- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenei92
senior tag
majd ha megjőn az eszed hozzá!
Itt amit kértél! -
Zefír
őstag
A rangokról leírás holvan? mikor lépek tovább kváziról?
-
Undoroid
őstag
válasz
cascada #2785 üzenetére
Szia!
Nincs mit!
Kontaktspray?
Az nem jó,csak kimossa az esetleg ott maradt pici zsírt és nem valami sokat csillapít a rezgésekből!!Valami nem túl ragadós kenőzsírt tegyél bele!Azzal javulni fog!
Igen,ez a kártya már nemigazán ütős,de irodai használatra/szövegszerkesztésre még kivállóan alkalmas!
Üdv: Undoroid
-
Solfrutta
tag
válasz
cascada #2782 üzenetére
ASUS V6600-on is ugyan ilyen van, ha találsz esetleg hibásat, akkor a hűtő jó róla. Esetleg egy zalman passzív chipsethűtő (ilyen, vagy hasonló), fel tudsz majd csavarozni rá egy 4 centis ventit.
Mod: egy ilyen borda 800 forint körül, venti meg ingyen is akár... esetleg még régi procihűtők 500 forintért, de akkor neked kell a rögzítést megoldani.
-
cascada
senior tag
válasz
Undoroid #2783 üzenetére
Szia.
Köszi a gyors választ.
Már szétszedtem és kitisztogattam szépen. Sűrített levegővel kifújogattam és a tengelyt befujtam kontakt spay-el, de nem lett jobb
Erre a video karira 1000Ft-nál többet viszont nem szeretnék áldozni . Egy venticsere még belefér de több már nem -
Undoroid
őstag
válasz
cascada #2782 üzenetére
Szia!
Szerintem két lehetőséged van!
1. : Megpróbálod a jelenlegi ventit szétszedni/kitakarítani és valami nem túl(!!!) ragadós zsírral bekenni a tengelyét!
2. : Kicseréled a teljes hűtést egy teljesen újra/halkabbra!
Van olcsó,halk és hatásos univerzális VGA-hűtő kb. 4K-tól!
Üdv: Undoroid
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Keresek GeForce 3 Ti 200 Videokarira hűtőventit, mert a mostani már nagyon zajos. Nem tudjátok véletlen, hol lehetne ilyet venni? 4cm-es venti kell bele, viszont nem jó a sima, mert ennek speciális alja van a video karin lévő bordázat miatt.
Itt van a ventiről 3 kép. Ilyen kellene:
[kép_1]
[kép_2]
[kép_3]Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi
-
bandi210
aktív tag
szevasztok...én meg épp neonokat akarok berakosgatni a kissé régi gépembe...(na mondjuk most már frissítettem egy pár cuccal...)az az uv meter nagyon komoly...de mi volt a zene ami alatta ment?a mély meg nagyon komolyan szólt...na mindegy csak kérdeztem volna hogy mostanában milyen reálólcsóságos jóárasított áron lehet kapni egy ilyen előlapi csodát?illetve különböző előlapi kiegészítőket....max 3-4 ezerért...illetve ennyim lene egyre...vagy több de akkor később...
-
fero02
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2775 üzenetére
KillHates szavai olyanok, mintha csak magam mondtam volna.
-
Zefír
őstag
Mi a neve a net erősítőnek?
-
Zefír
őstag
Moddingolni akarok!!!! nincsen ötletem h mit csináljak
Aggyatok valami ötletet amit lehetne tenni a gépbeUnom h már minden kész
-
válasz
TESCO-Zsömle #2775 üzenetére
Ugyanmár! Hetente 3-5 csomagot küldök. Közöttük volt már 70 ezres vga kártya is. Soha semmi nem tűnt még el. A drágább dolgokat értékbiztosított üzleti küldeményként kell feladni. (1.890,- Ft) de egy ilyen pici dolog mehet tértivevényes ajánlottan is: 590,- Ft
-
fero02
nagyúr
Hát na. Ez van.
Nem, nem csúnya, mivel az egész a gép belsejében és a hátulján zajlik.
#2734 TESCO-Zsömle: Igen, én vagyok az a vidéki manus...
Mennyit érne Neked a motyó?
#2739 KillHates: Jaja, Neked is üzentem. Figyelmesen kell olvasni.
Még vmi lehetőségem van? Fülesem van, ventik is vannak amennyi kell, nameg a zöld amúgy sem a kedvenceim közé tartozik.Tudom tudom, megyek is...
-
mokus1
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2759 üzenetére
ez ahogy nézem még a ,,női" verzió
amugy érdekes lehet
-
válasz
kételkedem #2753 üzenetére
Itt van róla jó nagy kép is: katt ide!!
És nagyon olcsón adom! Az itteni topiclakóknak 1.490,- Ft !!! -
bandi210
aktív tag
szevasztok!!!keresnék infókat a beépíthető hőmérőkről(előlapira gondoltam..)és hogy milyen árban vannak forma meg ilyesmik mivel nem vagyxok sokat gép előtt és nem is otthonról netezek...köszi!
-
mokus1
addikt
válasz
kételkedem #2744 üzenetére
Persze darabokra
-
mokus1
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2717 üzenetére
Mindent csak akarni kell ha nagyon akarná valaki megcsinálná
-
Na, most látom nekem is üzentél!
Ezért nem szeretem az ömlesztett hozzászólást.
Na mindegy, legfeljebb bannolnak!Akkor legalább azon a néven reggelek amin szeretnék.
Zöldessárga, 80-as, CCFL venti. De ha az nem kell, beválthatod force-feedback-es PHILIPS fülhallgatóra is!
-
válasz
piadex2 #2730 üzenetére
A csatlakozón van egy kis háromszög mattítva a műanyagon (egészen a végén!) ez az úgynevezett "jelölt láb" az esetek 99%-ában ez a plusz! A nyákon a pöckök közül meg az a plusz meg az amelyiknek a túlsó felén nem kerek, hanem szögletes a forrasztófelülete. (ezt meg a nyák-tervező programok csinálják így!)
-
válasz
kételkedem #2719 üzenetére
Azért az tényleg durva lenne, ha bekapcsolod a gépet és terjeng a muff-szag
Ja Fero-nak nem kell, vagy mi a fene... -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Az alaplapot szeretném összekötni a ház kábeleivel (hdd led, power switch szb.) Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom, hogy melyik a plusz-os kábel és melyik a mínuszos?
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
Zefír
őstag
Am lenne egy kérdésem
Nagyon levagyok maradva a témában ...mik ezek a kijelzők,műszerek,kütyük?
és mire valók?
-
fero02
nagyúr
Nem belső. Külső. A zöld színű a hátlapi kivezetéseknél.
#2718 TESCO-Zsömle: Mennyi legyen?
Csöveket meg komolyan kib@szom mostmár.
#2716 mokus1: Hajrá, a lehetőség adva van!
#2714 KillHates: Nincs konkrét elképzelésem, a piaci árát sem tudom. Ezért mondtam, h akinek kell azzal megbeszéljük.
Milyen is az a venti?
Öööö, a múltkor mikor megszóltak, h ne postolj annyit...emlékszel? És mondták h jó lenne egy postban leírni, h mi a téma. Na akkor ilyesmire gondoltak.
#2710 pee13: saját magadnak meg is válaszoltad a kérdést
-
DrGonzo22
őstag
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg fekete dvd író lesz a vége.
-
kételkedem
addikt
válasz
DrGonzo22 #2722 üzenetére
Szia!
Pont ehhez a házhoz nem valószínú, h kapsz. Úgy látom spec lyukas lemez az eleje. Szerintem három lehetőséged van:
1. Veszel egy fekete floppy meghajtót 1900 HUF-ért
2. Szerzel havertól, bontóból, számtech boltból egy takarólemezt, ha nem fekete akkor lefújod feketére
3. Hosszas utánna járással szerzel olyan lemezt ami passzol a házad elejéhez, dremmellel pontos méretre vágod fested, majd rögzíted. -
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
nem tudom, hogy mennyire témába vágó a problémám, de nem találtam ennél megfelelőbbnek látszó topikot.
Tegnap vettem egy Aerocool S9 Pro házat, majd miután otthon kinyitottam nagy megdöbbenéssel nyugtáztam, hogy a floppy nyílást nem lehet lefedni semmivel. Elvileg rakhatnék ennek a félig nyílt takaróelemnek a helyére egy cd-dvd író olvasó csodát, de ezt nem szeretném. Tud-e valaki közületek olyan boltot, ahol lehet ilyen takaróelemeket vásárolni? Bár félek tőle, hogy a méretük, színük, anyaguk... nem szabvány, úgyhogy lehet, hogy kifejezetten egy, ehhez a házhoz való, kiegészítőként árult Aerocool takarólap fog kelleni, amiről fogalmam sincs hol szerezhető be. [link] erről a házról lenne szó.Előre is köszönöm.
-
pee13
senior tag
Mitől lenne pontosabb?
Például attól, hogy 100%-ot nem mittudomén 10 led jelez, hanem egy skála, amin egy pontos mutató jár. Az hogy mennyire pontos, az attól függ hogy miylen elektronika hajtja, meg persze egy rossz kijelző is sokat ronthat. Persze a legpontosabb a ledes, ha 100%-ra 100 ledet csinálsz, vagy többet. Cak ember legyen a talpán aki beforrasztgat 100+ ledet és hozzáülteti a vezérlést..
Meg persze a ledes sz@rok szerintem rondák. -
nesa
veterán
A VU szerintem a legszuperebb dolog volt a 70-es 80-as evekbe ,
Mikor felvettel valamit(kazetta /orsos tobb savos szallagra) be kellet loni a kivezerlest ami jo ha nem ment pirosba mert akkor volt torzitas mentes +dinamikus ha tulvezerelted szar lett ha allul meg dinamikatlanaztan elterjedtek a CD-k es az egesz feledesbe merult ill bovli ledek vettek at a helyuket...
-
fero02
nagyúr
A legegyszerűbben úgy tudnám leírni, h a zene ritmusára mozog a mutató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest