Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bambano #10844 üzenetére

koszonom, ezeket mar megneztem :) megszakitasok szepen el vannak osztva es nagyobb (1M) fajllal sem no az atvitel sebessege.
    cubic helyett probaltam mar a htcp-t, de egymassal szembekotve nem igazan kene egyaltalan h bejojjon a congestion control. a bbr-t azert megnezem, korabban hasznaltam azt is, de a tuzfal (amikor kozottuk van), gyakorlatilag tonkreteszi, mert rengeteget bufferel (L7 threat protection)

crok:
    jogos, a teszthez a header eleg. tukrozest en is csinaltam mar igy pl intel 82599-en. most viszont az ice az csak 1x100G, nincs hova tukrozni (bar lehet megnezem megint mit alkot 2x100G-re konfigolva). a tcp-vel kapcsolatos iromanyodat pedig meg emesztenem kell :B en altalaban a masik vegen allok a halokartyanak, userland packet processing-ben utazom, a protokoll sztekkek mar altalaban felhasznaloi retegek a szamomra. de jo otlet megnezni pl a 0win-t, koszi. gondolom a retransmittol meg kene szabadulni, az nyilvan elvesztett csomagot jelent (vagy tul keson megvalaszoltat)

Új hozzászólás Aktív témák