- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Na elkészültek a pc-stylra való képek.
Mostmár van előről is kép ,és van kiskép(profilkép is).
-
-
Henk
veterán
-
-
for3l
senior tag
válasz
Tothgera30 #18694 üzenetére
ez a cooler venti nélkül + egy másik fedlappal (vagy anélkül igényes kivitelben) nézne ki jól (természetesen ez 100% szubjektiv).
plejik, képeid!?
-
plejik
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #18692 üzenetére
-
plejik
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #18686 üzenetére
Nem roszz!
Nem akarok belepofázni ,meg elbizonytalanítani sem ,de Ő sem csúnya.És teljesítménye sem rossz!
-
Gerisz
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #18689 üzenetére
Én is csak ott láttam!
Kérek beszámolót ha megérkezik! -
Gerisz
addikt
válasz
Honnan szereztél?
-
zuchy
őstag
válasz
Jól választottal szerintem.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Azt hiszem sikerült eldöntenem. Ő lett a nyertes. Hiába jobb a Noctua 3-4 fokkal, miatta szintén hiába válogatnám össze a színeket, festetném le a gépházat, és csinálnám meg tökéletesre az összes apróságot, ez a Noctua kiherélné az egészet
.
-
jones965
Modder
válasz
nemethati #18681 üzenetére
Néztem ezt a lapot is, megmondom őszintén nekem nem tetszett, valamint ez esetben a memókra új blokkot kellett volna vennem.
Jelen esetben pedig a meglévő 4 slotos tökéletesen jó a 3 slotos tri chanel-re.
Éppen most rendelem a hiányzó dolgokat még meg. Január végére tervezem a teljes projekt elkészülését.
Részleteket folyamatosan, aztán majd erről is lesz logout. -
-
plejik
addikt
És még egy.
Ez sem lett gyenge..
-
plejik
addikt
Itt egy érdekes dolog készült!Szerintem eszméletlen jó és kreatív.És minőségi munka is lett belőle.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #18671 üzenetére
Természetesen, sőt nem csak az.
Az irígység haragot szül, nem érdemes.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #18669 üzenetére
Köszönöm jókívánságodat, nem tudom mivel szolgáltam rá
Ha beteljesülne a kívánságod, akkor sem lenne a tiéd.Viszont mint írtam, nem ma-holnap lesz kész. Bár a működéséhez minden rendelkezésre áll, de még várok egy- két cuccra. Igaz, hogy furdal a kiváncsiság a teljesítményére, de nem vagyok kapkodós típus.
-
jones965
Modder
Kb 2 órája.
-
válasz
Cthulhu Dawn #18662 üzenetére
Ha neked túl nagy, akkor átvesztem tőled
, Nekem a kábelek ilyen gyorskötöző szerűvel vannak összefogatva, mert alig férnek már el
. Méha még rá is lóg egy-egy ventire
, na akkor olyan zörgést és zajt csapnak, hogy azon nyomban felugrok a székből
.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #18658 üzenetére
- neked is Gerisz
-
Gaben01
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #18662 üzenetére
Vízhűtést most adtam el,mert belefáradtam,de sose lehet tudni.
Gorneck:pcgear honlapján azt írta,hogy dec 24 és jan 4 között zárva van,én meg csak este 8 körül értem ma haza,így nem akartam zargatni.Valószínű,hogy holnap rácsörgök,ha addig nem jár ph-n.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Gaben01 #18660 üzenetére
Kitördeled, vagy kitéped a ventilátorból a ledeket, így megoldható, ha meg nem akarsz 5970-et akkor elég az a 29 cm. HAF-t szerintem tényleg csak akkor ha tervezel vízhűtést. Én most itt vagyok a baromi nagy ATCS-vel, mivel úgy volt még, hogy veszek valami olcsóbb vízhűtést, de aztán nem lett belőle semmi, ez az ATX lap meg táp szinte kong benne.
-
Gaben01
őstag
válasz
rlazol #18659 üzenetére
Az a baj,hogy kompromisszumot kötök mindkét esetben.A HAF932 ronda (szubjektív) és nincs benne porszűrő,viszont bárhol néztem róla tesztet,mindenhol jól szerepelt hőmérsékletek és hang szempontjából is.A Lian Li külsőre már inkább az én világom és porszűrős,ráadásul nagyon komolyan veszik a rezgéscsillapítást a ház minden részleténél,de a világítós első venti (csak cserével orvosolható,nem lehet kikapcsolni a kék ledeket) és a nem túl korszakalkotó szellőzése meg elbizonytalanít.Sajnos erről a típusról nem találtam még eddig tesztet,csak képeket,videókat,leírást.Találtam egy ph-s 7FN tulajt,neki Q6600 és 4890 van a házban,ha nem ír negatívumot a szellőzésről,akkor valószínűleg a Lian Li felé billen a mérleg nyelve.
A HAF hosszú távon lehet esetleg jobb választás a vízhűtés lehetősége miatt (tripla radi házon belül elfér) illetve nagyobb vga is befér,míg a Lian Li maximum 29cm-es vga-t tud elnyelni.Ha a trend az lesz a továbbiakban is,hogy egyre nagyobbak a vga-k (hosszban) akkor viszont bajban leszek. -
UdVi86
aktív tag
Az 1:2 vagy az 1:4 zsugorodású cső a jobb választás?
-
Gaben01
őstag
Szerintetek mit csináljak?Lenne egy HAF932 doboza kivételével mindennel 30K-ért megkímélt állapotban,viszont a Lian Li jobban tetszik.Viszont engusz 2 napja nem jelentkezik.
-
W.
tag
Az tuti ,hogy azzal a géppel ráébresztettél arra, hogy amikor tehetem, át kell változzak ház-szabóba
Örülni fogok ha fele ilyen szép lesz az én gépem is
-
jones965
Modder
Köszönöm az elismerést. A moddingolás számomra nem csak az önmegvalósítás öröme, hanem az ötletek-elképzelések továbbfejlesztése-továbbadása, hogy mások még szebb kreatívabb munkákkal jöjjenek elő.
Ezálltal is inspirálva az öregeket(), hogy a feltörekvő ifjúság számára maradandó dolgokat alkothassanak.
-
Gerisz
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #18643 üzenetére
Hú de nagyon jól néznek ki azok a kábelharisnyák. 15ből itthon lenne ami nekem kell
UdVi86: Lehet onnan rendelek, alszok még rá 1-2napot.ha gondolod írj és megbeszéljük hogyan osztozunk a postán
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #18643 üzenetére
Köszi. Ezt elmentem. Az a 8 euro nem is olyan vészes 10m-ért. És ez biztosan 3mm-es? Mert erre nem találtam sehol jelzést. A szövése sűrűnek tűnik. Mondjuk a szállítás egy picit sok.
-
jones965
Modder
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #18639 üzenetére
És nem tudod véletlenül hol tudnák szerezni kék (inkább sötét) színben ilyen 3mm-est?
-
Tamas7
tag
Sziasztok. Holnap szétszedem a gépem. És ha már szét lesz szedve, be akarom a belsejét festeni feketére. Tudtok nekem ajánlani valamit (festék, jótanácsok stb. bármi infot)
köszönöm -
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #18637 üzenetére
Szóval 3mm-es harisnya ajánlott. Későbbiekben én is szeretnék harisnyázni, csak én kék-fekete variációban gondolkozok. Chilled Pc-n van szép kék, de 4mm-es és nem tudom hogy annak mennyi a sűrűsége. Valamint ott sem árt valakivel összeállni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Gerisz #18632 üzenetére
Bőven.
más: Mivel majd valamikor ha lesz (erre is) pénzem szeretnék egy moduláris tápot lehet előröl kezdem a harisnyázást, de már az egész tápot befogom. Valsz egy ilyen Ultra táp lesz, 2 vagy 3 milliméteres harisnyával, bár szép ez a 4 millis harisnya is, de messze nem vagyok vele megelégedve és szerencsétlenségemre nagyon maximalista vagyok.
-
-
W.
tag
Szerintetek van rá esély hogy valamelyik nagyobb barkácsáruházban találok plexit? vagy hol keressem? gépház oldalán jól mutatna egy obsidian oldallapkoppintás
-
jones965
Modder
válasz
Tothgera30 #18633 üzenetére
A festésnél arra figyelj, hogy sem a festék, sem a festendő felület ne legyen 18-20'C alatt, különben a festék nem fog porladni rendesen, a felület pedig tiszta narancsos lesz.
De ezek rajta vannak a felhasznált festék használati útmutatóján is.
-
-
Gerisz
addikt
A ventihez és a ház vezetékeihez elég lesz a 3-as harisnya? 5-ig nyúlk.
-
GabN73
addikt
válasz
Tothgera30 #18622 üzenetére
motort szilveszterkor fújtok,nem volt semmi baja..igaz volt kályha...
-
Hát ilyen is volt: http://noob.hu/2010/01/04/2010-01-04_P45_DS4-Q6600_3.44GHz-8800UltraOC.jpg
-
W.
tag
Hello! Szeretnék venni egy corsair h50 prchűtőt és valami házat keresek, aminek hátul van 12cm-es hely, és viszonylag olcsó. én az aerocool 2 vagy 3t-re gondoltam, szerintetek jó lesz?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
jones965 #18615 üzenetére
Igazából lemásolni senkiét nem szeretném, ezért akarom megtervezni, mert úgy könnyebb lenne kísérletezgetni. De a terv az, hogy táp fölé kerül egy lemez meg az 5,25-es helyek köré, csak még nem tudom, hogy szögletesre vagy ívesre vegyem a formát.
szerk.: ja, lemásolás alatt magát az ATCS 840-et értettem.
-
-
jones965
Modder
válasz
ADAM1337 #18618 üzenetére
Nem lesz egyszerű, mert a hideg idő miatt lassabban fog haladni a kivitelezés, ugyanis a garázsom nem fűtött.
Annyit elárulok, hogy nem kék lesz a domináló szín, mint a jelenlegiben.
Sajnos a házhoz ismét hozzá kell nyúljak, igaz nem olyan volumenben, mint a múltkor.
Remélem pc-style képes lesz a masina. -
Gerisz
addikt
Ha valakit érdekel 0,3-as harisnya, akkor rendelni fogok 100m-t, ebből nekem 50-re van szükségem. A legsűrűbb szövésű fekete. Pü-t kérek és megbeszéljük hogyan lehet.
Beizzítom a családot és akkor nem lesz postaköltség rajta. 153Ft/m-re jön ki az ára.
A legsűrűbb 90%-os takarású. PMA F.66.03SW -
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #18612 üzenetére
Kinek a háztervét akarod inplementálni a projectedbe ?
-más: a héten megérkezik az új konfiguráció, és ebből klifolyólag új színvilágot és formátumot kell létrehoznom.
Tervek készülőben. -
Gerisz
addikt
A "nekem is harisnyáznom kell" érzésre keltem.
Mondtam Öcsémnek, nézzen szét Miskolcon hátha talál valami "okos" boltost, mert én körbetelefonáltam a környéket (akiket tudok, hogy vannak) hoszabbítók után és mindenhol a válasz, "olyan nincs is" vagy "mé.. olyan van" volt.
Tényleg marad a rendelés -
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #18612 üzenetére
A két progi másabb kezelésben. Solid Edgeben mindent előre kell megadni, Autocadben utólag. (Például lyukat akarsz csinálni, SE-ben rámész hogy lyukkivágás, ezután adsz méretet meg hogy melyik irányba vágja. AC-ben először berajzolod a lyukat, utána mész rá hogy kivágás. De ez ha új vagy, nem gond, az átállásnál lehet bosszantó). Hogy melyik egyszerűbb... talán Autocadet mondanám. Én is abban csináltam először, csak nem tudtam benne lemezt hajlítani, így tértem át Solid Edge-re. De abszolút nem vagyok benne guru, ez az első munkám. Előtte sose volt dolgom ilyen progikkal.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #18597 üzenetére
Én is Solid Edge-t használok a ház tervezéshez, meg AutoCadet. Korábban tettem is be képet.
-
r-chee
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #18597 üzenetére
Szerintem rettentően unalmas és átlagos egy blog. Lóvé van, kreativitás annál kevesebb.
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #18602 üzenetére
sketchuphoz lehet letölteni modelleket, de pechedre ATCS pont nincs, de van haf, antec p180 meg hasonlóak, lehet gyakorolgatni
-
zuchy
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #18602 üzenetére
Szerintem kartonpapírral könnyebb.
Én kb 4 óráig csináltam, igaz sokat kihagytam, rég nem "tervezgettem". Ha valaki komolyan benne van, az lehet megcsinálja az egészet 1-2 óra alatt. Ha lesz szabadidőm, akkor lehet megcsinálok még egy-két házat. Csak most vizsgaidőszak van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Motoros topic
- Revolut
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest