- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
shteer #84587 üzenetére
AZt nem értem, hogy akinek ilyen több millás autója van, és zsebből kipattintja az 500k-t nyomravezetőnek, miért nem tud előre gondolkodni és mondjuk egy igen jó autóvédelemmel ellátni az autóját úgy 200k-ból?
Egyszer kell kiperkálni és onnantól kezdve nyugodtabban lehet aludni. Akinek nagyon kell az viszi úgyis, trailerrel,de éppeszű tolvaj nem fog kockáztatni, keres egy másikat. Azért nem olyan ritka autó ez...
Vagy biztosítási csalás....
Mindenesetre szar ügy lehet, nem lennék a helyében.....
-
kolosanyi
veterán
Nem baj, náluk még erősebb vagyok. Egyelőre...
A földrengés rúd nem tudom mi, de úgy tudom elképzelni, mint amikor talaj helyett gyűrűn nyomom a fekvőt. Mivel instabil az egész, jóval nehezebb lesz nyomni. Ismétlésszámok alapján vagy ötször nehezebb úgy, persze ez egyéni.
-
aelod
veterán
Nézz szét az utcán/fb-on és megtudod. De nem megyek bele a témába me' én leszek az ignác.
Valaki látott már 'földrengés' fekvenyomó rudat? Én nem jöttem rá miért jó az, hogy össze-vissza remeg az ember karja miközben fekve nyom. Brandon Curry-t láttam így nyomni egy videójában. Hát..
-
kolosanyi
veterán
Én meg a szabadban edzek, az még ingyérebb van.
Egyébként ma pont nem, esős szar idő van, szóval vagy úszni megyek, vagy napijegyet veszek a terembe, ahova szoktam menni régebben. Ott is van ilyen saját súlyos állványzat, sőt még mászókötél is újabban, szóval mehetek esőben is mászókázni...
-
szuszinho
őstag
Nálunk meg ingyé van
(A cégnek saját terme van)
-
Woodslave
félisten
45 perc futópad atta.
Délután láb.
Faxán eltaktikáztam magam a kondibérlettel, mert vasárnap lejár a korlátlan 24-én meg befejezem a nyári projectet (sikertelennek elkönyvelve). Pedig most kezdtem belejönni ebbe a reggeli kardiózásba, de egy 10-alkalmas bérletbe nem fog beleférni ez a luxus, szóval kénytelen leszek gyalogolni a szabadban
-
_NCT
addikt
-
szuszinho
őstag
Tegnap végre olyat lábaztam (volt 1-1 térdműtétem), úgy éreztem nem tudok elfáradni, aztán de
3 hete tértem át a heti kétszeri lábazásra, azóta nincsenek olyan izomlázaim, mint amikor csak heti egyszer csináltam.
Lassan lehet én is nekiállok kertészkedni -
Apollyon
Korrektor
válasz
szőröscica #84557 üzenetére
Az új ízekből nincs vödör, és egy jó ideig még nem is lesz, nálam ezért offos. Mondjuk ha lenne is, én előbb azért kipróbálnám a teremben az ízeket mielőtt beruházok rá.
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, korrektül sikerült.
Már csak néhány adag van a citromos sajttortás fehérjéből, szombaton veszek egy vödör narancsos csokisat. -
Dicker
őstag
-
Dani82
senior tag
Na ezért volt ma délután üres a terem.
[elkezdődött] -
Ijk
nagyúr
Nem értem ezt az alsóhast, pont lábemelés után készült a kép. Semmivel több zsír nincs ott mint a felső részen, vagy nem tudom mi a gond vele.
Itt kicsit ráfeszítettem.
A váll az meg olyan amilyen. Oldalemelések után faszán néz ki azt fél óra múlva leenged mint a léggömb.
4-5 kilót le lehetne extrém életvitellel dobni, de már annyira nincs hozzá semmi kedvem és motivációm. Így legalább van erőm edzéseken, deficitben pedig kínszenvedés az egész. -
Radnix
senior tag
Edzőtársam linkelte, hát elég hihetetlen a dolog, kiemelek pár részletet: 800g carb 300g prot és natur
(#84542) Ijk: has alsó részére még kell pár sorozat szegélynírás és permetezés aztán tökéletes lesz
-
Cheesy
őstag
válasz
goodboy007 #83943 üzenetére
Végül Scitec Heavy Duty lett belőle.
A Mester (volt profi testépítő boltja) tanácsa alapján választottam. Ezt 3 hónapig kúraszerűen kell szednem, utána leállhatok vele. 1 doboz=1 hónap. Gondolom utána elég némi kalcium-magnézium kombó.
Aki esetleg szed ilyet, ahhoz lenne kérdésem: az én értelmezésem szerint napi 1x3 kapszula az adag. Namost ezt, ha már kúra-szerűen szedem, nem lenne jobb napi 3x1 alkalommal bevenni? Mint hogy sokkolom a gyomrom egy tripla adaggal. Mert akkorák, mint egy gyerek-végbélkúpA Joint-X -re azt mondta, hogy ha én most egy éppen gyúrni kezdő 18 éves fiatal gyerek lennék, azt mondaná, hogy azt szedjem. Kevesebb összetevője van, de akkor még gyorsabban fejlődik a test, mint így 30 évesen.
-
Mi is most a hivatalos álláspont arról, hogy aerob előtt lehet-e enni?
-
Woodslave
félisten
Vótam kar. Annyira nem szeretek karozni. Mondjuk itt 50 fok
-
aelod
veterán
Asszem a mai mell kar elmarad. Van itt egy kis víz
...
-
Dani82
senior tag
68 hsz dél óta?? nem fogom elolvasni. Megyek váll has az új myprotein underarmour polomban!
Fuckyeah -
törölt tag
Én igazából éhes nem vagyok semmire, de edzés alatt érzem azért hogy kevés valami. Kicsit szédülök, kicsit csillagokat látok néha.
De ez tegnap a mellezés után elmúlt. Magamhoz képest erőben sokat nem romlott a szint így sem. Azt olvastam hogy olyan súllyal érdemes edzeni diéta alatt, ahol meg van a minimum 8-10 ismétlés, mert ilyenkor gyengébbek az izületek, könnyebben lehet sérülni.
Váll és bringázás közben nem volt bajom. -
törölt tag
Tegnap vettem még 2 kulacsot, mert rájöttem arra hogy a fehérjét munka közben is be kell vinnem, porból is hogy legyen elég egy nap.
Szóval most már berendezkedek az edzéses étkezésre munkában is. Így ezt meg tudom oldani, hogy zabot egyet fehérjével.
Létezik az hogy a zab nagyon megköti a kajákat és emiatt ritkábban ürül a dolog? Amikor 2-3 napig ettem folyamatosan, mintha azt vettem volna észre, hogy nagyon megfog mindent. -
-
Woodslave
félisten
válasz
#04230330 #84505 üzenetére
edzés után még diétában is kéne ch. Én se vagyok nagy híve a szőlőcukornak, de a turmix után simán kéne a rizs meg a csirke akár mint utolsó kaja. Ha nem edzel akkor meg túró. Ch- szinte mind mehet edzés után ha ilyen 100 grammon akarsz lenni mert az kb rizsből megvan. (kivéve ha 150 az főve mert akkor az qrva kevés )
-
Woodslave
félisten
úgy döntöttem ma karozok hátha holnap már jobb idő lesz a lábazáshoz
-
törölt tag
válasz
Woodslave #84498 üzenetére
Akkor azt kell megoldanom, hogy fent maradjak mindig 11- éjfélig, és akkor oda befér még egy rendes kaja 9 körül.Sok alvásra nincs szükségem, vagyis nekem nincs, az izmaimnak lehet hogy lenne
f6 kor kelek, de ha reggel olyan az idő meg a kedv, akkor 5 kor és fél óra kocogás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest