- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
Na..valamivel jobb, szebb és nagyobb képek elérhetőek a galériámban. Vagyis itt:[link]
Egy kis ízelítő a tartalomból:
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #20994 üzenetére
Vicces vagy.
-
jones965
Modder
ADAM1337:- nem lesz túl sötét, a fénykép beállítása miatt tűnik annak. A díszcsíkok pedig a ház környezete miatt ilyen.
D1Rect:-a héten valszeg kész lesz a front lemez is, aztán vagy hétvégén, vagy jövő héten viszem műterembe, majd photoshop.
Mindenki:- amennyiben a fotók hozzák az elvárt minőséget, teszünk egy próbát az MDPC-n. Bár én szkeptikus vagyok, nem látom esélyét a felkerülésre, főleg nem Lukács Attila munkája után.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #20987 üzenetére
Éppen ezért ugyebár jonas965 gépe is simán elfér köztük!
-
S. Szabi
őstag
Ez szerintem nagy ötlet: [link] Harisnyázni a vízcsöveket.
-
urdongo
tag
válasz
CsiguszMaxim #20973 üzenetére
CsiguszMaxim , Gazsi00 - Köszönöm
, bár a képek tényleg nem túl jók.
-
jones965
Modder
Bekerült a házvilágítás, valamint a tető is felkerült a házra. ( jöhet az eső
)
90%Ma elkezdtem csinálni a front lemezt, ami hasonló lesz megjelenésében mint a tető.
Nemsokára kész leszek, utána már igérem nem rontom tovább itt a levegőt. -
urdongo
tag
-
mrbig25
őstag
válasz
Hevius #20954 üzenetére
Az a baj, hogy az ízlésemnek sok minden tetszene. Kék-fekete lenne szerintem a legjobb (valami mély, kevésbé élénk kék árnyalattal), bár jó lenne előre látni, hogy milyen lenne, mert utána már nem lenne kedvem újrafesteni, meg ugyebár az anyagi helyzetemre se lenne jótékony hatással.
W. : igazad van, hogy a fekete marha unalmas már, de mégis abból van a legtöbb és (szerintem) még mindig az egyik legszebb megoldás. Régóta gondolkodom valami fekete-fehér kombináción is, de mivel igencsak vizuális típus vagyok, ezért látnom kéne, hogy nézne ki.
Krómozás vagány lenne, de mivel mindent magam szeretnék csinálni (ugye ez lenne a moddolás lényege), ezért ez kiesik.Plejik: valószínűleg a kék-fekete lesz. Kevesebb lesz a kék egy kicsivel, aztán ha nem lesz jó, akkor kezdek csiszolni
szerk 1 : Ha már itt tartunk, akkor nincs valakinek egy felesleges multitokmánya Dremel gépekhez??
szerk 2 : ilyen alu,-vagy acél lemezt, honnan a legegyszerűbb és legolcsóbb szerezni, amiből ilyen takaró lemezeket lehet hajtogatni?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
AndrewTdi #20963 üzenetére
Álom az a 800D
Anyagiak miatt én nem tehetem sajnos meg, Így marad az olcsó házból jót elv.Más: megint ott vagyok hogy a kábel management lyuk túl nagy és üres, gumi -val akarom megcsinálni a lyuk "kitöltését" valaki tud ajánlani valamilyen bolt-ot ahol kapok különböző méretben ilyen gumit ?
-
ADAM1337
nagyúr
Igen én magam.
A piros festék selyem-matt genius pro zománc festék, a fekete meg montana hardcore negro festék (graffiti).
Egyszerű pedig tiszta felület kell neki zsírtalanítás , felületet dörzsölni kell vmi finom dörzs papírral, alapozás és mehet.(#20950) plejik: Érdekel hogy mutat élőben.
(#20951) JanR: Szívesen megnézném bár annyira nem tetszik mint a trident.
-
JanR
addikt
Az, hogy a chipset hutok milyen szinuek rajta az csak egy dolog. Azert egy alaplapon sok mas is szerepel azokon kivul
Pl a P5Q lapomon is nagyon tetszett a chipset hutes, de ennyiA DFI lapomrol nem is beszelve, na az ku*va jol nezett ki. De a mostani P6T is nagyon tetszik, csak jonne mar meg a poricm
-
W.
tag
Szerintem minden deszka szép ami nem úgy van összerakva hogy minden dolognak más színe van, gondolok itt a régebbi ASRock-okra, MSI-kre, de majdnem minden gyártó régi termékére. (Bár már kezdenek észbekapni és rájönnek hogy a design is fontos). Giga szerintem ilyen téren jó, ez a kék nyák fehér és ezüst cuccokkal üt
-
plejik
addikt
válasz
mrbig25 #20952 üzenetére
Szia!
Szerintem ha nem akarsz mindenáron fekete piros kombót ,akkor ne cseréld le csak azért a lapot.Kék/fekete kombinációból is tutira szép dolgot lehet csinálni ,ha komolyan akrja az ember.De az mdpc-n is lehet nézegetni elég sok fekete kék kombo van.Sőt pc-style.hu és ott is van.
Én a helyedben egy kék-feket variácináél maradnék.
JanR:bizony-bizony...
-
Hevius
tag
válasz
mrbig25 #20952 üzenetére
Szia! Szerintem a te saját ízlésed legyen az első cél, szerintem egy kék alaplappal is lehet jó moddingot csinálni. A kék/fekete is jó kék/sárga se rossz (szerintem) vagy akár kék/ezüst. Mivel nekem is kék az alaplapom én ezekben a színekben gondolkodnék. De nekem még nincs semmi felmutatható munkám. Nekem ez lenne a véleményem
-
mrbig25
őstag
Üdv Nektek!
Tanácsot kérnék, hogy szerintetek egy kék nyákos Giga lap milyen színkombinációjú (ház)belsővel nézne ki jól?? Két színű kombinációban gondolkodom, de nem tudom mi passzolna hozzá. Vagy legyen sima fekete?
Esetleg cseréljem el a lapot és legyen fekete/piros?
Segítséget előre is köszi
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
S. Szabi #20948 üzenetére
Minden idővel, igen tudom eléggé rontja.
Nem találtam normális bordákat szóval majd amikor 6gb 1600mhz ramra cserélek akkor fog megváltozni.
Ezeket néztem eddig:
ocz obsidian:
gskill trident:
dominator gt:Ezek közül a trident éri meg a legjobban, mint ár és design-ben is.
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20946 üzenetére
Na közben már találtam választ. Ha minden igaz a következő havi ösztöndíjból lesz pénz nyersanyagra és végre belevágok.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hejj! Bár már privátban érdeklődtem de azért felteszem itt is kérdést.
Zsugorcsőméretekre lenne szükségem de a fene igazodik ki ezeken.
Vagyis a kérdésem az lenne, hogy mekkora és milyen zsugor kell az alábbiakra:
ATX kábelek:
Sata:
Front audio:
Front usb:
Ház kábelek:
Ventillátorok (nem szálanként):Köszi
-
ADAM1337
nagyúr
Ha minden igaz akkor a héten meg is lesznek a harisnyázott nzxt kábelek.
-
Hevius
tag
válasz
CsiguszMaxim #20941 üzenetére
Szerintem igen, legalábbis mikor én ismerősömnek csináltam egy kábelezést azzal melegítette.
(kezdő vagyok még)
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
jones965 #20938 üzenetére
Épp készültem kihajigálni mindent mivel egy albiban szerszámok nélkül eléggé felhúztam magam aztán még egy utolsó próbát tettem és voálá rájöttem hogy kell kiszedni. Kiszedtem egy exitből a két tűzőkapcsot, kiegyensítettem és benyomtam őket jobbról balról. Kicsit időigényes lesz így de mostmár teszek rá. Az érzés mikor kiugrott a csatlakozó.... megfizethetelen
Zsugorra öngyújtó mehet?
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #20937 üzenetére
Nekem az túl komor lett volna már.
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #20935 üzenetére
Tűvel nem egyszerű, ehhez egy pár tized mm vastag 1-1,5 mm széles 1 cm hosszú eszkösz kell. Én magam csináltam ilyem szerszámot.A gémkapocs végét ha megkalapálod, az is jó lesz.
Egyébként először felfele kell nyomni a kábelt, a céleszközt kétoldalt annyira betolni a csati és a műanyag burkolat közé, míg nem hallod hogy bepattannak a kis rögzítő fülek. Na ekkor fog kijönni a helyéről a kábel. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
jones965 #20934 üzenetére
Már készre van szerelve.
Egy bibi volt a festékem elfogyott az oldallapokra de kaptam sos-be havertól.
Szóval estére kész lesz az egész.Még annyi hogy mindenképp kell kábel hosszabító a pci-e miatt, mert igen rövid a gyárija a tx650-nek. (Így minden de nem szép az elrendezés.
)
-
CsiguszMaxim
senior tag
arrghhhh....
Hogy a jóóó fenébe működik egy ilyen atx-es csatlakozó. Olvasom a minimal moddingos írást és azt a bizbaszt be kell tolni odalvást. Ha házi szerzsámmal csinálom tű, gemkapocs akkor is ugyan úgy be kell tolni aztán meg hátul kihúzni? Vagy van valami spéci trükk? Már az agybaj kerülget hogy nemtudom leszedni.
-
jones965
Modder
válasz
Zolinho1026 #20925 üzenetére
Mint írtam korábban, 80%-os készültség, de azért köszönöm az észrevételt. Viszont a díszcsíkok azok ilyenek maradnak, majd meglátjátok az összhatást.
ADAM1337:-egyre jobb lesz.
-
ADAM1337
nagyúr
Ha minden jól megy akkor 1-2 órán belül kész vagyok a festéssel.
Kimaradt itt van pár kép maga a festésről: [link] -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
CsiguszMaxim #20927 üzenetére
A fekete színű test-kábeleket piros harisnyával vonta be. Minden más kábel feketében van.
-
urdongo
tag
válasz
jones965 #20915 üzenetére
Szerintem meg a műtermi fotókkal nyugodtan megpróbálhatnál bekerülni. Van ott is jó-pár minimal modding-os gép, amin jóformán a harisnyán, a gondos elrendezésen és a festésen kívül semmit nem változtattak. Akkor te, egy teljesen egyedire épített Kandalf-al ne kerülhetnél föl? Ráadásul tényleg precíz munkával....
Több mint esélyes. Amin bukhat a dolog azok a képek utómunkálatai alias photoshop.De felőlem szerénykedj csak nyugodtan.
-
aero.
veterán
válasz
Zolinho1026 #20925 üzenetére
azt én is néztem, de nekem valahogy bejön 3. színként, passzol a takarólemez bordáihoz ... persze attól még le lehet festeni és akkor fel se fog tűnni
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #20922 üzenetére
A pirosak a test kábelek, de nem csak a 24 pinesnél, hanem mindegyiknél.
-
Stirbi
addikt
válasz
CsiguszMaxim #20917 üzenetére
igen, nagyon jo levegöszállitásu ventilátorok
-
CsiguszMaxim
senior tag
Úúú látom lesz megint mire besárgulni az irígységtől
. Lenyűgőző, ahogy itt iparkodik a nép. Az a kobra minta nagyon tuti lesz, jones-nál meg az a panel hát szó szerint cool.
De, hogy kérdezzek is valamit: Ezek jó fajta ventik? CM 690 II -be menne egy 14-es előre és egy 12-es hátra. Vélemény?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
jones965 #20915 üzenetére
Sajnos nem oldalra néznek nálam.
Remélem minél hamarabb tudok haladni minden egyes dologgal hogy végre egy normális modding alap házam van (Végre...)
A festés után a kábel harisnyák beszerzése lesz a következő lépcső, nzxt hosszabbítók lesznek , nekem nincs akkora türelmem hogy saját kezűleg csináljam.
Illetve van de nekem túl babrás, de sajnos az előlapi panel cuccait megcsinálom (annyira ráveszem magamat)Más: Pár dolog ami még piros színű lett, illetve egy kobra emblémát fújok a kör rácsra ami az oldallapon van még pedig ilyet: [link]
-
jones965
Modder
válasz
ADAM1337 #20909 üzenetére
Örülök, hogy hasznos ötletekkel tudom segíteni a lelkes moddingolók táborát.
A géped látom Te is aprólékos munkának vetetted alá. Szép lesz, viszont a sata csatlakozók egy kicsit feladnák nekem is a leckét, hogy hogyan csináljam meg esztétikusan, de biztos lesz rá jó ötleted.urdongo:-erről már leírtam én is az álláspontomat. Kevés ez a gép oda.
Bár mint mondtam, ha kész lesz viszem műterembe, mert profi képeket akarok csinálni, meg egy barátomnak már az előző gépemről is igértem posztert az üzletébe, most pótolom azt is.
-
jones965
Modder
-
ADAM1337
nagyúr
Működés közben a félig(negyedéig) kész gép: [link]
Viszont Jones adott egy 5letet ha az alsó slot-ba rakom a vga-t a quantumos pajzs is látszik meg jobban látszik hogy a vga nyákja piros. (Köszi.
)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
jones965 #20900 üzenetére
Szép lett gratula.
Én holnap reggel tudok léghűtéssel készre szerelt állapotról képeket publikálni.
A téma ugyan az lesz mivel a lap design-je is ugyanaz.
Remélem én is mihamarabb tudok vizezni és hasonlót alkotni.(#20899) Erdei88: Selyem-matt genius pro nevezetű festék 400ml-s spray-s (nem volt valami sok mennyiség benne.
A feketére meg a megszokott Montana HC feketét használom az kicsit fényhatású de illeni fog a képbe. (Nem akartam fénylő pirosat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest