Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz adamka16 #20291 üzenetére
minden elismerésem az ötlet és a sok munka miatt. még 2-3x ennyi munka a szépítésre és mehet is.
#20290 D1Rect: ne szívd mellre, csak vicceltem
jones965: elképesztően ügyes vagy, de nekem az a világítós-rácsos mutatvány már túlzás(de a te fejedben van meg a végleges alak, majd akkor biztos jól fog mutatni). van normális kiszerelésben is epoxi , én csak ezt a sz@rt ismertem. nem a márka hanem a kiszerelés idegesítő, 1x használod a többi meg beszárad .
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
jones965
Modder
Ma délelőtti munkám.
Estére upgrade. -
adamka16
őstag
egyszer jó lenne bekerülni ide az én kis gépemmel is [link]
-
HollyBoni
veterán
Így akarom csinálni a harisnyázást csak 3 mm-essel szálanként,de nem fér át a kábel a kábelhariynán ahol össze van szikszallagozva.Micsináljak?Nem is tud kitágulni rendesen mikor benne van.
-
urdongo
tag
válasz HollyBoni #20282 üzenetére
Gondolom arra gondolsz, hogy egy molex vezetéken (ami egy piros, sárga és két fekete ágból áll) több anya (általában 2-3) van felfűzve és a köztes részek okoznak problémát. Már ami a két anya között elnyúlik. Át kell őket húzni harisnyán. A pinekre ideiglenesen rakjál zsugorcsövet melegítsd is rá, hogy rajta maradjon amíg a csőben közlekednek és ne szakítsák ki a harisnyád.
-
Stirbi
addikt
válasz urbanjozsi #20249 üzenetére
hát ez ha elkészül nagyon állati lesz
-
HollyBoni
veterán
Jóestét!
Ma jött meg a kábelharisnyám,épp msot akarom feltenni.3mm-es egy molex ágra minden kis kábelre akarok tenni,csak ugyebár egy molex ágon több csati van,akkor hogy fűzzem fel?
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha minden jól megy akkor holnap megyek el enguszhoz a két darab harisnyázott 6 pin pci-e hosszabbítóért, aztán, hogy át lesz-e harisnyázva attól fog függeni, hogy elüt-e az eddig használt harisnyámtól, és persze, hogy milyen minőségű.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
aero.
veterán
válasz urbanjozsi #20275 üzenetére
De nem lehet elbujtatni a kábeleket. Bár oly mindegy, ha most nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
válasz Pepe78 #20247 üzenetére
Az enyém már le van harcolva sajnos, én is hasonlóan szabadultam meg a felesleges dolgoktól a házban. Nem is fogom eladni, mert műanyag ház árán nem akarom odaadni. Inkább valami barátnak odaadom majd.
Majd egyszer csere lesz Lian-Li-ra vagy Silverstone-ra. Habár tetszik az új Sharkoon Nightfall
[ Szerkesztve ]
-
urbanjozsi
senior tag
-
csuki00
tag
válasz gooool #20266 üzenetére
Nekem se tetszik.
Persze ha ár érték arányát vesszük talán a legjobb ami most kapható.Nem értem amúgy miért kellett elrontaniuk így az elejét. Biztos egy csomóan pont ezért nem veszik meg.
Megint csak szerény véleményem, hogy noctua egy fekete házban csúúnya.
(azt se fogom megérteni soha, hogy miért pont barna.... oké ránézel és az egy noctua.....
egy fekete házban kilométerekről is kiszúrod, persze ha nincs fenn az oldallap )
-
gooool
őstag
válasz urbanjozsi #20264 üzenetére
Miért nem jönni be?Ha a külsejétől eltekintünk akkor sem?
aero.:Én a mostanit majd 20-ért adom el,így marad is némi pénzem a ventikre,amit vagy lecserélek vagy nem.
És tényleg mindent tud,amit kell és baromi olcsó,jó ventikkel meg aztán...[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz gooool #20257 üzenetére
Lenne egy kérdésem:
Az NZXT Gamma házról mi a véleményetek?
Az eleje nem kifejezetten tetszik,viszont a belső az nagyon ott van sztem.Alsó tápos(van porszűrő betét is),fekete a belseje,sok ventihely van benne,van blackplate levevő nyílás vagy mi.12K-ért szvsz bestbuy.
Sztem nagyon jó.Persze rakok bele 3 vagy 4 12-es ventit(Noctua vagy SWIF2 majd eldől) és akkor halk is lesz.Vélemény?
D1Rect:Az tényleg semmi,nem is kell neked ház.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
urdongo
tag
A kandalfban nagyon szemelőtt van a táp. Ugye felül. Így szemetszúró, ha benézel az ablakán és nincsen rajta harisnya. Gondolkodtam takaró lemezen is, végül ennél a megoldásnál maradtam.
A táp egy Enermax Modu 82+ 625w elvileg sli-re és crossfire-ra is bőven elég. Persze csak két kártyával. Tehát számítok rá még vagy 5 évig. -
jones965
Modder
válasz urbanjozsi #20258 üzenetére
Majd lemeózom,aztán megmondom, hogy modding vagy sem.
-
félisten
-
csuki00
tag
válasz urbanjozsi #20249 üzenetére
Hú ez a kábelrejtő nagyon király lett.... honnan szereztél hozzá olyan szilikon ööö mi a pontos neve?!
Az obsidian-on láttam hasonlót.
-
urbanjozsi
senior tag
Ma egy kis festés volt soron. Nyák plussz a csatlakozók, és a kábelrejtő:
Itt ni -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Szabad ég alatt csináltam pár képet az eladhatatlan Aurora 3D-ről.
Egy MSI 5770 is került bele + az első venti is Scythe lett.
Így már csak ilyen márkajelzéssel ellátott darabok dolgoznak benne.
Ha nem tudok továbbra sem m.atx házra váltani akkor a kábelek harisnyázására adom a fejem.
Bár kicsit félek tőle.
-
UdVi86
aktív tag
válasz sp@rtan #20241 üzenetére
Ahogy urdongo is írja, ez grand bleu és fekete. Ezek lesznek váltakozva a 24, 8 és sata tápcsatlakozón. Épp most futott be a kábelhosszabbító is: [link]
jones965: Tényleg nagyon jó minőségű, sűrűn szőtt. Ezen biztos nem üt át a kábel színe. És kb. 220Ft/m az ára, ha a postát nem kalkulálom bele. De ha több ember rendel, akkor az se vészes. Itthon is 1500Ft körül van egy posta futárral.
Remélem jól fog sikerülni. Sajnos nem vagyok híres a kézügyességemről.[ Szerkesztve ]
-
urdongo
tag
válasz TESCO-Zsömle #20244 üzenetére
köszönöm . Így már tényleg velem van tele a topic.
-
urdongo
tag
válasz sp@rtan #20241 üzenetére
Csak GrandBlue..az aquamarine fényben nagyon rikít.
Igen észleltem a hibát...de már nem engedi szerkeszteni.
Azért wasquez-től még rendelni fogok valami kábelbilincs féleséget, hogy úgy kanyarodjanak azok a kábelek a házban ahogyan illik így a prérin eléggé ormótlanul festenek.
[ Szerkesztve ]
-
urdongo
tag
válasz UdVi86 #20239 üzenetére
Élőben nagyon szép az a GrandBlue... Pillanatra meg is bántam, hogy narancsot rendeltem. Viszont ha ilyet rendeltem volna mind a négy narancsul izzó xigma ventimet le kellett volna, hogy cseréljem. Annyi plusz pénzem nem volt most.
Remélem neked elég lesz ez a 20 méter. Én a 40-ből is nagyon szűkösen jöttem ki.
Legközelebb 60 métert rendelek. ....na jó egyszer is elég volt végig csinálni. Nem olyan könnyű ez a harisnyázás mint elsőre látszik.Tehát most jelképesen meghajlok mindenki előtt aki harisnyázott már tápot:
A következő kép már a feketére fújt házikóból fog érkezni. Valamikor jövőhét végén. Remélhetőleg jaja1981 műhelyéből.
[ Szerkesztve ]
-
zed1983
őstag
válasz urbanjozsi #20236 üzenetére
értem...valami mellett csiszoltál vagy ennyire biztos kézzel?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
zed1983
őstag
válasz urbanjozsi #20234 üzenetére
Az jó...lemezt hogy csiszoltad és mivel?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
zed1983
őstag
Úgy haladnak a munkálatok...
Én még majd most szerzem be a hozzávalókat!
Jones965 és urbanjozsiYouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
jones965
Modder
válasz urbanjozsi #20231 üzenetére
Ami nem odavaló, azt még a tavalyi munkám alkalmával kivágtam.
Küldök privit. -
jones965
Modder
válasz urbanjozsi #20227 üzenetére
Igen-igen, a festék jótékony takaró hatása.
Mint bizonyos embereknél akkor van rend az udvaron, mikor leesik a hó.Na ma követtem a tegnap kijelölt utat.
-
jones965
Modder
válasz urbanjozsi #20225 üzenetére
Igényes vagy, ezt már bebizonyítottad egy párszor.
Viszont ahogy látom, szabad kézzel dolgoztál.
-
urbanjozsi
senior tag
Mai szösszenet:
Kábelrejtő tálca szálcsiszolása -
urdongo
tag
-
urdongo
tag
válasz UdVi86 #20220 üzenetére
Bele lehet, de majd meglátod, hogy nem eget verő a különbség. Én azért csináltam így mert hőlégfúvóval dolgoztam...aminek csak két fokozata van. A kisebb is 350 Celsius. Attól féltem, hogy ha nagyon a végén melegítem leforrasztom az ATX pineket.
A legtöbb helyen így is be tudtam dugni magába a csatlakozóba a zsugorcsövet is legalábbis pár minimétert. Ahol nincs benne ott azért van úgy, hogy egyforma hosszúnak látszanak.
Ha oldalról fotóztam volna és nem felülről észre sem veszed. -
urdongo
tag
válasz Cthulhu Dawn #18190 üzenetére
Csúnya történet. Én ilyenkor ki megyek futok egy kört...különben a gép látná kárát.
ehh... azt hittem ez bekerül a két hozzászólásod mellé...erre kirakja ide. Nem ide akartam...
Mindenesetre meghajlok a türelmed előtt.
[ Szerkesztve ]
-
urdongo
tag
Na gyerekek... miután szanaszét szúrkáltam gémkapoccsal meg tűkkel az összes ujjam... nagy nehezen elkészült az ATX.
Egy gyors kérdés: Aki nem csak a hosszabbítókat harisnyázta hanem a tápot is. Az hogyan oldotta meg, hogy a harisnya a zsugorcső és a kábel is beférjen a táp házába? Már azon gondolkodom, hogy tápház moddot hajtok végre.
néhány rossz minőségű kép:
Ráadásul a legnagyobb szívás az egészben, hogy a fekete harisnyám már majdnem elfogyott...pedig elvileg csak 12 szálat húztam be vele. . A PCI-ra valamint az alaplap 4 tápcsatijára így már nem is jut szinte.
Cthulhu Dawn : Én úgy veszem észre, hogy az az 1,5 cm amit én használok pont vízválasztó. Se nem csúszik szét, se nem túl nagy. Ha ennél kisebb lenne lehet már szétcsúszna nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
UdVi86
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #20216 üzenetére
A harisnya ugyanolyan, mint urdongoé, 3mm-es MDPC-s, csak grand bleu színű. A zsugorcső pedig 4:1-es, de azt még nem tudom hogy ez milyen kezdeti átmérővel rendelkezik. Majd holnap meglátom.
-
UdVi86
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #20214 üzenetére
Köszönöm a jótanácsot. Biztos számít az is milyen zsugorcsővel dolgozik az ember. Mert az 1:4-es azért csak jobb az 1:2-től. Mondjuk ha 8mm a normál átmérője, a másiknak meg 4mm, akkor zsugorodás után ugyanott tartunk.
[ Szerkesztve ]
-
UdVi86
aktív tag
válasz jones965 #20211 üzenetére
Sajnos a 1,5m helyett csak 1m zsugorcsövem lesz és kell 48 + 8 + 20 = 76 darab, tehát 13mm belefér. De majd pár vezeték elkészítése után meglátom, hogy elég-e ez a tartáshoz. Ha meg nem, akkor a sata tápkábelre (20db) veszek másik zsugorcsövet, az MDPC-s 1:4-est pedig a két alaplapi tápkábelre használom.
Amúgy valamiféle középutat választanék, mert 15cm-es hosszabbítót vettem és így minél kisebb részt szeretnék takarni a harisnyából a végeknél.D1Rect: Privátban már értekeztem vele. Sajnos nem rajta múlik, a szállítmány késik (gondolom) külföldről.
-
jones965
Modder
válasz UdVi86 #20210 üzenetére
-Majd meglátom, de szerintem elég lesz az 1 cm a képeket elnézve.-
Feltételezem, hogy a kábelharisnya végére a zsugorcsőre gondoltad az 1 cm-et. Lebeszélnélek róla, ajánlott a min.: 1,5 cm, mivel a kábelen is kell hogy tartson, valamint a harisnyát is meg kell fogja. Hacsak nem belül ragasztós (vízálló) zsugorcsövet használsz.
-
jones965
Modder
válasz Cthulhu Dawn #20192 üzenetére
Majd ha kész lesz, eldöntöm, hogy milyen az összhatás. Amennyiben kilóg a lóláb, arra is van ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest