- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.
tag
válasz
jones965 #19097 üzenetére
Jones szerinted van esélyem (eléggé nevetséges) úgy normális átalakítást végeznem, hogy az általam legyártott elemek anyaga nem fém hanem fa? persze nem arra kell gondolni hogy egy bükkbe integrálok egy i7-et, csak ha mondjuk szeretnék valami egyedi elemet, akkor nem gáz ha fa az anyaga? bár elég furának tűnik az ötlet
-
jones965
Modder
Azt a kis kutyák szokták.
Inkább csináld, ha van bátorságod és megfelelő szerszámod a kitervelt mod létrehozására.
Minden kezdet nehéz, de mindíg van egy szint, ahonnan tovább lehet lépni. Ne mindjárt a ház apró részleteire való szedéssel kezd a moddingot, ha még nem csináltál ilyet, bár bátraké a szerencse.
Sok sikert, bármit is tervezel! -
jones965
Modder
Ha én tanácsot adok, akkor hanyat -homlok kirohansz a szobából, és még a nevemet is elátkozod, hogy hallotál róla.
Egyébként én vizuális típusú, materiális ember vagyok ilyen téren. Nekem nézni kell a kiszemelt álldozatot, aztán a rendelkezésre álló anyagok figyelembevételével létrehozni azt, amit a gyárban elb@sztak. Most is hasonlóra készülök. Szerintem a legjobb thermaltake fejlesztő mérnök sem mondaná meg, hogy valamikor az ő asztalukról gördült le ez a ház.
A tied nagyon nagy ház, van benne hely bármi számára. A képzelet ami határt szabhat a munkának. -
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19084 üzenetére
dede, erdei kollégának adtam kölcsön!
És még nem jutottam haza érte!
Jó észrevétel!
-
MattX
tag
Hali!
Tudom nagyon rossz a képek minősége, de gondoltam tolok énis pár kezdetleges fotót! Kábelek jobb elrendezése, belso festés, és egy hátso venticsere vár a picikére!
Véleményeket szivesen várok! Vagy ötleteket a lian li feldobására! -
válasz
jones965 #19068 üzenetére
Kiváncsi leszek a szín átvezetésekre, Mármint h pl a pirosat átvezetem a tetejéről a bal oldal lapra? Nem terveztem! Ez már a végleges maradnak így az oldal lapok festés ügyileg. Még a plexis oldal fog egy kicsit változni, de már azt sem festem tudom jobb lenne ha átvezetném de nekem így tetszik mert nagyon zavaró!
viszont azon az oldalt nem is a festést kell majd nézni! Van még jó pár trükk a tarsolyban!
-
zuchy
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #19071 üzenetére
Ja.. majd holnap veszek vékonyabbakat.
-
csuki00
tag
plejik: GMC r2 toast
Stirbi: GA ep43-ds3, 4x 1giga kingston hyper-x 1066, E8300, Asus 4770,
Samsung F3 1T
hyper tx 2 noctua 92-es ventivel
Corsair hx 450FID Nem tervezek semmit, mert ez a ház buli, de nem az igazi.
és nem melegszik annyira a vinyó 40fok max -
zuchy
őstag
Olvasgattam a fórumot, gémkapoccsal is lehet, de ami itthon van gémkapocs az túl vastag, és nem fér be még egy se. Ugyebár ide kettő kell... 5000Ft-ért meg nem akarok venni egy nyamvadt szerszámot.
Tűvel próbáltam, de nem sikerült el hajlott a tű. Gondolom rossz a technikám. -
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #19053 üzenetére
Az utalásom csak és kizárólag az alaplapi chippekre, és a fetre vonatkozott(-volna).
Kompatibilitás szemponjából ez esetben a crosshair II megegyezik a III-val. -
válasz
Cthulhu Dawn #19055 üzenetére
Ma meg borotválkoztam benne mert össze törtem a tükröt!
-
zuchy
őstag
Üdv!
Szereztem ATX hosszabítót, mert nem akartam megbontani a tápot, így ez lesz csak harisnyázva. Úgy tudom, hogy ahhoz, hogy szétszedjem a csatit, elég egy tű is.
Na most az a problémám, hogy fogalmam sincs hogy szedjem én szét. -
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19055 üzenetére
Na nemá, látszik hogy nem vagyok otthon a Dzsényvódba
Akkor ha szabad kérdeznem melyik kuka közelében laksz?
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19053 üzenetére
Szép az új géped, no meg tudásban sem utolsó, az a Féltégla HD4870 (asszem az) nagyon durva
De ugye csak vicc az a házkidobásos dolog?
-
Cthulhu Dawn
őstag
(#19043) rlazol: ATCS 840-hez ezek vannak.
(#19049) jones965: Még az is meglehet, bár fél nyaramat lekéne dolgoznom, hogy összejöjjön egy profi vízre a pénz. Azért profira, mert ha nem egyből mindenből a legjobban tetszőt, és legjobbat venném akkor addig-addig cserélném a cuccokat ameddig a többszörösét rá nem költöm.
-
válasz
Cthulhu Dawn #19037 üzenetére
Nem olcsó lap, a ház sem rosz...
-
jones965
Modder
válasz
Szép ez a lap, gondolkodtam én is a megvételén, ugyanis nekem mind a 2 elődje megvan.
Aztán másképp döntöttem.
Külön tetszik a lapon, hogy az összes ventivezérlés pwm szabályozású.Eddig ezt nem is figyeltem.Amennyiben vizesíteni szeretnéd, keress bátran.
-
urdongo
tag
Akinek van már tapasztalata színterezéseben, attól kérdezem, hogy darabjaira szétszedve kell bevinni a házat egy színterező műhelybe? (Pl a szegecselt részeket is szükségszerűen meg kell bontani?) Ha igen, nem gond csak kíváncsi vagyok.
-
syC
addikt
válasz
Szép ez a lap!!
-
rlazol
veterán
válasz
azokat a méhsejtes bővítőkártyahely lezárókat hol szerezted?
-
plejik
addikt
válasz
Jó ház.Szellőzés megoldva.
Ja és a kábelelvezetés is ötletes.
Mostanába mindenki AMD -re vált
-
for3l
senior tag
válasz
ofkorsz!
különben nagyon szép lap. amd-vel nálam is ez játszana!
-
GabN73
addikt
válasz
szép
-
válasz
Jó lesz jó lesz! Meg kérdezhetném hol vetted ezt a gyönyörű cabrio házat? Nagyon gondolkozom h veszek 1et!!!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #19036 üzenetére
-
válasz
Cthulhu Dawn #19032 üzenetére
phenom x4 sacra mivel az adatlapodon nincs a proci meg a lap sem!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Egy hűtőt?
-
válasz
Ha most festeném ennyi tapasztalattal akkor azt mondanám h kiváló! Most csak jó! Majd kiderül h bírja a lakk a tapicskolást meg h megvédi e a fémet a rozsdától bár egy erőssebb dörzsöléstől le jön a lakk a fémről a festékről nem.
Urbanjozsi
Vaku nélkül nem jó vakuval ez volt a leg jobb amit tudtam:
-
válasz
urbanjozsi #19030 üzenetére
Hát ha holnapig ráér csinálok csak mindig kifutok a világosságból és már csak lámpánál+vakuval tuok picturézni de reggel meggyúrom a vidit és akkor csinálok jó képeket.
-
Oldal lapok kész szerintem a szokásos videot reggelre hagyom mert lámpafénynél nem az igazi pár kép holnap lesz még:
-
-
mrbig25
őstag
Köszönöm mindenkinek
Közös megegyezés alapján a ventirács el lesz távolítva, mert így felszerelve már nekem se tetszik annyira
Festés majd csak nyáron lesz, mert az albiban megfordulni is nehéz, nemhogy festeni
simii16: a procihűtés nagyon jól muzsikál. Félek, hogy a procim megfázik. CoreTemp szerint idle 20°C, IBT-vel ~38°C. (fix 800-as fordulaton)
Calogero: bizony-bizony. Jó helyük van.
urbanjozsi: tanács megfogadva. Legközelebbi szerelésnél még lesz finomítás.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19021 üzenetére
-
W.
tag
válasz
TESCO-Zsömle #19021 üzenetére
Na ja, nem akartam leírni külön de tény, hogy szerintem is csak a legeslegfontosabb esetben kell ventirács, sokkal szebb az nélküle, ott van pl Henk gépe!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #19020 üzenetére
Én az összes ventirácsot likvidálnám, mert szörnyen néznek ki.
-
simii16
aktív tag
-
mrbig25
őstag
Íme a legújabb állapot.
Már csak 15m kábelharisnya kell meg pár doboz festék
Tényleg mostanában nem lesz nagy mennyiségű kábelharisnya rendelés? Kellene vagy 15-20m... -
jones965
Modder
Én ilyet nem mondtam, épp az ellenkezőjét írtam egy korábbi hsz-ben. Terveket nem akarok közölni az elképzelésről. Olyan meg nincs, hogy valami nem sikerül, hanem az eredmény tükrözi az elért állapotot.Ilyenkor kell azt mondani, hogy ez ilyennek lett tervezve.
(#19008) W.: amiket használltam fehér zsugorcsövet, az is UV aktív. A fehér szín alapból visszaveri az UV fényeket.
-
-
W.
tag
Valaki csinált már olyat, hogy uv reagens zsugorcsövet hőkezelt?
valahogy úgy tervezem hogy a kábelek fehér harisnyába lesznek bújtatva, és a végére rakom az uvreagens csődarabkát, csak kérdés, hogy jó lesz -e így.
-
ADAM1337
nagyúr
Csináltam még pár képet, kicsit jobb minőség mint az elöző: [link]
Sajnos nagy változás hétvégén lesz csak illetve jövőhéten. (uv felűl és lent, ram hűtés csere, meg ultra kaze helyett valami piros ledes ventilátor.) -
-
urdongo
tag
Szerintetek hol lehet kapni olyan perforált lemezt, amin nagyon sűrűn és kis körátmérővel vannak elhelyezve a lyukasztott részek?
Valami olyasmire gondolok amit a házak elejében is használnak a porszűrőknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest