Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moha21

    addikt

    válasz totya694 #12191 üzenetére

    Igen attól, hogy a teszter jónak mutatja tápot üresjárásban, terhelésnél előfordulhatnak furcsa dolgok és ugyen nem üresen használjuk a tápot.:)

    Más: Adott egy kompresszor, mindenféle paraméter nélkül. ( jól kezdődik ugye?:D )

    Csak a motorról tudom, hogy egy 3 fázisú asszinkron motor 2kW 1400 rpm.

    Eddig ment, most nem, valószínűleg zárlat van valahol benne ( rángatózik és mind a három fázis rendben van, ezt azért mondom,m ert szokott rángatózni, ha az egyik biztosíték lemegy :D ).

    Kb. az egészet valószínű, hogy csak úgy rakták össze, hogy "ami van" alapon. Namost van itthon 1 fázisú motor, de az 0,5 kW és 900 rpm. ( Nyomatékokról semmit nem tudok )

    Hogyan lehet számítani ezeket, hogy mekkora teljesítmény kell nekik? Mert lehet tök fölösleges a 2 kW...nem tudom. Nyilván áttétel is számít az oké, de szétbontom mondjuk a kompresszor részét ott a mit mérjek meg? Dugattyú átmérő, ill. a térfogat? Mármint nem a dugattyú térfogata, hanem a téré amit összenyom.

    Kb 6 Bar nyomás kellene, de ugye az folyamatosan ( pl festeni ) tehát a motornak bírni kellene azt is, hogy 5 bar-nál "ráindít" és ugye ott nehezebb dolga van.

    Nem sok mindent találtam ezügyben, ha valakinek van rutinja örülnék megosztaná.

    Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

Új hozzászólás Aktív témák