Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ottofon
üzenetére
hát a center addig mindegy amíg be nem kapcsolod hogy szóljon...
tehát sztereó zenénél tényleg mindegy milyen centered van
viszont én magam is azt mondom amit BBéci, kell az egység!
egész addig nem hittem az egységben amíg meg nem vettem az ELAC- frontjaim, majd egy héten belül, pénzt, időt, energiát nem kímélve a föld alól is beszereztem egy "azonos" centert az ELAC-okhoz, akkora volt a kirívó hangbéli különbség, hogy nem bírtam elviselni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest