Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
válasz
tothjozsi96 #32196 üzenetére
Szia!
De igen.
-
jézusom
addikt
válasz
kunberci #32193 üzenetére
most egy sokadik kamera kell, egyik kamerám kábelét gyógyÍtani kellett, ezért egy nem fontos helyre tettem. Viszont Így a fontosabb helyre kell egy új. KÍváncsi vagyok pet detectionra meg a nagyobb fpsre. Meg esetleg, ha bejön, akkor ha kell valakinek akkor egy egész rendszert megnézek majd.
Mondjuk nem tudom milyen kupon van de Így ölég drágának tűnik. Van egy 3 eurós kuponom -
jézusom
addikt
Halihó!
Hha veszek reolink kamerát annke rögzÍtőhöz, mire számÍtsak? Még enm vágom a termékpalettát, de valami 8-12MP POE kamera kell, állat, vagy pet detektálással.
-
Cheesy
őstag
Mi itt a hiba, amit nem veszek észre?
TP-Link 4-channel NVR NVR1004H-4P (ÁK legolcsóbb: 49.900 HUF)
vs
TP-Link 8-channel NVR NVR1008H (ÁK legolcsóbb: 37.470 HUF) 36 hónap garivalszerk: Megvan a bibi, a 8 csatornásnak nincs PoE portja, csak a NVR NVR1008H-8P-nek. Az már drágább is.
-
Van valakinek Synology-Annke párosa? Hogyan kell beállítani, hogy akkor rögzítsen, amikor én szeretném? A kamerán engedélyeztem a mozgás, ember és jármű érzékelést. Beállítottam, mely területet figyeljen, de nem veszi figyelembe a területet és mindenre is elindítja a felvételt. Szinte folyamatosan vesz fel, mert egy forgalmas út is benne van a látóterébe.
-
Somansky
aktív tag
válasz
markussandor #32186 üzenetére
Nem lett hozzányúlva.....magától? De igen, teszteltem utp kabel tesztelővel és jo volt.
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Egyik HIK kamerám időközönként videojelvesztést is. Van, hogy megy 6-7 órát nyugalomban, majd 2 vagy 5 percenként ez írja egy ideig. Van, hogy random.
Kábelt leteszteltem. Most NVR-re van kötve, előtte simán direktbe is ezt csinálta.
Resetelni is próbáltam. Érdekes, ha leszedtem és csak egy 2m-es kábelen közöttem be , úgy nem vettem észre hasonlót. -
ququ
kezdő
van olyan napelemes ipkamera ami tud folyamatos onvifet? vagy a kettő kizárja egymást?
-
válasz
Marci112233 #32180 üzenetére
Köszi, akkor este folytatom a beállítást.
-
válasz
Marci112233 #32178 üzenetére
Nem találtam IR kapcsolót, szerintem nincs a kamerában IR világítás.
Annke oldalán nem találtam manuált a kamerához. Van szerinted valahol kézikönyv kamerákhoz?
-
Marci112233
addikt
válasz
balage25 #32176 üzenetére
Nekem sima C800-asok vannak, de éjszaki képet variálva, nappal is szép a képe. Igaz azokban nincs fehér led csak IR. Próbáld meg IR-re kapcsolni és úgy belőni a képet. Ha az beválik és nappal is jó lesz a kép engedd neki a fehér fényt. Ha viszont így lőtted be akkor nem szóltam.
-
Végül az Annie NC800-as mellett döntöttem, ami meg is érkezet pénteken. Tegnap felszereltem és a beállításokkal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Van valahol leírás, hogy melyik kapcsoló mire jó, milyen összefüggés van a kapcsolók között?
Beállítottam éjszakai időszakban a kamerát, de nappal ez a beállítás nem hoz értékelhető képet. Van valahol kapcsoló erre, hogy különböző beállítások között váltson időszaknak megfelelően?A kamera az udvart figyeli, nem lesznek autók vagy nagyon gyorsan mozgó tárgyak. Éjszaka a közvilágítás és egy mozgásérzékelős lámpa adja a világítást.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
goodboy007 #32174 üzenetére
Használd egészséggel!
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Van otthon egy beltér re használt ilyen aksis kamerám ami hibátlan és csak mozgásra küld felhőbe ingyen videót soha egy téves riasztás, tökéletes. Sajnos már nem kapni. Tudtok ajánlani egy másodikat ami szintén ezt tudja? [link]
-
Ciccuka
veterán
Ezzel a szettel (esetleg magával a márkával) valakinek van valamilyen tapasztalata?
TESLA reflektoros okos kamera, akkumulátorral (TSL-CAM-BF100)
TESLA napelem, 5W (TSL-CAM-SOL5W)H.264-et tud csak, ha jól látom (2023-as modell lehet).
-
varmi2
nagyúr
válasz
kicsi kecske #32170 üzenetére
Akkor ne az nvr-re kötsd a kamerákat, hanem switchel a routerre.
-
kicsi kecske
tag
válasz
hevepapa #32165 üzenetére
Nem érted.. Az Nvr csinál egy alhalot és az is oszt dhcpt a kamerának akinek más subnete lesz mint az egész hálózatomnak.
Az NVRnek én adok IP címet a router dchp pooljabol. Fixet vagy sem tok mind1.
De a PC az én routeremen nem fog sose belatni a 192.168.1.0/24es hálóból ha az Nvr saját alhalozata 192.168.2.0/24es és ott nem tudom routolni a forgalmat mert nem lehet. Ez egy nvr nem egy managelheto router. Bridge módba viszont egy sima switchkent működik és ne csinál alhalot és minden rá kötött kamera látszik a hálózaton mert a routerem oszt neki DHCP-n IPt. 😉 -
Jack72
aktív tag
Ahogy én elképzelem: kameraszett megvesz-felrak-beüzemel-élvez...
Ennyi sz@rakodás tényleg bosszantó lehet... -
hevepapa
senior tag
válasz
kicsi kecske #32161 üzenetére
Ez elég furcsa: a router az eszköz MAC címe alapján tud fix IP-t kiosztani. Újraindítod a routert és DHCP-ben kiosztja azt amit beállítottál. Nem nézi ki az, mi az: MAC cím stimmel -> megkapja az IP-t. Az NVR-nek meg totál mindegy alapesetben, hogy DHCP-ben az első szabadot pl. 192.168.1.20-at kap, vagy fixen 192.168.1.100-at
-
kunberci
senior tag
válasz
kicsi kecske #32161 üzenetére
Én elérem az összes kamerámat, és az NVR-t is (IP-ről, és app-ból is).
App-ról is elérem külön csak a kamerákat, és külön (NVR-en keresztül az összes kamerát).
Nem lenne NVR, a kamerákat akkor is el kell érned app-ból külön mindegyiket.Nincs mit.
-
kicsi kecske
tag
válasz
kunberci #32149 üzenetére
Menüben tudom én is engedélyezni az Onvifet, és csak akkor oszt IPt az NVRnek és a kamerának a router ha az Nvr bridge módba van. Egyébként létrehoz egy külön alhalot és csak a reolink appon keresztül (API) lehet őket NVRrol elérni. Ilyenkor amúgy direktbe az App sem észleli őket nativan. A vicces az hogy így pl az extra garit se tudtam addig regelni rájuk amíg nem lettek hálózaton detektalhatoak direktbe 😅
Egyébként teljesen meg vagyok elégedve a rendszerrel.
8 portos POE Nvr és 6db 8MPhes kamera volt így 223e HUF. Sztem ez így abszolút best buy.
Ennél jobb upgrade talán a color nightvision módos kamera lett volna, de i az akkor kb 13k/db felár. Annyit mdg nekem nem ér meg.Utólag is köszi a helpet a választásban és a linkekben 😉❤️
-
hevepapa
senior tag
Van jó wifis kamerája minden ismert gyártónak. Csak hát... nem 9000-ért. De ez már csak ilyen játék. Nem alap nélküli az a vélemény, hogy célszerű azonos gyártótól venni mindent. Olyankor saját protokollon keresztül megy az eszközök közt a kommunikáció és minden leírt funkció biztos működni is fog. Az ONVIF egy általános protokoll és azért abban is megy a kavarás a különböző profilok miatt. Ezért hiába kompatibilisek, néhány spéci funkció lehet hogy nem fog működni a kamerában. https://biztonsagabc.hu/hirek/kerdesek-es-valaszok-az-onvif-szabvanyrol-
-
Marci112233
addikt
válasz
hevepapa #32151 üzenetére
Ezzel egyet értek! Nem szóltam eddig de tény hogy amennyit szívott már és fizetett, egy H800 vagy akár egy H1200-as szett is kijött volna, és azzal nem igen lett volna ekkora szívás. Mondjuk pár napja én is szívtam picit, de én voltam bolond hogy PoE switch-el próbáltam a meglévő C800-ast és valamit elbabrálhattam mert a rögíztő nem észlelte, csak az új C800-ast, de egy reset és nem a monitoron hanem távolról PC-vel sikerült életre kelteni. Mondjuk engem segített az is hogy már üzemel több mint 2 éve egy H800-as rendszer és annak beállításait össze tudtam vetni az újjal.
Pedig jobban jártál volna ha kiépíted az UTP kábelezést, sokkal kevesebb szívás lett volna belőle.
-
a2d2
addikt
válasz
hevepapa #32151 üzenetére
De nekem WIFI-s kell!
Nincs kiépítve LAN (4 pontból csak 1 helyen van, max 2-t tudok megcsinálni LAN-osra).
Ez most nem az én hibám hogy az Onvif NVR-t nem tudom összehozni az Onvif kamerával. Vagyis remélem hogy az enyém és én bénázok még valamit, de kicsinek érzem rá az esélyt. -
kunberci
senior tag
válasz
kicsi kecske #32148 üzenetére
Nálam minden kamerának, és az NVR-nek a router ad IP címet,
ezáltal semmilyen al-háló nincs.
RLN-36Illetve a kamerákban alapból nincs engedélyezve az ONVIF
protokoll, azt külön be kell állítani, ha pl: nem azonos márkájú NVR-rel használná az ember. -
a2d2
addikt
válasz
o_pegazus_o #31567 üzenetére
Szia!
Ezt az ESCAM-ot sikerült neked OnVIF rögzítővel összekötnöd? -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Megjött ma a második kamera csomag is. Az előzőt jövő hétig kellene visszaküldenem, de egyrészt rohadt drága németbe elküldeni egy ilyen 3+ kilós csomagot másrészt úgy néz ki ez az új sem lesz jó
Hiseeu NVR: ezt beüzemeltem, egyből megtalálta a két régi ONVIF kamerámat de oltári fapad az egész az Annke-hoz képest. Főleg mozgásfelismerés terén. De a visszajátszás is botrányosan primitív.
Mindegy gondoltam rákötöm az új Besder kamerákat. Erről van szó: [link]
Ez out of the box tök jól működik, összekötöttem az appal, mindent tud amit szeretnék. Tudja az 5Ghz-es WIFI-t, különböző mozgásérzékelést, különféle éjszakai módot, lámpát is rákapcsolja az emberre mozgásnál, szóval nagyon király ennyi pénzért.
Azt hinné az ember hogy akkor öröm boldogság, DE:
olyan mintha ez a kamera nem ONVIF szabványú lenne. Hiába van odaírva nagybetűkkel. Szépen kiosztotta wifin-n neki a 192.168.1.83-as címet, de sehogy máshogy nem érem el csak az appal. Elsőre ugye az NVR-el próbáltam, az csak a két régi kamerát találta meg. Utána az Annke-hoz letöltött IPCAM Suite-ot, az sem látja. Böngészőbe ha beírom az IP címet nem hoz fel semmit. Szóval nekem ez most tisztára olyan mint a Xiaomi EC5-öm amit épp eladni készülök mert ugye átállnék a felhőjéről az NVR-es rögzítésre.
Valakinek sikerült ilyen kamerát OnVIF rögzítőre rákötnie? -
hevepapa
senior tag
válasz
kicsi kecske #32140 üzenetére
Azért ez gáz. Nálam a VIGI NVR is meg külön a kamera is simán engedi hogy fix IP-t állítsak be. De az a lényeg hogy találtál rá megoldást.
-
kicsi kecske
tag
válasz
hevepapa #32134 üzenetére
Az a baj nem tudok Nvr oldalon fix IPt adni, mert csak DHCP poolt enged kijeloni. Próbáltam amúgy hogy ugyan az a subnetet állítok neki mint a rendes routernek, de össze vissza osztja az IPt és ütközik a sima routerrel.
Aztán tegnap este rajottem hogy van ilyen hybridge mode ahol igazából az nvrt be lehet tenni sima bridge módba és így már minden ok. -
mlaci01
tag
Sziasztok,
Van egy pár kamerám, aminek sajnos elvesztek az RJ45 vízálló csatlakozói.
Ilyeneket be lehet szerezni valahol ? Ezek Hikvision "DS-2CD2032-I" kamerák.
Előre is köszi. -
Yasuo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valószínűleg nagyon amatőr kérdést fogok feltenni, emiatt előre is elnézést kérek!
2 évvel ezelőtt szerelő által kialakításra került a házunkban egy 3 kamerából álló Dahua rendszer. Felmerült az igény a család részéről, hogy a ház melletti külön épületből egy TV-n keresztül tudjuk látni állandóan a 3 kamera képét. Van-e rá valami lehetséges mód, hogy vezeték nélkül egy fapados TV-n meg tudjuk jeleníteni a kamerák képét? Bent a nappaliban ezzel nincsen gond, ugyanis ott HDMI-vel össze van kötve.Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
tothjozsi96
addikt
Egész jó árak vannak a Reolink hivatalos oldalán. Érdemes lehet ránézni!
-
sujgojo
csendes tag
sziasztok,
haldoklo Hik HDTVI kivaltasara szeretnek egy 8 kameras ip rendszert. Sajnos sok penz nincs ra, igy rogton az IMOU kamerak kerultek kepbe. Probalta valaki Provison rogzitovel? mert rogzitokbol meg azok nagyon olcsok. kivancsi lennek mi mennyire mukodik. nagy igenyeim nincsenek, mint arc/rendszam/stb felismeres, csak a kertet akarom szemmeltartani. -
hevepapa
senior tag
válasz
kicsi kecske #32133 üzenetére
És mi van akkor ha az NVR-t is berakod mondjuk 192.168.1.100-ra? A kameráknak meg adsz fix IP-t: 192.168.1.101, 192.168.1.102 stb
-
kicsi kecske
tag
válasz
jézusom #32132 üzenetére
Igen, pontosan. A baj az, hogy ONVIF-en se meg sehogy se tudtam elérni direktbe a kamerát csak az NVR-t. Az NVR-en kellett volna bejöfő forgalmat routolni a kamera felé (oda vissza) de ez meg annyira nem okos "router" hogy ezt meg lehessen vele csinálni.
Lehet amúgy valahogy máshogy megoldható, de én nem jöttem rá. Reolink appban sem tudtam amúgy direktbe felvenni a kamerákat ilyen módon csak az NVR-t és az mutatta a channelekre kötött kamerát. -
jézusom
addikt
válasz
kicsi kecske #32131 üzenetére
Az nvrnek csak a kamerák fele van más tartomány, nem?
Nekem is annkenel így van, szenvedtem vele, de rtspvel elérem őket HA-ban. -
kicsi kecske
tag
válasz
kicsi kecske #32125 üzenetére
HyBridge módot kellett bekapcsolni és így kikapcsolja a router a belső hálózatát. Így nem kell külön subnetre tenni az NVR-t. A Központi routeren meg tudok VLANokat létrehozni külön portokra és tudom szabályozni mi lásson ki merre
-
Jack72
aktív tag
válasz
Marci112233 #32126 üzenetére
4X18 méter volt a csomagban.
-
válasz
Marci112233 #32126 üzenetére
Elvileg minden Reolink 4 kamerás rendszerhez jár 4x18 méter utp: kép.
szerk: tudtam
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Ma volt itt az egyik rokonunk, és látta van fent kamera, és lehet neki is kéne pár darab. Na most ha Annke lesz azzal már tisztában vagyok. De mutattam neki hogy ez is alternatíva lehet. Egyiktől sem zárkózott el. Na most ha jól tudom vett itt már valaki ilyen Reolink rendszert így azt kérdezném adnak-e hozzá UTP kábelt is ha igen akkor mennyit?
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Próbálkozom a 4 új Reolink RLC-820A kamerámat hozzáadni az okosotthon rendszerhez.
A következő problémába futottam.
Adott egy RLN8-420 NVR amire rá van kötve a 4db kamera. Alap subnetem itthon 192.168.1.0/24 az NVRen 192.168.2.0/24et állítottam be. Sajnos DCHP relay-t és hasonlót nem tudok állítani.
A kamerákat a reolink appból elérem, de hálózaton csak az NVR-t tudom pingelni 192.168.2.1-en. Ahhoz, hogy ott tovább direktbe elérjem a kamerákat ugye az NVR-en kéne forgalmat irányítanom a hálózaton.. de ez nem tud ilyet.
Alapban úgy látom a kamerán az ONVIF ki van kapcsolva, mert 9000es porton API-n keresztül elérem az appból őket, de ha hozzá akarom adni Openhaban akkor kameraIP:8000 porta azt írja, hogy Camera refused to connect when using ONVIF to port:8000
Hogy a búbánatba tudnám elérni a kamerákat direktbe? -
rukh
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérek: van egy néhány éve vásárolt, Hikvision kompatibilisként jelzett kamerám (PG 2355I, 5 MP Fixed Dome Network IR Camera, HD, Waterproof, POE, ONVIF), amit eddig még nem használtam. Ki akartam próbálni, switchen keresztül az otthoni hálózatba kötés után kb 6-8 másodperccel két halk kattanás hallatszott, de a hálózatban nem jelent meg. Próbáltam az SADP és a Search Tool programokkal "felderíteni", de semmi nyoma (másik kamera azonnal megjelenik). Hogyan tudnám eldönteni, vagy ki tudna segíteni, hogy a kamera a hibás, vagy valamilyen más (beállítási, ...) probléma van csak?
Előre is kösz, üdv!
-
pooty
tag
válasz
goodboy007 #32107 üzenetére
Nálam egy Reolink Argus 2E teljesít szolgálatot már jó 1 éve. Akkumulátoros is és napelem is van hozzá. Sose kellett még külön rátöltenem simán megoldotta a napelemből a visszatöltést. SD kártya rakható bele és az applikációja is egyszerűen kezelhető. Nálam a routertől ~5m-re van úgy hogy a router beltérben a kamera pedig kültéren van (nagyjából 2 fal van köztük). Simán kapcsolódik a hálózathoz.
Ugyan ez a típus már nem kapható, de van hasonló, ha nem jobb tudású a termékeik között. Én aliexpressről rendeltem, németből jött, akkoriban 7 nap alatt itt volt.
[link]A support is egész jó hozzá.
-
Janos250
őstag
válasz
Rodzser Mór #32116 üzenetére
Nekem az A9 évekkel ezelőtt nagyon nem jött be.
Helyette az ESP32-CAM mellett döntöttem. Pici, elrejthető, viszont kell hozzá érteni a mikrokontrollerek nyelvén (C++), Felbontása ennek is nagyon kicsi. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
jézusom #32117 üzenetére
De jó
Ebben a videóban sem dícsérik agyon.
https://www.youtube.com/watch?v=EQn3nnUTrN8Bár applikáció van hozzá, de nem rögzítetette a videót az SD kártyára, (akkor nem tudom, hogy szúrta be ebbe a tesztelős videóba a kamera által készített felvételt) nincs motion detection, nincs IR LED stb. és azt mondja a fickó, hogy 640x480-ban rögzít.
Viszont van hasonlóban Xiaomi kamera. 3608 Ft az a Aliexpressen. De nem tartom kizártnak, hogy az is kamu. Dobozán nem látom a Xiaomi feliratot, emblémát.
-
jézusom
addikt
válasz
Rodzser Mór #32116 üzenetére
Ezek über fos kamerák. Szerintem 1080pt se tudnak. Volt nálam egyszer kölcsöben, konkrétan applikációt nem találtam hozzá.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Kültérre tennék kisebb méretű wifi-s és olcsó(bb) kamerat, akár virágláda közé rejtve. Mert szempont, hogy kívülről ne lehessen kiszúrni.
Tudtok ilyenhez kamerát ajánlani? Akár Aliexpresses vagy Temus vásárlás is jó nekem.Ilyesmit láttam eddig, ami kisméretű. Van ilyenről tapasztalatotok?
[emag link]
Tudom, ez beltéri kamera, de -10 fokig űzemelhet. Eső ellen meg megvédeném. -
válasz
Victoryus94 #32113 üzenetére
A jó pap is holtig tanul.
-
Victoryus94
őstag
válasz
bogabi #32112 üzenetére
Nem teljesen értek veled egyet. Aki használt már photoshop-ot, lightroomot (clarity, dehaze, stb), az tudja hogy sokmindent ki lehet hozni utólag akár jpg-ből is.
Itt a videón is látszódik, hogy közben túlkontrasztos lesz a kép, eltűnnek a színek, és mellett zajos az egész. -
válasz
pruzsi #32111 üzenetére
Jól néz ki a demó, kérdés, a valóságban is tudja-e ezt a kamera, vagy csak a videóban lett ilyen jó. Azért vagyok kicsit szkeptikus, mert amit az érzékelő nem lát, azt akármilyen hókuszpókusszal sem lehet előhozni a képen. Ha valóban ilyen jól működik, akkor az nagyon jó opció a HIK-ben. Én Avigilonnál próbálkoztam vele (ott is a PTZ-kben van ilyen funkció), megmondom őszintén, amikor próbáltam, nem volt meggyőző.
-
pruzsi
őstag
válasz
bogabi #32109 üzenetére
[link] hikvisionnak 2015 óta van csak az annke nem teszi bele a saját firmwarejébe, pedig ugyan azok a kamerákat forgalmazzák.
.
Már volt annke kamerám hikvisin firmware el de nem emlekszem megvolt e benne ez a beállítás , csak másfelől pedig megbutitja ezért nem jó.Update
Írtam a supportnak dolgoznak rajta.Atmeneti megoldás ilyen ködös időben kikapcsoli az ír -t addig
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Annke kameráknak van olyan beállítás ami szűri a ködöt? -
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Két darab külső IP kamerát szeretnék a következő adottságokkal kb. 35.000Ft/db költségig:
- akksis lenne a legjobb vagy olyan, amihez van napelem, mert a kertben lennének és körülményes lenne a kábelezés
- emiatt jó lenne wi-fi-n csatlakoztatni a nethez, viszont az egyik olyan helyen lenne, ami kb. 10m-re van a router-től, tud egyáltalán így működni? Vagy ha veszek egy repeater-t, akkor kb. 5m-re csökkenne a táv, úgy?
- a wi-fi mellett legyen rajta SD-kártya slot is és/vagy jól kezelhető legyen a szoftvere
- ha csak cloud tárhely játszik, akkor ne legyen egy vagyon az előfizetésA Xiaomi Outdoor Camera BW500 pl. tökéletes lenne, viszont azt találtam kis keresgéléssel, hogy a Xiaomi előfizetés nélkül a 3 hónap letelte után nem tárolja egyáltalán a felvételeket és 7€/kamera/hó a díja, ami azért kicsit durva.
SD-kártyával használva nem sérülnek a funkciói, illetve telefonos appal, local network-ön rákapcsolódva visszanézhető a tartalom?
Milyen más típust javasoltok, ami megfelelne a használati körülményeimnek?
Vagy felejtsem el a wi-fi-s, napelemes modelleket és csak a kábeles verzió játszik? Ez esetben a PPoE mennyire játszik ebben az árkategóriában?
NVR-t nem szeretnék, mert a padlásunk nyitott, így oda nem tudom tenni, bentről meg nem tudom a kábelezést kivezetni. -
Vackor1
tag
válasz
Victoryus94 #32100 üzenetére
Azt hiszem nagyjából értem
, köszönöm szépen!
Üdv! -
jézusom
addikt
válasz
Victoryus94 #32100 üzenetére
Egy poe injektorban pont semmi nincs ami elromoljon. Nekem is kÍnai fos van évek óta.
Más.
Már sokadszor Írok a szeretett ptz kamerámrólAz van, hogy teszt jelleggel betettem a sufniba, nem tudom ennek köze vane a jelenséghez. Szóval állandóan amikor ránézek egyszerűen el van állÍtódva a fókusz. Ilyenkor picit rázoomolok és vissza áll a fókusz. Köze lehet annak, hogy beltéren van és közel vannak dolgok? Majd ki fogom rakni Ígyis, csak kÍváncsi vagyok.
-
kunberci
senior tag
válasz
st6969 #32102 üzenetére
Szia!
Én úgy gondolom, hogy azonos irányba felesleges két lencsét használni (de ez csak személyes vélemény). De mindenki olyat válasszon, amilyet szeretne.
Inkább:
P330-at (van kiegészítő fehér fény)
vagy
RLC 810A-t választanék.RLC 81MA mind a két lencsénél max 20FPS
Árban a 30% kedvezmény elég baráti.
Másik két kamera max 25FPSRLC 81MA teszt:
[link] -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Miként javasolt megoldani a kukucskálóba szerelt (kamera + beltéren kijelző) eszköz melletti rés "kitömését", hogy ne forogjon? És milyen kétoldali ragasztó, vagy más egyéb dologgal érdemes a beltéri felen lévő rögzítését megoldani, a kijelző/akksi egységnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Túra és kirándulás topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest