Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #28694 üzenetére
Köszi!
A József A. úton a gazdaboltban vettem...szépen be is tekertem mind a 10métert....két helyen is elakadt, de sikerült az összes dugulást megszüntetni....mostmár csak némi szifontömítések kellenek, mert a régieket megette az idő, és folyatnak mindenhol.....öröm és bodottá a lakás ilyen módon történő újítgatása.... -
Dryman
őstag
Sziasztok....eldugult a konyhai misogatonk lefolyója...holnap reggelre lenne valakinek 3-5m-es csőgörénye kölcsönbe...ezzel kellene kezdenem a napomat....vagy az is jó ha mondtok egy helyet ahol kapható. Köszi.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
FM2 CPU-hoz keresnék hőcsöves hűtőt.
Ha valakinek van felesleges írjon, csak megegyezünk.Üdv.
-
kiszi07
senior tag
Valakinek esetleg egy eladó 3,5"-es külső merevlemez ház eladó?
-
bhonti
aktív tag
válasz
MR_Joe #28681 üzenetére
Hello! Jó lenne nekem valamilyen boot CD... akár régi és/vagy Linux.
Van itt 1 csoda Pentium III gép, és most hirtelen nem indul rajta az XP, csökkentett módban is megáll 1 ponton. Aztán a sarokban villog csak a kurzor.Ma de. átvenném, ha lehet, alapvetően Szabadhegyen vagyok, az állomás környékén.
Köszönöm! (Ja, és nem válasz akart lenni, bocsánat...)
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Eladó Lumia 735-öm, hibátlan szürke hátlapos.
A készülék még kb 1 év garis, fólia nincs rajta de a kijelző nem karcos, töltő, dobozt adom hozzá + vezeték nélküli töltővel és 1 jó minőségű matt fóliám van hozzá ezt is adom.
Ár: 35kHa valakit érdekel írjon pü-ben.
-
vettelf60
csendes tag
Valakinek ventillátor fordulatszámszabályzója nincs?
-
Borokafa
őstag
Sziasztok!
Keresek 775-ös lapot Q9400-hez 4db DDR2 memória slottal. -
vettelf60
csendes tag
Valakinek van elfekvőben Core 2 Duo E4500, 4600 cpu vagy ilyesmi? 4-es széria kellene.
-
szaki04
senior tag
válasz
kiszi07 #28664 üzenetére
Árkádban van ilyen cég.Mégis megvannak...
-
kiszi07
senior tag
Hol lehet Győrben reális áron polóra nyomtatni, illetve mennyibe kerül ?
-
Dryman
őstag
Lenne valakinek eladó hőcsöves AM2-AM3-ra való hűtője????
a gyári hűtő 68fok melegedést idéz elő egy Phenom II X2 550-en...na jó alapfeszen kicsit túlhajtom a drágát, emiatt nem ok a gyári megoldás....
Hőcsöves vagy valami nagyobb hűtőfelületű amd-s hűtést keresek, mihamarabb történő átvétellel! -
Dryman
őstag
Én ezt használom, teljesen jó megoldás és elég stabil a pálcarésze, így nem fordul el...
homemod: fogsz egy usb-s kidobásra ítélt egeret, elvágod a vezetékét, majd a venti vezetékét is elvágod, szinre szint kötsz..pirosat a pirossal, feketét a feketével...sárga venti vezetéket kihagyod, az csak a fordulatszám visszajelzést szolgálja...majd összesodrod és szigetelőszalag.....de forraszthatod is zsugorcsővel....
Javaslom hogy valami 0,2-0,3A-es ventit használj, ezeket a nagyobb áramú ventiket az 5V is szépen tekeri.
a 0,13A-es ventiknél sajnos az 5V nem lesz elég a kellő légmozgatáshoz....
és ha van elfekvőben egy régebben Zalman-hoz kapott fordulatszám szabályzó kocka, akkor már meg is oldottad a venti fordulatszám szabályzását.... -
padi68
senior tag
Sziasztok,
rendszerváltás miatt van pár eladó fényképezős cuccom /esetleg csere:
köszönöm Árpi
-
G@ben
addikt
Valakinek nincs elfekvőben USB - 3-pin átalakítója, hogy számítógépes ventilátort tudjak usb-ről hajtani?
-
sladka_pani
senior tag
Esetleg még van egy szinte új állapotú Canon IP4700 típusú nyomtatóm, 2011ben vásárolt, 2012 óta használaton kívüli, festék az kell bele, de szinte ingyé van bele (3-4 euró 1 fekete eredeti patron, szines az drágább kicsit, tölteni meg ugye még ócsóbb) és cserébe szebben nyomtat mint az olcsóbb multifunkcionális vackok. Tud dvd lemezre is nyomtatni, hangtalan, elegáns, lakkfekete gép, minden tartozékával. Árat megintcsak nem mondok, ajánlatokat várok párezerér...
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit 2db retro laptop? Az egyik P1 166Mhz 32MB ram, 1.2gb hdd, a másik P2 233Mhz 64MB ram 4.3GB HDD, usb, audio, mindenféle portok vannak rajtuk, töltővel mindkettő, aksijuk pár perces, szinte nulla, amúgy tökéletesen működnek, egyik egy fekete Acer Aspire másik fehér Toshiba Satellite ha minden igaz, van még + 64MB ram modul hozzájuk, de még nem raktam be, most kerültek elő hosszú évek után, sajátok voltak. Nem tudom érdemes-e velük még foglalkozni, retrozni, az egyiken Win95 a másikon Win98SE van, pár ezresért gondoltam, ajánlatot várok inkább. Ha nem lesz vevő, akkor meghagyom és ha lesz időm rendberakom őketPrivátban várom az érdeklődőket!
-
vlcsko82
senior tag
Hol tudok online filmet nézni ami rendesen működik is
-
Balinov
titán
válasz
knifemaster #28641 üzenetére
Szóval mechanikai behatas,nem jó... Lehet hogy a javítás árán kapnál jobbat használt cuccbol.
Mindenképpen úgy kérd a javítást hogy először karfelmeres és neked kelljen megmondani hogy mehet a javítás
-
zsigee
aktív tag
válasz
knifemaster #28641 üzenetére
Szia.
Próbáld meg szerintem a Fias-Párkányinál, Szent István út, Bisinger sétánnyal szemben.
Ha nem tudnak segíteni, akkor Pest, előkerítem majd a címet. Nekem egy 1100D-t kellett kipucolni...Itt nem tudták megoldani.
Üdv. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
válasz
knifemaster #28636 üzenetére
Szia.
A hibától függ. A Fias-Párkányinál foglalkoznak tisztítással. Hetente kétszer van bent ey fickó, valami szakszervizes. Ha ott nem, akkor Pest. Ha szükséged van rá, előkerítem a címet. Nekem Pesten javították.
Üdv. -
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #28637 üzenetére
Nem sértődök meg , annyi az ára amennyit megér valakinek és meg tudunk egyezni.Ha 10k-ért rakom fel akkor 5-ért akarnák elvinni,de nem mindenáron eladó.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #28637 üzenetére
48k az új ára. Emlékeim szerint erősebb forintnál is 30k felett volt.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
vlcsko82 #28635 üzenetére
Mélyen tisztelt kollega!
Meg ne sértődj, de tavaly adtam el ugyanezt 5000FT-ért, mert többért nem vitték el, reális ára 8-10 ezer ft körül megy használtan csak annyiért nem kellett senkinek, pedig aztán az enyém olyan volt, mintha újan vettem volna ki a dobozból. Évekig használtam, szerettem, de jobb asztalra a 2.1 nekem, nagy mélyládávalNa szóval sok sikert az eladáshoz, de újan is valami 18 ezerért vettem amúgy Győrben innen boltos kollégától...
-
knifemaster
aktív tag
Tiszteletem az Uraknak!
Digitális fényképezőgép szervizt keresek Győrben egy Canon gép javíttatásához,
Ha valaki tudja hol van, hova érdemes elvinni avagy hova nem ,ossza meg velem.
Köszönöm. -
vlcsko82
senior tag
Valakinek Genius SW 5.1 Home Theater filmnézős,zenehallgatós hangfal szett olcsón
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #28633 üzenetére
es tenyleg! koszi a tippet!
-
stairmaster
tag
válasz
Balinov #28630 üzenetére
sagesz93-nál érdeklődj.
-
Balinov
titán
Van itt olyan aki gyakorta ebay-ezik, biddel es hasznal valami zongezokiegeget az auto biddingre?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy új számítógépet mutternak olyan 50k körül (facebook, youtube és receptek
).
Kérdeztem a kapcsolódó topikban is, de elég érdekes konfigot ajánlottak...valaki aki képben van esetleg segítene nekem? Akár pü-ben is.
Van egy normál méretű felső tápos álló gépház ezt szeretném megtölteni. W7 futna rajta, ehhez kellene stabil hardver.(ui.: ez nem hirdetés, csak és kizárólag újat szeretnék)
Köszi előre is!
Roli
-
zozyk
addikt
Hello. Nincs valakinek 2 napra kölcsönbe hangfala,erősítője?
Akár bérelnék is.
Nem kellene nagyon nagy teljesítmény.. -
kiszi07
senior tag
Nem akar valaki ruhát, cipőt vagy bármi egyebet rendelni a sportsdirectről ? Holnap leadom a rendelést, nézzetek körbe
-
zola09
aktív tag
Hali!
Valaki tudja, hogy a környéken hol kapok ilyet? Vagy ha valakinél van fölösben, arra is vevő lennék! (4pin->2x3pin)
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Nincs véletlen valakinek egy 15,6 slim lcd kijelzője 40pines? Dell Inspiron 3537-be kellene, fényes vagy matt mindegy, a lényeg működjön és persze olcsó legyen
-
Dryman
őstag
Socket 1155-ös alaplapot keresek G630 processzor alá....netezős kisgép lenne belőle, ezért olcsó megoldás kellene, és ha kérhetem mikroatx méretű lapocskát ajánlgassatok.
Köszönettel!
Dryman -
Joker88
őstag
válasz
zsigee #28604 üzenetére
mármint nem software frissítés közben,hanem csak simán fájlmásolás.. fényképek telefonról PC-re.
A Ph! órája meg siet kb 4 percet.. itteni idő szerint 20:49-kor írtam a hsz-t.
megoldanám itthon,csak az a WDRT vagy hogy hívják az alkalmazást, nem ismeri fel.. W8 csippan hogy bedugtam az USB eszközt,de több semmi.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #28602 üzenetére
Beállt az SW frissítés, vélhetően...
Az üzletben jófejek, kedvesek, a srác vágja a dolgokat. De, ha Pestre küldik a cuccot, akkor nehézkessé válhat a dolog.
Volt anno egy Nokiám, ami több mint fél évig volt garis szervízen, kb 8szor, és már mindent kicseréltek-állítólag-mégis pixeles volt a kijelző. Kb mint az első színes telók. Volt , amikor át sem vettem a szervízelést követően...
Békéltető testület lett a vége...Na ebben nem voltak partnerek. -
vans?
őstag
sziasztok,
nem tudjatok, hol tudnek Gyorben visszapillantora felrakhato zaszlot venni? lobogot nem tennek ki a kocsira, de ilyet jo lenne.
koszi!
-
Joker88
őstag
válasz
kiszi07 #28600 üzenetére
nem, egyszer, pénteken, fájlmásolás közben a 640XL egyszercsak megszűnt létezni, nem akar bekapcsolni sehogysem..
Ismerős akkuját is beleraktam dettó döglött a cucc. Akkoriban / 3 hónapja/ a Médiában vettem, ma aztmondta a kiscsaj ott,hogy próbáljam meg a Care-t talán gyorsabb lesz a javítás ideje..tehát garit próbálnám meg..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest