Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
westlake
félisten
Escape from Tarkov Showcased in New Batch of Screenshots
Az alábbi mondat elég érdekes:
"Story-driven scenario based walkthrough as one of the multiplayer gamemodes. Complete raids on large scale locations with your friends or alone." -
törölt tag
-
westlake
félisten
-
törölt tag
-
Dave567
veterán
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Én is odaadtam nekik az EOD árát. Mondjuk nyilván nem voltam hajlandó kifizetni a 110 euró + 27%-os VAT-ot. 6854 rubelt fizettem, amiben egyébként így is benne van a 27%-os ÁFA. Nem olyan egyszerű átverni a rendszert, mint régen.

Fake IP-s módszert alkalmaztam, nem pedig azt, ami a #3-ban van. Mostani árfolyamon ~28.500 forintért lehet megvenni az EOD-ot.
Már most sokkal jobban tetszik, mint a Division. Abban én nagyon csalódtam. Legyen a játék magával ragadó. Mint a HL2, vagy a Destiny. A Division-ben semmi olyan nincs, ami miatt 80 óra játék után úgy döntenék, hogy több időt áldozzak rá. Nincs benne "tűz".
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
breakout123
aktív tag
Valamint április 2-án lesz belőle stream twitchen. A hivatalos oldalon és a facebookon is írnak róla.
-
Dave567
veterán
-
törölt tag
-
xtro
aktív tag
-
Dave567
veterán
-
xtro
aktív tag
-
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
Köszönöm, nem baj, csak kíváncsi voltam.

-
xtro
aktív tag
Nem akarok butaságot mondani, de úgy olvastam hogy csak digitálisan lesz elérhető.(persze lehet h fizikális aktiváló kódot lehet majd venni, de gondolom nem erre gondoltál
)
Ooh és fent lesz steamen is (mondjuk erre még semmilyen jel sincs a steamen :/ ) . -
Dave567
veterán
-
xtro
aktív tag
-
Dave567
veterán
-
törölt tag
-
Dave567
veterán
Ez soha nem akar megjelenni? Még mindig semmi hír, már jó lenne valami videó, vagy játékmenet.

-
Dave567
veterán
ts.clans.hu:10318 ide is berakom, aki majd szeretne játszani a játékkal, az ide jöhet TS-re, én biztos nyomni fogom ha jó lesz.

-
Dave567
veterán
Azt egyébként megfigyeltétek, hogy ezeknek az Orosz vonzáskörzetben készülő játékoknak van egy fura grafikus stílusuk? Metro, Stalker, Survarium stb . Persze nem mindnek, én az FPS-ek esetében vettem észre.
Lehet őket már így tanítják a művészeti és programozó iskolákban.
(#20) Sebestyen01 De egyébként nem értem, pont náluk nem olyan fejlettek a pc-k, és pont ők nem figyelnek az optimalizálásra.

Metro mai napig tetszik, stalker is fasza játékvolt, de elcseszték a sok mászkálással, mikor a-b-ig eljutottam kinyírtam mindenkit, pár kilométer gyalog, aztán vissza megint ott vannak, és lemészároltak, akiket már kinyírtam, de tényleg ez a sok mászkálás már az agyamra ment, mentem, mentem és csak mentem.
-
Sebestyen01
őstag
Azt egyébként megfigyeltétek, hogy ezeknek az Orosz vonzáskörzetben készülő játékoknak van egy fura grafikus stílusuk? Metro, Stalker, Survarium stb . Persze nem mindnek, én az FPS-ek esetében vettem észre.
(#20) Sebestyen01 De egyébként nem értem, pont náluk nem olyan fejlettek a pc-k, és pont ők nem figyelnek az optimalizálásra.

Ott is be lehet szerezni jó cuccokat csak nem költenek rá! Szerintem ez sem fog kilogni a sorból optimalizacio téren. Bár a stalkerrel is játszottunk!
-
.LnB
titán

-
Dave567
veterán
Ugyan attol hogy a stalker par eve kiadott modder csapat altal feltupirozott bugtalanitott verzioja sem kepes meg a mai napig se jol futni meg nem azt jelenti hogy nincs optimalizacio!

Dave567:
Attol meg azert tavol vagyunk!
Bízz bennem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sebestyen01
őstag
Ugyan attol hogy a stalker par eve kiadott modder csapat altal feltupirozott bugtalanitott verzioja sem kepes meg a mai napig se jol futni meg nem azt jelenti hogy nincs optimalizacio!

Dave567:
Attol meg azert tavol vagyunk!
-
Dave567
veterán
-
K1nG HuNp
őstag
-
.LnB
titán
-
K1nG HuNp
őstag
-
.LnB
titán
-
Dave567
veterán
Remélem hogy az anti-cheat jó lesz és nem fogják a hackerek elbaszni a játékot!Meg hát a loot rendszer is ha nagyon szar lesz!

Igen, ezt én is remélem.
-
Kishandris1
csendes tag
-
Dave567
veterán
Nagyon odavág srácok, imádkozom, hogy jó legyen..

-
Kishandris1
csendes tag
-
xtro
aktív tag
Üdv!
Ha van rá igény lefordítom a teljes "Kérdez-Feleleket".

Írjatok nyugodtan.xtro
-
Kishandris1
csendes tag
-
törölt tag
Kivancsi leszek majd hogy fejlodik a jatek, milyenek a visszajelzesek, Beta-ra mar benevezek

-
Kishandris1
csendes tag
Jaja abba én is belementem

Meg most a battlefrontba is majdnem,csak másra kellet a pénzt és háát jó hogy nem vettem meg
Egy új BF-et kaptunk star wars témában!
Amit nagyon várok az ez a játék,+a Black Desert Online-t!
-
Dave567
veterán
Hali!
https://www.youtube.com/watch?v=dIi-g3zHPhU itt van a vidim hogy melyik fizetési móddal érdemes a játékot megvenni,mert paypalnál/bankártyás fizetésnél olyan +15ezret rádob a rendszer!
Persze a 110 eurósról beszélek
(Tudom nem a legjobb videó,de azért eddig sok embernek segítettem ezzel)
Szia!
Köszi a segítséget, de én nem rendelek már elő semmit, meg várom a bétát, meg az értékeléseket.
Sajnos belefutottam a Battlefield szériába, sokat fizettem a bughalmazokért, és nagyot csalódtam.
De azért köszi.
-
Kishandris1
csendes tag
Hali!
https://www.youtube.com/watch?v=dIi-g3zHPhU itt van a vidim hogy melyik fizetési móddal érdemes a játékot megvenni,mert paypalnál/bankártyás fizetésnél olyan +15ezret rádob a rendszer!
Persze a 110 eurósról beszélek
(Tudom nem a legjobb videó,de azért eddig sok embernek segítettem ezzel)
-
Dave567
veterán
Udv az FPS MMO RPG rajongoknak!

Egy remek kis lovolde keszul orosz kezek altal, a cimben is szereplo Escape from Tarkov.
Egy igazi, orosz sajatossagokat magan viselo Survival Game-nek igerik a fejlesztok, STALKER rajongok biztosan kedvelni fogjak

Itt talalhato az Announcement Trailer illetve mar megjelent par ingame video is, a jatek reszletessegerol itt talalhattok egy masik videot.
A jatek megjelenesere 2016-ban szamithatunk.
Engem nagyon érdekel a játék, remélem nem szúrják el.
Ha király lesz akkor nálam az év játéka lesz. -
törölt tag
Udv az FPS MMO RPG rajongoknak!

Egy remek kis lovolde keszul orosz kezek altal, a cimben is szereplo Escape from Tarkov.
Egy igazi, orosz sajatossagokat magan viselo Survival Game-nek igerik a fejlesztok, STALKER rajongok biztosan kedvelni fogjak

Itt talalhato az Announcement Trailer illetve mar megjelent par ingame video is, a jatek reszletessegerol itt talalhattok egy masik videot.
A jatek megjelenesere 2016-ban szamithatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Medence topik
- Vírusirtó topic
- Parfüm topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Kilőtt a SpaceX, billiomos lett Elon Musk
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G8 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel Core i5-7500 3.40GHz Quad-Core
- Gamer PC! Rtx 3070/ i5-12400F/32GB RAM/1TB Nvme SSD/Vízhűtés
- HP 640 G8 TOUCH, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- G.Skill Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3200 MHz CL16 DDR4 F4-3200C16D-16GTZR
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB White Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5223, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

)

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)