- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MattX
tag
Lehet magyarországon kapni olyan megvilágitást mint ami ebben a gépben van? Gondolom ez nem sima neon
-
zuchy
őstag
válasz
nemethati #19290 üzenetére
Egyik haver bicikli villáját nem csiszolták le rendesen por festés előtt és meg is látszott a hiba rajt... Vizes csiszolással adj neki finomabbal szvsz. Kérdés, hogy mennyire kezdi ki a víz a fém felületet. Vagy a sima száraz is jó, de a 120 szerintem kevés.
A lényeg, hogy sima legyen a felület, mert akkor lesz igazán jó a festés.
-
nemethati
senior tag
Üdv!
Lassan viszem a gépemet porfestetni. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire fogja majd be a festék? Gondolom attól függ milyen vastagon szórják
120as papírral csiszoltam le róla az eredeti festést meg ezt a flakonos dzsuvát, csiszolgassam még finomabbra vagy jó lesz -
W.
tag
válasz
D1Rect #19288 üzenetére
Az eleje az nagyon durva volt
hát nemtom, én ilyen letisztult szép házat nem találok sehol kicsiben, de kérdezd meg Cthulhu Dawn-t, ő nemrég dobott egyet a kukába, eséstől gondolom összement(legalábbis nekünk azt tanították hogy ha magasból gyorsan esik le valami akkor összemegy)
-
Ha az ATCS 840-et kimosom hosszúprogramon 90 fokon, összemegy?
Ha nem, akkor mondjatok már valami hasonló házat mid mérteben. -
TomiLi
addikt
A venti lapátkerék matricát le lehet szedni...
- ööö szerintem...legalábbis nekem a silverstone ventiken matrica volt - hm ocsmány - le is szedtem, így pofás! Amit linkeltem, saja azt sem lehet kapni, pedig rohadt jól néz ki, olyan mint egy turbina lapátkerék....
Halyrá!
(#19278) plejik: sajnos én sem láttam sehol ezt a ventit! Nekem nagyon tetszik és a gyártó szerint halk is és a levegő szállítása is jónak mondható....
-
válasz
plejik #19280 üzenetére
Hát én festenék a gépbe is fehéret h ne legyen teljesen fekete pár csíkot és jól is mutatna.
Ventit is le lehet festeni! Vagy ha bonyolult: Megfogod az ecsetes hibajavítót és forgás közben hozzá érinted a lapátokhoz, de finoman mert külömben fröcsög és az arcod hibái lesznek kijavítva! -
plejik
addikt
-
Dyno
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19274 üzenetére
Ilyen ventim van hátúl 12centis.Baromi jó ksi venti pont egy éves volt múlthéte, 2,6K-ért vettem.Poti álltal halk is tud nagyon lenni, viszont ha kell a nagy légszállítás akor sem hagy cserben, viszont akkor sincs idegesítő motorhang, csak a szélzaj.
-
14adam
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #19274 üzenetére
Ez jókis venti,volt hozzá szerencsém,tapogathattam és "halhattam" is,persze nem egy s-flex de nagyon halk,és van benne néhány szépen világító fehér led is
-
TESCO-Zsömle
titán
-
MattX
tag
Kis help kéne, valakinek vélemény tapasztalat a fekete fehér desginról?
Pl ismertek e normális minőségű fehér ventit?
-
somasz
addikt
válasz
zed1983 #19263 üzenetére
Én nem állítottam, hogy rendelnék
Tetszetős meg minden, de jobban bejönne, ha mondjuk engusz lenne a nagytételben vásárló, és árulná a cuccokat... Akárcsak a sima hosszabbítókat.
Meg esetleg forgalmazhatna már valaki értelmes áron NZXT Beta EVO házakat, hiszen kint budget kategória, itthon meg majdnem 20k, ha éppen kapni -
Fecniii
tag
Sajnos nekem is csalódás a Noctua, mikor 1 éve megvettem, tökéletesen hangtalan volt, most viszont mindkét Noctua venti zajos lett, légszállításukkal nincs gond mert remekül hűti a procit tuning alatt is, csak ne lenne hangos. Még reménykedek benne hogy egy alaposabb takarítás után elhalkulnak de félek nem így lesz. Lecserélni egyenlőre nem fogom őket, mert a kinézett új házamban úgyis új ventik lesznek gyárilag, és majd akkor veszek a Noctua hűtőre egy új Xigmatek ventit is.
-
Daemon09
őstag
Lassan alakul a gépem : [link]
PCI-e tápkábelt és venti kábeleket harisnyáztam ma. Meg újrapasztáztam a lapot, procit, VGA-t, de azok úgysem látszanak. -
rlazol
veterán
bocsi, nem ide
-
GabN73
addikt
válasz
urbanjozsi #19253 üzenetére
nadeeee
Ha kész lesz akkor el kellesz adnom sajna
De a további részleteket nem szabad elmondanom
-
GabN73
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19250 üzenetére
az
vagyis volt
-
GabN73
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #19245 üzenetére
Persze hogy nem ingyen van de most feketét nem rendelnék, az is biztos.
Túl sok lenne a fekete a gépben.
Valahogy azt akarom hogy a piros is domináljon.(De nem sok türelmem lenne vacakolni vele.)
Inkább veszek boltban vagy akár itt a ph-n ha lenne ember akitől lehetne. -
válasz
urbanjozsi #19241 üzenetére
Jó lesz kiváncsi leszek hova teszed a rakétákat!
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #19241 üzenetére
Én a helyedben már világítós kapcsolót vettem volna.
Persze gondolom az 7-12 V váltása miatt lett ilyen. -
plejik
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19238 üzenetére
Ja tényleg ezek csak hosszabítók és így vannak megcsinálva.:S Azt hittem moduláris táphoz vannak.Jó hülye vagyok.
-
Vááá! Elbaxtam az elejét!!! 111=mind1 Na majd korrigálom. Holnap meg kivagdosom a plexi cuccokat(nem oldal laphoz) ha nem leszek túl lusta és bele tanulok a gravírozásba is
ilyet még úgy sem csináltam.
-
sp@rtan
senior tag
MDPC
Chilled PC
Aquatuning(Tody viszonteladó!)
Illetve a computermode-nál vannak még.Bár szvsz drága
somasz Ilyet se láttam még
Szépek
mod2: remélem nem baj, ha én is reklámozom a pc-style-t
-
somasz
addikt
-
MattX
tag
Hali! Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet kapni több színben kábelharisnyát? Pl kék, piros, lágyabb színek, vagy itt m.o-n csak fekete van? 24-pinesre kellene!
Külföldi link is jöhet ha nincs más!
-
válasz
Cthulhu Dawn #19228 üzenetére
Rendben
! Akkor minden létfontosságú csatiból kérek
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Tothgera30 #19227 üzenetére
Én vállalom
.
-
-
zuchy
őstag
válasz
Tothgera30 #19223 üzenetére
Mármint kész harisnyázott csatikat?
Az ATX került nekem 5 órába, igaz rá kellett jönnöm a helyes metódusra. Onnantól meg márt úgy megy, mint a futószalag. Csak elég időigényes.
-
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Kicsit off lessz, de szerintetek egy Noctua NH-U12F befér a házamba? (GMC Toast R2) -
zuchy
őstag
Próbáltam ugyanolyan hosszúakat vágni, csak trükköznöm kellett, mert a zsugorcső nem fogta be a vezetéketek, 1 mili hiányzott hozzá, így a harisnyákat a csati végén lévő négyzet alakú lyukak tartják. Meg szembe vele a másik vége, az viszont fix. Azért kellett oda a a sárga szigszalag, hogy megfogja.
Amúgy nem ennyire súlyos a helyzet, mint ahogyan a képeken látszik.(#19209) UdVi86: Köszi!
-
zuchy
őstag
Az elmúlt pár napban harisnyázgattam. Sikerült csinálnom két gépkapocsból ATX csati-leszedőt, simán kalapáccsal kilapítottam őket, majd reszelővel kicsit le vettem a szélességükből, hogy beférjenek a kis résbe.
Sata:
Ventik:
És az elmaradhatatlan ATX csatlakozó. Azért tűnik a zsugorcső ilyennek, mert az egyik kábel lenn a másik fent megy váltogatva, hogy kényelmesen elférjenek. A sárga része meg hárta megy, az ott szigszalag.
Még lesz harisnyázva a 6 pines PCI-E, meg még egyéb kábelek.
Az alaplapi 4 pines csati a hűtő fedésében van, az alig látszik, de majd valamikor azt is harisnyázni fogom...
Amúgy még nem harisnyáztam, de szerintem egész tűrhető lett.
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19205 üzenetére
Én nem így érzem, de akkor nem fogok bele, amíg nem kapok pár véleményt!
Segítsetek!
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19203 üzenetére
Fekete belsőt akarok! Fehér neonnal! Az nemmutatna jól szted? Még most szóljatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest