- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
-
-
nagyúr
Nem szükséges olyan ramot venned amin van hűtőlemez, inkább csupasz modult vegyél,- nekem is ilyen van-(azok eleve csökkentett feszültséggel mennek mert notiba való modulok vannak rajta) és arra szerezz Zalman VGA ramsüniket. Igaz így a 4 helyre csak 2 ramot tudsz betenni, de ha azok "levegőt" kapnak nagyon jól tuningolhatók!!
Ez kell a ram-gyilkoláshoz:Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
pigatt
őstag
Üdv. Emberek!
Eddig is házilag moddolt gépemet fejlesztettem tovább most a hétvégén! A műveletek a szelőzés megoldása és 2. tápegység beszerélésse és átkötése volt! A táp úgy lett átkötve, hogy a kapcsoló egyes állásakor nem csak áramot kap hanem el is indul!
Pár kép:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
Az eredmény![ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
Matthu
aktív tag
Üdv.
Egy kis fekvő ház modding.
http://www.kep.tar.hu/matthu
Itt a HP DC 7600 házmoddingot lessétek. A VGA egy 7600gst
-
Brumi˘
addikt
Elkészült a home made ram coolerem. Még nincs a helyén mert kedden új ramok kerülnek alá (4×512 super talent t1066).
-
nagyúr
Ez nem gyányolás. Látszik rajta, hogy egy csomó munka van benne. Nagyon becsülendő, sajna manapság nincsen ennyi kitartásuk az embereknek. Elmennek és vesznek egy másikat.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Tv
senior tag
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerencsére már rég nincs itt, mert úgy bűzlött az az idióta gép a bagótól, hogy aszittem belemegy a kisvuk... Komolyan, amíg csak áll a gép, addig nincs gond, még fel sem tűnik, aztán bekapcsolnak a ventik, és hátúl dől ki az a retkes bagó szag vááááá....
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nagyúr
FIGYELEM!
didyman javaslatára módosítattam a topic első hozzászólását és kérlek Titeket ezt tartsátok szem elött, nehogy baj történjen valakivel!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na, a modding halad tovább!
Volt alkalmam javítani egy gépszörnyeteget (1.3G celeron ), csináltam felvételt a hangjáról, lehet összehasonlítani saját hűtésem hangjával! [link]
[link]
Mercury táp, és minden második kondi döglött, nem álltam neki kicserélgetni őket: [link]Aztán megmoddingoltam a retyót, felkerült egy autómata ventikapcsoló, kb. 90 másodpercig megy a venti róla, és elbánik a kapitalistákkal! [link]
Közben még átépítettem a "szekrény" hűtését, rá kelett jönnöm, hogy az a légcsatorna a gyakorlatban inkább rontja a hűtést, ezért megrövidítettem, és 5V-on friss levegőt hoz befelé, eredmény 10 fok minusz a procin: [link] [link]
És a videó a szekrényemről az összehasonlításhoz: [link]/a 2shared-en egy picit várni kell a download feliratra.../
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
04ahgy
nagyúr
Háááá-háááá-hááá...
Nekem meg a TO-18-as BC107 egy hőfokkapcsoló érzékelője egy erősítő végfok-bordáján. Akkora furatot készítettem, hogy jól beleszorult a kalap. 80°C hűtőbordahőmérsékletre van kalibrálva a leoldás, akkor még a félvezetőátmenetek a végtranzisztorokban bőven 150°C alatt lehetnek. Teszek én is képet...
Milyen sokoldalú is a régi technika. Egy TO-92 tokozással ezek mind létjogosultságukat vesztenék...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
nagyúr
De jó is, hogy felhoztad ezt. Átgondolom majd az első hozzászólást, amiben majd szeretném felszólítani a bátor - akarom mondani botor - moddolókat , hogy a tápegységek buzerálása mekkora veszélyt hordoz magában! Egy lan party-n a vízzel hűtött (házi gyártmány volt) táp majdnem tragédiát okozott!! Szerencsére a biztosíték gyorsabb volt mint a halál
Írok is valami figyelmeztetésekkel teleírt nyitóbeszédet és majd kérem módosítani!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
didyman
őstag
Túrok majd még valamiket, van sok jól sikerült házibarkácsom, kedvcsinálónak egy 12 éve működő alkonykapcsoló, melyben az érzékelő egy olyan, TO-18-as tokozású BC107-es tranzisztor, aminek le van reszelve a kalapja . Hivatalos megoldás volt, kiválóan működik egy schmidt-tróger társaságában
Az egész fel lett rakva egy plexilapra és felbiggyesztettem az ablak sarkába. Azóta is ott van."Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
04ahgy
nagyúr
Jéééézus Mária, ezzel ölni lehet.
didyman @ #458: Köszönöm szépen itt is dícsérő szavaid.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
didyman
őstag
válasz ssolitude #463 üzenetére
Nem töröljük, szeretném, ha magadtól jönnél rá arra, hogy mi az, amit ki lehet tenni nagynyilvánosság elé és mi az, amit az otthoni barkács csímszó alatt hagyunk. Azt hiszem, félreértesz valamit. Ha ezt így leközlöd, körítés nélkül, akárki jön és megépíti. Ha köríted, akkoris, de elmondhatod, hogy amit megtettél, azt megtetted (bár ebben is van vita, hiszen alapvető érintésvédelmi szabályok megkerüléséről van szó és ilyemit eleve nem illő leközölni) a magad részéről. A többi életveszélyes gányt pedig légyszíves jelezd a megfelelő helyen: Hálásak leszünk érte.
Az egészen nem megsértődni kell, hanem elfogadni, hogy más másképpen ért hozzá és itt nem arról van szó, hogy elpukkan a videókártyád egy félresikerült hűtési megoldástól, hanem arról, hogy magad, vagy mások életére, eszközeire lehet veszélyes, ha egy akár csak apró dolgot elrontasz. Én szeretem az ilyen otthoni megoldásokat, bármennyire is nem ezt veszed észre (van itthon is elég belőle), de itt nekem elsősorban másra kell tekintettel lennem. És ha átgondolod, amiket leírtam, akkor akár jól és biztonságosan működő dolog is lehet belőle, hidd el, rosszindulatból, vagy nemtörődömségből nem tépném itt a számat, hanem egyszerűen kimoderálnám a linkeket.
Sok sikert a további barkácsoláshoz."Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
ssolitude
őstag
1.Az egyik egy 200-as, a másik egy 250-es AT-s táp, kizárólag hobbi jelleggel moddolva, gyakorlatilag egyik sincs használatban, nem hogy másnál, nálam sem.
2. Ha "itt sem szeretjük", akkor törölhető.És Alapelvekbe fektetendő, a többi életveszélyes gánnyal együtt.Tisztelettel: ssolitude
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
didyman
őstag
Tegnap szedtem rendbe egy gépet. GeForcee 2 GTS (öltek érte valaha ), venti kiszedve a bordából, helyére egy coolink berakva. Lefogatópecek: Egy darab szög, alatta tollrugóval, szigetelőgyűrűvel, alátéttel. Másik oldalán a venti felett megfogva csokiból kitermelt vezetékösszekötő béllel, két csavarral oldalanként Nagyon maszek, nagyon igényes, de teljesen jól működött Elbontottam már, így kép nincs.
[ Szerkesztve ]
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
vedini
őstag
válasz ssolitude #445 üzenetére
anno elég drágán vettem a 400-as passzív tápomat, de most már 20-ért is lehet kapni, persze nem fsp zen-t
én is akartam farigcsálni egy tápot, vagy ilyen félpasszívot vizesre alakítani, aztán úgy éreztem/döntöttem, nyugodt lelkiismerettel jobb lefeküdni ha este a tölt a gép, vagy otthagyod egy hétvégére letölteni
workworkwork...
-
didyman
őstag
válasz KillHates #383 üzenetére
Nemnem, az pont nem! Golyóscsapágyas ventinél kimossa a zsírt a golyók közül, mégrandább hangja lesz, kerepelő ventinek ideig-órági jó csak. A tengelyt-perselyt ki kell pucolni, ehhez esetleg jól jön kis adagban(!), aztán lágy zsírral kenni és így összerakni.
-
didyman
őstag
-
didyman
őstag
válasz ssolitude #445 üzenetére
Itt sem szeretjük.
Leírom tömören a gondokat ezekkel az átalakításokkal.
-Életveszélyes.
-A rózsára pakolt két primertranyó kollektorai között 3-400V tud megjelenni, no meg ennél nagyobb induktív lökések. Még panelen sem merem ilyen közel vezetni egymáshoz!
-A trafó, áramváltó, egyéb kiegészítőáramkörök szintén aktív hűtés mellé tervezettek. Hűtés nélkül hagyni ezeket nagyon farkas hiba!
-Nagyfreki-nagyáram környezetében hosszú vezetékkel kivezetni panel közepéről egészségtelen dolog, de minimum ferritgyűrűvel illik támogatni és a vezetékezésnek vannak íratlan szabályai. Főleg gond ez ott, ahol szekunder körön 10-30A áramok csurognak át egy olyan vezetéken, ami 6A-re tervezett, nem az elégés, hanem feszültségesés, kimeneti impedancia okán és valamint a primer eszközök bázisvezetékének főleg egészséges a nagy teret rászóró szekunder oldali ág közelsége . Ismét felhívom a figyelmet az érintésvédelemre, a vezetékek átütési szilárdságára! 300V-os vezetékkel nem kábelezünk itt, pláne nem éles fémrácson keresztül! EMI-ről nem is merek említést tenni..
-A szigetelő alátét elvileg szigetel, gyakorlatilag "elég gyakran" átüt, főleg, ha "újrahasznosított". De érdemesebb szigetelt tokozású eszközökre cserélni a meglévőket, egy nagy gonddal kevesebb..
-Tilos primer és szekunder félvezetők galvanikusan közös bordára szerelése. Ellenjavallt ennek a primer eszközöket tartalmazó bordának a földelése is.
-Nem értem, hogy az egyik tápnál miért a kevésbé melegedő primer kapcsolók vannak kihozva és nem a szekunder diódák.
-Tudom, ez is működik x ideje és stabil meg nem gyulladt még ki. Gyárts le még párat és küldjük el az EMEI laborjaiba.Egyszerűbb és kézenfekvőbb a meleget kihozni, akár hőcsővel, akár rézidommal a bordákról és nem véletlen, hogy a gyári passzív megoldások is ezt részesítik előnyben.
[ Szerkesztve ]
-
Dimitryj
aktív tag
-
Shadows
senior tag
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Fr@ps
tag
helosztok
(mivel a "mennyit fogyaszt a gépem" totyikban nem akarnak válaszolni kénytelen vagyok itt megkérdezni...)
mennyit fogyaszthatnak ezek a konfigok??
-ASUS P5KC lap
-2 giga samsung 800 mhz-es ram
-c2d E2160-as proc (1.8 ghz)
-ati HD 3870-es vga..
egy 8 centis benti
-egy 12 centis vent..
-egy vinyó (ATA Seagate 160)
-egy iró... -
ssolitude
őstag
Mindenkinek
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
DeltaPower
addikt
-
Tv
senior tag
válasz Hemi 426/RT #437 üzenetére
Vágj bele. Teljesen jól működik a cucc. A füles pedig sokkal jobban szól mint a fos 1000Ft-os mikrofonos fejhallgatóké.
-
Tv
senior tag
ssolitude grat! szép munka
Én egy asztali dvd lejátszó "javítást" mutatnék ma be. Egyszercsak az történt vele, hogy behalt a motor, ami ki-be huzigálja a tálcát. Kontakt spray, vezetékek megmozgatáa, átforrasztása után is semmi. Gondolom motor csere lenne, de már bőven nem garis, úgyhogy mod kellett. Szerencsére a lezáró reteszt egy másik kis motor húzza el, és ugyanez hozza megfelelő pozícióba a tálcát mikor kijön.
Megoldás: A tálca elejét átfúrtam, csavar került bele, belülről rá egy anya, kis pillanatragasztó és kész is. Tehát használatkor megnyomom a kiadógombot, elhúzza reteszt, meg lesüllyeszti az olvasófejet, én pedig kézzel kicibálom a tálcát a csavarnál fogva. -
ssolitude
őstag
-
Hemi 426/RT
aktív tag
ezen én is gondolkodtam már!
nekem is volt ithon egy zalman 5.1 es füles, csak zavart hogy nincs miki rajta...
eg egy hasonló miki is kallodik valahol....
ezért jó ez a topic nagyon mert apró kicsi ötleteim megvalosulnak mindig mások fejében is!
totál ugyanezen gondolkodtam én is!
csak nem találtam meg mikit!
Tv:leleményes vagy mint odüsszeusz!Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
Zalaymate
senior tag
Jah, ez nekem is megvan, csak a fő kérdés az az aljába vágandó venti lenne, mrt nem szeretnék egy 2,5cm vastav ventit látni alul, viszont jó lenne, ha hangtalan lenne!
Ja és mindezt elég kicsi méretben, 30-tól mindössze 80 miliméteres ventiig, bár már a 80-as is elég nagy lenne!
(= Zala =)
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
No én arra jutottam, hogy valamiként elnémítom a gépemet.
Most ott tartok, hogy a ház, egy AeroEngine II-es és van benne ugye az első venti, + a hátsó, amik sajna elég hangosak.
A tápom Chieftec és hangtalan, illetve a 8800GT-men is egy S1 + 12cm-es Noctua venti csücsül, aminek nincs hangja.
Az oldalán viszont a 2 venti elég hangos, mert a plexi réseken nagy a szélzaj.
Szóval a plexit cserélem és megnézem mit változik a hőfok, ha oldalról nem tolja be a 2 12cm-es venti a levegőt, illetve tervezek vágni egy lyukat a gép aljába, hogy onnan pont az S1-re jusson allulról a friss hűs levegő, amit a Noctua venti még átprésel a lamellákon.
Tudnátok ajánlani nekem valami hangtalan 30 tól 80 mm-ig slim ventillátort? Létezik ilyen egyáltalán?
(= Zala =)
-
Tv
senior tag
Úgy döntöttem, hogy ma a mikrofonos-fejhallgatómat mutatom be nagyérdemű közönségnek . Az egész onnan kezdődött, hogy kitaláltuk pá haverral, hogy kéne multiban játszani egy-két játékot, amihez ugye nagyon jól jön egy ilyen eszköz. Haverok vettek is 1-2ezer fonintért használhatót, de én nem! Mivel tudtam, hogy ott lapul nekem valahol a régi, jó philips fejhallgatom, nekem elég egy mikrofont venni, aztán szépen hozzárögzíteni.
Meg is történt a vétel (kb. 600 pénzért), és persze a boltban az eladó válltig állította, hogy ennek bizony állítható a szára, úgy hajtogatom ahogy akarom . Be volt csomagolva, ezért nem tudtam erről megbizonyosodni, de hittem neki, és elhoztam. Azonban ott hon rá kellett hogy döbbenjek, hogy nem hajlítható, mivel a szára merev műanyag . Gondolkodás ezerrel, hajszárító elő, melegítés mellett nagyjából lehetett is valamennyire hajlítani, de nemsoká megadta magát az anyag és tört . Ekkor már láttam hogy ezt bizony moddolni kellA folyamat:
1. A műanyag szár eltördelése kb4-5 centis távolságokon
2. Volt otthon 1mm-es rézhuzal, ami összetartja a darabokat valamint flexibilissé teszi a szerkezetet. Tesztelés közben ráböbbentem hogy 2 szál kell bele a megfelelő hatáshoz.
3. Szépen belevezetni a rézszálakat a csőbe a vezeték mellé, és a végét beragasztani.
4. A mikrofon rögzítése a fejhallgatóhoz szintén rézdróttal, majd szigetelőszalaggal
5. A vezetékek kötegelése szintés szigszalaggalTermészetesen az egész munka alatt a legfontosabb a minőség, precíz kivitelezés volt.
-
Tv
senior tag
Üdv mester Urak! Nagyon tetszik a topik. Gondoltam én is megosztom már a műveimet.
Előszőr még csak az egszerű, alapgányolásokkal kezdem.
[link]
[link]
[link]
[link]A házon belül vannak komolyabb barmolások is. A vinyó nekem is régóta gumin lóg
Majd legközelebbi szétszedéskor csinálok képeket. Van még egypár nem-számítógép gányolásom, viszont elég jók. Ha van rá igény megosztom nemsoká a képeket -
RoyalFlush
őstag
válasz Hemi 426/RT #422 üzenetére
Ez már a második ilyen megoldás Révén a korábbit át kellett tennem egy másik Inno3D VGA-ra. Erre pedig fabrikáltam egy újat
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
nagyúr
Gyerekek!
Keresek olyan 30x40x5 cm-es fadobozt! Torrent gép készül!
Ha valaki látott valami terméket, ilyen csomagolásban, kérem szóljon!
Csoki, varrósbizbaszok, festékkészlet stb! Vagy van neki/nagyinak/huginak otthon!
Ha valaki tudna segíteni, előre is nagyon köszönöm!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
shtml
őstag
Annyira nem is vészes.
Próbáld ki az én szabadalmaztatott bugyigumis felfüggesztésemet.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
sgergi
veterán
A következő alkotásom:
Vinyó felfüggesztve, rezgések kiszűrve, tökéletes szellőzés
Táp tetejébe moddolt 12-cm-es venti
A 12-es venti az alaplapra van kötve, az eredeti 8-cm-es venti az első képen látható lenti ventivel van sorba kötve, így végre nem hangos. Most már tudok mellette aludni.
Sajnos a venti miatt a táp túl magas lett, és nem fért be alá az alaplap, így lejjebb kellett azt is szerelni. A távtartókat lejjebb kellett fúrni, menetet tenni a lukba, majd így beszerelni a lapot. Az eredmény:
Az USB és hang kimenetek is lejjebb kerültek.
És, ha még valaki nem látta volna: Előző kartonházam
[ Szerkesztve ]
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz RoyalFlush #420 üzenetére
ügyi vagy egész jól tudsz szögelni!
de tényleg jó lett!Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz KillHates #419 üzenetére
ez baro KillHates!
az ára is falyin nem is beszélve a brutál válltámaszról!
ja és azt se felejtsük el ez új és garanciális!Sihu:igen kényelmeek otthoni használatra az az gépezésre is!
csak azt kell eldöntened fog e zavarni a váll támasz....
mert az kicsit korlátozza a mozgást a gép elött....[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
sihu
tag
válasz Hemi 426/RT #417 üzenetére
és szerintetek ezek az ülések akk téll kényelemsek otthoni használatra???? me ez után a racing seat-es dolog után.....(tom má annyiszro mondtam, de naon beleszerettem)
-
Hemi 426/RT
aktív tag
hát annyi azért nincs!
egy proWRC ülés 30 -35 k... ez a gagyi verseny ülés de megteszi! ez nem egy sparco!
de ha elmész egy bontoba akkor kapsz szerintem 20-25k ért nagy batár plüss kagylot de találsz olcsobban is lepukadtabb kagylo üléseket csak lehet át kell huzni de szerintem nem nagy szám át kárpitozni és legalább olyan szinü amilyen neked tetszik!Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
sihu
tag
me ahogy néztem egy jó irodai szék(80-90K) az a racing seat amit má említettem(80k)
egy sport ülés ugye 50k(szereléssel 60k sztem)
és azé is jobb ez a sport üléses megoldás me kosaras vok és sajnos szar a hátam ezé vmi olyan szék kellene ami jól tart márpedig egy jó sportülés...
-
sihu
tag
hát, ezt nem tudtam hova írjam.... szerintetek mennyiért lehet olcsó verseny autó üléseket venni??? me a multkori gamestarban volt a racing seat és azon gondolkoztam h sztem olcsóbban kijönne egy home made ülés, me naon bejön
-
04ahgy
nagyúr
-
rolko
őstag
A táp a lényeg
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dimitryj #397 üzenetére
A sziloplaszt azért köt lassan a te esetedben, mert a polimerizációhoz szükséges víz a levegőből lép be, ráadásul ekkora tömbben a diffúzió is lassú. nedves levegőn a kötési időt lehet csökkenteni.
Viszont nagyon jó az ötleted, le a kalappal!
Aki itt kérdezte: a sziloplaszt feltűnően jól tapad a fémekhez, ha 100%-os a megkötöttsége.
HGyu
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest