Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
PH-User #8235 üzenetére
Hát a monitor hibája lehethogy nem olyan egyszerűen kideríthető.
De mindenesetre felnyitni sosem árt, lehethogy látsz szabad szemmel is már valami komolyabb hibát, pl. felpúposodott kondi, valamelyik alkatrész túlzott melegedése miatt barnuló nyák, stb.
Kiszáradó kondi pl. tud okozni esetleg ilyesmi hibát is.
Ezután pedig az elektrotanya oldalát [link] tudom ajánlani, ahol találhatsz hozzá Service Manualt, további hibakereséshez, de ehhez álltalában már jobban kell érteni + komolyabb mérőműszerek is kellhetnek.
Arra viszont figyelj, hogy egy nap csak két dolgot tudsz letölteni az oldalról, legalábbis egy IP-címről, és cache törlés nélkül.
Amúgy pont a hétvégén vittem el egy barátomhoz egy monitort, ami jó eséllyel ugyanilyen volt.Az itt található
Vagyis hol található ?
A monitorban pl. biztos nincs 25W-os erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest