Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz Dorian #158086 üzenetére

    3808 után a 4308 nekem egy hatalmas ugrás volt. A 4520 inkább szolgáltatások terén adott hozzá, hangban nem tudtam egyértelmű változást észrevenni, bár tegyük hozzá, a 4520 betegeskedett nálam elég sokat, ez azért tört borsot az orrom alá rendesen.

    Viszont most az Anthem MRX710 a 4520 után elsőre csalódás volt, irracionális a 4520 190W/csatornája vagy sem, sokkal több erőt éreztem benne, mint az MRX-ben. (kalibrálatlan állapot mindkettőnél)
    Az Audyssey kalibráció nálam vagy rontott a hangon, vagy totál fals dolgokat írogatott (fázishiba, stb), így a denonon csak a hangfaltávolságok és fülre a hangerő lett beállítva.
    Az ARC bemérés után viszont valami bombasztikus változást hozott az Anthem, elképzelni nem tudom, hogy honnan szedte így össze magát, de jelenleg egyértelműen jobb, min a 4520 volt. Erőben még továbbra is érzem, hogy nagyobb löketre képes a Denon, valamint a menüje (talán a sok-sok év Denonozás miatt) nekem sokkal logikusabb, mint az Anthem rommá bonyolított zegzugos rendszere, de a hangkép és moziélmény nagyot ugrott.

    Ugyanitt kérdés: amikor DTS vagy DTS HD MA anyagot nézek, akkor az Anthem csak annyit rak a kijelzőre, hogy 3/2 DTS. Mivel Plexről nézem a filmeket, és korábban a Plex nem támogatta a HD MA anyagot (de állítólag már igen), így nem tudom, hogy most továbbra is lekevert hangot kapok-e, vagy rendes passthrough van (a csatornák számával ne törődjünk, mert csak 5 van nálam, így inkább a bitráta érdekel, mint hogy 7 vagy 5.1)
    Valahol ezt meg tudom nézni, vagy át lehet állítani, hogy a kijelzőn más felirat legyen ilyenkor?

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák