Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• moha21

veterán

válasz totya694 #12191 üzenetére

Igen attól, hogy a teszter jónak mutatja tápot üresjárásban, terhelésnél előfordulhatnak furcsa dolgok és ugyen nem üresen használjuk a tápot.:)

Más: Adott egy kompresszor, mindenféle paraméter nélkül. ( jól kezdődik ugye?:D )

Csak a motorról tudom, hogy egy 3 fázisú asszinkron motor 2kW 1400 rpm.

Eddig ment, most nem, valószínűleg zárlat van valahol benne ( rángatózik és mind a három fázis rendben van, ezt azért mondom,m ert szokott rángatózni, ha az egyik biztosíték lemegy :D ).

Kb. az egészet valószínű, hogy csak úgy rakták össze, hogy "ami van" alapon. Namost van itthon 1 fázisú motor, de az 0,5 kW és 900 rpm. ( Nyomatékokról semmit nem tudok )

Hogyan lehet számítani ezeket, hogy mekkora teljesítmény kell nekik? Mert lehet tök fölösleges a 2 kW...nem tudom. Nyilván áttétel is számít az oké, de szétbontom mondjuk a kompresszor részét ott a mit mérjek meg? Dugattyú átmérő, ill. a térfogat? Mármint nem a dugattyú térfogata, hanem a téré amit összenyom.

Kb 6 Bar nyomás kellene, de ugye az folyamatosan ( pl festeni ) tehát a motornak bírni kellene azt is, hogy 5 bar-nál "ráindít" és ugye ott nehezebb dolga van.

Nem sok mindent találtam ezügyben, ha valakinek van rutinja örülnék megosztaná.

Új hozzászólás Aktív témák