Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz CsiguszMaxim #18298 üzenetére
Hát, a régi az 3 milliméteres volt és ~0,8 cm, az új viszont 4 mm átmérőjű és ~1,8 centiméter hosszú. Istenem, mennyi fölösleges munkától kímélhettem volna meg magam ha már az elején ekkora darab zsugorcsövekkel dolgozom. Senki ne csinálja ezt picsányi zsugorcövekkel, mivel ez a része nem is látszik (ergó tökmindegy, hogy pici zsugorcső látszik-e vagy kicsit méretesebb), ráadásul irtó könnyen kijön a cső alól a harisnya, mivel alig fogja\szorítja.
Sárgában, hát...találkoztam már olyan elektronikai üzlettel, ahol csak, és kizárólag citromsárga zsugorcső volt.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
No-kia
addikt
válasz Cthulhu Dawn #18297 üzenetére
huh tényleg jó, bár a harisnyázást úg yis megkell csinálni arra, is, csak találjak használtan
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz No-kia #18296 üzenetére
Inkább egy Corsair CX400-asra, az is olcsó, és jobb is, és jó is lesz gépújításnál.
Amúgy most egy elhajlított gémkapoccsal voltam kénytelen szétszedni a 24 pinest, mivel havernak kölcsönadtam a spéci hómméd szétszedőmet, és könnyebb volt meghajlítani egy ilyet, mint elmenni csak ezért a halálf@szára (18. kerületbe )
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
No-kia
addikt
válasz Cthulhu Dawn #18295 üzenetére
gyönyörű nah én is ilyet szeretnék majd lehet az lesz h keresek vkit itt a fórumon aki megcsinálja és ink fizetek neki..
csak az a baj h a tápom még szürke szinű, lekéne cserélni egy gigabyte odin 370-esre, az olcsó is jóis, meg fekete is
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Henk
veterán
válasz urbanjozsi #18292 üzenetére
Emiatt nem lett volna muszáj elb@szni egy kábelt, elég lett volna ha ránézel és az mondod, hogy nem lehet szétszedni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz No-kia #18276 üzenetére
Nekem 33 méter harisnya 4 ezerből jött ki, ha összeállsz valakivel és 100 métert vesztek neked is kijön ennyiből, ha meg hómméd alkatrészekkel szeded szét a csatlakozókat akkor itt véget is érnek a kiadások (zsugorcső aprópénz) ha csak harisnyázol.
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz urbanjozsi #18284 üzenetére
Az kiderült belőle, hogy valahogy szét jön, de inkább csak akkor lesz világos ha a kezembe lesz.
Tikakukac: én szerszámra mondjuk nem költöttem.
Viszont beszéltem a harisnya régi tulajával, mondta, hogy tegnap adta el.
Elképzelhető, hogy nekem is kéne még 3-4m. Az összeset felhasználod?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Többek között van egy olyan cucc a pakkban ami elakadt nekem ami satát, meg minden mást szétszed kivéve molexet mert azt én is széttudom kapni. Csak ez az egy szerszám 2,5k volt remélem télleg olyan tuti
Jah és tényleg brutális ez az 50m harisnya, kitekerve majdnem elsírtam magam hogy mennyi munka lesz ezzel
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
urbanjozsi
senior tag
-
-
Henk
veterán
válasz No-kia #18274 üzenetére
Én inkább hosszabbítókat vettem és azt harisnyáztam, árban nem biztos, hogy olcsóbb, de így a táp maradt eredeti állapotába. Nálam a gari miatt fontos, meg ha eladom akkor is megmaradtak a harisnyázott kábelek. Hosszabbítók csak 30cm-ek, ott harisnyából kevesebb fogy.
Ha mindent akarsz harisnyázni akkor azért több méret is kell. Sata-ra csak nagyobb megy rá + hozzá a zsugorcsövek. -
Tikakukac
titán
válasz No-kia #18276 üzenetére
Olyan hogy kevés nincs. Egy Dragon szerverház szerintem alapból igen kevés lenne oda. Ellenben ha beleölsz temérdek időt meg pénzt olyan gépet lehet összedobni hogy a gyári házak elmennek a sarokba
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
No-kia
addikt
hello!
egy táp fullos harisnyázása kb menyni pénzből jön ki? hátha tudtok vmi támpontot adni ártekintetébenNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
FID
őstag
válasz Daemon09 #18268 üzenetére
Nem nagyon szedi le de viszont amit gyárilag kapsz hozzá korongot az nem lesz elég rá!
és a vékonyat kapod ami hamar elfogy. Olyat kel szerezni ami aszem 4cmes fekete majdnem olyan mint a flex korong az a jó mert sokat lehet vele vágni.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Dyno
veterán
válasz ADAM1337 #18263 üzenetére
Turboba van ugyan az a bél.
Csak a corsair ugyan ugy megcsinálta azt ami a VX450 CX400 esetében, hogy az ágak egyben maradtak, nem lettek több felé osztva az ATX szabvány miatt, kedvezve a kemény tuningosoknak.
CX400-ban az SS350ET bél van ami OEM speckók alapján 2ágas.
VX450-ben SS400ET bél van ami OEM speckók alapján ugyan csak 2ágas.
TX750-nel is ugyan ez a helyzet.A lényeg aztán félre ne érts, nem kötekedni akarok csak leírtam hogy a csifisem hasra ütés szerűen választja a beszállítót.
ui:Superban is CWT bél lakózik, csak az még régebbi konstrukció aminek csak 75% körüli a hatásfoka, turboba már korszerű 80+ os bél van.
[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
Daemon09 obiba 5k és garvirozó a neve. Bár nekem a marok sikoly jobban tetszett feljebb
Hevius Hát még én hogy várom h kész legyen. De nagyon jó megoldások lesznek benn ez még csak a ház.
Cthulhu Dawn Én sem mondtam volna h hű de király! De komolyság lesz igérem csak csomo gondom lett most és nincsen időm olyan sok rá.
BR4D-nek meg mondtam h jöjjön vissza de sajna nem akart
Stirbi Sutyeráki nike cipő dik romále szosztere montem bicikli?Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Zájec
veterán
egy pár kép az elmúlt napok munkálkodásáról ... :: ---> link <---
-
Tikakukac
titán
válasz jaja1981 #18238 üzenetére
Majd a fényező eldönti mit rak még rá én csak nagyjából elintézem amihez értek majd ő finomít meg lefesti ahogy szeretné Amúgy nem sima gitt azokban a lyukakban, az előző tulaj valami mással tömhette ki mert egészen érdekes anyag, mint a purhab és a gitt keveréke. Eszem ágában sincs sorozatban gyártani őket, ma körülbelül 4 helyem vágtam el az ujjamat miközben lemezelgettem A másodikat esetleg nyáron megcsinálom valakinek de semmi extra csak alap átalakításokkal
Amúgy a mai munka ismét itt tekinthető meg. Semmi extra csak begitteltem az első felet, és a hátsót belülről is majd lecsiszoltam. Ma a doki, fogdoki, fodrász, kozmetikus négyes után csak ennyire futotta Ja és a csomagokat jól megkutyulták szóval a 14-es és 12-es ventik leghamarabb január eleje
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz urbanjozsi #18251 üzenetére
A gyerekeim szobájában ettől különb konfigok vannak.
De azért köszi.
-
urbanjozsi
senior tag
-
jones965
Modder
Sajnos igen, valami alattomos zárlat lehet. Egyszerűen nem tudok rájönni. 2 napja folyamatosan szét és összeszerelés, léggel megy gond nélkül, vízzel meg egy idő után error.Eddig ment, most már notiról írok, mert: USB DEVICE OVER CURRENT DETECTED!!!
Készültem rá, hogy másik táppal kipróbáljam, csak az előbb említett okok miatt nem látom értelmét.
Lehet visszaszerelem véglegesre a gyári állapotára, és megy a hirdetésbe.[ Szerkesztve ]
-
-
jones965
Modder
válasz ADAM1337 #18241 üzenetére
Ez csak poén lett volna, ugyanis sz@rakszik az alaplapon az USB vezérlő, és nem jövök rá, hogy mi baja van.
Léghűtéssel a saját cumójaival megy, a vizes dolgokra pedig valamiért finnyás.
Speciel most arról a gépről írok, az eredeti állapotában.Remélem most tartós is marad az állapota.Elnézést, senkit nem akartam megtéveszteni.
-
jones965
Modder
-
urbanjozsi
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #18237 üzenetére
Mostanában nemigen olvasom BR4D epés megjegyzéseit
Hogy Palik Lacit idézzem: "hova tűnt BR4D" -
-
DjAaron
tag
Egykét modding: http://www.bit-tech.net/modding/
-
--Jasix--
csendes tag
Üdv! Valaki tud ötletet adni hogy milyen ház lenne jó ilyen 15k körüli kategóriában? valami olyasmi kéne amiben nagy a hely, szép, és moddolható
-
Zájec
veterán
válasz urbanjozsi #18225 üzenetére
(#18220) ADAM1337 :: szivesen , néztem a zuglói boltba is de ott 1100ft .. itt meg csak 400ft és ugyanúgy 12db-s....
urbanjozsi ::
ja hogy hátra megy,, azthittem elöre
a házad ugye 12 fiókos miért nem olyan lemezt hajlitottál ami kiadja a ház teljes magasságát, tehát 11 fiókosat ?a háznak ugyan nem adja át, de a venti és a ventitatró között még rezonálhat...
ezért jobb ilyen szilikon ventirögzitöket alkalmazni a csavar helyett...[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
Tegnap úgy döntöttem h nem hagyom veszni a ház azon részeit amit kivagdostam és jó lesz díszítő elemnek. Persze evvel jól megszivattam magam mert csiszolhatom le ezeket is
A ház jobb oldalán lesznek a hátúlja felé. Mert nagyon üresnek találtam azt a részt. Elvileg tervezek bele gravirozott plexit is.idee lesz:
összes kép: [link]
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Tikakukac
titán
válasz Daemon09 #18221 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor talán 1 milis vezetéket szabtam ketté hozzá, de még valamikor szeptemberben csináltam, ma majd megmérem
D1Rect: Az ötlet nem rossz, de majd maximum utólag, gép úgy is benaptározza a képeket, naplóírásban sosem voltam jó
[ Szerkesztve ]
-
jenei92
senior tag
-
Zájec
veterán
válasz urbanjozsi #18189 üzenetére
annyira nem jó ez a csavaros rögzités... múltkor linkelték , ez a nyerö :: [link] ..
ez jobb és csendesebb..
én is most lecserélem a csavarokat...a 3.dik venti hová kerül ? lesz külön még egy ventitartó , vagy hajlitasz egy újat ?
-
DjAaron
tag
Ne offoljatok már
-
félisten
válasz Cthulhu Dawn #18193 üzenetére
ROFL.
(#18201) Tikakukac: Egyébként vezethetnél naplót az építésről, biztos nem mindennapi lesz a végeredmény.
(#18211) DjAaron: Én úgy tudom az a két kártya nem megy CFX-ben, de próbáltad már 2 híddal?
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #18190 üzenetére
Elég könnyen kicsúsztak akkor, nem lehet hogy nem melegítetted rá őket rendesen?
-
rlazol
veterán
válasz urbanjozsi #18206 üzenetére
az elsőnek nem látom a méreteit, a második túl hosszú. 20 cm-nél semmiképp sem lehet hosszabb. A legjobb vmi 15 cm körüli lenne...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz urbanjozsi #18204 üzenetére
Kölcsönadod a "kulcsát"? xD
Én várom a képeket!Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
rlazol
veterán
franc vigye el, a "C" tervet próbáol egy tisztességes fiókmechanizmusra és nem működik! Az elektronika jó, de egyszerűen a mechanika nem elég pontos... Ha valakinek van ötlete egy 10 cm széles fiókra, szívesen veszem...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Tikakukac
titán
Mai munka, átszabtam az oldallapot kicsit meg átcsiszikáltam a takarólapokat viszonylag finomra, bár úgy is lesz rá rács. Átmentettem a táptartókat is az Alfa házból így mostmár lazán be lehet rakni az alsó ventis tápokat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest