- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz
kchryss #67209 üzenetére
Egyetértek, olyan ránézésre 12-0-ás paladin deck ellen jöttem vissza, egy fél órás aréna gameben a hulladék mage deckemmel, hogy magam sem hiszem el, komolyan nem is értem hogy kapott ki a gyerek.
Olyan handbuff pala deckje volt, hogy szerintem azzal kb. zsebben van egy 12 wines aréna.
3 grimstreet outfitter, 4! buffolt grimstreet enforcer, a vége fele már ilyen 10/10 zoobotkb. épphogy letudtam volna szedni boardról, erre gyerek topdeck eadric!... Nagy nehezen megoldottam mindent, elkezdek visszajönni üres a boardja, ő 10hp-n, én 8-on, erre kicsattintja a 7/7-re hízott wickerflamet (második legend halló, ami alapból 2/2 ugye
), amibe bele kellett ütnöm az egész boardom, back-to-full hp, fasza mondom gg.
Volt aztán még üres boardra volcanosaur topdeckje, meg topdeck warban lay on handset húz a gyerek, de a végére így is kifogyott, és egy jó frost nova mellett 2-hpval megöltem. Ja és a legjobb az egészben, hogy utána felvett és oroszul elküldött az @nyámba, így még sokkal édesebb volt ez a win.Hogy ragelhetett a nyomorult, kellett ez így hajnalba, de jót fogok ezután aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest