Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
-
boogie84
veterán
válasz
lacy86 #29598 üzenetére
Érdemesebb beszerezni télire lemezfelnit, majd otthon cserélgetni amikor kedved tartja. Persze ha van hely tárolni a 2 garnitúrát. De gondolom hely van, ha 2 szett gumi is van.
Centíroztatni a télit sztem nem életveszélyesen kötelező, gondolom télen nem megy az ember 150-el. -
lacy86
addikt
válasz
kovacsroli #29597 üzenetére
Mert mindenki huzza- vonja a cseret
Mondjuk volt sogor gumisnak volt sokaig, elvileg tartos 7fok alatt kell lecserelni telire szettre. -
BalooTM
tag
válasz
kovacsroli #29576 üzenetére
Jókai utca, Gergely Laci. Gyors, korrekt, a szinte az összes győri ékszerész hozzá hordja javítani a cuccokat.
Üdv,
Baloo -
vlcsko82
senior tag
Hol szerezhetek a laptopomra i5 matricát?
-
szaki04
senior tag
válasz
zsigee #29586 üzenetére
+1 a srácra. Korrekt, gyors, olcsó! Én is ott cseréltetek minden évben.
Más. Ha valaki használ Xbox 360-hoz töltő kit-et. Akku + kábel. Az lenne a kérdés, mekkora feszültség és áramerősség kell neki? Az itthon található töltőim egyike sem tölti, csak a laptop USB portja. Jól tudom hogy az meg 500 mA-es? Olyan töltőm nincs itthon...
-
boogie84
veterán
Udv urak,
1m-es jack hosszabito kabelt Bit boltban, vagy Somogyiban vegyek?
Letezhet olyan h a mikrofon+fules kabel egyutt kaphato, vagy kettot kell vegyek?
Thx! -
2thletme2day
őstag
válasz
lacy86 #29583 üzenetére
Épfu-nál a Fehérvári úton 400 Ft-ért átdobták a téli garnitúra helyére a nyárit. Mondjuk ez májusban volt. Lehet emeltek az áron azóta a szezonra való tekintettel de drasztikusan biztos nem. Odamentem, negyed óra és megvolt. Szerintem a méret nem igen számít cserénél (15-ös acélfelni helyére rakták fel a 16 alufelnit)
-
lacy86
addikt
válasz
kovacsroli #29584 üzenetére
Oke!
Koszi az infot 👍 -
lacy86
addikt
válasz
kovacsroli #29582 üzenetére
Nekem van kulon szett felnin
Tehat csak leveszi a nyarit es felrakja a telit ( persze centirozni valamennyit kell )
6k volt osszesen?15" nekem is
-
kovacsroli
senior tag
válasz
lacy86 #29581 üzenetére
Nekem itt tavaly a hatvanit ajánlottak az Attila utcában es meg is voltam elégedve veluk szoval iden is oda megyek. 6k volt a csere, de nekem 1 garnitúra felnim van tehát azt atgumiztak, nem csak kerék le-fel.
Szerk.: 15"-os felnikrol van szo, minel nagyobb annál drágább a csere.
-
lacy86
addikt
Megbizhato gumiszervizt tudtok ajanlani
Lassan esedekes a nyari szett csere.Lehet rossz infot kaptam de tenyleg 5k/kerek a csere? :/
-
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Ismét kérdésem lenne.
UK-ről EUR-ra keresek konnektor átalakítót. (UK dugvilla van egy adapteren, de itthon is szeretném használni)Esetleg van valakinél eladó? Ha igen, dobjatok légyszi egy PÜ-t!
Köszönöm! -
zsigee
aktív tag
válasz
Bartók Béla úton az éjjel-nappali mellett. Holdkő ékszerbolt.
[link] -
Dorien
veterán
válasz
6 éve kaptam ezt a tippet, azóta sem voltam nála...
Komjáthy István
ékszerész
Győrszentiván
20/9776-171 -
kovacsroli
senior tag
Hali!
Nem nagyon szoktam ekszereszhez járni most viszont muszaj lesz egy elszakadt nyaklanccal.
Kihez erdemes menni? Koszi
-
SzaBIKA84
csendes tag
Szép napot!
Nincs valakinél elfekvőben Győrön belül egy DVI-DVI kábel? Nem átalakítós kell, olyanom van, de az eszköz azzal nem megy.
-
bundilolo
tag
Aki esetleg még keresgél PC-s játékokat, filmeket, nálam körülnézhet. A lista még bővülni fog!
[link] -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek Terratec DMX 6fire hagkártyát. [link]
Csak a kártya érdekel, a többi része adott. Ha valakinek lenne a kacatok között elfekvőben, ne tartsa meg.
Sziasztok.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek 2X4GB 1600Mhz DDR3 as KINGMAX memóriát párban ha valakinek lenne pü vagy telefon számom az adatlapomon
-
Dorien
veterán
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit nem érdekel innen mortal kombat xl játék ps4-re?
-
tserrof77
őstag
i5- játékos gépecske eladó:
CoolerMaster 690 ház
Asus P67 lap
i5-3470 proc
8GB DDR3
Asus Strix GTX 750 1GB GDDR5
30GB Kingston SSD + WD 2TB HDD, Asus DVD író
Corsair 450W moduláris táptopiklakóknak 99k
-
vlcsko82
senior tag
Lenne egy eladó WD Scorpio Black 250Gb 2,5 HDD akit érdekel 5k-ért vihető.
-
frankstork
aktív tag
14" Ford acélfelni valakinek? 4x108. 12000.- Alku okosan, csere játszik. Van rajta nyári gumi, az mondjuk nem sokat ér. Ha az nem kell, akkor kicsit drágább, mert le kell szedetnem. ( szerintem jobban jársz, ha télre kell a felni és rajta marad mert a gumisok majd leszedik, és kidobják a nyári.
Képeket küldöm privát üzenetben. -
half333
őstag
Üdv! Valaki tudja mibe kerül egy pc-s suli letétele,ami nem tart évekig?
-
kiszi07
senior tag
A hétvégén Vácra megyek, ha valakinek lenne arrafelé csomagja írjon.
-
Jazzos
őstag
Ismetek olyat, aki komplett 0-ra kitakarít egy lakást? Teljes körű lomtalanításra gondolok, eladás előtt mindennel el kéne tűnni a lakásból.
-
Tarill
őstag
Üdv! info szakikhoz lenne egy kérdésem, eddig szuperül működő dvd írómat nem ismeri fel a windows, nem most lett ez szerintem ilyen már hetek óta nincs ott az ikonja a sajátgépben (azthiszem) de most kéne és most tűnt fel. ennyit ír eszközállapotra: A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült. oem író semmi drivere nincs, eddig se volt mégis ment :/ a win saját hibajavítója nem tudja javítani(win7 64bit). köszönöm előre is
másik sata csatira átdugtam már de semmi... -
half333
őstag
Üdv! Használ(t) valaki elektromos rágcsáló ill.rovar írtót? Milyet érdemes venni,és mennyire hatásos?
-
BaKeSZ87
őstag
Sziasztok! Notebook vásárlásban kéne segítenem, amire kéne: film, net, zene, játék soha nem fut majd rajta. Normális méretű és felbontású képernyő, 250 gigás vagy nagyobb winchester, minimum 4 giga DDR3 RAM. Maximum 60-70.000 Ft-os keret miatt csak használt gép jöhet szóba szerintem. Milyen márkát érdemes nézegetni? Lenovo, Dell, Acer, Samsung, Fujitsu, Toshiba? HP-t kizártam. Ezek valamelyikével valakinek tapasztalata?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
kovacsroli #29546 üzenetére
Nem tud pisilni a róka?
-
zsigee
aktív tag
válasz
kovacsroli #29546 üzenetére
Nils Holgerssont
Amúgy nem tudom. -
kovacsroli
senior tag
Hali
Van egy roka a társasház belső udvarában. Nem tud kimenni.
Ilyenkor kiket kell hivni? Tek?
-
mm00
aktív tag
Valaki eseteg nem szeretne innen rendelni valamit? [link]
Konyhai és fürdőszobai dolgok vannak, ha 40eur-ért rendelne még valaki velem, akkor ingyen lenne a posta
-
2thletme2day
őstag
Sony Xperia Z3 compactra nem érdekel valakit 100% eredeti Nillkin üvegfólia? Megvettem, de nem került fel a telefonra. A telefon már meg sincs.
-
xcel2000
aktív tag
Estét killégák!
Nincs elfekvőbe valakinek autos telefon tartója? Samsungot preferálnám első körben,deeee jólesz egy univerzális ami stabilan tart egy 5.5"os telefont!Akinél fellelhető az dobjon meg egy villanypostával!
Köszöntem -
sagesz93
addikt
sziasztok,
van valakinél fekete előlapos hibátlanul működő DVD író? Az enyém már csak olvasni képes, és még néha szoktam írni lemezeket.... Fel tudom ajánlani beszámításra
-
Rómeó
aktív tag
Ha valaki meg szeretné fogni az "Isten lábát"jó áron vegyen csúcs hardvereket!
[link]
-
Dryman
őstag
Földelni Jó Kft. Győrladamér....[link]
hallottatok már róla?
Egészségbiznisz vagy temetkezési vállalkozás?
végre kaptak egy jó kis büntetést a hiszékenység vámszedői....
soha sem értettem hogy van pofájuk a beteg embereket mégjobban lehúzni az ilyeneknek.... -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #29532 üzenetére
Az adásvételivel szinte semmit sem érsz, jogilag nem tudsz vele ügyet intézni. (van egy papírod róla, hogy megvetted a telefont és ennyi) Írasd át a szolgáltatónál a nevet vagy idéztesd be a magadat. Az adásvételihez közjegyző is kellene amúgy. Tessék, direkt link.
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #29531 üzenetére
Értem.
Most állok telefonvásárlás vagy váltás előtt és sok mindennel szemezgetek.
Csak ezert kerdeztem.Amugy valakinek esetleg lenne vagy tudna ajánlani egy jó adásvételi és letiltás elleni nyomtatványt?
Illetve az lehet gond ilyen ügyben, ha nem az adja el nekem a telefont aki vette, hanem akinek azt ajándékozta?Kokrétan egy apa kapta a fiától és az apa adja el.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #29530 üzenetére
15-20e Ft kb, asszem 2 év után lehet függetleníteni.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogy telefont mennyiért függetlenítenek hivatalosan a Telenorban?
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek egy Surface Pro vagy valamilyen Surface terméke?
-
Fricó
aktív tag
Eladó egy csúcskategóriás Nexus 9-es tablet! Hétvégén Győrben megtekinthető / kipróbálható.
[link] -
Balinov
titán
halkan teszem hozza..egyebkent nem ertem ezt a szemettelepesdit, megneztem a hirdetesekben a kepeket, ennel joval szarabb gumikkal kozlekednek emberek. ha nincs kirepedezve ez szvsz meg mindig tobbet er valami szar csajniz papucsnal. Mind1, Gaben, remelem hamar elviszik toled mindet
-
vlcsko82
senior tag
Valakinek esetleg egy mobil vagy laptop olcsón
Vegyétek-vigyétek
-
G@ben
addikt
Azért vannak emberek, akik pont csúszkálni vesznek gumit. Vagy építenek otthon játszóteret és ahhoz. Vagy edzenek a gumihajító vb-re. Vagy az autóra teszik, mert a sarki boltig pont megteszi. Ezek még mindig sokkal jobbak, mint a gyakran látott tükörsima, foszladozott abroncsok vagy akár a kínai noname márkák néhány példánya. És vittek már belőlük, tehát igény van rá.
-
lacy86
addikt
A gyarvarosi uton levo Gumiszerviz-rol mi a velemeny?
Lassan a nyari gumit cserelni kellene. -
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #29516 üzenetére
Köszi, de időközben "megoldottam". Kártya nem kellett volna, mert sim-em már megvolt. (Vidanet rövidesen behúzza a vonalat, addig talán túléljük mobilnettel
)
-
G@ben
addikt
válasz
bundilolo #29517 üzenetére
Ha kell valakinek, elviszi, ha nem, akkor megy a szemétbe. Megkérdeztem a múltkor a gumist, hogy mi a helyzet a régi abroncsokkal, mennyire szabad használni, ha a profilmélység megvan. Azt mondta, hogy ha nem a napon voltak tárolva, akkor nyugodtan, mert az öregíti nagyon, ezek meg egy raktárban vannak az árnyékban.
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #29513 üzenetére
Vettem múltkor egy Telekomos mobilnetet 30giga forgalommal, de sajnos nem elég otthonra 1 hónapra (pedig filmeket se töltünk). A flottás prohardveres topicba szereztem egy korlátlan Telenoros sim-et viszont a Telekomos modemem valószínűleg szolgáltató függő. Azt hiszem elugrok a Telenorba egy modemért
-
G@ben
addikt
Eladó cuccaim: [link]
Ha valakit érdekel valami, írjon rám privátban, aztán megbeszélünk egy árat! (Igen, tudom, régi cuccok, dobjam inkább ki, stb, de hátha kell valakinek valami.)
Haver most hétvégén megy Bajára, el is tudja hozni, de szombat estig jelezzetek!Ugyanitt fenyő íróasztal, rajzasztal, betongarázs, betonsurrantó és sok más építési érdekesség eladó, csak még nem kerültek fel.
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy ügyféltől kapott gép amit azért sajnálnék kidobni vagy elbontani, így eladósorba kerül!
ECS AM2+ alaplap, benne Athlon X2 5000B processzorral
80GB hibátlan sata Hdd, DVD író, Asus silent Geforce 6600 256MB VGA
a házikó egy szürke előlapos fekete microatx ház, ENligh 300-as táp...
működő gépecske, netezéshez gyerkőcnek, nagyinak.....
10K ???
érdeklődni privátban. -
Dorien
veterán
válasz
atos19881101 #29507 üzenetére
Volt csápos emelőn a minap, alig van rajta pár tenyérnyi felszíni rozsda.
A szerelőm is vállal alvázvédelmet, de lehet, hogy ezt most valaki másra bíznám...
Köszi szépen az infókat! -
atos19881101
senior tag
válasz
Dorien #29506 üzenetére
Az autó állapotától függ. Az egyik autó szintén Focus volt amit vittem hozzá, de az siralmas állapotban volt. Annak kellett 1 hét kb. Hívd fel, és beszéljétek meg. De pontosat szerintem akkor fog mondani, ha emelőn lesz az autó (a Focus-ok azért alul szeretnek rohadni). Mivel a küszöböt is lefújták, így az látszott. De ha nem kéred, akkor elragasztják lejjebb.
-
Dorien
veterán
válasz
atos19881101 #29505 üzenetére
Köszi szépen!
Mennyi időt vett igénybe?
Kívülről mennyire látszott a kezelés? -
Dorien
veterán
No, még egyszer:
Alváz- és üregvédelmet csinált már valaki itt a kocsijára?
Tudtok ajánlani valakit a környéken, aki ezzel foglalkozik?A 2003-as Ford Focusomon csak pár apróbb felületi rozsda van, de nem szeretném, hogy elharapózzon...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest