- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Első rénézésre átvették a Disney+ elrendezését, ott is a képernyő tetején van egy Sorozatok vagy Filmek menüpont.
-
himpike
aktív tag
"A Netflix új kedvenc témája a használati idő, és arról győzködi a befektetőket, hogy ez mutatja jól a fogyasztói elégedettséget."
Mi a kérdés..? -
ddekany
veterán
válasz
roadrunner64 #13 üzenetére
Ha ennyire abszurd módon primitív a keresés, mint mondod, az azért valószínűleg szándékos. Talán olyasmi ez, mint mikor állandóan átrendezik az élelmiszerboltot, hogy többet bolyongjál, és megláss és megvegyél plusz dolgokat.
-
repvez
addikt
Attól, hogy változtatnak a designon még a szar filmeken nem, abbol meg egyre több van és emiatt nem találok olyat amit megnéznék, nem azért, mert nem találom a menube.
Olyan jol védekeznek az illegális letöltés ellen, hogy olyan szar filmeket gyártanak, hogy még ingyen se nézném meg torrentrol.Amiota, szétváltak és egyre több streaming szolgáltato lett amelyik elvitte a saját filmjeit már nem éri meg igy se nézni, mert a jo filmekhez 5-6 helyre kéne elöfizetni ami már több mint 60k is lehetne havonta annyit nem ér meg pár film, még moziban is olcsobban kijön az ember ha mindegyik elérhető lenne ott
-
roadrunner64
csendes tag
Nálam még nem frissült, de kíváncsi vagyok mennyit javul, mert most még ez eléggé gáz. Már eleve a GoogleTV-s verzió sokkal kevesebbet tud, mint ha böngészőn keresztül használnám. Az tetszik, hogy az új filmek, a sorozatok és a sima filmek külön mappában vannak, de ha keresek pl. egy vígjátékot, akkor már egy kalap alá dobálja az összeset. Mivel engem a sorozatok sohasem érdekeltek, így idegesítő. Az is idegesítő, hogy kilistázza az összes filmet, még akkor is, ha nincs hozzá legalább magyar felirat. Miből gondolják, hogy én meg akarok nézni egy indonéz nyelvű filmet angol felirattal? Böngészőből lehet keresni szinkron nyelvek szerint, de akkor aztán igazi kotyvassz lesz a végeredmény, mert minden műfaj egy rakásban lesz. Ha a szűrést jól átdolgoznák, a régebbi filmeket (amik még érnek valamit) felraknák magyar szinkronnal is (mert van hozzájuk magyar is, csak nem a netflix-nek) még egész jó streaming csatorna lenne belőle.
-
snemeth
aktív tag
Miután a google telepakolta az általa árult filmekkel az Android TV Home-ot (Sony Bravia), leszedtem a francba az update-et és így az eredetileg fent lévő verzió van belőle, ami még mentes minden ilyen vacaktól. Érezhetően gyorsabb az egész, mivel nincs tele a memória a sok szeméttel. Azóta kézzel frissítek. Legfeljebb a Netflix app sem lesz frissítve, amíg lehet.
-
Joz76
tag
akkor talán csinálja meg a keresőjét rendesen, hogy egszerre több dologra is tudjak szűrni (pl. nyelv és műfaj)
-
csibe1
addikt
Jól mondod, elmehetned oda vissza ahonnan kipottyantották őket; de szárazon, és százas szöggel kiverve az utat.
A franc megeszi, hogy állandóan variálnak a menüben a borítóképekkel!
Engem ez például nagyon idegesít!
Nem igaz, hogy ezzel kell csesztetni az előfizetőt!
Múltkor inkább elmentem a virágboltba, és megoldottam onnan ami kellett.
Ezzel csak azt érik el, hogy pápá... -
strogov
senior tag
Majdnem. A netflix eredendően híres az ajánló algoritmusáról. Már a dvd korszakban nagyon jól csinálták. Tényleg nagyságrendekkel jobb mint bármelyik másik streaming-é. Persze messze nem tökéletes. Az ajánlóval viszont lehet(ne) terelni az embereket.
Mivel az embereknek az orra elé van téve sok egyéb lehetőség is, ezért nem az ajánlottakat nézik. Ahogy egy étteremben is csak "összezavarja" az embereket a választék. Egy jó étteremnek sem véletlenül nem 30 oldalas a menüje.
Ha az emberek leszoknak az import árúról mert nem látják (nem "zavarja össze őket"), akkor több marad a netflix-nél. Az egy bit-es user-nek majdnem mindegy mire alszik el, csak azért "pörgetett" tovább mert látta, hogy az is ott van. -
Az összes streaming szolgáltató saját felülete egy rakás x@r.
Nem lehet normálisan keresni, szűrni, saját listát vezetni, stb.Kb. mintha direkt arra mennének rá, hogy minél többet kellejen bóklásznod, annál nagyobb a valószínűsége, hogy találj valami plusz érdekes tartalmat... vagy hogy ideg összeroppanást kapj.
-
Johnny001
senior tag
Majd, ha ideológia mentes lesz, de garantáltan!!!!
-
mepet
addikt
Ujrafogalmazom a cikket egy mondatban, javitsatok ki, ha felreertettem:
A netflixet zavarta, hogy tul sok minden volt elerheto a fooldalrol, ezert mostantol idiota menukben kell majd lepkedni, igy az userek tobb idot toltenek az appban, mert nem fognak semmit egybol megtalalni. -
PTM
aktív tag
Majd kíváncsi leszek. Nekem a Netflix jól működik amikor tudom, hogy mit akarok nézni, amúgy bődületes mennyiségű szart kell feltúrni, mire szembejön valami érdekes, ami nem IMDB 4 pont, valamennyi túlzással. Ezért nem szeretek időt tölteni és böngészni az appban.
#1 M@cika
Szerintem azt is átdizájnolják, hogy az arculat egységes legyen. -
M@cika
őstag
Maradok a számítógépes Netflixnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged