Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Na, fapacitól berendeltem egy SUB kábelt. Kíváncsi leszek rá.
[ Szerkesztve ]
-
robim
tag
Sziasztok!
Elég sokat olvasgattam a fórumot az utóbbi 2 hétben, mivel az otthoni házimozit szeretném frissíteni. Ennek az eredménye az lett, hogy egy Dali Concept 2+1+center szettre ruháztam be a mai napon.
A problémám az, hogy milyen erősítőt vegyek hozzá? Az alábbiakra gondoltam: Denon 1611, 1612, illetve Onkyo NR608, 609. Ezek szerintetek megfelelően ki tudnák szolgálni a hangfalakat? Esetleg nagyobbat nézzek, mint pl Denon 1910, 1911, 1912, esetleg Pioneer VSX921?A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
pokroc
tag
Állj. Ez a banándugó nem jó hozzá?
http://www.soselectronic.hu/a_info/img_data/f/hirsch/bula20k_cerv.jpg:)
-
pokroc
tag
Van banándugóm nem azzal van a baj. mit mivel, hova kössek? De csak a sub erősítő érdekel.
:)
-
lacika0926
tag
hali!
szerintetek egy "Visaton DSM50FFL" tipusu hangszorot mennyiért lehet használtan eladni?
teljesen jó állapotban van, csak a hátuljáról a matrica le van szedve.
a hangszoró külseje is tökéletes -
hoffman_
nagyúr
válasz Ed Parker #19985 üzenetére
Na de akkor itt jön képbe a helyhiány. Elég kicsi a szoba, ráadásul nagyon hülye, téglalap formája van. Emiatt sok hely már nincs erősítőnek, illetve a kábelek számát is szeretném a lehető legkevesebbre redukálni Az erősítőt nem nagyon tudnám hová rakni. Oda nem férne be, ahol a mostani fejegysége van a hifinek sajna.
Mindegy, a lényeg, hogy a jack-rca kábelre a választ megkaptam, bőven, illetve a tanácsot is 2.0 ügyben. Többet vizet nem zavarok a pitiáner dolgaimmal, most találtam rá a 2.0 totyikra. Szóval köszönöm szépen az eddig segítséget, és remélem eljön még az idő, amikor érdemben is jövök erre
mod:
Igen, ez lesz
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ed Parker #19982 üzenetére
Csúcstechnika Még valamelyik első hsz-mben linkeltem.
cintula187:
Ezt (a márkát is) már néztem, de még a ~40 is felső-határ, elég csehül állok mostanság, meg még fogok is sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ed Parker #19980 üzenetére
Hát, ha veszek hangfalat, akkor csak optikai kábel kell, igen. De mivel a hangfal drága az én jelenlegi "fizetésemhez" ezért kénytelen leszek venni jack-rca-t, legalább egy kis időre.
A bajom most az, hogy aktív hangfalakat csak stúdió monitor hangfalnak találok. Azok szuper ketyerék(amit kinéztem Behringer is az), csak a stúdió monitor hangfalat nem igazán az én filmezésemhez és zenehallgatásomhoz találták ki. Amúgy is szeretem a kellemes, meleg hangzást, és félek, hogy a monitor hangfal még akár a mostani gagyiság előtt is leszerepel
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ed Parker #19977 üzenetére
Egy egész jó sztereó erősítőm nekem is van, bár öreg nagyon, optikai kábel nem megy bele sajnos. Azt bevéve a rendszerbe, meg lehetne oldani a dolgot, vagy akár az általad vázolt használt erősítővel. De én igazából a hangfalakat szeretném első körben cserélni.
-
hoffman_
nagyúr
De-de, alaplapon van, ami kell. Elsiklottam felette, hogy ha már digitális jelet kell vételezzek, akkor nem is kell nekem jóféle hangkártya - ha jól tévedek - elég az alaplapi cucc.
Vélhetően lehetne jobb szettet kihozni használtan, de még azt is megkockáztatom, hogy újonnan is, egy barátom közel anyagárban építene nekem hangdobozt mindenképp, de talán erősítőt is.
Viszont említettem a helyhiányt, nem véletlenül nézegettem az aktív dolgokat, nekem ide az lenne célszerű(meg nem utolsó sorban tetszik is, hogy csak két dobozra kell most figyelnem). Majd eljutok oda is, hogy nem 2.0 fog kelleni, és nem is aktív, és nem is 40k lesz a keret rá, de az még messze van Lényeg a lényeg, a Behringerhez nem kell semmi, csak egy 10 méteres optikai kábel, rögtön jöhet az alaplapról, ugye?
A mostani kábelkérdést meg akkor kitalálom, bár hogy 900 vagy 2700, már majdnem mindegy, ha veszek jack-rca-t, akkor lehet, hogy a drágábbikat veszem.
[ Szerkesztve ]
-
pokroc
tag
Üdv.
mnc sub erősítőm van, szépen összekötve a technics av-val.
Betelt a pohár.
Évek óta nem tudok rájönni mi a fa**ért van rajta elől a 8 banándugó?!?!?!
Bárhogy kötöm oda a hangszórót, banándugóval, vagy csak a réz kábel dugom be TÖK MIND1 EGY PISSZENÉST SE AD KI.
szájbarágósan valaki írja már le hogy a francba lehet oda hangszórót kötni???????
Am a hátuljából kijön 2 kábel arra rákötök valamit és szakít, de elvileg több hangszórót is rá lehet kötni vagy mi.
HELP HELP HELP évek óta neten se találtam semmit.:)
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz hoffman_ #19969 üzenetére
Amit linkeltél aktív hangfal beépített dac-os. Akkor minek is tulajdonképpen hangkártya? Alaplapodon nincs s/pdif? (esetleg max egy kivezetést kell venni)
De ha már így 40 fölött van az aktív is, ennyiből használtan lehet jobbat lehetne kihozni. Pl. kis muse erősítő ~15e (vagy más), hangdobozpár ~15-20e, dac ~15e +persze kábelek. Valamivel több, de könnyen lehet hogy elverné a Behringert.
-
hoffman_
nagyúr
Tamoo & Ed Parker:
Köszönöm az eszmecserét. Elmondom, hogy szerintem - elég laikusként - mi a baj. A mostani alaplai hangkártya, és az X éves, belépő szintű mini-hifi plusz jack-rca trió szerintem önmagában elég gagyi. Ezen egy 1000-3000 forintos kábel már sokat nem nagyon ronthat. Egy általatok vázolt dac, esetleg optikai kábeles megoldás 15 ezer körül, lehet, hogy dobna az élményen, akár elég észrevehetően.
Ugyanakkor nagyon tervezek a linkelt aktív 2.0 rendszerre, és a Ti megoldásotok ami a mostani ganyé hifimhez viszi normálisan a jelet, majdnem a felét kiteszi* a megvásárolni kívánt sztereó párnak. Szóval inkább sínylődök még 1-2-3 hónapig a vacakkal, és veszek hangfalpárt, amihez optikai kábelen viszem a jelet. És később akkor veszek egy komolyabb hangkártyát. (az aktív 2.0 azért is szimpatikus, mert helyhiányom van, és eddigi ismereteim szerint lényeges különbséget csak egy jóval drágább passzív rendszerrel érnék el, amire se hely, de főleg keret nincs)
Szerintem így lenne a leglogikusabb, de könnyen lehet, hogy tévedek. Ha így adódik, helyreraknátok?
És köszi az eddigi válaszokat is
* ez főleg Tamoo megoldására áll, mivel ha már ilyen külső dac lenne, akkor ismerve magamat igényesen szeretném doboz barakni és bekábelezni, aminek ára lenne, még ha cimbora is csinálná.
mod:
Ja igen, nem említettem. Annyi előnyöm van, hogy ha ilyen külső dac kéne, akkor azt egy barátom szerintem ennél a 33 dodónál is olcsóbban, vagy kicsit drágábban, de szép igényes dobozban vágná hozzám.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Vagyis akkor nem "kötelező" kifejezetten SUB kábel hozzá? Nézzek használtan valami jó IC-t? Vagy a sub kábelek is ennyire mennek használtan? Na de szétnézek.
Amúgy köszi mindenkitől.
Patice: A böhömsége pont bejön. Használtan lesz, szóval ne az új árából indulj ki, nincs most ennyi pénzem subra. Lényegében már le van foglalva, csak kíváncsi lettem volna, hogy ha hallotta már valaki, akkor mit tapasztalt. Bár ezt lehet előtte kellett volna megkérdezzem. De már mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz KisTücsök #19962 üzenetére
Egy szavazat a Kácsásra. Nincs baj a hosszával. Legalább szépen el tudod vezetni.
Clarus Rhea böhöm nagy állat doboz. Ilyen árban akkor már inkább Proson R12.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
KisTücsök
addikt
Halihó! Már rég tettem fel kérdéseket, szóval...
SUB kábel mellé csak sub kábelt vegyek, vagy valami komolyabb IC-t? Olyat hallottam, hogy sokan azzal használják. Mindenkinek Ezt ajánljátok, erre gondoltam. Vagy mondjuk ez? Szerintem a két méter is elég lenne.
A Clarus Rhea-t meg ismeri valaki közelebbről is? Ez már ajánlható kategória?
-
_atis_
csendes tag
válasz #09634560 #19959 üzenetére
Ahogy olvasom a fórumot sokszor ajánlottátok a Denonokat, azt hiszem én is a 1612-est választom. Említettétek még, hogy a Wharfedale hangfalak jók a Denonnal, Netdepon árulnak sok fajtát, asszem oda elnézek.
Árkategóriában ezek lehetnének, volt már dolgotok velük?:
[obsidian-600-hcp]
[vardus-vr-400]
Esetleg a Diamond 10es sorozat.Amúgy használt hangfalat hol érdemes keresnem?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Üdv Mesterek!
Készülök venni egy tévét és egy médialejátszót (Egreat R6S).
Tudom itt szentségtörésnek számít (mentségemre legyen szólva hogy kaptam), de egy kompakt házimozi szettel rendelkezem (LG HT904TA).
Na most jön a kérdés? Hogy viszem át az 5.1-es digitális (nem feltétlenül HD) hangot a médialejátszóról a házimozira, hogy persze kép is legyen.
Ne röhögjetek ki, totálisan amatőr vagyok.
az én elképzelésem szerint: médialejátszó hdmi 1.4-el megy a tv-be. Médialejátszó optical megy a házimozi optical in-be.Jól sejtem?
Az hogy a médialejátszó optikai kimenete az Spdif az baj?
Help!
És köszi a türelmet! -
Toobee
veterán
válasz hoffman_ #19949 üzenetére
Úgy képzeld el, mint a hangkártyát, amit venni szeretnél, csak külön dobozban lesz. Ebay-ről szokták ajánlani a "kiskínai" néven futót, én nem tudok neked linket adni, de vannak itt páran, akik igen. 10m optikaival elviszed, vagy amennyi kell, és onnan már csak egy 40-50 centis analóggal csatlakozol az aktívba. Szerintem kevesebb minőségromlás lesz, mint az első megoldással.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ed Parker #19944 üzenetére
Az is megoldás, mindegy, bár nem értem mi a különbség az rca-jack ész rca-rca+jack kábel között, az átalakító nem rosszabb?
Toobee:
Akár de, viszont d/a konverterrel még nem találkoztam, ezt hova rakom be a rendszerben? Mármint úgy értem, hogy létezik PC-n belüli, tehát valami pci foglalatos, vagy ez mindenképp külön külső egység?
Illetve, ha úgy is beérik a végleges rendszer, és meglesz a kinézett hangfal, akkor abba nem tudnám optikai kábelen vinni a hangot? Akkor meg mindegy az a 10 méter nem? Tehát vehetjük úgy, hogy ez a mostani jack-rca csak áthidaló megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Vettem új háttér hangfal állványt.
Most kb : 30 cm-el került feljebb a hallgatási pozíciótól a hangszóró (ennyivel magasabb az állvány az előzőhöz képest), csináljak új mikrofonos mérést szerintetek?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ed Parker #19940 üzenetére
Igazából nem kéne 10, de most 5 van, és az pont nem elég. Körbe kéne vezetni a szobán, mert keresztbe nem tudom. Keresztbe elég lenne olyan 6m, de körbe kéne a 10.
A mostani gagyi 5-öshöz toldót meg nem akartam, az még nagyon pofon a sz*rnak.
mod:
Filmhez van egy nem full gagyi HDMI kábelem, tehát filmhez ki lehetne vezetni a TV-ből is a hangot, talán jobb, mint a 10 méteres jack-rca, de zenét hallgatni úgy nem tudok akkor sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy ismerős Sony erősítője egy év pár hónap alatt tönkre ment a folyamatos túlmelegedés miatt. Simán tennék egy ventit, de nem az erősítő burkolatát vagdalnám, hanem a venti által fúvott levegőt (ami csak kintről szívhat levegőt!) pl gége csővel megvezetném az erősítő felé, oda, ahol a legjobban melegszik (trafó, végfok).
De már azt is meghálálná az erősítő, ha cserélnéd a levegőt körülötte... -
hoffman_
nagyúr
válasz Toobee #19938 üzenetére
Igen, én is tisztában vagyok vele, ezért kérdeztem, hogy a full gagyi és a nem gagyinak kinéző(de igen olcsó) között van-e különbség.
Esetleg mi az, amit már szíved szerint is ajánlanál 10 méterre?
Ed Parker:
Köszi szépen Igyekszem majd szép lassan előrelépni, de nem megy gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Toobee #19931 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de nem fogok tudni mostanában 10-20 ezerért RCA kábelt venni, ráadásul jack-RCA kábelre nem is szeretnék ennyit költeni
Ed Parker:
320-as mp3, pár FLAC album és sok dts film. Erre a hangfalra gondoltam, ezután biztos előrelépés lenne szerintem.
Hangkártyát még nem néztem. Jelenleg alaplapi van, olyan 10k körül szánnék rá, de gondolkodom rajta, hogy használtat nézek. 2.0-ra kéne csak, meg esetleg fejhallgatóhoz(Sennheiser HD555).
mod:
Tudom, hogy ez itteni viszonylatban nagyon piti, de még nem tartok ott, hogy szívem szerint költhessek házimozira
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
válasz Ed Parker #19934 üzenetére
Azért szeretném 1-2 évnél tovább használni
Számtech környezetben 2 év alatt simán ki lehet pukkantani az elkókat.
A Thomson-om közel 10 éves volt amikor eladtam, abban volt ventillátor, de csendesen tette a dolgát... ettől függetlenül az is forró volt az Avatar Extended utánXiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Mennyi a normális melegedése egy erősítőnek?
Passzív hűtésű az Onkyo SR506 erősítőm annyira felmelegszik fél óra alatt, hogy nem állja a kezem. Egy zárt üvegajtós szekrényben van, felette úgy állítottam be a polcot, hogy 10cm légtér legyen. Az üvegajtót mindig kinyitom ha filmezünk.
De nem mindig vagyok ott és a családom nem foglalkozik az ajtó kinyitásával.
Kell-e félnem attól, hogy túlmelegszik és károsodik benne valami? Leginkább az elektrolit kondenzátorokat féltem, azok nagyon hamar tönkremennek a túlzott hőterheléstől.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
hoffman_
nagyúr
Ez nagyon alapszint, igazából szégyellem is itt megkérdezni, de talán ez a legjobb hely. Egy komolyabb hangkártyát és egy belépő 2.0-ás aktív szettet szeretnék majd később, ezért merült fel bennem, meg ugye 10 métert kell áthidalni.
Szóval érdemes ehelyett ezt venni? Esetleg mást?
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
-
aktív tag
Sziasztok!Most vettem egy denon 1912-t,a kérdésem az lenne,hogy kalibralas után a frontokat 40Hz-én vágja,a centert 80-on,a surrandokat 150-en,hagyjam így,vagy van erre valami szabály amit használni érdemes vagy teljesen hanggal függő?
-
_atis_
csendes tag
válasz #09634560 #19843 üzenetére
Na a JBL Loft akcióról lecsúsztam. Így most újabb bestbuy-t keresek. Olvasgattam a fórumot és látom használt rendszereket ajánlotok, de én nem bízom ezekben. Ár/érték arányban jobban járnék, de kitudja hogy mennyire hajtották meg, lettek-e rajtuk rejtett hibák.
Egyébként a Denon 1612 mellett még szemezek az alsó-közép kategóriából ezekkel:
Yamaha RX-V471
Onkyo TX-NR509 - ez az ethernet csatlakozó miatt tetszik, de nyilván a hangminőség fontosabb.
Ezek ugye feldolgozzák a HDMI audiójelet?
A héten valószínűleg elmegyek hallgatózni, mit javasoltok, hova menjek BP-n? Jó lenne addig 1-2 erősítőre szűrni a mezőnyt. Meg kitalálni milyen hangafalak legyenek. Jelenleg fogalmam sincs mi lenne a jó, annyi lehetőség van, és nyilván nem próbálgathatok órákig -
ladisz2
tag
Hello!
Igazából két db kis plussz hangfalat szerettem volna csak a tvmhez egy 11 m2-es szobába, ahol a néha filmet meccset kicsit jobb hangzásban szeretnék megnézni, így jutottam oda, hogy házimozi, vagy erősítő + hangfal nélkül nem megy és akkor már lecserélem régi gagyi dvd lejátszónkat azaz ezt a 2 (2.1-es) házimozi típust néztem ki:
SAMSUNG HT-C5200 HÁZIMOZI RENDSZER
SAMSUNG HT-D4200 HÁZIMOZI RENDSZER
árban kb. ugyanannyiért tudom beszerezni egyik kicsit újabb másik lehet kicsit jobb, de amit nem értek mit jelent egy házimozinál:
1. "Wi-Fi ready (Dongle)" vagy "WLAN (előkészítve)" Mit készítgetnek elő?
2. És a másikban amiben van wifi az minek van? Tudok netezni anélkül hogy bekapcsolnám a számítógépet? (Mert van wifis router a szomszéd szobában!)
3. Szóval szerintetek melyik a jobb és miért????
Segítségetek előre isköszönöm![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mikisys #19916 üzenetére
Kijelentetted, hogy sem a hallgató mögött, sem kétoldalt nem jó a mélyládák elhelyezése.
Erre válaszoltam, hogy tapasztalataim szerint mindkettő lehet kiváló és aki ezt tagadja, az tudatlan.
Ami a linken van, az szerintem sem jó, de amíg nem hallottam, inkább nem mondok véleményt.
Jártam jó hangú moziban.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mikisys
őstag
Kicsit késve reagálok, nem voltam netközelben:
Nem osztok Én semmit, csak van tapasztalatom és nem tegnap óta.
Nem értem a kritikádat, talán nem voltál még jól beállított hangú moziban? (Nem házi-moziban.)
Az a Grand Utopia nekem nem kéne, inkább az ára, amiből sokkal emberibb berendezést lehetne megvenni, kompletten.
Engem nem zavar, ha elöl esetleg látom a szubládát, mint ahogy a frontsugárzókat is láthatom.
Lehet, hogy a kőpadlón segít a szőnyeg, de nem segít az eleve rossz akusztikájú és zsúfolt szobán.
Én pedig, a már több mint 30-éves moziszakmai installációs, oktatási, bemérési ismereteimmel egyetemben állítom, hogy ami ott látható volt a linken, az minden, csak nem jó.Üdv!
-
gorbep
senior tag
válasz bajnokpityu #19908 üzenetére
A meghívás természetesen neked is áll, ha nem rettent el az a + 40km. Csak még nincs kész a hangfal, így csak az előzetes hangját tudod meghallgatni.... (Még a vásárolt állapotában van, de már gyűlnek az alkatrészek)
Meg ha nem zavar, hogy még ezer sebből vérzik a rendszerem....de legalább adsz tanácsokat
Ha már tudod a napot, egyeztetünk időpontot. A hétfő és kedd nekem nagyon húzós, jobb lenne szerda-péntek.
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
törölt tag
válasz Ed Parker #19912 üzenetére
"Az nem ez az árkategória."
Most mire gondolsz? Én arra céloztam, hogy kár ilyen dobozokkal kábítani a népet, mert bármely vacakot bedugva a sarokba lesz mélye bőven, csak kérdés, hogy milyen áron? Az SA által megadott tűrés pedig minden jóérzésű hifista számára gyanús... -
M@trixfan
addikt
válasz Ed Parker #19886 üzenetére
Jé, végre valaki rajtam kívül is ismeri itt a System Audio márkát! 1750-es frontokat használok és nagyon szeretem a gyorsaságát és az élőségét a rendszernek. Az a durva, hogy a SUB is ugyanolyan gyors és levegős. Megmondom őszintén először meg is lepett, hogy milyen jellegtelen és semmilyen hangja van a rendszernek pozitív értelemben. Ebből fakadóan nagyon hosszan hallgatható fáradtság nélkül.
Egyébként érdemes megnézni a monitor hangfalakat is a márkából. Teljes értékű sugárzók, már-már szatelit méretben. Hol van a sub/sat szettekhez képest akár egy aura 1-ből összeállított rendszer!
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
törölt tag
válasz #48613632 #19882 üzenetére
Én is nyugis vagyok..
De miért nem érted hogy basszreflex dobozokat -akár normál, akár mélynyomó- a basszuscsővel lehet hangolni?. Már harmadszor irom neked.... söt már ott járnak vele hogy a dobozméret töbszörösét képesek velük leadni akár töbtiz literrel megnövelhetik vele a virtuális köbtartalmat. Ezért mehet le a focal 39 Hz-ig és szólhat 200 Hz tartományban, ezért szólhatnak jól vele a kis dobozok is, minden lyuk nélkül.[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz Toobee #19899 üzenetére
Igen meg vagyok vele elégedve. Most építem át az eredetire, mert nem volt teljesen gyári. Ha kész lesz szívesen látlak egy meghallgatásra, csak szerintem Veszprém egy kicsit neked messze van.
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Corsair Void Elite Carbon USB RGB
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest