Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bajnokpityu

félisten

válasz Cseneles #128589 üzenetére

ez korántsem egyértelmű. a jobb hangfal az elektronika, kábelek hibáit is jobban mutatja.
    szinergikus láncot érdemes épiteni, vannak doboz+elektronika+kábel összeállítások, amik árukat meghazuttoló hangot adnak, és vannak drága cuccok, amik meg nem illenek össze, és szar a végeredmény.

BBéci: egyetértek Tamoo-val. az a tetves kis silver IC a maga 2rugós méterárával több 50-60rugós más márkájú új kábeleknél jobb hangú, de minimum 5öt lehet sorolni, amivel egyenrangú.
    egyébként én nem ismerem el a norma, meg oppo óriási kvalitásait, totálisan fölöslegesnek érzem közéjük a silvernél jobb kábelt. normán ugye disznek van XLR, hiszen asszimmetrikus erősítő.

mert persze 700rugós kábelt közéjüktéve valamilyen szempontból jobb lesz a hang, de sokkal jobban jár az emberünk, ha a 700rugónyi kábelt akár a norma, akár az oppo lecserélésére költi. oppot én még jól zenélni sose hallottam, a normát pedig egyetlen dobozzal hallottam jól szólni, a kis micro utópiával. semmi mással nem mutatott olyat, amit ára alapján várnék.

szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák