy elégséges lenne e..Kb ennyi röviden.. Ja és elég érdekes a ház szerkezete mindenhol.. -
Engineer086
Modder
válasz Beretvás #37294 üzenetére
Ha már készítettél másoknak modokat, akkor nagy baj nem lehet. Én minden modomat alaposan megtervezem, most is hasnló cipőben járok, mint Te. Egy Apple G5 házat alakítok át és borzasztóan ügyelek arra, hogy minden klappoljon, mert sztem többet nem jutok hozzá ilyen házhoz. A munkám 3/4-ét a tervezgetés teszi ki és csak 1/4 részben a fúrás faragás. Kíváncsi vagyok a terveidre, ha privátban leírod őket, akkor talán adhatok tanácsot is
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Beretvás
veterán
válasz Engineer086 #37293 üzenetére
Másoknak már sokszor készítettem moddingolt házikókat.. Itt most nagy a tét mer nagyon igényes vagyok az itt a baj..és még ha nem is látszik az a valami akkor is bántja a fantáziám mert tudom hogy ott van és nem jó..Ócska házat tudok szerezni de azt nem lehet moddolni..De ha érdekel elmesélhetem mik volnának a tervek..
-
Ramses07
Modder
-
Easyl0ver
tag
válasz fatal1ty1984 #37273 üzenetére
Tetszik a monitor támasztási módszered
Off : A dohányzás súlyosan károsítja ön és környezete egészségét !
Szép gépház.
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
pincehely
addikt
válasz fatal1ty1984 #37271 üzenetére
Eddig úgy tudtam, hogy nem ezt a házat használod.
Látom megjött az eszed.http://kefetemap.deviantart.com/
-
bmatty
tag
Köszönöm
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
do3om
addikt
Végül szétkaptam a legapróbb csavarokra és elkezdtem lefújni matt feketére az egészet.
A hátsó két 8cm-es venti helyét kivágtam és pont bemegy egy 12-es de nagyon sokat kellet gányolni hogy hogyan oldjam meg, remélem lefestve jó lesz mert nehéz eset volt.
Egyenlőre még nem sok van kész de az alaplapi tálca, a táp, meg ami a kártyákat rögzíti (egy műanyag cucc), megvanHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
fatal1ty1984
őstag
válasz radi8tor #37250 üzenetére
sziasztok,nagyon ugynéz ki,hogy rászánom magam ,hogy moddolom a thermaltake level 10 házat [link]
ötleteket várok,hátha valai tud valami okosat.
ami benne van most : Asus Crosshair V
Amd Fx 8150@5,2Ghz
4x2Gb Corsair XMP3 1600Mhz
Ocz Agilitiy 3 60Gb+Maxtor 250Gb
Thermaltake Evo Blue 750w [link]
EK Full cover crosshair v fet blokk [link]
EK-Supreme LTX AMD - Acetal CSQ [link]
Alphacool nexxos extreme dual radi
phobya 800l/h pumpa
EK spin bay [link]
a radi az cserélve lesz egy ugyna ekkora de fekete ek radira.
rog szineknél (piros -fekete )maradnék+festeni semmiféleképpen nemakarom a házat.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz tDr1v3r #37254 üzenetére
éppen lehet ezzel is, külföldön szinte csak ezt használják [link]
ja és a lényeg annyira nem drága, egy alap 15k környékén hazavihető és tényleg nagyon jó gép (tapasztalatból mondom, aki moddol feltétlen szerezzen be egyet, annyi tartozék van hozzá amivel szinte 99%-ig helyettesíthetők a batár nagy szerszámok)
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
bmatty
tag
válasz tDr1v3r #37254 üzenetére
Parkside a15 satirozni nem nagyon lehet vele mert csak fel-le mazog a feje, Lidl-be kaphato.
-
bmatty
tag
Egy 1500ft-os gravirozoval ezt sikerult kihoznam
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Nyúlfarknyi bejegyzés az elmúlt egy hónapban történt átalakításokról G5 házamon:katt
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Acsi
aktív tag
válasz viperabácsi #37239 üzenetére
Viperabácsi válasza tökéletes és precíz!
-
jim bcs
nagyúr
válasz viperabácsi #37239 üzenetére
Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7, hát nem olcsó, talán a mostani legdrágább 0,01 cent híján 300 dollár , nekem is nagyon tetszik de ennyit már lehet nem adnék egy billentyűzetért
acsi90 grat a billentyűnek, meg persze a gépnek is kockulj vele sokat!
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fatal1ty1984 #37234 üzenetére
Pedig ezeknek a házaknak a földön a helyük. Csak akkor nem látsz be az ablakon.
⭐ Stella
-
Drizzt01
őstag
Hali. Amit a múlt hét szerdán rendeltem kábelharisnyát a Frozen-től , ma megérkezett . Nem 30 cm darabokban van , hanem egyben a 9 m .
Gyors volt.https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
fatal1ty1984
őstag
válasz fatal1ty1984 #37227 üzenetére
Azcsak egy hátlap a gyári helyet,max hosszabb csavarok kellenek
-
Easyl0ver
tag
válasz fatal1ty1984 #37224 üzenetére
De nekem nincs vízhűtésem. Vagy akkor is jó?
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
do3om
addikt
Hi
Jelenleg ez van, le kéne fújni a belsejét valamilyenre, én amugy fehérre gondoltam mert elképzelésben jó nézne ki fekete fehéren
csak félek hogy nehogy valahol véletlenűl meglátszódjon kívűl is. Így célszerűbb lenne a fekete csak akkor meg tiszta sötétség lenne benne. Szerintetek?Amúgy ez egy thermaltake V3000A
Oldala nagyobbra vágva, átplexitezve. Az elején a piros alut szál csiszoltam, az kijelzőt kivettem mert nem kel meg így nincs utban a dvd-nek, Az usb-t oldarra hoztam ki. Még hátul szeretném kivágni a két ventinél a helyet mert ha jól megy pint befér oda egy 12-es, csak kel szereznem méhsejtrácsos acéllapot hogy azt berakjam vérőrácsnak.Az alaplap sajnos igencsak nagy mert L-ATX-es így alig fér be, a kivezetéseknél a takarólemez nem is megy a helyére mert az egész el van csúszva pár millimétert.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Easyl0ver
tag
Sziasztok! Külön GPU háttakaró lemezt lehet vhol kapni vagy magamnak kell kreálni?
-
der_
tag
sziasztok
Lehet rossz helyen járok de majd elküldtök a ... megfelelő topikba ha szükséges.
Szóval azt a kábelt szeretném meghosszabbítani amit az alaplaphoz kell kötni, a bekapcsológomb, a reset, a hdd led van rajta. A kábel odaér a tüskékhez, de ahhoz, hogy szépen el tudjam vezetni (ne keresztül az alaplapon aztán ott lóg) hosszabbnak kellene lennie kb 20 cm-rel. Lehet ilyen kábelt venni? A ház egy CM Stacker 830. -
Akcok94
senior tag
válasz viperabácsi #37219 üzenetére
az enyémhez egy kicsit lejjebb kéne menni.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Lassan kész van a kreálmányom, már csak a fényezés hiányzik.
Sajnos jaja már nem vállal ilyet, tudtok javasolni helyette valakit, lehetőleg Bp környékén?köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
KAMELOT
titán
válasz fatal1ty1984 #37197 üzenetére
Jó lesz ez! Nem tervezed a gépedet lefújni feketére? Elég drága az a víz blokk!
(#37209) ADAM1337: mindjárt jobban mutat.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
sanyek2
senior tag
Frissült a Picasa album.
Korábbi ötletem nem volt megvalósítható,
Helyette kapott egy kis folyadékhűtést a Quazán. -
ADAM1337
nagyúr
Vga csere után a gépem: [link]
Majd valamikor szakítok rá időt és kitakarítom és elkezdem amit régen is akartam már megcsinálni rajta. -
Destructo
senior tag
válasz fatal1ty1984 #37197 üzenetére
Ez ez mindd sok régi cucc? Megáll az eszem! UP! A masinának!
-
jericho69
tag
válasz fatal1ty1984 #37203 üzenetére
Nem hiszem, hogy fogok a közeljövőben bármit is vizezni benne. Hűtési teljesítménnyel nincs gondom és nekem jobban is tetszik így az összkép, "teltebbnek" néz ki a belseje, mintha csövezve lenne. Ventilátorok is tetszenek, szóval egyelőre nem tervezek vízre váltani
-
jericho69
tag
Készítettem egy sötétebb képet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest