- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
nézegettem a fehérjéket és azt vettem észre h a scitec 100% whey protein proban van glutamin meg bcaa is míg a cytogen whey pro-hoz semmi sincs írva, csak annyi h aminosavak
nem tudja vki h a cytogenben is van-e bcaa meg glutamin? -
Tomics
addikt
lenne ambícióm csak pénzem nincs hozzá
normális kaját kéne enni napi 4-5x ami ugye csirkemell és társai hát az nem olcsó
terembe kéne járni ahogy nézegettem itt pesten 10 körül kezdődnek a bérlet árak (szerencsére hetente el tudok menni ingyen 1 helyre ami nem olyan rosszul felszerelt, de ez kb annyira elég hogy izomlázam legyen minden héten) (suli konditerme meg kb 3 fős van vagy 2 gép meg súlyok azt csókolom-> állandóan tömve van..300Ft a bérlet/félév ez mutatja a szintet)
protein bevitelt valamivel növelni kéne, így rászántam magam egy 1 kilós cytogenre, de rájöttem hogy lófasz mivel napi 2 adagot kéne bevenni hogy legyen értelme így 15 napra elég szóval ez is havi 10k
mivel pesten vagyok kollégista így nem jut erre ennyi pénz. (tudom ugorjak, egyéni szoc problem).
ha meg valamibe belekezdek nem érem be a kevesebbel, maximalista vagyok (sajnos)
csak hogy átlásd valamennyire.
futást még megoldom azzal hogy lemegyek a margit szigetre, így a heti 1 kardió meg is lenne. diétázni meg jelenleg úgy tudok hogy egész nap alig eszek valamit vagy rendes kaját, de napi 3 étkezésnél többre nincs lehetőségem. eddig 3 kilótól szabadultam meg 2 hét alatt. (de volt olyan hogy délbe ettem utoljára majd másnap reggel, mivel nem akartam kenyeret meg ilyen szarokat enni mert akkor lófaszt se értem el..mondjuk így se mert ha meg bezabálok lerakódik)szóval majd ha dolgozok esetleg akkor lehetne ezt csinálni...főleg anyagi korlátok...
most ez elég esélytelen, de azért még próbálkozok egy tervel ami mondjuk ár/érték arányban a legjobb lenne. persze hosszútáv a cél de ki akar nyáron szarul kinézni? eddig szemét kajákon éltem, egészségesen és mozgással teli életet akarok élni ez a hosszútávú cél. nem akarok kigyúrt állat lenni, de cingár sem. ez az a sport ami tetszik, mellette még sokat bicóznék de azt is csak otthon tudnék mikor hazamászok 2hetente... -
LOTR
addikt
válasz
Tomics #36397 üzenetére
ha diétázni akarsz, akkor még időben vagy a strandszezonig, bár ilyen időjárás mellett, kitudja
semmi hasonló ambíció nem jött le a hozzászólásodból, amit értelmeztünk belőle arra pedig normális választ nem lehet adni
teljesen mindegy mit fogsz csinálni, nagy valószínűséggel erről a strandszezonról mér rég lecsúsztál -feltételezem nincs világbajnok genetikád, és az egyéb utat sem akarod választani-, kb ugyan úgy fogsz kinézni, mint most, ez van... kreatin sem segít - valamennyit valószínűleg igen, de szeritnem esetedben az is elhanyagolható
ellenben elkezdhetsz edzeni, hogy a következő, a 2010-es starndszezonra legyen valami formád....... és akkor lesz értelme is a kérdésednek
fogyis topikban is megjelentek a "szezonosok"..... úgy veszem észre ahogy nő ez a fórum úgy lesz egyre több belőle -
harry
veterán
Egy hölgy ismerősömnek szeretnék segíteni összeállítani valamilyen étrendet és edzéstervet, de ez több szempontból is kihívás
így jól jönne egy kis segítség.
Elsődleges cél zsírégetés, emellett a szokásos - szebb/sportosabb alkat, fittség, némi erő és állóképesség. Nyilván az elsőt teljesíteni az összetettebb feladat, a többihez a legtöbb mozgásforma megfelelne.Edzés:
Egyelőre nem igazán van lehetőség edzőtermes edzére (majd csak júliustól) - de addig is kéne valami, pl:
futás - ennek úgy alapvetően nem tudom mennyi 'haszna' lenne, zsírégetés szempontjából talán nem sok - de nem is rossz. Vagy legyen intervallum? Hány perc, 10-20? Talán inkább állóképesség szempontjából lenne jó, ami persze szintén nem rossz dolog.
aerob - pl. lépcsőzés, legikább. 40-60 perc, heti hányszor, így kezdésképp? Lassabban, tempósabban, váltakozva? Bár tekintve, hogy felmegyünk/lejövünk a lépcsőn, ezért alapvetően váltakozik a terhelés.
torna - avagy edzés saját súllyal, így pl. hasprés, guggolás, kitörés, álló vádli, (széles) fekvő, hátrahajlítás.
súllyal - egykezes bicó/kalapács, fej mögött egykezes tricepsz, lórúgás, oldalemelés, vállból nyomás (2db kis egykezes súlyzó esetén).Gondolom mehetne minden nap valamilyen edzés, a túlterheléstől szerintem nem igazán kell tartani, nincs is igazán extra súly, szóval gondolom lehetne edzeni minden nap, sőt.
Legyen mondjuk reggel 10-15p futás, és délután torna+súlyzó, esetleg minden második nap aerob?Kaja:
Nehezítő tényezők: húsok közül halfélék, illetve gabonafélékból nem sokat (ez tapasztalat alapján). Amúgy 0-s vércsoport.
Szóval szóba jöhetnek ilyenek, hogy gyücsömcsök, joghurt/kefír (natúr, zsírszegény), zöldségek, saláták, halak, barnarizs, főtt krumpli, zabpehely.
Ez így még nagyjából talán jó is volna, de nem tudom, hogy kéne összeállítani. Tehát hány óránként, mekkora mennyiségeket, mennyi ch/fehérje szükséges, és hasonlók.Hozzátenném úgy alapvetően nem tudok semmit a női edzéstervekről/étrendekről... pl. edzés terén is gondolom vannak dolgok, amikre figyelni kéne, mármint súlyzós esetén, de az még úgyis odébb van.
No előre is kösz a segítséget
-
Tomics
addikt
válasz
penene #36386 üzenetére
hát igen csak akkor szokott az jönni hogy feladom, mert minden edzés egyre szarabbul ment
. de mostmár megvettem a proteint, leszoktam a szemét kajákról, nem hagyom kárba veszni
Viszlát. Majd re pár hónap múlva esetleg pár kisebb eredménnyel
utolsó szó aztán ugrok: kreatin kúrát esetleg érdemes ilyekor szedni mondjuk strandszezon előtt hogy mégis kinézzek valahogy (tudom nem ez a fontos a testépítésben, csak rövidtávra gondolom, hogy érdemes-e). persze csak rendes kajálás és a megfelelő protein, napi vitamin után mint utolsóként a sorban. -
Tomics
addikt
hát beleadtam amit tudtam, a végsőkig csináltam az ismétléseket. mindent akartam egyszerre, de a lábazásra már nem volt erőm. így is vicc súlyokkal alig ment... az elején a "kúrának" talán hozzászokik a szervezet aztán később nem lesz gond az izomlázzal ha egy normálisan felépített edzéstervet csinálok. mindent át akartam mozgatni először
szívás...elég hülyén néztek rám amikor vakartam a szemöldököm kurva fájdalmas arckifejezéssel vagy felvettem a táskát a hátamra...még jó hogy nem melózok csak suliba járok
-
harry
veterán
válasz
Tomics #36379 üzenetére
Nyújtás nem igazán változtat az izomlázon, sőt, mivel a rostokat tovább nyújtod, rongálod, így legfeljebb erősebben éreznéd.
Rádolgozás: nincs sok értelme, mivel az izomzatod sérült, pihennie, regenerálódnia kell. Én mondjuk azt mondanám, hogy egy pár perces kis átmozgatás nem árt neki, és utána azért talán nem is érzed annyira.Leginkább amúgy azt mondanám, hogy szívás
Kajálj, pihenj, esetleg be lehet kenni valamivel (izomlazítók, bemelegítők, stb?) - de majd elmúlik.
-
Tomics
addikt
válasz
penene #36380 üzenetére
valahogy úgy egy hosszabb kihagyás után az első komolyabb edzés. de ilyen sokáig még nem volt ilyen szar. talán még jobban fáj ma mint tegnap...
cytogent whey pro-t iszok, csirkemell rizs kombóval, diétán vagyok. ez közrejátszhat vmit? vitamint most nem szedek egyáltalán -
Tomics
addikt
Izomláz ellen mit lehet tenni?
48 órája edzettem de még mindig rettentően fáj mindenem, a karom nem tudom a pofámhoz emelni, a mellkasom hasogat mintha a szivem fájna stb gondolom nyújtani kellett volna az edzés végén. a rádolgozás ilyenkor káros vagy hasznos? -
P00By
nagyúr
SÜN! (logout írás)
-
LOTR
addikt
ezt még nem bontottam ki, fehérjével kevertem eddig a sima monot (egyelőre egy messzebb lévő teremben edzettem csak, ahova vittem magammal a turmixot is), attackot meg nem lenne szerencsés belekeverni, bár cseresznyés csoki íz érdekes lehet
azt hiszem jó lesz ez még diéta mellé is, feltéve ha marad belőle -
junhum
tag
Sziasztok
Nem tudom hogy volt e már de hátha valaki még nem tudná!
Vitargo CGL 51%os akció [link] -
Bibby
addikt
válasz
hummerdikk #36368 üzenetére
Minden ilyen 1-2%-os, a zsírtartalom a szénhidrát meg a fehérje is. Nem ezért iszom, csak finom.
Bár annyira nem olcsó mert majdnem 200 forint 1 liter.
Boxi: bazeg, ilyen alapon a sör se ér semmit, mer nincs benne 40 kiló fehérje.
Ez egy finom itóka, amit diétázók is fogyaszthatnak ha már herótjuk van a bolerotól például.
-
Bibby
addikt
Nem ismeritek a coolmix-et? Tök fincsi tejsavós csemege, édesítővel. Sparban lehet kapni, meg talán a pennyben.
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #36358 üzenetére
énmeg azt h soha többet nem leszek 100 kiló felett se
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #36354 üzenetére
jaja, mácsak 106 kiló
monyuk még mindig jobb mint a 115
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36348 üzenetére
Ez így van
-
penene
őstag
A vállam viszont kicsit aggaszt, 2-3 kilós zacsit viszek pl. és érzem, ahogy húzza a vállam, csak a jobbat. Biztos még kicsit gyulladásban van az izület, azért baxxa egy ilyen gyakorlatilag folyamatos kis terhelés is. Majd csak elmúlik 1x...
Kap még pár hetet, kis terheléssel szoktatom az élethez, kenegetve, aztán keresek 1 dílert.
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #36347 üzenetére
Nem szívok miatta. A térdem szépen helyrerakta, és a könyökömnek is használt.
Persze kellettek egyéb cuccok is évekkel ezelőtt (ami végülis hasonló dolog volt, csak nem szájon át ment be), de sokat számítanak (nekem).
Feleslegesen tényleg fölös nyomatni, csak a "felesleges" elég nehezen definiálható dolog egyénenként (feleslegességet lehet nézni pl. dózis és kúra időtartalma szempontjából is).
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #36347 üzenetére
Ezt biza nem tudtam
Köszi!
#36348:
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #36348 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #36345 üzenetére
akkor azér nem vagy akkora mangalica mint szoktál lenni
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #36345 üzenetére
énmeg épp annyival diétázom
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36343 üzenetére
Én 200g CH-val tömegelek bazze
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #36343 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
DLDKox #36333 üzenetére
nem kell naturálba diétázni
úgy nekem is kegyetlenül megcsappant az erőm
viszont ha volt egy kis okosság akkor épphogy.. meg ne vidd le 200gr ch alá a napi limitet, hanem csinálj aerobot, vagy L-carnitint használj, és kb 5 naponta töltsd vissza a ch-t kb 400-450 gr-al
God: ezért kell szelektálni hogy kinek a hozzászólását olvasod el
néha egész gyorsan át lehet futni így egy oldalon
-
LOTR
addikt
válasz
Vandit. #36340 üzenetére
olyan kb, mint az on, csak az íze olyan epres-csokis -szerintem finom-, meg valamivel erősebb íze van, nem terheli a gyomrot, nem csomósodik, jól oldódik, nem habzik
meg egy böhöm kanál van benne, kisebb, mint a tömegnövelős mosóporos, de én azért kicseréltem egy normál 70ccm-re, abból teszek 2-vel a shakerbe -
zeg
őstag
Mivel 3X 25ml-t fogyasztottam edzés előtt és nap közben is rájártam nem néztem mennyi idő alatt fogy el vagy hogy mennyi adag van benne(Scitec). Mivel alapból BioTech van kéznél 2300-ért, nem különösebben érdekel a Scitec folyékonya 3000-ért. Csak kipróbáltam, finom, működik, majd egyszer megint veszek.
Megj.: A BioTech-et viszem magammal, a Scitec-hez kell víz+pohár. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #36331 üzenetére
Látjátok én írtam tegnap is...aztán folytatja. Azt hiszem megvolt a figyelmeztetése, jöhet a ban.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #36331 üzenetére
[banplz]
-
DLDKox
aktív tag
Én is offolok kicsit, tegnap egész jó erőben voltam 140-be 7et 150-be 4-et nyomtam fekve, de szar lesz ha diéta végén már a 100-al is szenvedni fogok.
Végre a térdem is kezd rendbe jönni igaz gugolásban 100-ig mehetek mert utána vége a lábamnak de már ez is valami, hogy nem kell kihagyni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
MPowerPH #36307 üzenetére
Ne törődj semmivel csak nyomd keményen. Ha fekvenyomásban erősödni akarsz, akkor alacsony ism. szám és több sorozat. Tehát mondjuk 110 a maxod, akkor annak a közelében nyomj mondjuk 8 sorozatba 3-akat. Nem fogsz bedurranni, de erősödsz majd, ha durranni is akarsz, akkor a végére vedd vissza mondjuk 70-re és amennyi megy bele, 2-3 sorozatban
-
Bibby
addikt
válasz
cerkarobi #36322 üzenetére
Idefigyelj, eddig engem sem zavart hogy itt reklámozgatsz, bár tényleg elég szarul csinálod és még linkelni sem tudsz, de elfér.
De azért hogy teljesen hülyének nézz az kicsit bosszant.Igen, mindent átnéztem, nem szemellenzősen a saját termékemet ajánlom.
Nálatok mennyi a whey fusion? 12500+1700 Ft. A BB shopban mennyi? 13000 Ft. De ha ugyanannyira jönne ki akkor is tőlük rendelném.
Asszem ennyit erről. -
Vandit.
addikt
Srácok, erről vélemény? Jónak tűnik, igaz, hogy 4-el több, mint a WP, de az összetétel is jobb.
-
Vandit.
addikt
-
harry
veterán
Kösz az infót!
Jelenleg akkor 3 termék jöhet szóba:
BT l-carnitine: 2700Ft 500ml@10ml adag, vagyis 50 adag, abból 1.a. 54Ft --> legalábbis 10ml írnak egy adagra, de nem láttam, hogy az hány mg carnitine.
BT l-carnitine+Chorem: 3000Ft 500ml@15ml adag, vagyis 33 adag, 1.a. 91Ft --> keírásnál szintén csak 15ml-t láttam, de írtad az 1050mg cucc.
Scitec l-carnitine: 3125Ft 500ml@12,5ml adag, vagyis 40 adag, 1.a. 78Ft --> ezt nem nézted el? A holnapon ez áll: "Napi 1-2 adagot (1-2 x 12.5 ml) fogyassz (tehát naponta összesen 1000-2000 mg L-karnitint)" vagyis akkor 1 adag 12,5ml.Ha az első BT termék 10ml adagjában van 1000mg anyag, akkor az tűnik a legjobbnak. Majd valamikor kiderítem.
mod - most látom írtál a scitecről megint - no most akkor ezzel mi a helyzet?
-
cerkarobi
csendes tag
-
cerkarobi
csendes tag
Mondjuk ez nem akció, itt mindig 12.500 Ft-ért van a 2,5 kg-os Whey Fusion
Vagyis 5.000 Ft/kg-os árért kapsz egy 6 komponenses (konctrátum, izolátum, hidratátum) csúcs technológiás proteint. 100 g anyagban 83.9 g protein, 2,95g szénhidrát, 1.45g zsír és valami brutális plussz anyagok vannak benne.
Nem is lehet összehasonlítani más a piacon található azonos, vagy hasonló termékkelMagasan veri őket.
http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_peak.htm
a többit itt megtalálod a fennti linken
-
zeg
őstag
Az L-karnitines hozzászólásomban hiba van, mivel a Scitec SEM képes a számok másolására(de még azt sem tudják mit cimkéznek fel), ezért a magyar nyelvű cimkére marhaságot írtak. A magyar cimkén a Scitec Carni-X Liquid 40.000 25ml mennyiségében van 1000mg L-karnitin, az eredeti angol szöveg szerint viszont 15ml-ben van 1000mg. Sajnos még így is szar van a palacsintában mert 40.000mg van az 500ml palackra írva, de akárhogy számolom nem jön ki 15ml-el a 40.000mg L-karnitin(inkább ~34g), amit a dobozon olyannyira büszkén hirdetnek.
-
Bibby
addikt
válasz
Inv1sus #36314 üzenetére
A kreatinos szöveget nem neked írtam. Az a bizonyos csodalé pedig nem létezik, ébredj fel. A jó kondi mögött kemény munka és hosszú hónapok, évek vannak, nem porok.
Kezdőként mindenkinek ajánlott teljes testedzéseket csinálni, alapgyakorlatokkal, hogy megerősödjön az egész izomzatod, vázad, hozzászokjon a terheléshez, valamint hogy megismerd a gyakorlatokat és azok helyes kivitelezését. Ha ez az utóbbi nagyon nem megy, akkor kérj meg valakit akin látszik hogy tudja (ne azt akinek a legnagyobb a pofája) vagy 1-2 alkalomra keress edzőt magad mellé, nem hinném hogy vészesen sokba kerül.
-
MPowerPH
félisten
válasz
BÁ Nutrition #36313 üzenetére
Hát ez brutális.
Mondjuk én akkor érzem azt a bedurranást, ha 90kg környékén nyomom, esetleg 80kg, de akkor sok tartalék marad még bennem. Most is érzem, hogy dagadt a hátam, pedig 1 órája hagytam abba az edzést.
Holnapra meg már most érzem, hogy piszkosul izomlázam lesz megint...
"ha meg a maxodnál 40 kilóval több súly alá befeküdtél akkor elég jülye vagy, és összeteheted a kezed hogy nem sérültél le"
Jó, tudom, ebben igazad is van.
Vannak ilyen hülyeségeim, mindig is voltak. Egyszer 4 hónapot ki kellett hagynom ez miatt, mert bicepsznél kicsit besokalltam, és valami ín begyulladt mindkét alkaromban. Attól kezdve ha megfeszítettem, egyből bele állt a fájdalom, nem tudtam fogni rendesen. Szal nem ez az első hülyeségem.
-
Inv1sus
addikt
De ez ilyen enyhén cukrozott, meg a vizet nem szoktam meginni. Vagy ezek nem számítanak?
Miért nem jó az osztott edzésterv? Nekem jónak tűnik. Azt olvastam, hogy ez ajánlott
A hát meg mellgyakorlatokról meg... nem tudom, hogy érezzek rá, elolvastam a bodybuilder honlapján, hogy elvileg hogy kéne helyesen csinálni, de :/. Pl van az a mellgép, egyszerűen nem érzem azt hogy jól csinálnám, ha nem bírom, akkor elkezdem a kezemmel nyomni és akkor már az alkarom nem is támaszkodik annak a párnának, gondolom ez nem túl jó...Erőnövelőt meg lehet majd kipróbálom, de nem most akarom még. Az biztos egyszerűbb lenne lefekvés előtt meginni egy ilyen csodalét azt kész, nem kéne gondolkodni mit egyek.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
MPowerPH #36307 üzenetére
nem tartom valószínűnek hogy 90 kilóval azt a hatást érzed mint én 65el
én is le tudom húzni az összes súlyt ami van a gépen, akár szériában is. csak az a fajta bedurranás elmarad, és én nem erőgyakorlatot csinálok vele. ha 6-8at tudsz csak csinálni akkor szerintem az nagyon kevés lehúzásnál(tarkóhoz) ez a saját súlyodhoz közeli súlyokkal edzés is érdekes felfogás
próbálj meg bicepszezni 90 kilóval, vagy guggolni...amúgy messze nem kreatinről beszéltem, hanem olyan kaja ami növeli az erőt. pl pizza
bár itt sokszor hülyének néztek de akkor voltam eddíg mindíg erős ha erőemelő kaját zabáltam
minden ami rosszpl vacsira 10 kifle
meg 1,5 kiló sültkrumpli egy adag
2 liter fagyi egyszerre. 3 pizza egy film alatt stb
haverom a mai napig ezt zabálja, heti max 2szer edz, de néha csak kéthetente, és versenyez. ja és naturálba.. 180at nyom kb. mikor ráálltam arra a kajára amit ő evett egy hónap alatt 25 kilót erősödtem. és később mikor nekem is úgy alakult hogy heti 1x mentem csak edzeni akkor én is simán tudtam tartani azt a szintet.. persze valszeg ehhez nem 2 év edzésmúlt kell.
ha meg a maxodnál 40 kilóval több súly alá befeküdtél akkor elég jülye vagy, és összeteheted a kezed hogy nem sérültél le -
MPowerPH
félisten
Akkor nálam tuti jó a dolog, mert a hátamon így 3 hónap után is olyan izomláz van másnapra, hogy alig tudok rajta feküdni.
Bár ez van a mellemen, meg mindenemen is. A másnap mindig nagyon nehézkes...
"Megint egy kreatinharcos, akinek ezek a zerőnövelők nemkellenek."
Na miért?
Nem értem a dolgot, nem járok sűrűn a topicba.
-
Bibby
addikt
válasz
Inv1sus #36306 üzenetére
3 hét után eleve nem kellene osztott edzéstervet csinálnod. És nagyon nem csoda hogy pont ezt a kettőt nem érzed, mivel ezeknél a legfontosabb hogy jól csináld a gyakorlatot, főleg a hátra kell nagyon ráérezni, kis súlyokkal "belejönni".
Táplálkozással kapcsolatban meg szánj rá időt hogy olvasol, sokat. Az ananászkonzerv szerinted mivel van tele? Cukorral...Megint egy kreatinharcos, akinek ezek a zerőnövelők nemkellenek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Boxer001 #36308 üzenetére
Nem tudom...
Miért? Az sok vagy kevés? Vagy mire módosítsam? Régen 8*8 -at csináltam, de rám szóltak, hogy az sok lesz. Azért csökkentettem 2 -vel a sorozatokat.
Ismétlést érdemes csökkenteni inkább vagy a sorozatokat?Am, vállam az megfájdult, de holnap megyek úszni, az majd rendbe hozza.
-
MPowerPH
félisten
válasz
BÁ Nutrition #36302 üzenetére
Hát, a kíváncsiság hajtott, magamtól eszembe se jutott volna. Fekve a csúcsom olyan 110 körül van, több nem megy semmiképpen se.
A fejlődéssel nincs problémám a hátam terén, 10 évet úsztam, már akkor megerősödött nagyon, napi 8km megtette a magáét, meg az edzőtáborokban a napi 60km evezés. Nem azt mondtam, hogy 90 -el húzok max., hanem azt, hogy azzal szériázok. Eddig a 110 -et próbáltam, de az már nagyon feszítette az alkaromat, nem bírtam megtartani rendesen, így abba max. ilyen 5 megy bele egészségesen. Amúgy úgy szoktam, hogy 6x8 -at, igaz utcsó két sorozatba már csak 6 szokott menni. De attól még szabályosan csinálom, ilyen gondok nincsenek. Még a 6 sorozat előtt szoktam 3*8 -at belehúzni a 65 -be bemelegítésnek. Szal elég vicces lenne, ha ott nekiállnék azzal a súllyal nyomni, mert meg se érezném, és nem akarok szálkásítani.
És azt mondják, hogy az a jó, ha a saját súlyod közelében dolgozol. Én 90kg vagyok, szal pont optimális.Ilyen erőnövelők nekem nem kellenek, tudom mit lehet kihozni mondjuk egy kreatin feltöltéssel és szedéssel is, de nekem az nem az esetem.
Teremben én vagyok az egyetlen, aki nem kreatinozik, mégis elvagyok.
Boxer001: Nem a BMW -m miatt, hanem mert hajtott a kíváncsiság.
Bár így utólag belegondolva kár volt.
Majd oda sz@rtam.
Előtte azért rámelegítettem, én se vagyok teljesen ütődött am.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Speeedfire #36259 üzenetére
Engem is érdekelne, mert különösebben én se érzem, hogy igénybe venném a mellizmom. A hátamnál se igazán.
Én 3 hete kezdtem el kondizni. Hétfőn, szerdán meg pénteken gyúrok különböző izmokra úgy, hogy előtte van 20 perc futás és utána is 20perc vagy ameddig bírom. Kedden meg csütörtökön 1 órás futásra megyek be a konditerembe. 180-as centimmel már sikerült 91 kilóról 84-re lefogyni, közbe úgy látom, hogy izmok is kezdtek már nőni.
Tudnátok valamiféle táplálkozási tanáccsal szolgálni? Azt olvastam estére nem szabad szénhidrátot enni. Ananászkonzervet se? Rántottát meg tejtermékeket, esetleg húst ehetek csak? Az only futásos napjaimra mit kellene ennem?
Esetleg tudtok egy jó receptes weblapot, ahol gyorsan elkészíthető egyszerű ételek vannak kifejezetten az ilyen diétázó sportembereknek?
-
szokeherceg
tag
Tud vki nekem normális köredzéstervet mutatni?
-
Boxer001
veterán
válasz
ha 80ba csinálsz 6*8at akkor hogy lehetsz olyan állat hogy befekszel 150 alá?
Mert béemwés kemény csávó, azé.(Valamint egy idióta.
)
-
P00By
nagyúr
válasz
Milyen negatív hatása van? Nem kötekedek, komolyan nem tudom
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
MPowerPH #36299 üzenetére
ha 80ba csinálsz 6*8at akkor hogy lehetsz olyan állat hogy befekszel 150 alá?
amúgy mennyi az egyismátléses maxod? mert olyan 120 körül kéne lennie kb,
amúgy több oka lehet hogy nem megy jól a fekvenyomás, egyik hogy brutál fos a genetikád hozzá, de attól még mehetne jobban is, a másik hogy valszeg nagyon szar a mellgyakorlatok végrahajtása, gyenge az első vállad, és nem tudsz trükköket hogyan lehetne úgy belecsalni hogy többet tudjál nyomniakkor még nem is beszéltünk arról hogy egy kis megfelelő kajálással hogy oda lehet *aszni a fekvenyomásnak.. és itt nem bodys kajáról van szó
jah továbbá az hogy 90 kilót lehúzol nyak mögé az nem jelent semmit. mert le lehet húzni jelentősen nagyobb súlyt az optimálisnál, és rosszabbul fejlődsz mintha normálisan csinálnád. és feltételezem hogy neked nem a 90 az optimális, mert nekem 65 körül van max
pedig abban biztos lehetsz hogy sokkal erősebb vagyok nálad
amúgy meg nyugodtan fel lehet erősítteni a gyenge mellizmot is elég erősre, csak kérdés hogy az izületeid mennyire bírják. ha nem bírják akkor több idő kellaz izületvédőt felejtsd el az akkor kellhet esetleg ha baj van velük, különben negatív hatása is lehet
Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest