Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Escape from Tarkov Showcased in New Batch of Screenshots
Az alábbi mondat elég érdekes:
"Story-driven scenario based walkthrough as one of the multiplayer gamemodes. Complete raids on large scale locations with your friends or alone." -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Én is odaadtam nekik az EOD árát. Mondjuk nyilván nem voltam hajlandó kifizetni a 110 euró + 27%-os VAT-ot. 6854 rubelt fizettem, amiben egyébként így is benne van a 27%-os ÁFA. Nem olyan egyszerű átverni a rendszert, mint régen.
Fake IP-s módszert alkalmaztam, nem pedig azt, ami a #3-ban van. Mostani árfolyamon ~28.500 forintért lehet megvenni az EOD-ot.
Már most sokkal jobban tetszik, mint a Division. Abban én nagyon csalódtam. Legyen a játék magával ragadó. Mint a HL2, vagy a Destiny. A Division-ben semmi olyan nincs, ami miatt 80 óra játék után úgy döntenék, hogy több időt áldozzak rá. Nincs benne "tűz". -
breakout123
aktív tag
Valamint április 2-án lesz belőle stream twitchen. A hivatalos oldalon és a facebookon is írnak róla.
-
xtro
aktív tag
-
Dave567
addikt
Itt egy kis műsor, eléggé furácska még szerintem.
-
-
törölt tag
Lehet jelentkezni Closed Beta-ra, akit erdekel.
-
Dave567
addikt
Ez soha nem akar megjelenni? Még mindig semmi hír, már jó lenne valami videó, vagy játékmenet.
-
Dave567
addikt
ts.clans.hu:10318 ide is berakom, aki majd szeretne játszani a játékkal, az ide jöhet TS-re, én biztos nyomni fogom ha jó lesz.
-
Dave567
addikt
Metro mai napig tetszik, stalker is fasza játékvolt, de elcseszték a sok mászkálással, mikor a-b-ig eljutottam kinyírtam mindenkit, pár kilométer gyalog, aztán vissza megint ott vannak, és lemészároltak, akiket már kinyírtam, de tényleg ez a sok mászkálás már az agyamra ment, mentem, mentem és csak mentem.
-
.LnB
titán
Azt egyébként megfigyeltétek, hogy ezeknek az Orosz vonzáskörzetben készülő játékoknak van egy fura grafikus stílusuk? Metro, Stalker, Survarium stb . Persze nem mindnek, én az FPS-ek esetében vettem észre.
Lehet őket már így tanítják a művészeti és programozó iskolákban.(#20) Sebestyen01 De egyébként nem értem, pont náluk nem olyan fejlettek a pc-k, és pont ők nem figyelnek az optimalizálásra.
-
Dave567
addikt
válasz
Sebestyen01 #20 üzenetére
Bízz bennem.
-
Dave567
addikt
válasz
Kishandris1 #13 üzenetére
Igen, ezt én is remélem.
-
Dave567
addikt
Nagyon odavág srácok, imádkozom, hogy jó legyen..
-
xtro
aktív tag
válasz
Kishandris1 #10 üzenetére
Ők,ha jól látom csak az "általános K-F" fordították.
xtro
-
xtro
aktív tag
Üdv!
Ha van rá igény lefordítom a teljes "Kérdez-Feleleket".
Írjatok nyugodtan.xtro
-
.LnB
titán
válasz
Kishandris1 #7 üzenetére
Angol verzió: [link]
Ezek nem tökölnek, próbálnak tényleg mindent a legélethűbbre csinálni. Bár ez kiüthet a balance-ra később szerintem.
-
törölt tag
Kivancsi leszek majd hogy fejlodik a jatek, milyenek a visszajelzesek, Beta-ra mar benevezek
-
Dave567
addikt
válasz
Kishandris1 #3 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, de én nem rendelek már elő semmit, meg várom a bétát, meg az értékeléseket.
Sajnos belefutottam a Battlefield szériába, sokat fizettem a bughalmazokért, és nagyot csalódtam.
De azért köszi. -
Kishandris1
csendes tag
Hali!
https://www.youtube.com/watch?v=dIi-g3zHPhU itt van a vidim hogy melyik fizetési móddal érdemes a játékot megvenni,mert paypalnál/bankártyás fizetésnél olyan +15ezret rádob a rendszer!
Persze a 110 eurósról beszélek
(Tudom nem a legjobb videó,de azért eddig sok embernek segítettem ezzel) -
törölt tag
Udv az FPS MMO RPG rajongoknak!
Egy remek kis lovolde keszul orosz kezek altal, a cimben is szereplo Escape from Tarkov.
Egy igazi, orosz sajatossagokat magan viselo Survival Game-nek igerik a fejlesztok, STALKER rajongok biztosan kedvelni fogjak
Itt talalhato az Announcement Trailer illetve mar megjelent par ingame video is, a jatek reszletessegerol itt talalhattok egy masik videot.
A jatek megjelenesere 2016-ban szamithatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest