- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.
tag
válasz
urbanjozsi #18898 üzenetére
én is gratulálok a munkádhoz, rendkívül igényes, szép és még sok ilyen jelző illik rá
azt megkérdezhetem hogy a festést hogy oldottad meg? amúgy egészen hasonlít az elképzelésünk, én is ilyen házat tervezek, hasonló kábeltakaró lemezzel
-
syC
addikt
válasz
urbanjozsi #18896 üzenetére
attól függ milyen harisnyával csinálod. 3massal még kisebb lesz, 4essen kicsit nagyobb, de pl ha lyukon akarod átbújtatni, annyira össze lehet nyomni.
(#18898) urbanjozsi:
amin 24-es csatlakozó átfér, azon a kábelek is átfognak
-
urbanjozsi
senior tag
Köszi
Tehát a csavaron.Délután összeállítom a belső burkolatokat. Tulajdonképp a táp tetejével egyvonalban, és az 5,25-ösök föüggőlegesen. Oldallap plexi nem lessz.
A multkor már kérdeztem de senki nem felelt. Ha a24-es tápkábelt szálanként harisnyázom a kábelköteg mennyivel lessz szélesebb a csatlakozónál? Körbe fél-fél centivel kb? -
syC
addikt
válasz
urbanjozsi #18893 üzenetére
"A csavaron" linked nem jó
Mi lesz még átalakítva? Oldallap plexi? 5.25 belső takarólemez ?
-
urbanjozsi
senior tag
Ma a helyére kerültek a ventillátorok és az odd.
A ventitartóhoz csináltam gumialátétet:
Sablon
KilyukasztvaA nagyok a tartóra rögzítve, a kicsik a csavarra
A tartón
A csavaronvitko: Be ne sértődj!! A géped jó, te csináltad, neked tetszik! Ez a lényeg! Az, hogy nekem spec abszolult nem jönnek be a fények, az az én bajom. A galériában lévő képeken látszik, hogy kihoztad a házból amit lehetett, és ott világosak a képek, tehát átlátható! Itt mindenki a saját véleményét írja le, jelen esetben a te gépedről. Mégegyszer: senki nem cseszeget, és fikáz, csak véleményez
Na Peace -
Dyingsoul
veterán
Kb a hozzászólások felét nem is értem, mert itt játszik irónia, worklog xs-en ami szintén azt sem tudom mit jelent, szóval tökmindegy.
Syc is egyszer azt mondja gyönyörű, most meg itt izél, szóval tökmindegy, azt talán ti nem érzitek, hogy egy fórumon azért nem jön át a hozzászólás hangvétele, főleg, ha mellőzik a hangulatjeleket.
urdongo: Nem telefonos videó, hanem kompakt géppel csináltam a videót, sajnálom, ennyire futotta. :S
-
W.
tag
válasz
Dyingsoul #18887 üzenetére
Látom kicsit szívedre vetted a dolgot... Figyuzz, itt senki se fikázta a gépedet, és senki se szólt be hogy ,,deszar", csak megmutattad,mi véleményt formáltunk róla, adtunk pár tippet, amivel szebb lehet... amúgy meg nem kell ,,nagy moddernek" lenni hogy elrendezze az ember a kábeleket az alaplapi tálca mögé.
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem a ledek sokkal jobban érvényesülnek sötétben, mint világosban... Tényleg nem tudom mi értelme van világosban mutatni egy kivilágított gépházat....
Egyébként nem azért csináltam ezt az egészet, hogy felkerüljek erre a pcstyle.hu-ra, magam miatt csináltam ilyenre, amilyen, csak gondoltam megmutatom nektek "nagy moddereknek". -
-
Dyingsoul
veterán
válasz
FoBCRaistlin #18881 üzenetére
Menj egy oldallal visszább a topikban, ott publikáltam egy videót a házamról, de tudod mi? Be is linkelem neked ismét
Ezen az oldalon picit feljebb pedig a képgaléria. -
Dyingsoul
veterán
válasz
urbanjozsi #18877 üzenetére
Ott biza nincs hely sajnos.
W.: Helyhiány miatt, sajnos így van. :S Bár azért a fények szépen érvényesülnek így is, elég tágas az a rekesz.
-
W.
tag
Bár ha az asztal fedésében van a gép, és nem a fejed mellett akkor tökmindegy
-
Dyingsoul
veterán
Köszi szépen, remek!
Szerintem nem is kábeldzsungel
Egy helyen össze vannak ugyan kötözve, de szépen behelyeztem őket a CDROM (meg hóhértudja mit lehet még oda tenni) helyére, ha megfigyeled az alaplapnak épp csak a sarkát takarja, bár valóban láttam már szebb elrendezést is, de a lényeg látszik. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #18870 üzenetére
Hát erről nem tudtam!
Nem tudod véletlenül amennyit az a nézettség, amennyit ingyen állnak?
Egyébként milyen?
Vagy már most nem tudtad megnézni a képeket?
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #18868 üzenetére
Hát most tennék egy kérdőjelet de az azért kevés egy hozzászóláshoz.... Mi baj a photobuckettel?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
jones965 #18839 üzenetére
Öööö igen, de úgy szerettem volna megmutatni a gépemet, ahogy alapból is látszik kívülről, bár elképzelhető, hogy majd csinálok még videót róla.
urbanjozsi: Ha a házra gondolsz, kedvenc színeim a fekete-kék. Ha pedig a felvételre: igen, a felvétel első felét nappal rögzítettem, a másodikat este, de a minőség azért ilyen mert egy kis 25ezer forintos kompakt digitális géppel készült, ráadásul mint ahogy az a felvételen is látható, egy számítgépasztal tartórekeszében van ami két oldalról és felülről-alulról zárt, ezért kevés fény jutott oda, ráadásul a szoba közepén van, fal mellett.
syC: Ne haragudj, nem értem a kérdésed! De tényleg érdekel mit szeretnél kérdezni, légyszíves fejtsd ki bővebben, mit hogy csináltam?
FID: Ezt a "marok skilyos" dolgot sem igazán értem, bocsi, ha esetleg a fórumon lenne az előzménye, akkora azért nem értem, mert régebben sokat nézelődtem itt, de már rég néztem be ide, ma sikerült befejeznem a videót, szóval most csak így betoppantam.
Stirbi: A számot ne haragudj de nem töltögetem fel, ehelyett megtalálod youtube-on, ahonnan le is töltheted, ha akarod, utána meg levágod róla a zenét és mehet telefonra, mp3-ra bármire!
Egyébkénta címe Don Omar- Conteo
Köszönöm szépen a pozitív véleményeket a kis szörnyecskémről, tényleg több képet kellett volna csinálnom, de azért itt vannak a képek, amiket még régebben készítettem (ugyanezek a cuccok): KÉPGALÉRIA
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #18865 üzenetére
Ezzel én is gondba vagyok.
Én a thermalright-nak néztem az i7-es kitjét, de annyiból kb már rádobok egy fekete bordás ramra. -
Cthulhu Dawn
őstag
Amúgy valószínűleg ramokon is cserélem majd a hűtőket, alapkövetelmény a full feketeség. Ez a Scythe Kama Wing ki van zárva, mivel Crosshair III-on dual channelhez közvetlen egymás mellett kell lenniük ramoknak, úgy pedig ez hülyén nézne ki. Találtam itt még jónak tűnő Arctic RC memhűtőt is, de annak meg az oldalán lévő feliratokkal nem vagyok kibékülve
. Valaki valami ajánlat?
-
válasz
Cthulhu Dawn #18859 üzenetére
Úgy tervezem h ha a mostani kész és tényleg megüti a mércét akkor belefogok egy drága házba. De amúgy teljes mértékben megértelek.
Én ezt most gyakorlásnak tekintem pedig már volt pár moddingolt házam! DE gyakorolni nem árt! -
oPalRx7
aktív tag
Üdv mindenkinek
Kérnék még tippeket a következő képek alapján:
- a fentmaradó vezetékek eltűntetésére
- rend fokozására
- bármire ami még eszetekbe jut(oldalsó még kéken világító előlapi ledek is pirosra fognak változni, valamint a plexi nem játszik, mivel az túl sok fényt átenged - zavaróvá válik. direkt rácsosan hagyom az oldallapot)
a képek itt elérhetőek:
http://www.sysonline.hu/opal/SzGep/FINAL/hires/ -
Á már kezdek belejönni! És jól elvagyok bár megint lecsiszóltam az egészet ehez nem volt kedvem most festem megint. bár megelőzhettem volna ha tudom h van ilyen kitakaró szalag.
ADAM1337 Jaja fele annyiért dolgozik!
Arról h mással festessem: Én szeretem ha mindent én csinálok attól az enyém! Nagyon kevés az a dolog amit mostani házamhoz kellő dolgok közül nem tudok megcsinálni. kb3 dolog. -
Zefír
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #18850 üzenetére
Ez nem nagyon tetszik.
Úgy fest majd true black lesz belőle, igaz a mega shadow-al kapcsolatban nekem is ez a véleményem. (A corsair H50-el is szemezgetek, csak nem sokan osztják meg a tapasztalataikat róla..)
Maradni akarok léghűtés terén a felső kategóriában.
Remélem nem lesz sok idő mindent összegyűjteni a géphez.#18852: Ez tetszik de érdekelne kép ahol venti is rajta van. (Meg a neve is)
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
ADAM1337 #18849 üzenetére
Xigmatek Thor's Hammer
.
Amúgy ez a MegaShadow SZERINTEM úgy ahogy van nem illik a minimalmod világába, hiába fekete (ráadásul irreálisan drága). Azokkal a transformersekkel a tetején egyszerűen nem tudok kibékülni, de amúgy sem olyan a formája, ráadásul amit én meg te is megemlítettél mellette mind felveszi a versenyt vele.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #18847 üzenetére
XTH ?
Szét nézek proci hűtők terén.
Kinézetre mindenképp az első nálam a TRUE black és a Mega Shadow. -
Stirbi
addikt
ÜDV ALL.
olyan kérésem lenne,hogy aza forumtárs akinek cm 690 v cm gladiatora van és fsp Bluestrom tápot használ , feldobhatna képet a ház belsejéröl ,hogy a 4pines tápkábelt merrefele vezette el
elöre is köszönöm
-
ADAM1337
nagyúr
Pár új béta kép az új házról: [link]
Lassan de biztosan elkezdem a moddingot is.
-Vörös neon csövek alul felül.
-Plexi jövőhéten sima felületűre lesz cserélve.
-Ramok bordájának lecserélése.
-Proci hűtő csere valamilyen fekete bordásra (TRUE Black v Mega Shadow)
--Kábel harisnya(Piros és fekete színben) -
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #18841 üzenetére
Szép az avatarod, de nem egymás után 2 x !
-
urbanjozsi
senior tag
Köszönöm mindenkinek
-
Dyingsoul
veterán
Hali!
Nem tudom, hogy gond-e de azért belinkelném az én gépem, én egy kis videót prezentálok róla: Videó -
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #18834 üzenetére
Szépen dolgozol földim !
-
válasz
urbanjozsi #18834 üzenetére
Szép munka!
-
W.
tag
válasz
urbanjozsi #18832 üzenetére
tényleg én is csak most vettem észre... lehet hogy kéne használni kompresszort vagy porszívót, Plejik
-
urbanjozsi
senior tag
Most néztem Plejik gépét a Pc-style-n. Az első képen "hótporos" a rács
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #18825 üzenetére
Ezt a módszert én egy lépéssel oldottam meg.
Csak az elejét és a csatlakozókat kellett leragasztanom, és úgy festettem le. -
urbanjozsi
senior tag
Hello Mindenki!
Történt, hogy rendeltem apróról egy "full fekete" SATA-s DVD írót. Gondoltam a fekete belsőhöz az néz ki jól, és az ide kábel sem valami szép látvány. Na megjött az író, amiből a SATA rész stimmelt, de az hogy full fekete, az már nem
Gondoltam nem adom fel az elképzelésemet, és cselekedtem
Íme:
A kezdet: -
-
W.
tag
Szerintetek hogy nézne ki egy kék-nyákos alaplaphoz és vgahoz mattfekete belső és fehér kábelharisnya ? nagyon rikító, vagy inkább maradjon fekete a harisnya?
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #18807 üzenetére
Ferrum centrum 96 Kft.
-
for3l
senior tag
+ javitottam jones sorozatát. nem voltak a képei közt szünetek kihagyva (csak nála)
-
zsák
tag
Csináltam 3 gyors képet.
A hardver benne van a profilomba, és a 2. kép alatt is.
Véleményeket szívesen várok. -
UdVi86
aktív tag
Kíváncsi lennék a véleményetekre. A gépház elején lévő perforációnak nagy jelentősége van, ha alul található 2db 120mm x 25mm-es kivágás a légbeszívásnak? Mert ha nem sok, akkor lehet nem perforáltatom ki. Némiképp csökkentené a vízsugaras vágás össz vágáshosszát. Kinézetre meg letisztultabb lenne az egész. Köszi. Egy kép róla:
-
Érvágás! Megyek maszkoló szallagér remélem az nem hagy nyomot!
-
Zefír
őstag
válasz
simii16 #18799 üzenetére
Ez Fid nek is szól
Nem, igazából, úgyértettem, hogy nagyon jólmegszárad, de 1 felületen képes 3féle ffeketét produkálni, és ha hozzányúlsz, lesz rajta egy folt, Igaz én nem lakkoztam le, de Mondjuk a tápomatse, és azt más festékkel fújtam, és azmeg tökéletes volt.Fid: Szépen haladsz, kiváncsi leszek a gépre, mert elképzelésem sincsen, hogy hogy fog ez kinézni
-
jones965
Modder
válasz
ADAM1337 #18800 üzenetére
Ahogy olvasom a hsz-ket, látom egyfelé hajaz az elképzelésünk. Végül is majd ugyanolyan lapjaink vannak. Én ha máshonnan nem sikerül szereznem, akkor a computermode-tól veszek 1/8" piros harisnyát. Ami a gépemben van fehér, az is tőlük van.
Hétvégén kezdem ha minden igaz a ház alakítását. Az 1,5 alulemez már itthon van. -
for3l
senior tag
válasz
ADAM1337 #18800 üzenetére
itt van mindenféle szin. tudom, uv aktiv az összes (kivéve a fekete, szürke), de uv fény nélkül is meg van a szinük (csak nem "világitanak").
mellesleg én innen rendeltem 3mm-es feketét (nem olcsó, tudom, de legalább van és házhoz hozzák), és teljesen meg vagyok vele elégedve. linkeltem is már képeket róla.
-
W.
tag
válasz
Tothgera30 #18797 üzenetére
Igen, neken is onnan maradt meg vagy 3 guriga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest