-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Újabb 5 letem van! Szerintem hülyén nézzne ki ha facsavarral fogatnád oda*! Bemész egy háztartási vagy mezőgazdasági boltba esetleg festékboltba és ott veszel ragasztót hozzá! Multkor vettem 200 ft ért 5g pillanatragasztót rákentem a fa felületre amit összekívántam ragasztani ,beraktam pillanatfogóba és másnap úgy összeragasztotta a fa anyagot ,hogyí még kicsit feszegettem is az anyagot és egyszerűen nem vált tőle szét még ment egy kicsi véletlen a pillanatfogóra is és azis alig akart lejönni a felületről! Brutális... A facsavar nemszép...
mod.: *az előlapot
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest