-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz Lacielvtárs #144698 üzenetére
Gyerekjáték.
(#144702) ELACielvtárs
Győzzük majd a HDD-ket venni.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dagidög
senior tag
válasz Lacielvtárs #144706 üzenetére
Várj csak, mostanában fogok felölteni képet az enyémről.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MasterMark #144709 üzenetére
Mert ez retusált fotó lenne?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #144711 üzenetére
Nyilván ha lámpa mellett fotóznám a vászonra vetített képet, akkor nem így nézne ki. Szóval egy sötétben és egy lámpafényben fotózott kép van egyberakva. Ennyi a csalás.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Tamoo #144712 üzenetére
Én biztos voltam benne hogy nincs ott számottevő 'csalás'
De mondjuk egy profi arcképgyaros úrtól, aki az én avataromat, anno kb 3 perc alatt majdnem készre alkotta, megbocsáthato a kep 'mahinalas'[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
WaterWave
veterán
-
krx21
nagyúr
válasz arcitec #144717 üzenetére
Nem csak zabáldába szoktak folyadékot fogyasztani. De mondhattam volna a távírányítók helyét is.
Én például nagyon szívesen íszok meg egy jó dupla presszókávét film közben...
Egy nagyon pici kis guruló asztalt javasolnék, ami ha útban van simán odébb lehet tolni.[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz26
senior tag
Köszi mindenkinek, hétfőn felhívom akiket írtatok .
Pár szót írnék azért az XMC-1-ről is, legyen tőlem is némi ömlengés róla a fórumon . A sztereón jobb, mint amire előzetesen számítottam (Arcam P7 végfok van mellette), ezzel a jelenlegi rendszeremben nem ő a gyenge láncszem, és hiányérzet nélkül tudok zenét is hallgatni (persze hallottam már jobbat, de egyelőre bőven kielégíti az igényeimet). A moziról viszont még nem írnék semmi konkrétat, mert igazi mozi hangerőn csak néhány film ment le (a jelenlegi szabadidőm jelentős része a kisfiamé, emiatt a mozi kicsit háttérbe is szorult, esténként leginkább sorozatok mennek )
-
Gabesz26
senior tag
válasz Patice #144725 üzenetére
Forrás, de ez is lehet a forrás nem tudom melyikre gondoltál
HTPC jelenleg EVGA Supernova 550 G3 táppal (a lineáris tápom elfüstölt tavaly, azóta nem sikerült eljuttatnom a gyártóhoz , nem kizárólag az én saram, de nagyrészt időhiány miatt azért mégis ). Lejátszóprogram Jriver, meg van fenn Voyage-MPD is.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
köszi
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz gabo01 #144729 üzenetére
Barnás-cappuccinos valami. Ha minden igaz Trilak S 4040-Y30R N1487
Bár élőben sötétebbnek néz ki mint a netes színkocka. Le kell venni a monitoron a fényerőt.(#144731) ELACielvtárs: Heti egy-két filmre van idő, szóval nem sokat van bekapcsolva. Zenét nem hallgatok rajta. Így utólag már lehet azt mondom, hogy mozijegyekre kellett volna költeni az árát. Persze szeretem, nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Dagidög
senior tag
válasz Lacielvtárs #144708 üzenetére
Mindjárt jön, csak én is retusálok...
(#144710) WaterWave: Igen és maximálisan elégedett vagyok vele.
-
szrobert
tag
Sziasztok,
Audyssey bemérés után, Denon X4300-on mit lehet és
mit kell korrigálni, beállítani az optimális eredményért?
Vagy hagyjak úgy mindent, ahogy Ö bemérte?
Gondolok a crossover, sub level, Adyssey beállításokra..Köszi a segítséget
-
-
Dagidög
senior tag
Költözés vége felé járok, így néz ki a placc:
A terv:
1: szerezni bútort a PC-erősítő-center hármasnak. A frontok között 150 cm helyem van, az erősítő csatlakozókkal együtt 42 cm, így a szokásos 40 cm mély szekrények kiesnek. Nem is látok most ennek megfelelő méretűt.
2: TV megy falikonzolra a bútor fölé, hátterek szintén konzolra a hátsó falon.
3: akusztika rendbetétele. Rengeteg a csupasz falfelület, ezzel kéne kezdeni valamit.Minden javaslatot szívesen fogadok.
-
Csabroncka
addikt
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Csabroncka #144741 üzenetére
Nem tagadom, igazad van
Norbi72 úrrol úgy tudom oszlopos tagja a finom 'tüzes vizek, csipi jujjj' fogyasztásának"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
válasz Tamoo #144722 üzenetére
Olyat még nem, de hallgattam már és nem jött be.. Ez nem azt jelenti, hogy rossz, csak nem fogott meg soha, sem a kialakitásával, se a hangjával....
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Dorian
félisten
-
VoidXs
nagyúr
válasz Quetz #144746 üzenetére
Ezek pont azok a cuccok, amiket nagyon könnyen meghallgathatsz, tekintve, hogy szinte minden magyar moziban ezek vannak, és rendre a Crown szól jobban. Én kizárólag használtpiacot néznék, mivel ezek a végtelenségig jók, gyakran selejteznek le belőlük százasával, és újonnan eszement drágák. A hivatalos magyar viszonteladójuk a CinemaNext, illetve talán a Mikropo és a DNN is tud szerezni újat.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest