Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kigyi_23

    addikt

    Denon AVR-1909 vs Marantz SR-5007

    Ugyan még mindig csak 2 napnyi teszteléssel a hátam mögött, de jónak tűnik a dolog, mindenképpen minőségi feljebb lépésnek értékelem.
    A Denon jó volt, de Multi EQ nélkül gondolom főleg a szoba problémás elrendezése miatt nem tudott mit kezdeni a zenéimmel. Szóltak, még volt ami egész jól is szólt, de Rock, Dubstep, Techno szólt rajta normálisan ezek is csak azért, mert a basszus elvitte a hátán őket. Ezzel el is érkeztünk a Denon nagy előnyéhez, hogy töménytelen mennyiségű basszust tudott produkálni szinte bármihez ami ezeknél a zenéknél még jól jön, de lássuk be ez nem minden. Házibulihoz tökéletes oda a dinamika sem fontos csak huppogjon, de erre meg éppen nem használom így keresnem kellett valami utódot :D

    Marantz: Ehhez képest amikor megkaptam hát kicsit még hiányoltam a mélyeket aztán meg a beállítást követően elégedett nyugtáztam, hogy nem mindenhol tolja az arcomba őket, de ahol kell és ahol megkívánja a forrás ott van annyi amennyi oda kell se több se kevesebb. Egyértelműen sztereón kategóriát léptem vele nem is kicsit a Denonhoz képest. Lágyabb lett a hangja, de mégis pontosabb és kellemesebb. Valószínűleg erősen színez, de erre még nem tudok válaszolni annyit nem sikerült hallgatni amennyit szerettem volna.

    5.1 hát itt még kicsit húzom a szám szép-szép, de valami hiányzik ezen még valamit állítanom kell, talán rá is jövök mi az egyenlőre a menüt tanultam meg mi micsoda és merre található. A websetup jól jön gépről látom és állíthatom vagy telefonról is akár 2 marantz alkalmazást is találtam hozzá. A webrádió nagyon jól jön itt FM jel nincs csak nagyobb antennával tehát eddig a popcorn-ról kellett zenét hallgatnom ami kicsit macerásabb volt.
    A saját zenelejátszóját nem próbáltam egyáltalán érdemes? Vagy inkább használjam továbbra is a popcorn-t?

    https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Új hozzászólás Aktív témák