- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
Na, senki nincs?

A szöszi Dorkát nem az esze miatt fogjuk szeretni.

-
¤Envy¤
aktív tag
-
antikomcsi
veterán
Az egyik bemutatott játékos VV Giada, azt mondja magáról, hogy főállású anya.
Szerintetek e között és a VV-be jelentkezés között, nincs ellentétes reláció?Az ő viselkedésére külön kíváncsi leszek. Van egy-két forgatókönyv a fejemben, majd meglátom melyik jön be.
-
lowzor
veterán
-
LamaCube
addikt
Határozottan döntésképtelen!
Jó megfogalmazás...vagy nem?
-
antikomcsi
veterán
VV Bogi már most a kedvencem
"Határozott erős személynek tartom magam, de eközben makacs is vagyok nagyon, meg döntésképtelen is, amúgy néha gyenge is"
Kell ennél jobb casting...
VV Mercit is felülmúlja , így elsőre. Bár azt mondja szeret takarítani, hát az előző évadokból kiindulva ezt a vágyát kiélheti, a kérdés mennyire lesz kitartó 
Határozottan döntésképtelen!
-
¤Envy¤
aktív tag
"Határozott erős személynek tartom magam, de eközben makacs is vagyok nagyon, meg döntésképtelen is, amúgy néha gyenge is"
VV Mercit is felülmúlja , így elsőre. Bár azt mondja szeret takarítani, hát az előző évadokból kiindulva ezt a vágyát kiélheti, a kérdés mennyire lesz kitartó 
Neki nem az esze lesz a szereplése középpontjában, na.
Az a tippem, tőle várják most a könnyen kapható nőt. A 12. széria Renije.rushty: Akkor jó.

Egyébként a takarítás hiányát tényleg nem értem.... Ott vannak bezárva, semmi mást nem tudnak csinálni, csak rendben tartani az életteret.... Gondolom onnan indulhat, hogy aki igényes is lenne, nem akar a többi 10 után minden nap ganézni. (ami érthető is...)
-
rushty
őstag
-
LamaCube
addikt
-
¤Envy¤
aktív tag
-
¤Envy¤
aktív tag
"Reni vagyok!✨ Szeretem, ha úgy történnek a dolgok, ahogyan én azt elképzelem…👀 Erről általában gondoskodom is."
"A nevem Geri, focista vagyok.⚽️ Császárnak születtem, így nem csak a pályán, a VV12-ben is imádni fogsz!👑"
"A nevem Bogi!💋 Szeretek jól kinézni!😉 A cuki külső mögött azonban egy szókimondó nő áll.🤫"
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
Még annyit tudok elképzelni hogy a haverjai hallották valahol a Kiki Dee nevet, aztán utána kezdték el "Kikidi"-nek hívni. Ennyi erővel "Májktájszon" is lehetne, ugyanannyi köze lenne hozzá.
-
Migráns
tag
-
lowzor
veterán
Az idősebbeknek rögtön beugrik : Kiki Dee
Egy szösszenet a munkásságából.
Az számomra egyelőre rejtély, hogy a VV-os figura hogyan/mitől kapcsolódik az eredeti Kiki Dee-hez.
Nekem ránézésre inkább Ratyee Dee, és így talán ő is nyomhatna egy jó kis ....duettet Elton Johnnal!
Így leírva jobban hangzik...
De kétlem, hogy bármi köze lenne a becenevének az énekesnőhöz. -
Migráns
tag
Amúgy azt lehetne (legalább ezen a fórumon...) hogy nem a kinézetet szóljuk le?
Nem lehetne a kinézet mögötti embert nézni esetleg (amint elkezdődik ez az egész)? Konkrétan még semmit sem láttunk belőle, de már ratyi?Légyszi, legalább ezen a fórumon ne toljuk már, ami az egész facebookon folyik...

Az egész VV a kinézetről szól, így az elején még 100%-ban.
Nekem a leírtak ugrottak be.
Majd, ha kiderül, hogy ez a Kikidi fiú egy (hetero) római jellem, akkor az első leszek, aki így szól : Mea culpa! -
¤Envy¤
aktív tag
Amúgy azt lehetne (legalább ezen a fórumon...) hogy nem a kinézetet szóljuk le?
Nem lehetne a kinézet mögötti embert nézni esetleg (amint elkezdődik ez az egész)? Konkrétan még semmit sem láttunk belőle, de már ratyi?Légyszi, legalább ezen a fórumon ne toljuk már, ami az egész facebookon folyik...

-
Migráns
tag
Az idősebbeknek rögtön beugrik : Kiki Dee
Egy szösszenet a munkásságából.
Az számomra egyelőre rejtély, hogy a VV-os figura hogyan/mitől kapcsolódik az eredeti Kiki Dee-hez.
Nekem ránézésre inkább Ratyee Dee, és így talán ő is nyomhatna egy jó kis ....duettet Elton Johnnal!
-
¤Envy¤
aktív tag
Azt olvastam most, hogy összesen 8 játékos lesz csak. Ez igaz lehet?

Akkor ennek így nem sok értelme lenne.
Vagy csak vasárnap mennek 8-an, utána a többi? -
lowzor
veterán
A kemény múltú, a munkanélküli és a hisztérika.
Lehetett sejteni, hogy gagyi felhozatal lesz, mivel az RTL+-ra és a Cool-ra lett száműzve az egész.
Ilyen becenevet kitalálni, hogy "Kikidi", még olvasni is rossz. -
¤Envy¤
aktív tag
Én azon vagyok megdöbbenve, hogy a hivatalos VV FB oldalon mennyire megy már most az ítélkezés. pedig azért illene adni nekik egy esélyt, hogy legalább bemutatkozzanak a kamerák előtt...
Valaki kérdezte nemrég, hogy kiknek szól ez a műsor, hát, szerintem főleg azoknak, akik ott írogatnak...

-
Migráns
tag
Poénnak szántam, de azért kösz!
Amúgy sajnos tipikus VV figura. Kihagyjuk! -
antikomcsi
veterán
-
Migráns
tag
Első blikkre úgy láttam, hogy VV Vagina a hölgy neve.
Mondtam is magamban : lehet, hogy ezt a szériát nézni fogom.....

-
antikomcsi
veterán
A kemény múltú, a munkanélküli és a hisztérika.
-
rushty
őstag
-
lowzor
veterán
-
¤Envy¤
aktív tag
-
¤Envy¤
aktív tag
Van itthon egy eleg meretes, tobb millio fot szamolo reteg, aki minden este az Rtl es a Tv2 kozott kapcsolgat. Tobb mint 20 ev alatt eleg jol felmerte mar mindket csatorna, hogy mivel tudjak megakadalyozni a konkurensre atkapcsolast. Ha csokkeno nezettseget mernenek, akkor nem indulna uj evad. Oriasi tevedes azt hinni, hogy a csatornak hatarozzak meg mit kell nezni. Rengeteg olyan musor volt,aminek tobb ev utan elkezdett csokkenni a nezettsege es siman elkaszaltak. En sem erre sem a Bigbratyora nem kapcsoltam odasoha, max 1-1 epizod vendegsegben, vagy rovid reszletek a youtubeon,facebookon. Az Eden Hotelbol viszont az elso ket evadot megneztem,es az szerintem mokas volt.
Szerintem több milliós már nincs. Inkább a neten nézik, amit ők maguk szeretnének, nem a tv-ben.
Vagy csak nagyon vakon vagyok. De meglepődnék rajta, ha a fiatalok (fiatalabbak) a mai világban ott ülnének esténként a tv előtt...
-
LamaCube
addikt
Üdv mindenkinek! Merüljünk alá megint

Úgy érzem ez az évad kegyetlenül alulmúl mindent, de ezért nézem
-
antikomcsi
veterán
Van itthon egy eleg meretes, tobb millio fot szamolo reteg, aki minden este az Rtl es a Tv2 kozott kapcsolgat. Tobb mint 20 ev alatt eleg jol felmerte mar mindket csatorna, hogy mivel tudjak megakadalyozni a konkurensre atkapcsolast. Ha csokkeno nezettseget mernenek, akkor nem indulna uj evad. Oriasi tevedes azt hinni, hogy a csatornak hatarozzak meg mit kell nezni. Rengeteg olyan musor volt,aminek tobb ev utan elkezdett csokkenni a nezettsege es siman elkaszaltak. En sem erre sem a Bigbratyora nem kapcsoltam odasoha, max 1-1 epizod vendegsegben, vagy rovid reszletek a youtubeon,facebookon. Az Eden Hotelbol viszont az elso ket evadot megneztem,es az szerintem mokas volt.
Ha igazán kínost akarnál esetleg nézni, ahol már Te érzed magad kellemetlenül közben, akkor ajánlom a MILF Manor-t.
-
kenwood
veterán
Senkit nem fogok leszólni (pszichológus hallgatóknak érdekes lehet a dolog) de én semmiféle értéket, szórakoztató faktort nem látok benne.
Persze nem vagyunk egyformák és ez a szép az emberben. Van aki Al Pacinot néz, van aki Győzikét, van aki mulatóst hallgat, van aki Zeppelint.
Totál unalmas lenne a világ ha mindenki ugyanarra gerjedne.
No és persze a média mogulokat is el kell tartania valakinek.......Van itthon egy eleg meretes, tobb millio fot szamolo reteg, aki minden este az Rtl es a Tv2 kozott kapcsolgat. Tobb mint 20 ev alatt eleg jol felmerte mar mindket csatorna, hogy mivel tudjak megakadalyozni a konkurensre atkapcsolast. Ha csokkeno nezettseget mernenek, akkor nem indulna uj evad. Oriasi tevedes azt hinni, hogy a csatornak hatarozzak meg mit kell nezni. Rengeteg olyan musor volt,aminek tobb ev utan elkezdett csokkenni a nezettsege es siman elkaszaltak. En sem erre sem a Bigbratyora nem kapcsoltam odasoha, max 1-1 epizod vendegsegben, vagy rovid reszletek a youtubeon,facebookon. Az Eden Hotelbol viszont az elso ket evadot megneztem,es az szerintem mokas volt.
-
antikomcsi
veterán
És íme a Vice City, akarom mondani a Való Világ 12 műsorvezetői:
Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Peti
-
lowzor
veterán
Most nagyon megörültem annak, hogy ezer éve nem láttam még részleteket se belőle!
Lehet, hogy jól tetted.
Én is csak azért néztem, mert imádom a durva trash-t.
-
mefistofeles
veterán
-
lowzor
veterán
Ezt nem bírom megállni.....
A valóvilág mikor nem volt trash?????Ennyire durva trash azért nem volt, mint az utolsó néhány évadban.
-
mefistofeles
veterán
Elég low budget medencének tűnik...
Eddig volt bent egy rendes jakuzzi, azzal vajon mi lett?
A design 1:1-ben a GTA-ról lett kopizva.
Nagy színvonalat a szereplők tekintetében nem várok, tekintve, hogy az RTL 622. csatornájára, és az RTL+-ra lett száműzve, aminek van kb 3 előfizetője, és már nagyon rég elmentek a trash irányába is.Ezt nem bírom megállni.....
A valóvilág mikor nem volt trash????? -
lowzor
veterán
Valami azt súgja, hogy ebben a "medencében" sem fognak túl sok úszóversenyt rendezni.
Amúgy kicsit GTA-s lett a dizájn.
Elég low budget medencének tűnik...
Eddig volt bent egy rendes jakuzzi, azzal vajon mi lett?
A design 1:1-ben a GTA-ról lett kopizva.
Nagy színvonalat a szereplők tekintetében nem várok, tekintve, hogy az RTL 622. csatornájára, és az RTL+-ra lett száműzve, aminek van kb 3 előfizetője, és már nagyon rég elmentek a trash irányába is. -
¤Envy¤
aktív tag
Szerintem ez nem medence, hanem dugókád.......
Nálad a pont. Jakuzzi-szerűnek nézem... csak nagyobb, mint az eddigiek a sarokban...
Fú, de rossz érzéseim vannak előre ettől az évadtól.
Sanszos, hogy megint alulmúlja az előzőt, ha egyáltalán lehetséges. -
mefistofeles
veterán
-
¤Envy¤
aktív tag
Valami azt súgja, hogy ebben a "medencében" sem fognak túl sok úszóversenyt rendezni.
Amúgy kicsit GTA-s lett a dizájn.
Így lenne ötösöm a lottón.

De a mérete minden képzeletemet alulmúlta.
Miért ilyen kicsi, mikor lenne ott hely? -
antikomcsi
veterán
Úgy van, egy népbutitó hulladék ez, pont olyan, mint az Éjjel Nappal prolipest.
Olyan ez, mint a kannásbor, annak is megvan a saját célközönsége.Köszönjük szépen a hozzászólásod és a véleményed, mely visszajelzés fontos számunkra.
Azonban sajnálattal vesszük észre, hogy vagy nem olvastad a téma indító írást, vagy nem sikerült feldolgoznod az abban foglaltakat.
Ha a továbbiakban is hozzászólnál, megköszönnénk, ha azt nem degradáló módon tennéd.
-
Armagedown
őstag
Senkit nem fogok leszólni (pszichológus hallgatóknak érdekes lehet a dolog) de én semmiféle értéket, szórakoztató faktort nem látok benne.
Persze nem vagyunk egyformák és ez a szép az emberben. Van aki Al Pacinot néz, van aki Győzikét, van aki mulatóst hallgat, van aki Zeppelint.
No és persze a média mogulokat is el kell tartania valakinek.......Úgy van, egy népbutitó hulladék ez, pont olyan, mint az Éjjel Nappal prolipest.
Olyan ez, mint a kannásbor, annak is megvan a saját célközönsége. -
antikomcsi
veterán
-
mefistofeles
veterán
No és persze a média mogulokat is el kell tartania valakinek....... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én annak idején a Survivor-ös topikját követtem. Jó volt olvasni a hozzászólásait.
-
¤Envy¤
aktív tag
Aki ezt a szennyet nézi az egy .............

Hát akkor, üdv itt.

Vakegérke annyira hiányzott már az előző szériánál is.
Sokszor bennem volt, hogy 1-1 dolog kapcsán úgy olvasnám a véleményét...
-
Met
nagyúr
-
Bird
addikt
Ez szép volt.
Vakegérke mosolyog ott fent.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Pajac: Kínai
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Projektor topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Garanciás Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 7435HS, 16GB RAM, RTX 4050 105W kevesebb mint 3 napos használat
- Eladó újszerű Samsung A57 8/256 GB független készülék, dobozában garanciával.
- Eladó eredeti Noblechairs EPIC / ICON / HERO párna több színben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest