- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Ez egy bughalmaz, de úgy nagyon. Az, hogy nem képes az ember mindenkit látni aki ezen az eseményen van az egy vicc. Egyszer elindítom, senki, köv indítás, 15 ember, mégegyszer akkor meg 4 ember...
Az emberek meg vagy tolják a decline-t vagy nem is válaszolnak. Ezzel az egész szarsággal szerintem csak elveszik az ember kedvét az egésztől. Iszonyat gagyi a megvalósítás.(#74118) KTony: én jönnék, próbálkozom is, de úgyse látjuk egymást...
-
fogtunder
nagyúr
olyan szempontból valóban fejlődnek, hogy gyorsabban reagálnak a játékosbázis kéréseire, de például tournament mode még mindig nincs.
és nekem jobban tetszettek a régi meták, akármennyire is imba volt Dr. Boom és egy csomó Naxx lap, sokkal változatosabb volt a meta GvG idején, mint most. kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, mobilon még mindig nagyon jó játék, szóval f2p-ben tutira maradok, de az utolsó két szett nekem rohadtul nem jött be.
-
0karmacoma0
senior tag
A Twitchben nem értek egyet. Páréve még sokat néztem a jó játékosokat, mert pl. Kolento tényleg olyan dolgokat talált ki pl control Priestel, ami nekem nem jutott volna eszembe, örök élmény, hogy Cherry warrior 3 12-0-t ment gvg megjelenés után arénán, ahogy jó volt nézni a versenyeket is, pl hogyan játszanak handlockal különböző matchupokat, Stanislav Cifka milyen őrült techeléseket csinál a meta ellen, stb., de az utóbbi időszakban totál érdektelen lett számomra twitchen a játék. A legérdekesebb dolog kb a Reno valami, de még az is baromi str8forward a leegyszerűsödő matchupok miatt.
-
fogtunder
nagyúr
én pont az ellenkezőjét érzem. régen kiadtak egy csomó lapot, hogy tessék, itt van a készlet, csináljatok belőle paklikat. most kiadnak pakli koncepciókat, hogy tessék, ezeket fogjátok játszani, lehet előrendelni hozzá a pakkokat. vannak jó ötletek ungoroban, de a questek iszonyatosan behatárolják, hogy milyen paklikat tudsz majd játszani.
-
Mister_X
nagyúr
Tök felesleges... nekem már megvan simában Sylvanas és Ragnaros is, 2*1600 dust és ha nagyon nem akarok majd wildozni, 2*400 pluszba. Ha legyártanám a goldent 3200 dustért, akkor kapok 3200 dustot (=0) ÉS betörhetem 1600-ért. Ha nem csinálok semmit, ugyan ott vagyok és megmarad mindkettő wildra...
Ugyan ezek az arányok érvényesek Azure Drake-re is.
Goldenbe csak annak érdemes legyártani, akinek egyáltalán nincs meg egyik sem, nekik 1600 dust fejenként... ha betörik utána. De akinek nem voltak meg eddig simána, majd biztos hirtelen előrántanak 6400 dustot farzsebből.
-
fogtunder
nagyúr
én szerintem már bőven eleget támogattam őket KP-vel, az utolsó pár alkalomnál meg is bántam. az egyetlen ok, amiért tényleg komolyan a kalapban van a kérdés, hogy erre nem él az áremelés.
amúgy ha nem fogok fizetni, akkor nyilván aréna lesz az elején, amíg nincs meg túl sok lap a kiegből, addig 3-4 winnél már jól jártál többnyire, ahhoz meg nem kell nagy játékosnak lenni. gadgetzan után is addig toltam, amíg le nem járt a pity timer, azóta hanyagolom, hogy gyűljön a gold, de kb 5K lesz csak, mire kijön az Ungoro, ami ugye eléggé nem sok.
-
fogtunder
nagyúr
hát nem tudom. ha a classic is kirotálna, akkor lenne egy csomó reprint, amit újra meg kellene venni, magicben ha jól tudom, használhatod a meg nem változtatott kártyákat a korábbi kiadásokból, csak az nem fix, hogy éppen aktuálisa mi van a szettekben. ha évente kellene nyitogatni mondjuk a doomsayereket, akkor szerintem morcossá válna sok ember. a classic set dinamikusabb változtatása lehetne erre megoldás, ha nem csak kikerülnének belőle lapok, hanem bele is kerülnének minden éven.
-
micafighter
nagyúr
Hogy egész pontos legyek lesz adventure csak nem úgy mint eddig, különálló kieg formájában, hanem az ungoro utáni kártyás kieggel kezdve a kártyás kieg mellé jön egy adventure ami a kártya kieg lore-t akarja bemutatni. Viszont azt már előre mondták hogy Az adventureben nem lesznek fix feloldható lapok mint eddig, valószínűleg kapunk pár boostert az adventure megcsinálásáért (mint voltak ugye a questek az old godos vagy a gadgetzan). Külön nem kell az adventure-ért fizetni majd, de akkor is évi 3 kártyás kieg fog jönni, így borul a rendszer amit felvázoltál. -
-
h3lios
addikt
Az kemény, úgy látszik az emberek nem tanulnak az előttük bemutatott rossz példából....
Nevetséges, hogy szaros 80 goldért tönkreteszi a hírnevét... A jövőben személy szerint teljesen ignorálom a jelenlétét, és a többieknek is ezt ajánlom.
Egyébként a szégyenfalas dologban énis benne lennék (Salty cuccokat leszmámítva, mert akkor a mexikói falat is velem fogják vakolni...
)
-
balisz
senior tag
Igazából ezt már az Old Gods megjelenése után pontosan elmondta, és teljesen érthető is. Én annyit remélek, hogy nem kezdenek agyatlan nerfelésekbe, hanem inkább kirotáják a kártyákat, így tulajdonképpen használhatóak maradnának, csak Wild-ban. De pl. egy Sylvanis nerf-el engem csak felidegesítenének, mert egy tök egyedi kártya valószínűleg az idők végezetéig használhatatlan maradna.
-
micafighter
nagyúr
Ha a dust és a gold legoptimálisabb felhasználása a cél akkor valóban érdemes várni a craftolással, én mégse vártam. A kieg utáni pár hét a legélvezetesebb mert ilyenkor mindenki próbálkozik új deckkel. Ilyenkor a legélvezetesebb a játék szerintem. Mire te craftolsz addigra megint beáll a meta és sokkal unalmasabb lesz mint most.
-
voyager4.4
senior tag
1. nem minden hs fogyasztó Kripp
2. minden újabb megvásárolt pakkal csökken az elérhető hasznosság (még egyszer mondom, ha a cél a használható lapok kollekciója)Csak rá akartam világítani, hogy nem lehet mindent bevédeni azzal, hogy tartsuk tiszteletben, hogy kinek mit kíván a kicsi szíve, de amit szerettem volna azt már leírtam. Megfogadom vzarmo kolléga tanácsát és ejtem a témát.
-
h3lios
addikt
Nem szidom őket, a Cabal szekció nagyon király. Az artwork is olyan, hogy ledobom a hajam. Nézzétek meg a heti szavazós szekciót... Ilyen rohadt jó artok még nem voltak, mint ezek. Szóval ilyen szempontból is király lesz a kieg. A Cabal pedig a legkirályabb dolog az egész HS-ben. Annó MTG-ben is a fehér - kék -fekete színkombó volt a kedvencem. Itt ez most ugyan így megvan, de itt a Warlock lila, viszont ugyan az koncepció, mint ott a fekete szín volt.
-
-
rocket
nagyúr
Az AVS miatt parak ezek a kiskapus megoldasok, es csak az Amazon akciozik, valamiert csak veluk puszipajtas a Blizzard.
Bankfuggo, mert a cim ellenorzes minden tranzakcional megtortenik, kerdes az, hogy engedelyezik-e, mert ugye alapbol ha kiutazol nem kell szolnod.
Gondolom osszegfuggo es tranzakcio szamtol is fugg, mikor dobja el a bank a kerest. -
zsuha
aktív tag
FYI: Azért nem töröld a bankkártyád a coin elköltése előtt, mert a coin elköltéséhez is KELL, hogy legyen bankkártya megadva a rendszerükben. Ha törlöd a kártyád, szólni fog, újra meg kell adnod a kártya adataid, megduplázva az esélyed arra, hogy csekkolják.
Plusz remélem mondanom sem kell azt, hogyha nem engedték át a kártyád, akkor ezen egy új amazon acc regisztráció nem fog segíteni (már ott sem fogják), meg amúgy egyáltalán nem ajánlott több accot regelni 1 kártyával, nagyon hamar bannolják őket. -
rocket
nagyúr
Tudok Nemetul, az nem problema
A lenyeg akkor Android eszkoz, Amazon.de reg letezo Nemetorszagi cimmel, Amazon.de store HS letoltes, coin megvetele bankartyaval, es a coinokbol 40 card pack vetel Amazon.de oldalan visszateritessel?
Az biztos, hogy tobbszor is lehet acconkent 40-es packot venni coin visszatetitessel? igy van akkor megint jonnek az Oroszok
-
zsuha
aktív tag
Egyébként most asszem 77 euro 10k coin, igy ~17 euro 40 classic pakk. Ekkora akciojuk 2 éve nem volt.
Arra továbbra is szamithattok barmikor, h lehetseges h a bankkartya csekkolo rendszerük nem engedi megvenni magyar kartyaval a 10k coint. Vagy elkolteni nem engedi és refundot lehet ra kérni. -
törölt tag
Sok gond megoldható lenne azzal, hogy lapokat beraknak a basic szettbe. Igy gyártani se kell őket. Az pedig ne a Blizzard hibája legyen hogy valaki egy gyűjtőgetős játékban betörte a lapjait.
Arra, hogy milyen a kommunikáció nincs mentség. Mégis milyen duma már az, hogy nem akarnak lapot buffolni? Az egyik legnagyobb fejős tehén a hs.
Anno sc2 esetében volt az a bizonyos "blink" korszak, amikor több mint egy évet kellett várni a balance patchre. Azóta tökéletes a blizz kommunikációjasc fronton. A gond csak az, hogy a játékosbázis jelentős része elpártolt, mert olyan jó volt mind a balance, mind a kommunikáció, hogy a játék közben egy élvezhetetlen fos lett. -
tomazin
veterán
Azert ha megnezed, akkor igyekeznek a basic szettbol nerfelgetni. Ld. nem a doomhammer lett megnyirbalva.
Es basic szettben eleg sok hasznalhatatlan vacak van, amin meg ha buffolnak sem biztos, h erne valamit, de kezdokon lehet segitene, hiszen nekik abbol kell varat epiteni.Saen: vartak, hatha a community talal ra megoldast, mint dr7re
-
tomazin
veterán
tevebobby 2713 points 21 days ago
never gonna happen. Yogg is the poster child for what they want the game to be right now. No way they'll nerf their golden child. If they do I'll run naked through times square while wearing a Ben Brode mask.
permalinkembed
[–]Tram13 441 points 19 hours ago
Hey man, I got some bad news for you.. -
micafighter
nagyúr
Az előbb játszottam egy Yolo Reno-Yogg mage ellen, aminek gyakorlatilag annyi volt a stratégia hogy túléljen T10-ig aztán Yogg majd megnyeri neki a meccset. Sikerült is neki mert 20+ spellt castolt igy élvezet volt nézni a yoggját ami megnyerte neki az amugy bukott meccsét, mondjuk a 2 pyroblast is segitett neki amit cabalistból kapott
-
saen
veterán
Mindjárt itt a Gwent béta, most volt a stressz teszt és kipróbáltam. Szerintem van esélye HS ellen és a Witcher is elég korrekt lore. Persze majd kiderül milyen lesz, de nem lepődnék meg ha feljönne minimum második helyre.
A legfőbb baja a streamereknek az, hogy nem jutalmazza a játék eléggé a tudást. Ezt meg lehetne lovagolni simán más készítőknek. Egyébként az ismert streamerek mindegyike alaposan megnézte az összes konkurenciát eddig, nem véletlen. -
Vasinger!
nagyúr
Egyáltalán nem hülye, többször elmondta streamjeiben, hogy miért gyűjti a dustot.
Nyilván egy teljes arany kollekcióra gyűjt, de addig teljesen felesleges bármit is betörni, amíg nincs annyi dust hogy minden hiányzó lapot le tudj gyártani.
Addig pedig sokat tudsz spórolni, ha addig bontasz egy arany lapot valami pakliból, mintha lecraftoltad volna türelmetlenséged miatt. Egyszerű matek az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged