Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #10844 üzenetére
koszonom, ezeket mar megneztem
megszakitasok szepen el vannak osztva es nagyobb (1M) fajllal sem no az atvitel sebessege.
cubic helyett probaltam mar a htcp-t, de egymassal szembekotve nem igazan kene egyaltalan h bejojjon a congestion control. a bbr-t azert megnezem, korabban hasznaltam azt is, de a tuzfal (amikor kozottuk van), gyakorlatilag tonkreteszi, mert rengeteget bufferel (L7 threat protection)crok:
jogos, a teszthez a header eleg. tukrozest en is csinaltam mar igy pl intel 82599-en. most viszont az ice az csak 1x100G, nincs hova tukrozni (bar lehet megnezem megint mit alkot 2x100G-re konfigolva). a tcp-vel kapcsolatos iromanyodat pedig meg emesztenem kellen altalaban a masik vegen allok a halokartyanak, userland packet processing-ben utazom, a protokoll sztekkek mar altalaban felhasznaloi retegek a szamomra. de jo otlet megnezni pl a 0win-t, koszi. gondolom a retransmittol meg kene szabadulni, az nyilvan elvesztett csomagot jelent (vagy tul keson megvalaszoltat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest