- Nikon DSLR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
-
SzO.okI
csendes tag
Sziasztok!!
Na végre megcsináltam a számítógépházam fából bele telt egy kis időmbe mire eljutottam idáig remélem tetszeni fog nektek!! Sok mindent nem tudok mondani róla ha érdekel valami titeket akkor majd kérdeztek A ház kb 80%-os mert még kell vennem bele 5db ventit egy venti szabályzót!! és akkor már normálisan fog kinézni pár kép a készületről és a kész gépházról a képek némelyike egy kicsit szemcsés ezért előre is bocsánatot kérek
Jó szórakozást!!
Üdv: Szoki
Asrock B450 Steel Legend, AMD R5 3600, Corsair Vengance RGB Pro 2*8 GB 3200Mhz, ASUS ROG 5700XT, ADATA XPG GAMMIX S5 1TB
-
L1ZRRR
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
nekem volt h50-em. annyira, de annyira megutáltam, hogy minden létező platformot megragadok, hogy pocskondiázzam.
minimális üzemóra után kerregett a vízpumpája. a 2. konfigom volt, alig ment. minden gagyi ventin, (mert akkor azok voltak még), gtx480 alapjáraton, stb, áthallatszott. visszavittem a kiskerbe. ment a nagykerbe, ahol a gyalogok azt üzenték, (majd 1 hónap rajta csücsülés után), hogy ez természetes, nem garanciális esemény...erre lehet azt mondani, hogy a nagyker volt a genya. de bakker, ilyen miért forgalmazhat egyáltalán ilyet? ez már had ne az én gondom legyen.
mondták többen okosok a ph-n, hogy miért nem küldöm visssza a gyárnak, mert nagyon korrektek, rögtön küldenek cseredarabot.
kisker vásárlás után, nagyker visszadobás után én mit postázgassak????úgyhogy a corsair, h50, stb, nálam leírva. és ha még kell, 100x is leírom, mekkora genyák voltak...
viszont hálával is kéne tartozzak(?), mert az indítotttóa be az egész passzív hűtés őrületelt....
**
úgyhogy kedves corsair: backup/6
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Atke
senior tag
acsi90omolyan néz ki a gép...Ezt izzassza meg a Crysis 3
-
szab.tam
nagyúr
jól van. látom, te egy unlimited perverz vagy. fogok én még neked csinálni 1x 1 piros feka, személyre szabott hűtőt. természetesen csak intel lefogatóval, hogy szokják a többiek....
(csak majd ki kell fűrészelned a ház tetejét, hogy elférjen.)
agyban dolgozom azon, hogy hatékony hűtőt készítsek álló lapra, amiről felfelé kikanyarodik a hűtő. (mint az origónak tekinthető nagy gépemen, csak hát a tehcnikai gyerekbetegségeket kikerülve.)****
és:
igen szép, alakul.
ez a piros fekete dzsiforsz, nagyon bejön.
(attól a hangzavartól megőrülnék...) - hacsak nem fényképezésre van csak...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Atke
senior tag
Én is leragasztottam a mostani hűtőt fekete matt matricával...
-
becsitibi
senior tag
Skacok,mindenkinek válaszolok de csak egy hsz.-ben ha nem haragszotok.
Köszi mindenkinek akinek tetszik,asszem ez egyértelmű volt
Akartam még éjszakai képet tolni,de ennél jobb szögből nem nagyon tudok,mert a gépem egy rakás....örülök hogy igy is sikerült.
Kiváncsiság képen.Már tegnap össze volt rakva a gép,de a venti még sehol,gobdoltam megpróbálom a bf3-at alapórajelen passziv bordával,itt azér megjegyezném hogy a gépház aljában 2x18cm-es gyári venti van,leszedett házoldallal,50°-53°-os volt a proci aida64 szerint!!!
Fekete carbonmod ezek után nem fog lenni a legfelső lamellára,bár lehet egy próbát megérne,a dj pult felett eljárt az idő,nem nagyon illik már a képbe...nagyon filózok egy másik vga-n amin sok a fém szin...
Ebből könnyű kikövetkeztetni hogy milyen szinű lessz a kábelharisnya.....
BIG THX ALL
-
szab.tam
nagyúr
válasz becsitibi #36572 üzenetére
az 1. kép tisztára olyan, mint valami hollnad, premier sensation party díszlet alunézet, pirkadatkor.
aki tudja, miről beszélek, érteni fogja. még a tetőablakok is látsznak a képen. vga-k a vip terasz, vagy a dj pult.*****
fekete takaró lamella mod még nem született meg?
[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
-
sanyek2
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz LLKobe #36568 üzenetére
Azért jobb ez így mert így közelebb van a venti a VGA-hoz. De ha meg lesz csinálva az oldallap, akkor az sincs kizárva hogy a H80 egyel feljebb kerül, bár nekem így is tetszik, felülre meg mennének az SSD-k.
Majd ha van kedved átjöhetnél megnézni, élőben jobban néz ki szerintem, mint így képeken.
https://tinyurl.com/phnas
-
LLKobe
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz LLKobe #36561 üzenetére
Thx! A szinterezésbe a te kezed is benne van
Tegyél mellé még 2db nullát és beszélhetünk róla
(#36563) Nagytalp
A felső az 20as, de a videokártyák szempontjából abszolút nem mérvadó. Magában a házban még 1 db 12-es lesz a H80 felett.(#36564) krx21
Oldallapra gondoltam 2 9-est vagy nyolcast a videokártyák vonalába, valami fasza plexi + fóliával megkombózva.[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Ötlet az SSD-k elhelyezésére, erre ki kell találnom még valami tartót, egyelőre alul a vinyok alatt vannak:
A TOP BIOS miatt vagy nem, de át kellett gondolnom jobban a VGA-k szellőztetését, ezért alulra került a H80, aminek a ventije kicsit ráfúj a 670-ek höcsövére és némileg ettől jobban hűlnek. Ezen felül még szivacsokkal is kiékeltem a két kártyát hogy legyen köztük valamennyi hely. Az igazi az lenne ha oldallapra szerkesztenék egy ventit, de egyelőre ez is megteszi.
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz Engineer086 #36541 üzenetére
Az a venti azért van ott hogy kisilabizáljam hol lenne a legjobb helyen, úgy hogy a VGA-ra is jó helyre tolja a levegőt, de azért az alaplapot is tudjam rendesen szerelni tőle.
Ha megtaláltam az optimális helyet akkor rátolom a kést a disznóra (azaz a dremelt a házra) és az összes lyukat szépen kivágom.Amúgy de ér, most sem a ház aljára van befektetve, van rajta 4db távtartó, így a ház aljától olyan 2cm magasságban "lebeg" Így is valami kis levegőt azért tol a VGA-nak.
(#36538) vakond5: Deigen, de nem festeni fogom hanem szintereztetni ahogy N_A_S kolléga tette. Azért az nagyon sokat fog dobni a megjelenésén. Csak egyenlőre a funkcionalitásra koncentrálok, és minden vágást megcsinálok rajta ami kell mielőtt befeketíteném.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
Erdei88
veterán
válasz SkyS1gn #36547 üzenetére
Amennyibe ezek kerülnek más márkában, ugyanilyen időzítéssel 2x ennyit veszek.
Ha egyszer ismét kiadnék ramért több mint 20k-t akkor én ilyen G.Skill-t vennék -
szab.tam
nagyúr
válasz SkyS1gn #36547 üzenetére
nem tudom. volt (van), pár érdekességem ddr2 időkből. de valahogy a ramokkal, pláne a bordázatukkal támasztott követekmények szempontjából nálam kihunyt a tűz...
-
becsitibi
senior tag
válasz SkyS1gn #36536 üzenetére
Inkább az m powert válaszd,azzal a lappal nagyon tuti ahogy kinéz,viszont a corsair dominator platinum ramok helyett geil evo corsa-t vennék....
-
szab.tam
nagyúr
az én is lestem, de azt hittem a pörgő ventincsak megtörik a fény, és káprázik a szemem...
-
vakond5
őstag
Hehe, igaz!
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
-
LLKobe
veterán
válasz vakond5 #36535 üzenetére
Itt az enyém, épp a kábelmenedzsmenthez készülök a lyukakat kivágni, csak még szereznem kell kölcsönbe egy dremelt. Egyet megcsináltam, de kézireszelővel halál.
Meg hátra van még a szinterezés, harisnyázás... Szépen apránként.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
SkyS1gn
félisten
ha sikerült eladnom a gépem akkor lehet hogy M power + 7970 Lightning lesz, vagy Z77 Sabertoothal
az biztos hogy az Mpower + lightning + fekete-citromsárga harisnyázás ütősen nézne ki
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
vakond5
őstag
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
N_A_S
veterán
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz vakond5 #36516 üzenetére
Én is így voltam a 4800+-al Giga 560S3-as alaplapban, amit aztán a 6400+ váltott. De ott volt a csalódás, mert abban már tartalék nem igazán volt. Persze nem volt rossz...
(#36517) N_A_S: Nincs azzal gáz. Ebben a topikban főleg, ahol a látvány a "minden" Minden esetre durva lehet egy olyan cucc, de nem tenném alá a hardvereimet. Azért a mostanira rátennéd kíváncsiságból? Legalább egy fotó erejéig.
Más: Neki kellene már leselkednem a házikóm rendbetételének. Most még időm is lenne rá, mert nincs benne vga, így használhatatlan. De nem visz rá a lélek. Valami nagy ihletre várok (tudom, az a WC-n jön)
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz Gyufaaa #36515 üzenetére
Ahham... ez Manchester 6200+ xD De lehet hogy igazatok van, fejből írtam ezeket, és már nem ma volt. A hőfokokra is rosszul emlékeztem, valszeg alap órajelen volt a -65 IDLE, és -35 LOAD
mod: ezen csak a BIOS volt Fatal1ty Utána NF4 Ultra-D volt egy darabig, de akkor már nem volt meg a Vapo(#36518) Gyufaaa
Mostmár én sem! Na jó... talán 1-2 teszt erejéig[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
válasz Gyufaaa #36515 üzenetére
Nekem abban az időben egy 5200+ -os Brisbane-em volt, jó kis Giga 770DS-3-ban. Sajnálom hogy akkor még "féltem" a fesz emeléstől, mert "csak" 6000+-ként használtam, alap 2.7 helyett 3.1-en....
Micsoda tuning volt az nekem akkor"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
N_A_S
veterán
válasz Gyufaaa #36512 üzenetére
939-es volt, ahogy az AIDA is írja. Ehhez kellett azért memória is...
(#36511) vakond5:
Volt egy progi ami kiírta, asszem CPU Brain Identifier volt a neve, az írta emlékeim szerint hogy 6350+, de lehet 6150+ volt.A 3000MHz volt asszem 6000+
(#36514) vakond5
AN8 Ultra volt, nem Fatal1ty[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
6400+ órajelét elérni anno nem volt nagy tétel. Nem is kellett volna minusz fokra hűteni szvsz, elég volt oda egy jobb léghűtés. A kis procikba volt tartalék rendesen, még a 6400+ -ban már csak ~100Mhz, az is agyon feszelve. Hacsak nem a 939-es tokozást rángattad.
(#36511) vakond5: Bezony. Egy jó kis brisbane.
(#36513) N_A_S: Ahamm. Már látom is. Elkerülte a figyelmem.
[ Szerkesztve ]
-
-
L1ZRRR
senior tag
Ha csinálnának olyat ami az egész rendszert le hűteni 0 - 10 fokos körüli hőmérsékletre én egy olyan 100%, hogy be ruháznék.
Csak az a baj hogy nincs, és 200k feletti most már ez a szerkezet, ha nem is ez, de amit láttam igen.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
szab.tam
nagyúr
"A 3800+ -os X2-es AMD-t 6400+ -ra húztam vele"
annyira, hogy úgy is maradt? a feszemelés és a hő hatására kikelt benne egy kevés + L2 cache.
és utána át is nyomtattad a kupakon?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest