Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
eARC-ról jut eszembe, nekem azért jó hogy van, mert a PS hangját tovább tudom küldeni az erősítőre. Próbáltam optikaival összekötni a PS-t a Denonnal (X4500), de nagyon sokat késett a hang. Így megértem, ha valakinek szükséges
Ugyanez a TV adás hangjával. Plusz ki tudja, melyik játékban használnak "jobbfajta hangfolyamot" (elnézést, ha nem a megfelelő szakszavakat használom
) akár most, akár a jövőben, ami megköszöni a tömörítetlen hangátvitelt. Persze nem létszükséglet, ha valaki csak filmez és zenét hallgat, de egyéb eszközök használatával (pl. konzol) rengeteg előnye van. Én szenvednék nélküle. De ha valamit rosszul közelítek meg, nyugodtan javítsatok ki, legalább én is tanulok
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest