Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Valaki próbált már 20 pin-es csatlakozót leszedni a kábelről nem célszerszámmal?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Ma végre jutott idő az új CPU hűtő beszerzésére és a beszerelésére
Igaz azt hittem szívjbajt kapok, amikor nem tudtam betenni, az alaplapi hűtő miatt, de hála az égnek függőlegesen pont befértNade itt vannak képek
http://picasaweb.google.hu/Zefir94/GyorskepekNh12fRok?feat=directlinkBocsim hogy nemtudtam linkesíteni, csak ez explorer szarozik
És a képek minőségtelensége miatt is bocsi -
UdVi86
aktív tag
Azért a V351 még mindig 30k felett van, ez meg kevesebb, mint 20k-ból meglesz. Na meg a V351 azért sem jó, mert nem fér be a Ninja 2 hűtő, így azt is kellene alakítani. Egy drágán vett lian li házat nem lenne szívem szétvagdosni. Na meg így van benne kihívás.
Nem halad az lassan, sokáig nem foglalkoztam vele a munka miatt. A tervek készen vannak a pontos méretekkel. Pár furat méretét változtattam meg a képek elkészítése óta, illetve a tápnál lesz még egy kicsi alátámasztó lemez. Valamint az lcd kijelző kivágása mögött is egy lemez, amire felfogatom a panelt. De ezek mérete is megvan.
A lézervágó ajánlatát várom még és el kell döntenem hova viszem majd kivágatni. A többi már otthon elvégzendő munka. Az apróbb kellékek is megvannak (nyomógomb, lábak, lcd kijelző, bútorsín).zed1983: Küldök egy privit.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19789 üzenetére
Na ja, én is vagy 10 meghallgatás után jöttem rá hogy hopsz, ez lenne a név, újabb 10 után hogy mi az első betű
Amúgy frankón zúzós zenét nyomnak
Gerisz: Na ugye ezt nem gondolod komolyan? Bár kinek a dremel, kinek a bozótvágó...
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19785 üzenetére
Mit ad isten? Megtaláltam a kiejtési formát
Ennek a vidinek a 40. másodpercénél az emberke kimondja a nyelvtörőt
-
jones965
Modder
válasz
ssolitude #19775 üzenetére
Az bizony, heatkiller X2 .
EredetibenRég jártál erre.
(#19777) Cthulhu Dawn:-mint építkezés előtt a ház, mikor minden a helyére kerül, akkor fog csak mutatni valamit.
Fóliázva van, fekete az élek, piros a felület, de ez utóbbi látszódik. -
jones965
Modder
Ma du volt egy pár órám, és folytattam a még meg sem kezdett projektet.
A vga hűtés megjelenésének átalakulása a végleges színvilághoz.
link -
TomiLi
addikt
válasz
UdVi86 #19743 üzenetére
Próbálom én óvatosan, csak, néha véletlenül ahogy próbálgatom, csak összeér két lemez, és, vagy a csavarhúzó szalad mellé.... ezeknek mind ellenáll! Nem úgy, mint a dvd házam, amit egyszerűen csak lefújtak matt feketére (rendesen csiszolva lett, meg zsírtalanítva)
Az nagyon sérülékeny lett... elég erősebben tisztítani nedves ronggyal, és egyből kifényesedik a felület.... -
UdVi86
aktív tag
válasz
jones965 #19765 üzenetére
Most érdeklődtem meg, mert nekem is kell lemez. 1000x2000x1,5 Al99-es tábla bruttó 8190Ft. Amúgy én biztos veszek, hacsak a vízsugaras vagy lézeres vágónál nem olcsóbb. És egy 1000x500-as rész illetve egy 250x1500-as rész biztos megmarad belőle, ha valakit érdekel. Debrecenbe is el tudom hozni.
G@b: Faterom nem árul lemezt, ő csak fémbútorkészítő és van egy manuális hajlítógépe.
Alakul a dolog. Vízsugaras vágótól kaptam egy nettó 10k-s árajánlatot. Ez úgy gondolom belefér. Igaz 15k volt a keret, de ha 20k-ba meglesz, az is jó. Valamint most derült ki, hogy egyik ismerősöm apja lézervágással foglalkozik Nyíregyen. Ő fogja még megkérdezni a főnököt, mennyiért vágnák ki itt lézerrel.
Amúgy itt van a majdnem kész látványterv. Apró módosítások lehetnek még. -
jones965
Modder
-
-
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
-
plejik
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19733 üzenetére
Az szép!
Milyen ház ha szabad érdeklődnöm ,mert nagyon tágasnak látszik.(Nagyobb esetleg mint egy haf 932 )
-
UdVi86
aktív tag
Újabb felhívást intéznék hozzátok.
Rendelünk pár héten belül az MDPC-ről kábelharisnyát. Eddig 3-an vagyunk 95m-el, de várunk még embereket. 210m-ig még jöhettek, addig ugyanis még mindig 17,85 euro a posta. De efelett is csak 24 euro. 10m-ként lehet venni 7,95 euroért 3mm-es harisnyát (ami tényleg sűrű és nem látszik át rajta a kábel). Van fekete, fehér, kék, zöld, narancs, sárga, piros színekben.
Jelezzen privátban, aki akar társulni.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Jaj de burkolnám befele a belsejét -
zed1983
őstag
válasz
urbanjozsi #19737 üzenetére
Hát figyelj ha nem megy bele, akkor leveszem a ház tetejét, mert ez a Lian-Li kurv@ jól össze van rakva csupán 4 csavar fogja...és így sztem fentről belecsúsztatom
G@ß! :
-
zed1983
őstag
válasz
Tothgera30 #19723 üzenetére
köszi
Ilyet akarok a tetejére szerelni ----> [link] -
W.
tag
válasz
Mindig valami humorosat vagy elképesztőt mutatsz, nem tudom hogyan. Lehet hogy nem tölti ki azt a kuckót, meg nem egy vízhűtéses rendszer (mert amint tudom az a nagy vágyad), így is egy csodaszép rendszer tulaja vagy.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
zed1983 #19707 üzenetére
Hello Zed! Nem találtam neked akkora méretűt. Viszont a postaköltségből kijönne kb 1 négyzetméternyi 1,2-es lemez
Egy tanács: az alulemez nem olyan mint a karton! Ha jól látom, akkor a kartonlemezt betetedd minden oldalról a váz mögé. Azt egy egydarabból álló alulemezből nem fogod oda berakni. Útban lessz az ODD tartó, nem tudod majd bebillenteni. Szerintem..............
Tapasztalat -
zH.
senior tag
válasz
Nagyon szép.
Bárcsak az enyém is ilyen kib@szott rendezett lenne..
-
Cthulhu Dawn
őstag
No, ~3 óra szerelgetés után fájó háttal, néhány rossz minőségű, sötétben készült fotó formájában közzéteszem az eredményt. KÉPEK
-
HollyBoni
veterán
Megvan a mesteri molex anya szétszedő eszköz.Már csak az apát nem tudom hogy csináljam.Abban tud valaki segíteni?
-
W.
tag
válasz
Tothgera30 #19723 üzenetére
Most én is sokat agyalok, hogy kell-e plexi nekem, vagy nem. És ha kell akkor milyen alakja legyen. A Lian-Li PC-60FW oldala iszonyatul bejön, csak sajna mivel a jövendőbeli kuckóm oldalán már van 2 ventihely kivágva, úgy már ezt nem lehet megcsinálni, úgyhogy lehet hogy a Jones féle egyszerű de nagyszerű alakzat lesz.
-
válasz
zed1983 #19707 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd
! Én is ilyen házat szeretnék, és egyre több ötletem van már moddinghoz is
. Ha ez kész lesz, akkor tarolni fog, nem sok ház lesz a pc-style-on ami megközelítené, főleg minőségben nem
. Azon még nem gondolkoztál hogy kivágod a tetejét, mert oda beférne 2 darab 12cm-es venti, de ha nagyon akarod, akkor 3 is
?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Fecniii #19715 üzenetére
Tápot tuti harisnyáom,gari nincs rá,tápot sem akarok cserélni a közeljövőben.Akkor szerintetek ne vegyítsem a kettőt?Szerintem jól nézne ki.Fekete lesz a gép belseje,van benne egy narancssárga kék venti,meg 2 kék,narancssárga kábelspirálok és tök jól passzol.Ugye fekete lesz a gépház belseje,ha fekete-narancs lenne a kábel szerintem ütősen nézne ki.Vagy nincs igazam?
-
Fecniii
tag
válasz
HollyBoni #19712 üzenetére
A harisnya szebb szerintem, vegyíteni a kettőt szerintem nem jó ötlet, ne a tápot harisnyázd hanem vegyél hosszabító kábeleket és azokat harisnyázd be, 1 mert így kevesebb harisnya kell, 2 ha tápot kell cserélned akkor csak a hosszabítókat kell leszedni és nem kell újraharisnyázni az egész tápot, 3 nem vesztesz garit ha esetleg van. Természetesen lehet más színü a harisnya egy csati kábelein belül, van rá sok példa neten.
Szerk: jones megelőzött
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek a kábelharisnya vagy a kábelspirál néz ki jobban?Esetleg úgy hogy ez is,az is?Egy tápra kb hány méter kell?(Chieftec GPS-450AA-101 A)És meg lehet úgy csinálni hogy egy molexre egy vékony kábelre narancssárga a másikra fekete?Akkor nagyon szép lenne az összhatás.
Szerk.:A molexeset úgy értettem hogy ugye egy molex csati több vékony kábelből áll.
-
jones965
Modder
-
TomiLi
addikt
válasz
UdVi86 #19671 üzenetére
Köszi Uram!
Most már megjegyzem!Nekem is porfestve lett az utolagos lemez, de az nem alu, hanem acél.... ha ezt tudom, akkor alut kértem volna...nah mindegy....
Nekem szerencsére rendesen megcsinálták, már bizonyított, milyen minőségi a felület és milyen ellenálló... Volt egy-két akaratomon kívüli teszt....(#19695) Cthulhu Dawn: Nagyon szép hűtő! gratula hozzá! Ez milyen típus pontosan?
(#19707) zed1983: Sok örömet hozzá!
Nagyon szép! Árad a Lian-Liből a minőség! egyre jobban tetszenek ezek a Lian Li házikók!
-
plejik
addikt
Ki tudna nekem egy olyan házat ajánlani amiben van az alsó táprésznél takarólemez gyárilag.És szép is a ház.
És nem is drága.
És..ésésés nem tom kb ennyi.
-
W.
tag
Kössz szépen, akkor bepróbálkozok
. Amúgy jól sejted, kimerült a keret, meg nagyon nem is terveztem külön gépházzal, úgy voltam vele hogy jó ez, de most már látom mekkorát hibáztam. Bár akkor lehet hogy még nagyobb butaságot csinálok, és a házvásár miatt olcsóbb hardvereket veszek. Ötleteket pedig nagyon köszönöm, ma esti szórakozás már meg is van.
-
zed1983
őstag
Na akkor a mára ígért képek
nem pc-style minőségűek telefonnal készültek...
A karton lapok amiket kivágtam azok lesznek a minták...olyan alulemezt vagy plexit fogok odatenni és hasonló elven mint jones965 kéken világító ASUS felirata lesz a második lemezem, ami hajlított, csak szerintem a maximus felírat fog világítani -
aero.
veterán
válasz
HollyBoni #19700 üzenetére
Jah, persze, mi ez, valami felső kategóriás ház?
Szerintem a sata bővítőkártyát lökd ki ( ha nem életfontosságú ), ezzel már is eltüntettél egy csomó kábelt, aztán fogd össze a nem használatos kábeleket egy csomóba, dugd be a fenti bővítőhelyekre, és gyors kötözővel fogd oda a tartóhoz.vaaagy, rakd egyel lejebb az odd-t és gyűrd be fölé, ez a legjobb, mert nem kell odakötözni.
de miért nem vettél valami jobb házat? pont elfogyott a keret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged