Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reynaldo

    junior tag

    válasz erhas01 #84546 üzenetére

    Nem áruházi cuccokat akar venni. Aldis mikrónak nincs jó híre, nem venném, amúgy is korlátozott választék van, Lidl szintén. Vagy csak 17 vagy 20 literes, 25-ös ritkán, és nem tudni miféle szerzetek. Helyette a régóta itt ajánlott Whirlpool. A régiek nagyon jók, tartósak voltak, maiakat nem ismerem. Sharp, LG, szerintem jók, vagy Panasonic is, ezekből van inverteres is.

    17kg-os mosógépet? Azok már mosodába való, ipari gépek, 8-9kg-os álalánosnak mondható egy háztartásba, és biztos elég is, persze lehet nagyobb, de akkor sem 17.

    Bortartó nem marketing, hanem nagyon hasznos dolog, vele mintha még egy polcod lenne, nemcsak ital, üvegek, hanem flakonok részére is, vagy bármi másnak.
    Nofrost kombi teljesen jó megoldás, dehát ott adott a hely neki. 2 db hűtő el sem férne. Amelyik az oldalán adja le a hőt, annak tényleg kell a nagyobb hely két oldalt. Amelyik a hátulján, ott már nem kell annyi, bár azt se lehet úgy beszorítani, mint a képen.

    Hűtő ajtót érdekes lenne üresen hagyni, amikor a mostaniak nagyrészt levegő befúvással működnek, még külön az ajtót is hűtik, +Door Cooling is van némelyiknél, akinek ez gond.

    Mágnest vinni a boltba? Talán ráírják, amelyik indukciós tűzhelyhez is jó, tán csak nem titkos adat az.

Új hozzászólás Aktív témák