Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebo
tag
válasz
Eddie141 #20163 üzenetére
Szia.
Nagyon szép lett a ház, grat. Érdekelne, hogy a rácsokat mivel festetted? (spray, fényező, szinter) Mivel nekem nagyobb lyukú rács között is megmaradt annó a festék.
És ha már írtam, én is dobok fel pár képet a vasról: [1], [2], [3], [4].
A képek minőségéért egyenlőre bocs, lesz jobb is ahogy a gép alakul. -
Tikakukac
titán
válasz
Eddie141 #20193 üzenetére
Csinálj házilag vagy pedig Kaze Master, elég ütős csak pokol drága
Amúgy samu szenzor mindig alámér, hacsak nincs olyan 17 fok a szobádban szinte lehetetlen hogy annyi legyen léggel, nekem régi 478-as hűtő ventijével fújva az alját szoba hő alá mért, mondom .nyád, ez fizikailag lehetetlen -
Eddie141
senior tag
Hát kicsit fázik néha a GTX, és a proci is panaszkodik a hidegre
Amúgy a hangja lenyűgöző. Majdhogynem csak a szélzaj hallatszik.
A proci idle-ben kb 25 és 28fok, szobahőmérséklettől függően, terhelve pedig max 51/3. Szerintem, tekintettel arra, hogy 3900-on járatom elég jó eredményA samu 500-asom használat alatt pedig 19fok
Ilyet még másik házban nem tapasztaltam
Egy ventiszabályzóra szivesen befizetnék még, csak nincs meg a megfelelő alany.
Amúgy nagyon szépen köszönöm!! -
-
Eddie141
senior tag
válasz
D1Rect #20175 üzenetére
Igazából az még az előző tulaj szerzeménye, de nekem még van kb egy házra való
Ha ügyes az ember, talán még kettőre is..
Tikakukac: azon gondolkodtam, hogy gyertya, vagy valami aminek nem kell tartani semmilyét, hogy folyamatosan égjen
De előbb ugyis meg kell rendelni a szerkezeteket hozzá amiket megművelhetek.
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #20182 üzenetére
Én nem alátéttel csinálnám, hanem 4-5mm-es fúróval picit hornyolnák a felületen, és erre a helyre nyitolnám be a huzal véget, majd szintbe csiszolnám.
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #20180 üzenetére
Látod, már ezért is jó az öreg a "háznál".
Egyébként megcsináltad amit beszéltünk?
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #20176 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
urbanjozsi #20176 üzenetére
Csutka ugyan ilyen kapcsolóból van nekem is berakva 3
Annyi különbséggel hogy nekem egy sima lemez van beragasztva egy kivágott előlapi takaróra meg nekem azon van a ledek kapcsolója meg a power reset gomb is. Valami hasonló megoldást kerestem én is, de a felső slotba nem csinálhatok neki házat mert ott a tripla radi terpeszkedik a többi slot meg kell mert alul hdd helyek kilőve- szó szerint
Szerintem maradok a saruknál és csókolom
-
urbanjozsi
senior tag
Mai villámmeló:
Ventivezérlő nyák beszerelés.
Szétszedem lefújom matt feketére, utána beforrasztom a vezetékeket -
Eddie141
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20169 üzenetére
Hát igen, eléggé időigényes
Természetesen énis hosszabitót szeretnék moddolni, mert félnék megbontani a corsair kábeleit. A linkelt irás már akkor lenyűgözött amikor felkerült, és akkor nekem is még cska egy cm690-em volt, és azt moddolgattam
Egyedül a hőlégfúvóval lenne problémám, mert olyat nem tudok sehonnan beszerezni. Hány fok kell a zsugorcsőnek, hogy összemenjen? Gondolom hajszámíróval nemsokra megyekCthulhu Dawn: A 3d-s modellt én készitettem, 3ds- max design-al
Igazából még cska kezdetleges, de bővitgetem, ahogy az időm engedi. Inkább a valódival foglalkozom, és amúgyis egész nap ott ülök a 3ds elött, igazi fellendülés ha nem azt kell csinálnom, hanem valami igazit
Bár való igaz, hogy nagyon szeretek 3d-zni
Nem hiába dolgozom azt, amit
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20164 üzenetére
"Bár a reklámot nem bántam, de szerintem mégiscsak magam csinálom meg."
Helyes. Én is így tervezem amint lesz nyugodt három hetem, hogy nekiálljak babrálni. Viszont ebben az esetben is jobban jársz, ha hosszabbítót veszel csak a harisnyázatlan fajtát, mert a tápnál nem biztos, hogy örülnek gariztatás esetén ha piszkáltad.
Eszközök pedig tudtommal házilag is megoldhatók. Sokan csinálták így. Ja és amit nekem kötelező olvasmányak adtak fel: [link]
-
Eddie141
senior tag
Azért hagytam neki időt, egy bő kajálás, plussz fürdés, és még kocsikáztam is
Zárt térben festettem, ahol nem volt huzat, de igazából csak fedett, és teljesen azonos hőmérséklető a kinti idővel, mert egy épitkezés befejezetlen szobájában alkottam
jaja1981: akkor nem aggódom, bár mostmár melegben van, és nincs piszkálva, igy lessz ideje rendesen átszáradni.
-
Eddie141
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #20164 üzenetére
Igazad lehet
Én is gondolkodtam már a harisnyázáson, mert nekem sem tetszik az, ha sokszinű a gép kábelezése
Bár a reklámot nem bántam, de szerintem mégiscsak magam csinálom meg, bár még nem biztos, attól függ, hogy találok-e megfelelő eszközöket a módositáshoz
Köszönöm a tippeket.
Átnézegettem itt a fórumot, és egy gép különösen megfogott, méghozzá Pepe78 kolléga HAF modja. Annak az eleje fehér volt, és az oldallapja is. Hát tudom, hogy csunya dolog az utánzás, és hogy ez ne forduljon elő, kitalálok valami módositást, hogy egyedi lehessen, és mégis hasonlóTermészetesen a tulaj engedélyét kérném, had koppintsak le egy pát ötletet
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Eddie141 #20163 üzenetére
Üdv! Bár én abszolút csak érdeklődő szemmel tekintek még a témára de sztem jó lett. A fekete kékkel nem lehet mellé lőni
. Amin még lehetne tökéletesíteni, hogy harisnyázod a kábeleket vagy ha lusta vagy, akkor egy kis plussz pénzért veszel ilyen ( csak, hogy csináljak egy kis reklámot engusznak
) hosszabítókat és azokat csak pikk pakk rádugod. Látványban nagy a különbség.
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek az éppen elkészült, még erősen festékszagú minimal moddingos CoolerMaster HAF 932-metKiváncsi lennék a véleményetekre, illetve tanácsokat is elfogadnék, hogy hogyan tovább, vagy ki hogyan csinálta
A buta beszéd helyett itt van néhány kép:Ez pedig az esetleges további terv:
A vérmes külső alatt ezen szív dobog mellesleg:
AMD Phenom II 965BE @ 3900Mhz
4Gb Mushkin 1600/Cl7
Gigabyte MA790XT-UD4P
MSI 280GTX SOC
Corsair 620W ModularIgyekeztem a kábeleket minél jobban elvezetgetni, és egész jól sikerült is. Erősen gondolkodom az oldallap kivágásán, és plexizésén, csak nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolná a légáramlást, mert jelenleg egy 20cm-es gyári cooler Master venti van rajta, és az aztán nyomja rendesen a levegőt
Előre is köszönöm a tanácsokat, illetve tapasztalatokat!
ÜDv.:Eddie -
urdongo
tag
Átszámolva Ft-ba. 5070 Ft-volt a postaköltség.
Nem kevés, de ezért álltunk össze 4-en.
Összesen a csomagban 50 méter fekete a kis átmérőből, 30 méter narancs a kis átmérőből, 5 méter fekete sata, 10 méter mélykék kicsi 3 méter zsugorcső és egy molex szétszedő volt.Tehát közel 100 méternyi harisnyát rendeltünk.
-
urdongo
tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, tehát kicsit off: - Mivel hamarosan (még 2 hónap) megszerzem CNC esztergára valamint maróra az "Úniós" oklevelemet, így várom azoknak a jelentkezését akik fejében ott leledzik egy ötlet amit akár papírra is vetne, hogy aztán én programba öntve kivitelezhessek.
Gyakorlásnak tökéletes. Legalábbis nekem.u. i.: Félre értés ne essék. A munkadarab elkészítését nem tudom vállalni....az iskolában ahova járok csak alumínium tömbök megmunkálására van lehetőség. Külső munkát nem vihetek be.
De ha elhelyezkedtem (a válságnak köszönhetően kitudja mikor) vállalom a teljes kivitelezést. Nem csak a programírást. -
-
partymaci
aktív tag
Beköltöztem az Antec minibe. Raktam fel pár képet, várom a kritikákat
-
zuchy
őstag
válasz
urbanjozsi #20144 üzenetére
Eszméletlen jó munkát végzett. A legdurvább a teljesen letakart belső. Csak a procihűtő ismerhető fel.
Ilyet még nem láttam. Nagyon kreatív a tervező.
-
urdongo
tag
Na...amíg a harisnyákra várok még megdolgoztam kicsit az alaplapi tálcáját a Kandalf-nak.
Rá eszkábáltam még néhány "lyukacskát" és pár díszrácsot, amik mögé elvileg majd superflux ledek kerülnek...a maguk idejében.
Jah mivel házilag a festést sajnos nem tudom megoldani ezért a héten jaja műhelyében lesz feketére fújva a gép belseje. Remélem jövőhéten már tudok képekkel szolgálni.
Addig is itt van néhány a mostani "munkásságomról".: -
-
jones965
Modder
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20139 üzenetére
Hát az biztos, hogy ha így ránézel nem mondanád meg hogy attól a nagynevű gyártótól van. Mondjuk szerintem a 888as házuk se sokkal értelmesebb, de legalább ki lehet hámozni belőle hogy ház
-
W.
tag
Tényleg szép ház, látszik, hogy ha kell, tudnak a magyarok alkotni
Láttátok már a legújabb Lian-Li házat? Eléggé fura...
-
UdVi86
aktív tag
válasz
ADAM1337 #20131 üzenetére
Büszkék lehetünk rá, hogy egy magyar nyerte meg ezt a versenyt. De megmondom őszintén, hogy nekem jobban tetszik snipe dogg munkája. Ez már csak így van, ha a fekete és kék az ember két kedvenc színe
Mondjuk az a zsugorcső nem tetszik a kábeleken, jobb lett volna ha a harisnyánál marad.
-
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Megint egy kis változás.
3új pics: [link] -
for3l
senior tag
válasz
jones965 #20111 üzenetére
hát ez a hőlégfúvós dolog lehet, csak nekem volt új, de ki fogom próbálni, 1-2 héten belül sztem kész lesz a gép nálam (ha minden jól megy, vmi ilyesmit mondtam 2 hónapja is
)
különben nagyon jó, amit csinálsz, szépen dolgozol. mindjárt megkérdezem W. kollégát, csatlakozhatok-e a jones-fan-clubhoz.
-
jones965
Modder
válasz
D1Rect #20118 üzenetére
Szeretnéd megcsinálni?
Legelőször is kell hozzá nagy adag türelem.
Másod és sokad sorban pedig műhely, mert az alupor mindent elborít. Munkapad, leszorítók, párhuzamvezetők, igény szerinti csiszolóvászon ( én P60-asat használltam).
Megfelelő szélességű és minél jobban kézreeső bármilyen sík felületű tárgy, amire rögzíted a csiszoló vásznat.
Innentől kezdve pedig türelem és 1-2 óra kérdése, és kész a nyers felület. -
válasz
Cthulhu Dawn #20116 üzenetére
...
Hogy néz az ki?(#20117) jones965: Elárulod a módszert?
-
jones965
Modder
Másik lehetőség számodra, veszel 1,5mm-es alulemezt, és abből csinálod meg a házborítást.
Nagyon tuti megoldásom van nagy felületek szálcsiszolására is. Ma azt csináltam.
A képminőség nem az igazi, azt majd a pc-style-re jelentkezésemkor csinálok, hogy megfeleljek a kritériumoknak. -
válasz
Cthulhu Dawn #20110 üzenetére
A "mezei" duplaradi:[link]
Akkor kellene "talán" a 2 radi, ha az egész rendszert rákötöm, és 690 II-be költözöm. -
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #20108 üzenetére
Igen, a hódos boltban. Rendkívül gyorsan szárad, bár festés előtt hőlégfúvóval felmelegítem a lemezt, majd festés után ismét. Ezálltal a festék nagyon jó konzisztenciát kap, strapabíró lesz.
-
mh197
őstag
válasz
urbanjozsi #20103 üzenetére
Nagyon szép munka. Ventiket fog kapcsolni két fokozatban 3,5 vagy 5'25 helyre megy?
-
jones965
Modder
válasz
Jó lesz ez, ha én mondom.
Egyébként marad natúr az alumínium?
Felcsiszolva nagyon érzékeny a felület, nekem pamut kesztyűt kellett felvennem, mert egyébként meglátszódott az ujjlenyomatom.
Javaslom a felület kezelést, mert így gyorsan fog oxidálódni. -
válasz
Uhh, ilyen nekem is kell.
-
urbanjozsi
senior tag
Na én is haladgatok
Ventiszabályzó kapcsolók bereszelve, szálra csiszolva
Képek
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest