- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
válasz urdongo #22517 üzenetére
Csak most nézem, hogy fent vagy a PC-style-on!
Gratulálok, nem is tudtam.Igen szép a házad belseje, nem tudom ki fújta, de ügyes gyerek lehet!
Delta-Laca:
A Te házad is mutatós lesz, szépre sikerül a festése és a plexi is!
Szerintem kedden átveheted, addig had száradjon, nehogy út közben megsérüljön.[ Szerkesztve ]
-
jaja1981
addikt
válasz urdongo #22517 üzenetére
Remélem is.
Igazából az a cél, hogy a lan-on tetsszen az embereknek.
A Style csak ráadás lenne.A lányokat akartam megcélozni a házzal, mert Ők sokkal könnyebben költenek olyan, számunkra feleslegesnek tűnő dolgokra, amik megtetszenek Nekik.
A célközönség a 16-20 éves lányok lennének.Száz szónak is egy a vége, befejezem és még visszatérek!
-
jones965
Modder
válasz urdongo #22512 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy abban a formában az a gép ,.......... hogy is fogalmazzak , - nem pc-style kompatibilis.
Látszik rajta az elvégzett munka, a festés is jó, teljesen egyedi, de az összhatás ebben a formában nem elég. Egy belső átrendezéssel közelebb lehet jutni a kitűzött célhoz.
A szín mindenkinek szubjektív dolog, az nem kizáró tényező. -
LBandi
aktív tag
válasz urdongo #22065 üzenetére
Köszi!
A tápot a gari miatt nem merem beharisnyázni, ezért döntöttem úgy hogy veszek hosszabítót és azt harisnyázom be, így nem lesz gond sem a garival sem a kábelhosszal. Majd az egész cucc megy befele egy Corsair D800-ba (csak az még darabokba szétszabdalva áll).
A zsugorcsöveket a harisnyával együtt MDPC-ből rendeltem.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
for3l
senior tag
válasz urdongo #21291 üzenetére
a szinek még okésak is a lapon, de az atx csatit berakta az asus megint a legjobb helyre, mint a p5k pro-nál + a kombós lap (ddr2+ddr3) nem igazán a legjobb választás (sosem volt), tuningot pl akadályozhatja (több helyről hallottam, olvastam ezt, személyes tapasztalatom nincs vele, p5q topicba kérdezz rá, ha biztosra akarsz menni).
-
ADAM1337
nagyúr
-
félisten
válasz urdongo #21004 üzenetére
A Picasa-t nem ismerem ennyire. Passzolom.
A kábelrendezgetéshez egy tipp: én gyorskötözővel húztam össze hatosával, pont ott, ahol befordul a lemez mögé, így nem látszik, lehet neked is valami ilyesmit kéne alkalmazni, csak hármasával.
Mennyi volt az MDPC-ről a harisnya?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Fecniii
tag
válasz urdongo #20999 üzenetére
Nagyon szép lett! Talán a kábelek rendezgetésével még szöszmötölhetnél kicsit hogy rendezettebben meg szépen párhuzamosan fussanak.
Én is gondolkodok ilyen narancs-fekete desingon, milyenek ezek a Xigma ventik? Nem zajosak? Látom szabályozva vannak. A narancs harisnyát honnan szerezted, nagyon jó minőségűnek tűnik. -
-
urdongo
tag
válasz urdongo #20779 üzenetére
Jah és a 10 db LED amit rendeltem valamint a 9 db összekötő kábel, postával mindennel együtt volt 2500 FT!!! Csak megjegyzem még, hogy ezekből a superflux ledebkől már 3 db-nak is komoly fényereje van egy gépházon belül jól elhelyezve (ezt pedig kétoldalú ragasztóval tökéletesen meg lehet oldani).
Ha végre itthon lesz a gépházam és összeraktam mindent bele implementálom a ledeket is.
[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
válasz urdongo #20647 üzenetére
Ez az első próbálkozásom stop motionba
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
urbanjozsi
senior tag
-
nagyúr
válasz urdongo #20315 üzenetére
Hu nem is tudom. Sokba
Egyértelmüen nem tudom megmondani mert annó még a quadra vettem meg, azóta cserélődött pár dolog.Amikor vettem, volt ami új volt, volt ami használt, de mindenhez jó áron jutottam hozzá.
Annó egy alaplapi szett (amit most is árulok) egy nexxxos extreme tripla radi, egy noise iso tartály, swiftech féle d5, Enzotech sapphire, csövek, csatik meg pár sallang volt 75K körül.
Azóta már ebből csak a radi a cpublokk és a pumpa maradt.
A mostani blokkszett a lapra volt 30K, a vga-ra 25K, tartály 6.5K, csövek 6K.
A sallangok is elég sokat tesznek ki ha összeadjuk (mx2, csatik, bilincsek ez az)[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
joi29
őstag
válasz urdongo #19499 üzenetére
Látod mily csodálatos élőlény az ember, egy kósza gondolat utóbb egy
nagy vágyálommá tornyosul, mígnem ez az álom a birtoklási vágy és a cél elérése
érdekében olyan erővel ruházza fel az egyszeri soha életében nem fogott
szerszámot muglit, hogy a vége egy anyagi formát öntött műremek lesz. -
Osynho
addikt
-
UdVi86
aktív tag
válasz urdongo #19421 üzenetére
Szerintem olcsóbb. Aquatuningon 9,9 euro 10 méter, MDPC-n 7,95 euro, prohardveren meg még ettől is drágább. Meg Wasqueznek nem tudom sűrű szövésű-e a harisnyája. Az MDPCsen látszik, hogy sűrű. Na meg Aquatuningon csak bugyuta UV-s kék van, az meg nekem nem kell. Semmiféle UV hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz urdongo #18326 üzenetére
Tolómérő=subler
Elmész a boltba és megmondod hogy 3,2es lyukba, milyen lemezbe szeretnél csavart. Én általában picivel nagyobbat tekerek be, hogy jobban tartson. (csak minőségivel lehet megcsinálni, OBI-sból még az önmetszős sem megy át rajta xD)
De valóban az anyáscsavar a legegyszerűbb.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest