Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Újabb 5 letem van! Szerintem hülyén nézzne ki ha facsavarral fogatnád oda*! Bemész egy háztartási vagy mezőgazdasági boltba esetleg festékboltba és ott veszel ragasztót hozzá! Multkor vettem 200 ft ért 5g pillanatragasztót rákentem a fa felületre amit összekívántam ragasztani ,beraktam pillanatfogóba és másnap úgy összeragasztotta a fa anyagot ,hogyí még kicsit feszegettem is az anyagot és egyszerűen nem vált tőle szét még ment egy kicsi véletlen a pillanatfogóra is és azis alig akart lejönni a felületről! Brutális... A facsavar nemszép...
mod.: *az előlapot
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Zalman ZM600-LX 600W tápegység, hatásfok: 84%
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest