Hamarosan érkezik a Philips legolcsóbb OLED tévéje

A belépő szintet képviselő OLED759 a Titan OS nevű rendszert használja.

Ha minden igaz, akkor már e hónap második felében a boltokba kerülhet a Philips 2024-es OLED tévé kínálatának legolcsóbb darabja. Ez az OLED759, amely 48, 55, 65 és 77 hüvelykes verzióban érhető majd el, ám az ára egyelőre nem ismert.


[+]

A termék teljesen alapszintű LG Display OLED panelt kapott, tehát nem a fejlettebb OLED evo vagy OLED evo MLA kijelzőt használja. A felbontás így is 4K, és a HDR anyagok kezelése is biztosított, viszont a fénysűrűség valamivel 1000 cd/m² alatt marad.

A maximális képfrissítési ráta 120 Hz, és a különféle képjavító funkciók sem hiányoznak, köszönhetően a saját fejlesztésű, 7. generációs P5 AI képfeldolgozó processzornak. Az Ambilight természetesen adott, viszont a többi Philips OLED tévétől eltérően nem a Google-féle smart platformot használja, ugyanis a Titan OS nevű rendszerrel látták el, amely nem tud annyi extrát, viszont gyengébb, olcsóbb hardverrel is beéri. Ráadásul az eltérő vezérlő képes négy HDMI 2.1 port kezelésére, amit a magasabb kategóriás készülékek nem mondhatnak el magukról.

Előzmények

Hirdetés