Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• powerup2

addikt

válasz VoidXs #186316 üzenetére

Az hogy az svs 40hz-től teljesít jól az egy dolog. Egy szintetikus teszten. De szobába már más a helyzet mert ott a falak fel is erősitik ha a sarokba teszem. Persze egyet értek azzal hogy mérve szabadtéren elvéreznek de nem is ott kell használni. Az hogy több szub nyomás alá helyezi a szobát az valóság hiszen levegőt mozgatnak meg. Minél több sub dolgozik a szobába annál jobban nyomás alá helyezik a szobát és élvezhetőbb lesz egy robbanás egy film effektnél. De ha sok sub van a szobába akkor alapból nem is kell annyira hajtani őket hiszen a szoba nyereség miatt darabonként plusz 3 dB nyerünk ami elég fasza. Ha meg egymásra helyezzük plusz 6 dB. Ha valahol van hely zártakat okosan egymásra pakolni akkor brutális hatást lehet velük elérni. De valaki a zártakat isteniti valaki meg a portolt subokat te utóbbi vagy ezzel nincs gond sőt vannak helyzetek azokkal lehet értelmes hangot kihozni. De ez már nagyon nagy mozikban kell elképzelni. Sok fórumozó itt egy nappaliba űzi a hobbit és bizony vannak határok. De azért nem kell temetni az svs-t sem mert bizonyos szempontból jó termékeket gyárt. Itt a fórumon van egy utálat az svs felé én vígan elvoltam az enyémmel anó. De pl a Rel-t jobban szeretem mert valóban gyorsabb meg aztán két driver jobb mint egy és nagyobb is a méret.

TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris

Új hozzászólás Aktív témák